מאוכזב מאיכות התמונה מ samsung ua55h6400 tv
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
חבר שלי קיבל היום כזו מסמליין, מחר אני אצלו, אבדוק מי נגד מי.
אגב, הוא רותח מעצבים- נאמר לו מהנציגה שלהם שיש שלוש שנות אחריות מלאות אבל הטכנאי שהתקין אמר שיש שנה מלאה + שנתיים מוגבלות. חבורה של רמאים. לא הגיעה תעודת אחריות באריזה עם הטלויזיה כפי שמחייב החוק ונאמר לו שישלחו לו בדואר. קנייה בשוק זה כאן. יבואן רשמי.
אגב, הוא רותח מעצבים- נאמר לו מהנציגה שלהם שיש שלוש שנות אחריות מלאות אבל הטכנאי שהתקין אמר שיש שנה מלאה + שנתיים מוגבלות. חבורה של רמאים. לא הגיעה תעודת אחריות באריזה עם הטלויזיה כפי שמחייב החוק ונאמר לו שישלחו לו בדואר. קנייה בשוק זה כאן. יבואן רשמי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Avi Yeffet
@AviYeffet
·זה מה שרשום בגב הטלוויזיה(תמונה מצורפת)
·זה מה שרשום בגב הטלוויזיה(תמונה מצורפת)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
על פניו נראה שמדובר במוצר UA עם תוכנת UA כך שהחשד על קומבינציית צימוד נפסלה.
האם אתה משתמש במקור וידאו בודד? קרי רק ממיר?
אמרת שיש מחשב בו אתה רואה יותר טוב.
ההמלצה שלי, להחליף ממיר באחד אחר וכמ כן כבל HDMI
במקביל בדוק צפיה מסרט איכותי דרך חיבור ה USB - אם גם כאן לא תקבל איכות טובה, כפי הנראה יש תקלה במכשיר שלך.
האם אתה משתמש במקור וידאו בודד? קרי רק ממיר?
אמרת שיש מחשב בו אתה רואה יותר טוב.
ההמלצה שלי, להחליף ממיר באחד אחר וכמ כן כבל HDMI
במקביל בדוק צפיה מסרט איכותי דרך חיבור ה USB - אם גם כאן לא תקבל איכות טובה, כפי הנראה יש תקלה במכשיר שלך.
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

אני משתמש עם ממיר hd מקליט של יס,והמחשב מחובר עם כבל hdmi . אנסה לעשות את מה שאמרת ונראה.יש לי כבל נוסף של hdmi באורך של 5 מטר .האם הוא לא יוריד באיכות תמונה?את סרטי hd מהחמשב אני רואה מצוין.יכול להיות שאני אמור לראות יותר טוב?תודה רבה רבה רבה...
- wshiff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
@AviYeffet
איך מחובר ממיר היס לטלוויזיה? באיזה כבל השתמשת?
איך מחובר ממיר היס לטלוויזיה? באיזה כבל השתמשת?
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

ממיר של היס מחובר בכבל hdmi
- wshiff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
@AviYeffet
נדמה לי שכבר כתבתי בשרשור הזה שאם התמונה שמוצגת כאשר אתה צופה בתכנים מהמחשב שמחובר היא מצוינת אז הבעיה במקור, דהיינו בממיר או בכבל המחבר את הממיר או בשניהם - ולא בטלוויזיה. דרך אגב האם מצב התמונה בהגדרות הטלוויזיה הוא על דינמי או משהו אחר? והאם מצב משחק כבוי או פועל?
נדמה לי שכבר כתבתי בשרשור הזה שאם התמונה שמוצגת כאשר אתה צופה בתכנים מהמחשב שמחובר היא מצוינת אז הבעיה במקור, דהיינו בממיר או בכבל המחבר את הממיר או בשניהם - ולא בטלוויזיה. דרך אגב האם מצב התמונה בהגדרות הטלוויזיה הוא על דינמי או משהו אחר? והאם מצב משחק כבוי או פועל?
-
AviYeffet
-
- חבר שרק התחיל

הטלוויזיה על דינמי(ניסיתי גם את האפציות האחרות ,גם ראו גרוע)מצב משחק כבוי וגם מצב סרט.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
עדיין זו יכולה להיות בעיה באיך שהמסך "מפרש" את הנתונים ששולח הממיר, שבפני עצמם בסדר.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
ממליץ לך לבחור במצב תמונה מצב סרט ובתוך הפרמטרים של התמונה לשנות את ערך החדות מ- 20 לאזור ה- 5 ומטה.
זו התמונה הטובה והקרובה ביותר שהמסך הזה מסוגל לתת. כל שאר הגדרות התמונה, כמו "רגיל" "דינמי" וכו' - רחוקים שנות אור ממסך מכוייל ונראים פשוט זוועה.
דבר נוסף וחשוב - האם דאגת לבחור בממיר של יס שיישלח למסך אות ב- 1080i ? זה אחד הדברים הבסיסיים החשובים. כבר נתקלתי במישהו שהיה מאוכזב תקופה ארוכה מאד מאיך שרואים אצלו ביחס למסכים אחרים שהוא רואה אצל חברים וכל מה שהיה צריך לעשות זה לבחור בממיר אות שידור נורמאלי. (המסך שלו פשוט קיבל אות ב- 576i)
זו התמונה הטובה והקרובה ביותר שהמסך הזה מסוגל לתת. כל שאר הגדרות התמונה, כמו "רגיל" "דינמי" וכו' - רחוקים שנות אור ממסך מכוייל ונראים פשוט זוועה.
דבר נוסף וחשוב - האם דאגת לבחור בממיר של יס שיישלח למסך אות ב- 1080i ? זה אחד הדברים הבסיסיים החשובים. כבר נתקלתי במישהו שהיה מאוכזב תקופה ארוכה מאד מאיך שרואים אצלו ביחס למסכים אחרים שהוא רואה אצל חברים וכל מה שהיה צריך לעשות זה לבחור בממיר אות שידור נורמאלי. (המסך שלו פשוט קיבל אות ב- 576i)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- lilbiggie
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
סתם ניחוש ,אבל ניסית לחבר לכל כניסות הHDMI, או שאתה בודק על אותה כניסה כל פעם?
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..