ה-TD-W9980 של TP-LINK משווק בישראל (מודם VDSL משולב נתב) (עדכון)
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
היא לא ירדה כתוצאה ישירה מזה שיש לו מודם שלא תומך בVECTORING אלא זאת החלטה ניהולית בלבד שאומרת שאם המודם לא תומך הוא ישונמך במהירות.
אין שום בעיה לבטל לאותו לקוח את הVECTORING ויהיה לו סנכרון בדיוק כמו שהיה לו לפני כן.
וכמו שאמרתי בזק לא עושה כמו החברה הצרפתית הזאת ולכן אני אומר וחוזר שזה לא פוגע לך בסנכרון בכלל.
בזק רק מבטלת לאותו לקוח את הVECTORING גם אם הוא לקוח של 018 וגם אם הוא לקוח של בזק ישירות.
אין שום בעיה לבטל לאותו לקוח את הVECTORING ויהיה לו סנכרון בדיוק כמו שהיה לו לפני כן.
וכמו שאמרתי בזק לא עושה כמו החברה הצרפתית הזאת ולכן אני אומר וחוזר שזה לא פוגע לך בסנכרון בכלל.
בזק רק מבטלת לאותו לקוח את הVECTORING גם אם הוא לקוח של 018 וגם אם הוא לקוח של בזק ישירות.
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 28/06/2015 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
·אוקיי.Class889 כתב:היא לא ירדה כתוצאה ישירה מזה שיש לו מודם שלא תומך בVECTORING אלא זאת החלטה ניהולית בלבד שאומרת שאם המודם לא תומך הוא ישונמך במהירות.
אין שום בעיה לבטל לאותו לקוח את הVECTORING ויהיה לו סנכרון בדיוק כמו שהיה לו לפני כן....
השאלה אם בזק לא תתנהג באופן דומה(כולי תקווה שלא).
[עריכה]
טוב ראיתי שערכת וכתבת שבזק לא מתנהגת כך(אני בהחלט מקווה שכך יקרה
לא יודע איך למחוק את הפוסט הזה, אז שיישאר עם העריכה הזו.
נערך לאחרונה על ידי פלוניום ב 28/06/2015 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הוספתי את זה כל פעם בעריכה חח
בזק לא עושה זאת וזה על פי נסיון.
יש לי חבר שעובד בתמיכה והגיעו לו כמה לקוחות שלא היה להם סנכרון עם הTPLINK9980 וברגע שביטלו את הVECTORING בבזק הכל חזר לקדמותו וזה מה שהם עושים לכל הלקוחות עם בעיה כזאת.
מה שכן זה גורם לזה שהשיפור של הVECTORING לא משפר את המצב לכולם כמו שהוא אמור לשפר, מה שגורם לVECTORING להיות דיי בזבוז כסף אם אתה שואל אותי.
במיוחד לאור העובדה שהמודמים שאנשים מביאים מחול לא כולם תומכים בVECTORING ולבזק אין שליטה על כך אז לכן השיפור של VECTORING לא באמת יהיה שם.
יש לי חבר שעובד בתמיכה והגיעו לו כמה לקוחות שלא היה להם סנכרון עם הTPLINK9980 וברגע שביטלו את הVECTORING בבזק הכל חזר לקדמותו וזה מה שהם עושים לכל הלקוחות עם בעיה כזאת.
מה שכן זה גורם לזה שהשיפור של הVECTORING לא משפר את המצב לכולם כמו שהוא אמור לשפר, מה שגורם לVECTORING להיות דיי בזבוז כסף אם אתה שואל אותי.
במיוחד לאור העובדה שהמודמים שאנשים מביאים מחול לא כולם תומכים בVECTORING ולבזק אין שליטה על כך אז לכן השיפור של VECTORING לא באמת יהיה שם.
·הייתי רוצה שאבי וייס(telecomnews) יצטרף לדיון:Class889 כתב:הוספתי את זה כל פעם בעריכה חח
יש לי חבר שעובד בתמיכה והגיעו לו כמה לקוחות שלא היה להם סנכרון עם הTPLINK9980 וברגע שביטלו את הVECTORING בבזק הכל חזר לקדמותו....
http://goo.gl/pyaGwT
(אכפת לך שאזמין אותו לכאן בתגובה למאמר שלו שם?)
- TzvikaBeck
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
TP-link 9980 כבר לא במלאי של באג וכבר לא יהיה כנראה..
בבאג במבצע של 018 ובזק (289 ש"ח במקום 389 ש"ח) נגמר להם TP-link 9980 ובדומה למה שכתוב פה למעלה, כנראה גם לא יהיה עוד והדגם שיינתן במקום יהיה נחות.
האם לקנות אותו עצמאית בארץ או בחו"ל במחיר יקר יותר, לחכות שיהיה משהו טוב אחר או להתפשר
על מודם פחות טוב באותו מבצע kasda 5212 או Dlink6740U (שהוא דגם ישן מאד כי ראיתי פה דיונים עליו משנת 2012!).
תודה על העזרה..
האם לקנות אותו עצמאית בארץ או בחו"ל במחיר יקר יותר, לחכות שיהיה משהו טוב אחר או להתפשר
על מודם פחות טוב באותו מבצע kasda 5212 או Dlink6740U (שהוא דגם ישן מאד כי ראיתי פה דיונים עליו משנת 2012!).
תודה על העזרה..
שלחתי (שוב) מייל לבאג בנושא. חזרו אליי, וטענו שהמכשיר יהיה זמין עוד שבועיים-שלושה וככה"נ ימשיך להימכר גם במסגרת המבצע של חברת אקספון.
אם יש לך אפשרות לחכות ולקנות עם הקופון, הייתי מחכה. סה"כ מכשיר מעולה. יש לי אותו בבית ואני ממש מרוצה.
אם לא, אתה יכול להוסיף לרשימת האופציות גם את הקניה מחו"ל של מכשירים אחרים, בדגש על מכשירים משומשים/סיניים שיחסית זולים.
מה הדרישות שלך? תקציב? איזה ציוד כבר יש ברשותך? ככה יהיה יותר קל לכוון אותך להחלטה נבונה.
אם יש לך אפשרות לחכות ולקנות עם הקופון, הייתי מחכה. סה"כ מכשיר מעולה. יש לי אותו בבית ואני ממש מרוצה.
אם לא, אתה יכול להוסיף לרשימת האופציות גם את הקניה מחו"ל של מכשירים אחרים, בדגש על מכשירים משומשים/סיניים שיחסית זולים.
מה הדרישות שלך? תקציב? איזה ציוד כבר יש ברשותך? ככה יהיה יותר קל לכוון אותך להחלטה נבונה.
- TzvikaBeck
- חבר שרק התחיל

המון תודה. אם זו תגובתם אני אחכה לראוטר מודם הזה ב-289 שח.
יש לי רק ראוטר של EDIMAX דגם BR6228 שהיה מחובר למודם כבלים ואני עובר לבזק למהירות 40 מגה.
לא יודע אם אוכל להיעזר בו בכלל.
אוכל גם לקנות בחו"ל השאלה מה יהיה טוב לפחות כמו TP-link 9980
יש לי רק ראוטר של EDIMAX דגם BR6228 שהיה מחובר למודם כבלים ואני עובר לבזק למהירות 40 מגה.
לא יודע אם אוכל להיעזר בו בכלל.
אוכל גם לקנות בחו"ל השאלה מה יהיה טוב לפחות כמו TP-link 9980
אם חיבורי גיגה/wifi מהיר יותר/חיבורי USB/עוד כמה שטויות לא חשובים לך, אתה יכול לקנות מכשיר סיני או אפילו ראוטר יד שניה ב ebay.
אם תקנה רק מודם תוכל להשתמש בראוטר הקיים שלך כדי לחייג איתו לאינטרנט.
בגדול, חפש פה בפורום - יש כמה שרשורים בנושא בעמוד הראשון והנושא דיי חרוש.
בסה"כ תוכל לחסוך איזה 100-150 ש"ח פחות או יותר.
לדעתי אכן שווה לשים עוד טיפה ולקחת כבר את ה TP-LINK וזהו. הוא לא יקר ובאמת אחלה מכשיר שעושה הכל ביחד וברמה גבוהה.
אני אישית לא מכיר אופציות טובות יותר מהמכשיר הזה ברמות מחיר האלו (ואפילו קצת מעל).
אם תקנה רק מודם תוכל להשתמש בראוטר הקיים שלך כדי לחייג איתו לאינטרנט.
בגדול, חפש פה בפורום - יש כמה שרשורים בנושא בעמוד הראשון והנושא דיי חרוש.
בסה"כ תוכל לחסוך איזה 100-150 ש"ח פחות או יותר.
לדעתי אכן שווה לשים עוד טיפה ולקחת כבר את ה TP-LINK וזהו. הוא לא יקר ובאמת אחלה מכשיר שעושה הכל ביחד וברמה גבוהה.
אני אישית לא מכיר אופציות טובות יותר מהמכשיר הזה ברמות מחיר האלו (ואפילו קצת מעל).
- TzvikaBeck
- חבר שרק התחיל

המון תודה. אני כבר אשקיע בזה נראה לי שישמש אותי לשנים רבות יותר.. הבנתי שהוא טוב גם לחיבור כבלים (כי יש לו שתי יציאות WAN)
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
ברגע שמשתמשים ביציאת ה-LAN כ-WAN, ניתן להשתמש ב-9980 גם ב-HOT.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אם כי יש לך פחות יציאת LAN.NetCHEIF כתב:ברגע שמשתמשים ביציאת ה-LAN כ-WAN, ניתן להשתמש ב-9980 גם ב-HOT....
שנים שלא היה לי אינטרנט בכבלים אז אני לא בטוח איך הם מחייגים היום, אבל פעם אני יודע שזה היה L2TP.
Cheif, מצאתי אצלך באתר את הדף הזה, שמסביר שהכבלים עובדים ב DHCP/PPTP/L2TP.
בדקתי אצלי בראוטר וראיתי שהוא תומך רק ב DHCP מבין השלושה.
אז או שאני מפספס משהו, או שלחלק מלקוחות הכבלים תיהיה בעיה לעבוד עם הראוטר הזה.
אגב, קרוב לוודאי שבאמצעות קושחת צד שלישי אפשרי לפתור את זה (מן הסתם). זה גם יותר הגיוני לשים קושחה חלופית במקרה כזה כי לא צריך את המודם המובנה שיש בפנים (הרכיב הבעייתי לרוב בתמיכה של קושחות כאלו).
Cheif, מצאתי אצלך באתר את הדף הזה, שמסביר שהכבלים עובדים ב DHCP/PPTP/L2TP.
בדקתי אצלי בראוטר וראיתי שהוא תומך רק ב DHCP מבין השלושה.
אז או שאני מפספס משהו, או שלחלק מלקוחות הכבלים תיהיה בעיה לעבוד עם הראוטר הזה.
אגב, קרוב לוודאי שבאמצעות קושחת צד שלישי אפשרי לפתור את זה (מן הסתם). זה גם יותר הגיוני לשים קושחה חלופית במקרה כזה כי לא צריך את המודם המובנה שיש בפנים (הרכיב הבעייתי לרוב בתמיכה של קושחות כאלו).
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
חייגן L2TP בכבלים זו כמעט היסטוריה. סביר להניח שאתה מתחבר היום ב-DHCP - מה שליעתים מכונה MPLS.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
·ההבדל העיקרי בינו לבין ה 9980 הוא שה 9980 מגיע עם מודם VDSL2 מובנה שמאפשר לחבר אותו ישירות לתשתית בזק ולמפעילות של השוק הסיטונאי.whoisgod כתב:@NetCHEIF
מתעלק על השרשור,
מה ההבדל בינו לבין ה TL-WDR4300?...
עם ה TL-WDR4300 תצטרך מודם נפרד כדי להתחבר לתשתית.