·orenhazan כתב:איך הצלחת להזמין הם לא מוכנים לדבר בשירות לקוחות ורק אומרים שיצרפו אותי לרשימת המתנה שזה בטוח סתם..........
תזדהה כאורן חזן הסלב,
לא תאמין,איך נשיא החברה בא ותוקע לך את הוורטיגו בקוואטרו
דוח באמבטיה מתחת לדוש עם 1 גיגה

·orenhazan כתב:איך הצלחת להזמין הם לא מוכנים לדבר בשירות לקוחות ורק אומרים שיצרפו אותי לרשימת המתנה שזה בטוח סתם..........

·laviko כתב:היא אמרה לי בהתחלה שהממיר מושק חלקי והוא רק לאנשים שהם מתאימים לניסוי.
הסברתי לה שאני מתאים כי יש לי טוטאל ,היא בדקה ואמרה לי נכון...
ואז היא הסבירה לי בקצרה על הממיר ואמרתי לה שאני רוצה להחליף במקום המקס וקבענו תאריך.... 😀😀😀😀...

·nisanab כתב:עם כל הכבוד להשקת ממירים חדשים, הייתי מצפה מYES לתת פתרון לצרכים בסיסיים כגון: מנוע החיפוש בVOD, חיפוש בתכנים מוקלטים, אפשרות בחירת מועדפים וכו'. בייחוד עכשיו כשהם משיקים ממיר שיכול להקליט מספר רב של תכנים על גבי שבוע, מהר מאוד נמצא עצמינו נוברים בין ההקלטות ומבזבזים זמן יקר עד למציאת היעד המבוקש....

·קרוקס44 כתב:בשביל מה הוציאו את המכשיר? בשביל להקליט ארבעה ערוצים שש שעות כל יום?למי יש זמן לראות כל כך הרבה שעות ? ועוד לשלם תוספת כסף?...

הבנתי,התמונות והסיקור מספקים הסבר נרחב דיו,הוידאו נותן תוספת אבל ממש לא נורא שהוא חסר הפעם.oferlaor כתב:
·בד״כ כשיש וידאו אנחנו מודיעים על כך. התשובה שלילית.......
זה סוג של catchup מקומי.
ככל הנראה אין התקדמות עם start over. בכל מקרה, לא דובר על כך.
לא דיברו על one HD (למרות שנשאלו על כך).
ככל הנראה אין פיתרון לנושא הסטרימר. לא מדובר במוצר מאוד פופולרי. בכל מקרה זה ניחוש שלי - הנושא לא נדון באירוע.
לגבי כרום. מדובר בצעד חד צדדי של גוגל לבטל תמיכה ב silverlight ושל מיקרוסופט להפסיק ולתמוך בזה. לרוע המזל, silverlight נדרש בכדי להריץ תכנים שמוגנים ב play ready. כרגע יש הרבה חברות בבעיה דומה ליס ואני מעריך שיש פיתרון בפיתוח. הבעיה היא פחות קריטית מכיוון שיש שני דפדפנים אחרים שניתן להריץ בחינם ופותרים את הבעיה. בקיצור, סיפור מרגיז אבל לא סוף העולם....

·Mistoffelees כתב:כשאני התקשרתי לבדוק אופציות להזמנת הממיר החדש הנציגה הסכימה רק לרשום אותי ברשימת ממתינים.
לטענתה יש רק 2000 מכשירים ושהוא כרגע לא מוצע לכולם.
מעניין מה השיקולים מי זכאי ומי לא......