אני אפילו זוכר שהיה ביננו ויכוח כאן בפורום ואחר כך אפילו דיברנו בפלאפון ... האמת ? ככה נעשנו חברים טובים.
אני אמרתי לאייל דבר מאוד פשוט.
עזוב את המדע , ועזוב את מה שאנשים אומרים , ואפילו תנסה להיתאמץ ולדמיין שאתה מקבל את התופעה הזו.
אחרי שתצליח לפתוח את הראש ולנשות לחפש את ההבדלים לך לאלי קאשי , הוא כבר ישלים בשבילי את העבודה.
ואני זוכר עוד יותר טוב את היום שהוא חזר ממנו , הוא פשוט היתקשר אלי בשוק ואמר לי שבשביל להרגיש את ההבדלים צריך להרגיש את המערכת , וזה מה שאלי בעצם עשה ... לימד אותו איפה נימצאים ההבדלים.
במילים אחרות ידידי היקרים.
אדם מיקצועי ובעל נסיון מסוגל להראות לכם את ההבדל באופן מוחשי יותר מהדיברים כאן. למרות שזה אחלה וכייף... באמת.
אבל גם אם לא תבחינו אז לא נורא , חסכתם הרבה כסף.
עופר.
לא כל כך הבנת את הדוגמא שנתתי על החייזרים.
קבוצת מדענים שחקרה זאת אומרת שהם קיימים וקבוצה אחרת אומרת שהם אינם קיימים.
כלומר המדע עצמו מוצא הוכחות ומדע אחר מפריך אותן.
אין כאן עיניין של אמונה לגבי החייזרים , יש כאן עיניין של מדע והוכחות לשני הצדדים.
לכן ההקבלה שלך לאלוהים אינה מתאימה , מפני שהמדע מעולם לא הוכיח או ניסה להוכיח שהוא קיים.
לכן.
בנושא האודיו אני לא חושב שקם איזה שהו מדען שראה את הנושא הזה כפריצת דרך מדעית , או משהו שישנה את פני העולם.
לכן מעולם לא השקיעו בזה את כל האנרגיה . אני משער שאם קבוצת מדענים אמיתיים {לא טכנאים} יקחו את העיניין ברצינות ישנו סיכוי ואפילו גבוה שהם יוכיחו את התופעה ויסבירו אותה.
עד שמישהו לא ייקח את העיניין ברצינות אז המדע מבחינתי אינו בר השפעה ובטח שלא יכול להחליט אם קיימת התופעה.