כבעלים של ה- Urbane כשבועיים, השעון באמת נחמד...
אני למעשה עובד איתו עם אייפון !!! השעון היחיד עד עכשיו, למעט ה- Apple Watch שעולה המון כסף בארץ, שעובד עם האייפון כולל עברית בצורה כמעט מושלמת... אומנם לא הכל עובד, אבל מבחינתי, התוכנות הפנימיות שהתקנתי עליו, כמובן שצריך מכשיר אנדרואיד בשביל זה
כמה חסרונות בולטים !!!
המסך אינו מספיק בהיר כפי שצויין פה, בשמש הישראלית, בהליכה ברחוב לא ניתן כמעט לראות את המסך, ואני מדבר על קריאת שעה דיגיטלית בתצוגה גדולה על כל המסך... אפילו במצב ה- boost אין שיפור משמעותי... אין השוואה כלל למסכי - E-INK כמו ב- Pebble
תמוה בעיני, שבשנת 2015, עם כל כך הרבה סנסורים, חברה כמו LG לא מצאה לנכון להתקין חיישן בהירות... מגוחך שצריך לזכור
לשנות בהירות ידנית כל פעם שיוצאים לשמש... שוב, לא שבהירות מקסימלית עוזרת הרבה, תחת שמש ישירה...
חסרון נוסף הוא שאין רמקול בשעון, אין אפשרות לבצע דרכו שיחות... פחות קריטי אבל חיווי נוסף לקבלת הודעות היה מוסיף בהחלט...
אין במכשיר GPS חשוב במיוחד לספורטאים שרוצים איכון מדוייק...
המפרט לוקה מעט בחסר... התקנה של כמה תוכנות ומשחקים, והשעון הופך לאיטי ולעיתים נתקע לחלוטין ויש צורך לאתחל אותו...
עוד דבר קטן, וייתכן שתאמרו שאני מגזים אבל רצועת עור לא מדברת לכל אחד... אפילו ה- Pebble Steel הגיע עם שתי רצועות לבחירה...
אישית, למחרת הרכישה הלכתי לשען והחלפתי רצועה (סטנדרטית - 22 מ״מ, נקודה לזכותם של LG לעומת אפל, שנדרשים מתאמים מיוחדים עבור השעון שלהם) מסתבר שהוא החליף לא מעט רצועות ל- Urbane בשבועיים האחרונים...
בקיצור, יש בהחלט מקום לשיפור, אבל כרגע, אין ספק שזהו אחד השעונים השווים בשוק !