סקין Phenomenal - הסקין העברי הראשון זמין להורדה
- drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
@tomer953
יופי של סקין!
תודה רבה.
שיניתי מספר הגדרות וניסיתי לבצע גיבוי לסקין,אך כל שלושת האופציות (גיבוי/שחזור/ברירת מחדל) לא מגיבות לאחר לחיצה, פשוט לא קורה כלום.
יש לך מושג מה יכולה להיות הבעיה?
שוב,המון תודה(f)
יופי של סקין!
תודה רבה.
שיניתי מספר הגדרות וניסיתי לבצע גיבוי לסקין,אך כל שלושת האופציות (גיבוי/שחזור/ברירת מחדל) לא מגיבות לאחר לחיצה, פשוט לא קורה כלום.
שוב,המון תודה(f)
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
·drorhh כתב:@tomer953
יופי של סקין!
תודה רבה.
שוב,המון תודה(f)...
הן עושות שימוש ב script.skin.helper.service - זה תוסף עזר, יכול להיות שהוא קרס אצלך מסיבה כלשהי.
תפעיל מחדש קודי ותעדכן אותי.
- drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
ביצעתי מספר איתחולים - לא עוזר.
אני אנסה להתקין אותו ידנית שוב.
אני אנסה להתקין אותו ידנית שוב.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·drorhh כתב:ביצעתי מספר איתחולים - לא עוזר.
אני אנסה להתקין אותו ידנית שוב....
http://abeksis.com/repo/script.skin.hel ... 1.0.12.zip
תתקין את ה ZIP הזה דרך קודי ותעדכן אותי
- kfir_d
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
סקין מעולה תודה רבה למפתחים.
בעיה קטנה:
התקנתי את הסקין כחלק מההרחבה של the wiz על פאי 2 (openelec)
הכל עובד מצויין אבל אחרי כל ריסטרט של המכשיר השפה קופצת לי לאנגלית. יש מישהו שחווה / מכיר את התופעה ואת הפיתרון ??
תודה
בעיה קטנה:
התקנתי את הסקין כחלק מההרחבה של the wiz על פאי 2 (openelec)
הכל עובד מצויין אבל אחרי כל ריסטרט של המכשיר השפה קופצת לי לאנגלית. יש מישהו שחווה / מכיר את התופעה ואת הפיתרון ??
תודה
- dudi29
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
לתומר היקר
תודה רבה על ההשקעה האדירה!!!
אכן מדובר בסקין מושקע ומרשים ביותר, ואולי היותר טובים שנתקלתי בו עד היום. הסקין הופך את ממשק קודי
וחווית המשתמש להרבה יותר פשוט ונוח. מסתבר גם שמדובר בנשים שלנו
היום ירדנו רשמית מ aeon nox 5 וגילינו עולם חדש לגמרי.
בהדמנות זאת הייתי רוצה גם להביע את תודתינו
לשאר תותחי הפורום בני, אביגדור the wiz שלא מפסיקים
להשקיע מזמנם. בזכותכם הקהילה הזו עומדת על הרגליים.
תודה רבה!!!!
המשיכו כך.

אכן מדובר בסקין מושקע ומרשים ביותר, ואולי היותר טובים שנתקלתי בו עד היום. הסקין הופך את ממשק קודי
וחווית המשתמש להרבה יותר פשוט ונוח. מסתבר גם שמדובר בנשים שלנו
היום ירדנו רשמית מ aeon nox 5 וגילינו עולם חדש לגמרי.
בהדמנות זאת הייתי רוצה גם להביע את תודתינו
לשאר תותחי הפורום בני, אביגדור the wiz שלא מפסיקים
להשקיע מזמנם. בזכותכם הקהילה הזו עומדת על הרגליים.
תודה רבה!!!!
המשיכו כך.
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
מישהו נתקל בריסה חוזרת של המערכת, ממש תוך כדי הליך הטעינה? לא קורה תמיד, אבל כבר ארבע פעמים קודי נתקע לי מיד אחרי שעלה. כשהתפריט הימני כבר מופיע. מודיע על טעינת נתונים של לוח השידורים. (לא מותקנת אצלי שום הרחבה של סרטים או סדרות). המסך נתקע. השלט מפסיק לעבוד. בהפעלה מחדש הכל תקין.
לא יכול לדעת שזה בהכרח קשור, אבל לא פגשתי את התופעה מעולם בסקין הקודם.
לא יכול לדעת שזה בהכרח קשור, אבל לא פגשתי את התופעה מעולם בסקין הקודם.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
@barako2012
איזה מכשיר יש לך, איזו מערכת הפעלה ואיזו גירסת קודי?
איזה מכשיר יש לך, איזו מערכת הפעלה ואיזו גירסת קודי?
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
מחשב רגיל. חלונות 7. קודי 15.2
הערב הוא נתקע תוך כדי פעולה (אחרי כמה שעות) בהקרנת טלביזיה חיה. גם הפעם, כיבוי והפעלה מחדש פתרו את הבעיה. רק שעד החלפת הסקין, הוא לא נתקע. או שזה קרה לעיתים נדירות
הערב הוא נתקע תוך כדי פעולה (אחרי כמה שעות) בהקרנת טלביזיה חיה. גם הפעם, כיבוי והפעלה מחדש פתרו את הבעיה. רק שעד החלפת הסקין, הוא לא נתקע. או שזה קרה לעיתים נדירות
- eladnata
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
תומר אתה אלוף!
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
אחרי שימוש של כמה ימים טובים החלטתי לחזור לסקין הישן. למרות שהסקין מדהים יש 2 דברים בעיקר שהיה לי קשה להתרגל אליהם.
1. מצב התצוגה פאנארט אינו מאפשר צפייה נוחה בשמות ארוכים ולכן כל פעם שיש שם ארוך אני צריך להמתין על השם כדי שהוא יגלול אוטומטי ויראה את המשך השם.
2. מצב תצוגה לקבצים שונה ממצב התצוגה לתיקיות. ההרגשה היא לא מספיק טבעית ונוחה כשעוברים בין 2 התצוגות.
ממש רציתי להישאר עם הסקין היפהפה הזה אבל לצערי הרב החלטתי לחזור לסקין הישן אבל עדיין אני מקווה שתהיה לי ההזמדנות להתנסות מחדש בסקין ולהשאר איתו לתמיד.
תודה תומר ולכל מי שעזר לך בבניית הסקין!
1. מצב התצוגה פאנארט אינו מאפשר צפייה נוחה בשמות ארוכים ולכן כל פעם שיש שם ארוך אני צריך להמתין על השם כדי שהוא יגלול אוטומטי ויראה את המשך השם.
2. מצב תצוגה לקבצים שונה ממצב התצוגה לתיקיות. ההרגשה היא לא מספיק טבעית ונוחה כשעוברים בין 2 התצוגות.
ממש רציתי להישאר עם הסקין היפהפה הזה אבל לצערי הרב החלטתי לחזור לסקין הישן אבל עדיין אני מקווה שתהיה לי ההזמדנות להתנסות מחדש בסקין ולהשאר איתו לתמיד.
תודה תומר ולכל מי שעזר לך בבניית הסקין!
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
משום מה אינני מוצא את הסקין הזה בשום רפו: לא של אבקסיס, the wiz או אחר.
יש שם סקינים אבל או לא זה.
האם תוכל לאמת הימצאותו שם גם היום?
תודה
יש שם סקינים אבל או לא זה.
האם תוכל לאמת הימצאותו שם גם היום?
תודה
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·nirmitlamed כתב:אחרי שימוש של כמה ימים טובים החלטתי לחזור לסקין הישן. למרות שהסקין מדהים יש 2 דברים בעיקר שהיה לי קשה להתרגל אליהם.
תודה תומר ולכל מי שעזר לך בבניית הסקין!...
1. אילו שמות ארוכים אתה מדבר? לדוגמה המקורות של ג'נסיס ?
בעיקרון הכנסתי שיפור קטן שעכשיו מעל התקציר יופיע המקור בצורתו הארוכה כמו בתמונה:
http://i.imgur.com/p6GMU2N.jpg
בעיקרון תצוגת פאנארט מיועדת לסרטים\סדרות למצב שנראה כך:
http://i.imgur.com/LpDsGpZ.jpg
למצב שמציג קבצים ארוכים - צריך לבנות תצוגה של 'רשימה רחבה' - וזה נמצא ב TO DO LIST שלי ויקרה אחרי המילואים.
בנוסף טיפ קטן, אם בהגדרות של ג'נסיס תבחר ב'הפעלה אוטומטית', ואז על סרט תלחץ CHOOSE STREAM - זה יאפשר לך לראות את רשימת המקורות בתוך 'דיאלוג' ולא בתוך תצוגת פאנארט.
2. למה אתה עושה שימוש בכלל בתצוגת קבצים? כל התכנים שלך אמורים להיות במצב תקין בתוך 'מצב ספרייה' - ואם אפשר לצרף תמונות מסך או הסברים נוספים על מה אתה מדבר זה יעזור לי.
ולאו דווקא בשבילך, אלא למען אחרים שחוו את אותה הבעיה, אתה כמובן יכול לבחור באיזה סקין שתרצה
בנוסף, כל אלו שלא רואים את הסקין בריפו - זה לא שהוא לא קיים, אלא ההרחבה כנראה מסומנת אצלכם כ'לא תואמת' -
ממליץ לכם לקרוא את השאלות והתשובות באתר הסקין, ולהוריד ידנית את ה ZIP של הסקין מהאתר של abeksis.com
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
עניין נוסף שאולי שווה לבדוק אם אפשר לסדר זה את התצוגה של קבצים שנוספו לאחרונה, נכון לעכשיו רואים את שם הפרק ולא את שם הסדרה.
אצלי פרקים יורדים אוטומטית ונוספים לקודי לבד, בסקין הקודם ידעתי מתי יש פרק חדש בכל סדרה שראיתי והפעלתי אותו באופן ישיר מהקבצים שנוספו לאחרונה.
בסקין הזה זה בלתי אפשרי מכיוון שיש רק את שם הפרק ולא את שם הסדרה
אצלי פרקים יורדים אוטומטית ונוספים לקודי לבד, בסקין הקודם ידעתי מתי יש פרק חדש בכל סדרה שראיתי והפעלתי אותו באופן ישיר מהקבצים שנוספו לאחרונה.
בסקין הזה זה בלתי אפשרי מכיוון שיש רק את שם הפרק ולא את שם הסדרה
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·dondi כתב:עניין נוסף שאולי שווה לבדוק אם אפשר לסדר זה את התצוגה של קבצים שנוספו לאחרונה, נכון לעכשיו רואים את שם הפרק ולא את שם הסדרה.
בסקין הזה זה בלתי אפשרי מכיוון שיש רק את שם הפרק ולא את שם הסדרה...
אפשר צילום מסך? בתצוגת פאנארט סידרתי את זה
http://i.imgur.com/XlyshhD.jpg
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה המהירה.tomer953 כתב:1. אילו שמות ארוכים אתה מדבר? לדוגמה המקורות של ג'נסיס ?......
בעיקרון הכנסתי שיפור קטן שעכשיו מעל התקציר יופיע המקור בצורתו הארוכה כמו בתמונה:
http://i.imgur.com/p6GMU2N.jpg
בעיקרון תצוגת פאנארט מיועדת לסרטים\סדרות למצב שנראה כך:
http://i.imgur.com/LpDsGpZ.jpg
למצב שמציג קבצים ארוכים - צריך לבנות תצוגה של 'רשימה רחבה' - וזה נמצא ב TO DO LIST שלי ויקרה אחרי המילואים.
בנוסף טיפ קטן, אם בהגדרות של ג'נסיס תבחר ב'הפעלה אוטומטית', ואז על סרט תלחץ CHOOSE STREAM - זה יאפשר לך לראות את רשימת המקורות בתוך 'דיאלוג' ולא בתוך תצוגת פאנארט.
2. למה אתה עושה שימוש בכלל בתצוגת קבצים? כל התכנים שלך אמורים להיות במצב תקין בתוך 'מצב ספרייה' - ואם אפשר לצרף תמונות מסך או הסברים נוספים על מה אתה מדבר זה יעזור לי.
ולאו דווקא בשבילך, אלא למען אחרים שחוו את אותה הבעיה, אתה כמובן יכול לבחור באיזה סקין שתרצהתודה לך.
בנוסף, כל אלו שלא רואים את הסקין בריפו - זה לא שהוא לא קיים, אלא ההרחבה כנראה מסומנת אצלכם כ'לא תואמת' -
ממליץ לכם לקרוא את השאלות והתשובות באתר הסקין, ולהוריד ידנית את ה ZIP של הסקין מהאתר של abeksis.com...
לגבי הבעיה הראשונה די פתרת לי אותה. הרגשתי אותה בעיקר ב- GENESIS כשבוחרים מקורות.
לגבי השנייה, בגלל שאני לא נוהג להוריד סדרות שלמות אלא פרקים בודדים ואז מוחק אותם לאחר צפייה אני לא רואה צורך להכניס אותם לספרייה. כך שרוב הפרקים לסדרות שלי אני פשוט ניגש דרך וידאו--קבצים. לפעמים יוצא מצב שיש לי מספר פרקים לראות וכאן בעיקר מגיע החלק הבעייתי בתצוגת הקבצים של הסקין.
http://imgur.com/Fe0kfNS
לטעמי האישית תצוגת הקבצים הנוכחית של הסקין אינה נוחה וכדאי לשנות אותה.
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
·...
בצילום מסך שלך מבחינתי יש את הבעיה. רואים את שמות הפרקים וצריך לעמוד על כל פרק כדי לראות מה זה, יכול להיות שזה רק הרגל שלי, אבל מבחינתי חשוב לי לראות את שמות הסדרות ואיזה מספר פרק זה. ( בחיים לא התייחסתי לשם הפרק )
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·dondi כתב:·......
בצילום מסך שלך מבחינתי יש את הבעיה. רואים את שמות הפרקים וצריך לעמוד על כל פרק כדי לראות מה זה, יכול להיות שזה רק הרגל שלי, אבל מבחינתי חשוב לי לראות את שמות הסדרות ואיזה מספר פרק זה. ( בחיים לא התייחסתי לשם הפרק )...
היי, מה שאתה מתאר היא לא ההתנהגות ה'טבעית' של קודי.
קודי בנויה כך:
מסך בית - סדרות - עונות - פרקים
וכך התכוון המשורר, כלומר, בסדר התקין של הדברים אתה אמור לראות:
מסך בית - איך פגשתי את אמא - עונה 4 - הפרק שבו אכלתי בננה
לפי מה שאתה מתאר, אם אני אשנה את 'עמוד הפרקים' שיכיל את שם הסדרה, אתה תראה ככה:
מסך בית - איך פגשתי את אמא - עונה 4 - איך פגשתי את אמא - הפרק שבו אכלתי בננה
ולכן ברמת תצוגת ה'פרקים' יש להציג את שמות הפרקים...
נכון שיש היום תוספים\סקריפטים\וודידג'טים שמביאים אותך ישר אל תצוגת הפרקים, מבלי לעבור דרך סדרות-עונות
אבל זה החיסרון שבעניין.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·nirmitlamed כתב:תודה על התגובה המהירה.......
לגבי הבעיה הראשונה די פתרת לי אותה. הרגשתי אותה בעיקר ב- GENESIS כשבוחרים מקורות.
לגבי השנייה, בגלל שאני לא נוהג להוריד סדרות שלמות אלא פרקים בודדים ואז מוחק אותם לאחר צפייה אני לא רואה צורך להכניס אותם לספרייה. כך שרוב הפרקים לסדרות שלי אני פשוט ניגש דרך וידאו--קבצים. לפעמים יוצא מצב שיש לי מספר פרקים לראות וכאן בעיקר מגיע החלק הבעייתי בתצוגת הקבצים של הסקין.
http://imgur.com/Fe0kfNS
לטעמי האישית תצוגת הקבצים הנוכחית של הסקין אינה נוחה וכדאי לשנות אותה....
תצוגת קבצים מציגה קבצים שאינם נסרקו לספריה - ובכך הם לא מכילים 'מידע' (לא שמורים ל DATABASE)
ולכן כל המידע שיש עליו הוא 'מידע יבש' כמו שם הקובץ ואולי תמונה ממוזערת (כמו בווינדוס).
לדעתי תשתמש בתצוגת 'פאנארט' כדי להציג את הקבצים שלך.
כאשר אני אבנה תצוגה של 'רשימה רחבה' - תוכל להשתמש בה כדי לראות את שמות הקבצים כפי שאתה אמור לראות ואוהב.
שבוע טוב
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@tomer953
·
תודה רבה על העזרה. חזרתי להשתמש בסקין
·
תודה רבה על העזרה. חזרתי להשתמש בסקין