pixies כתב:איזה מיניקס? יש הרבה דגמים, גם עם מעבדי ARM וגם עם מעבדי X86.
...
שאלה טובה...
לא ידעתי שצריך לשים לב לסוג המעבד ואח"כ קראתי איפשהו בשרשור אחר שיש משמעות לסוג המעבד בניגון של סוגי תוכן כאלו ואחרים.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
שליחה
טוב. שאתה ילד אתה ילד...
התקנתי היום על הלפטופ לפי המדריך שיש כאן + התוסף של TheWiz - איזה יופי ויחסית זה די פשוט. שיחקתי עם זה קצת להבין איך זה עובד והשד לא כזה נורא כמו שחשבתי.
מלא סרטים...
ויש כמה שאלות:
האם אפשר להגדיר שכתוביות בעברית יירדו באופן אוטומטי ?
מה הקטע של ההרחבות ואיך יודעים איזה הרחבות כדאי להוריד ? מה צריך לחפש ?
הגדרתי תחת הגדרות המערכת שמע של 7.1 ערוצים אבל אני מקבל עדיין רק 2.0. פיספסתי משהו ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
alcd
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
שליחה
avihuli כתב:טוב. שאתה ילד אתה ילד...
התקנתי היום על הלפטופ לפי המדריך שיש כאן + התוסף של TheWiz - איזה יופי ויחסית זה די פשוט. שיחקתי עם זה קצת להבין איך זה עובד והשד לא כזה נורא כמו שחשבתי.
מלא סרטים...
ויש כמה שאלות:
האם אפשר להגדיר שכתוביות בעברית יירדו באופן אוטומטי ?
מה הקטע של ההרחבות ואיך יודעים איזה הרחבות כדאי להוריד ? מה צריך לחפש ?
הגדרתי תחת הגדרות המערכת שמע של 7.1 ערוצים אבל אני מקבל עדיין רק 2.0. פיספסתי משהו ?
...
·,תפעיל BITSTREAMING
vivi
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
שליחה
...
אתה תשמע בכל הערוצים בתנאי שאיכות הסרט תומכת בזה.
משיקולי תעבורה בכל התוספים הקידוד של הסרטים תומך ב-2 ערוצים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
eyosha
חבר ותיק
תגובות: 1342
שליחה
אתה גם חייב להפעיל wasapi filter בהגדרות ולהעביר את על הפורמטים שהם מ 5.1 ומעלה לרסיבר לפיענוח, אחרת המחשב יעשה את כל הקידוד וזה פחות טוב.. תקבל pcm 7.1 לכל היותר
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
alcd - איפה אני מפעיל את זה ?
אלעד - בתפריט השמע 2 אפשריות של דיירקט סאונד ובתוכן רמקולים וברירת מחדל + 2 האפשרויות של הוואסאפי ושבתוכן רמקולים וברירת מחדל - על מה לשים ?
vivi - זה אומר שכל מה שיש בקודי הוא רק 2.0 ? אין יותר מזה ? ואם יש איך אני עושה פילטר ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
eyosha
חבר ותיק
שליחה
@avihuli
·
תכנס למצב הגדרות מתקדם, צד שמאל למטה.
כעקרוןתפריט בעברית פחות מוצלח.
רוב המידע באינטרנט לגבי קודי זה באנגלית.
eyosha
חבר ותיק
שליחה
@avihuli
·
תכנס למצב הגדרות מתקדם, צד שמאל למטה.
כעקרון. תפריט בעברית פחות מוצלח.
רוב המידע באינטרנט לגבי קודי זה באנגלית. התקנת בטח חבילה בעברית.
אצלי יש את המינימום שצריך כדי לראות סדרות סרטים ושידורי ספורט ישירים.
ושפת ממשק באנגלית למעט תרגום סרטים.
ככה יש הכי פחות תלויות באחרים ומפתח פלאגינים בעברית
pixies
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
שליחה
avihuli, התקן פלט השמע אצלך הוא על Speakers ולא על HDMI.
זוהי הסיבה שאתה לא רואה את כל אופציות ה-Passthrough לפורמטי האודיו.
בהנחה שאתה אכן מחובר ב-HDMI לרסיבר, תעביר את התקן פלט השמע ל-WASAPI - HDMI.
אלעד, לא הבנתי את הקשר בין שפת הממשק לבעייה שלו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
eyosha
חבר ותיק
שליחה
pixies כתב:avihuli, התקן פלט השמע אצלך הוא על Speakers ולא על HDMI.
זוהי הסיבה שאתה לא רואה את כל אופציות ה-Passthrough לפורמטי האודיו.
בהנחה שאתה אכן מחובר ב-HDMI לרסיבר, תעביר את התקן פלט השמע ל-WASAPI - HDMI.
אלעד, לא הבנתי את הקשר בין שפת הממשק לבעייה שלו.
...
·
לא לבעיה הזו ספציפית, אלא בכלל ברגע שאתה עובד עם עברית אתה מגביל את עצמך לפתרון בעיות בפורומים עבריים, לא שזה רע, זה פשוט מגביל יותר. יש המון מדריכים על איך לחבר ולקנפג את קודי בוויקי שלהם. ברגע שנכנסת לנישה של עברית אתה מגביל את עצמך .
אבי רוצה להכנס לעולם הזה של קודי וזה של עולם של repos, git ועוד דברים שיתקל בהם בהמשך. אם ייכנס לאתרים עם תמיכה באנגלית זה ייקל עליו
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
המחשב באמת לא היה מחובר לרסיבר ולכן בגלל זה לא מופיעה השורה הרלוונטית. אני אחבר ואבדוק שזה מסתדר לי.
בכל מקרה, איך אני ממשיך מכאן לגבי איזו קופסא אני צריך ? מבחינת המקלדת, נראה לי שאפשר להסתדר בלי אלא רק עם עכבר.
לגבי עברית / אנגלית - יש לי פה אתכם, זה הכי טוב...
.
pixies
אחראי תחום HTPC
שליחה
מומלץ לעבוד עם שלט ולא עם עכבר או מקלדת.
המלצות קיבלת בתחילת השרשור...
אם גם ככה כל הסטרימרים עושים PASSTHROUGH, נניח דרך HDMI, אז מה הפואנטה שכולכם מדברים עליה לגבי תמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים? גם ככה אנחנו לא רוצים שהמחשב/סטרימר יבצע פריסה אלא יעביר את זה לרסיבר תומך.
כל ההתעסקות הזאת באם המכשיר תומך או לא - לא רלוונטית. אם עושים PASTHROUGH אז כל מכשיר שמאפשר PASSTHROUGH לכאורה טוב למי שרוצה DTS-HD וכו'...
pixies
אחראי תחום HTPC
שליחה
רוב המיני PC-ים (לא כולם) המריצים אנדרואיד לא מסוגלים לעשות Passthrough ל-DTS-HD וכו.
הם לא אמורים לפענח. לפי דעתי כל מה שהם צריכים זה לפתוח את הסטרים מתוך הקובץ, דבר שגם ככה צריך לעשות בכל ניגון וידאו.
בקיצר, לא ברור..
Sexter
חבר ותיק
תגובות: 1197
שליחה
mrunderhill כתב:עשית קצת סלט. נוק זה מחשב קטן לכל דבר. אצלי יש ZOTAC ואצל אמא שלי שמתי NUC, אחרי שפעם אחת מתקינים חלונות וקודי זה עובד יופי.
אני יודע שיש פה הרבה חברה שמריצים קודי על קופסאות/קוביות/פירמידות/RPI וכו, לי אישית לא יצא, אבל זה אמור להיות די דומה.
...
·
בשביל מה לך חלונות. אם חם תפעיל מזגן ותתקין OpenElec . יש לי Kodi שרץ על Windows 8.1 32 בחדר אחד וקודי שרץ על אותו מחשב מיני אבל עי OE ויש הבדלים עצומים. הגרסה בחלונות כל שני וחמישי עושה בעיות של תוספים שלא עובדים, חיבור לרשת נעלם ועוד צרות עד לקריסות מידי פעם.. הגרסה על OE עובדת כמו סוס ללא בעיות או צורך לעשות אתחול כמעט כל יומיים כמו בחלונות... אין שום סיבה להתקין kodi על חלונות במחשב HTPC יעודי...
voguemaster כתב:הם לא אמורים לפענח. לפי דעתי כל מה שהם צריכים זה לפתוח את הסטרים מתוך הקובץ, דבר שגם ככה צריך לעשות בכל ניגון וידאו.
בקיצר, לא ברור..
...
זו מגבלת חומרה/דרייברים של הצ'יפסט, לא קשור למאמץ של הפענוח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
shlomyga
חבר ותיק
תגובות: 1403
שליחה
Sexter כתב:
...
...
·
בשביל מה לך חלונות. אם חם תפעיל מזגן ותתקין OpenElec . יש לי Kodi שרץ על Windows 8.1 32 בחדר אחד וקודי שרץ על אותו מחשב מיני אבל עי OE ויש הבדלים עצומים. הגרסה בחלונות כל שני וחמישי עושה בעיות של תוספים שלא עובדים, חיבור לרשת נעלם ועוד צרות עד לקריסות מידי פעם.. הגרסה על OE עובדת כמו סוס ללא בעיות או צורך לעשות אתחול כמעט כל יומיים כמו בחלונות... אין שום סיבה להתקין kodi על חלונות במחשב HTPC יעודי...
...
·יש אשפרות לקחת מיני פיסי (כמו Ainol למשל) שמגיע בילט אין עם ווינדוס 8.1 ואנדרואיד(דואל בוט) ולהתקין עליו OE במקום שניהם?