כמה נקודות:נמר כתב:וואי
כלומר:
בס הדוק יותר , יותר פירוט , כמובן חשוב שיהיה עם פורט קידמי .
הבעיה שלי עם הרמקול הנוכחי היא שהטויטר שלו סלחני מידי , כלומר הוא לא מוציא לי החוצה את מה שאני בעצם רוצה , אבל לעומת זאת הוא רך ונעים. אני מחפש את אותה רכות אבל עם יותר פירוט {לא בהירות}. ועדיין שיהיה לייד בק אבל לא יותר מידי.
אני יודע שדרכי ארוכה ואני בטוח שאחרי רמקול אשדרג אלקטרוניקה , אני מעדיף רמקול נציל שאוכל לעבוד עם מגברי מנורות סינגל אנדד איכותיים .
כעיקרון די קשה להסביר מה אני מחפש במילים , אבל שאני אשמע את הרמקול אני אדע שהוא זה שיגרום לי להוציא את הארנק....
1. תנסה לתאר איזה צליל יגרום להאזין ליותר מוסיקה וימשוך אותך יותר להאזנה מול המערכת. יש לא מעטים שייתר פירוט דווקא מציק להם (ואני לא ביניהם, אבל זה סיפור אחר).
2. אתה לא צריך לחפש שדרוג בכסף אלא בחוויה, מה שיכול להיות יותר זול ממה שאתה חושב. אני מכיר אודיופיל שהגיע למסקנה שכל הרדיפה שלו אחר סאונד יותר טוב מקלקלת לו את ההנאה ממוסיקה, כי הוא כל הזמן עסוק בסאונד במקום פשוט להקשיב. היום הוא שומע עם T-Amp וזוג מדפיים זולים (אך טובים), אם כי ה-CDP עדיין מהמשובחים.
3. אם אתה חושב בכיוון של SET אז תקנה את הרמקולים עם המגבר, כי כאן בייחוד ההתאמה היא גורם המפתח. אני לא מכיר הרבה מערכות SET, אבל אלו ששמעתי לא התמדדו בהצלחה עם מוסיקה אלקטרונית, קצבית, דינמית. לתשומת לבך.