שרשור תגובות: המאבק בתכנים פיראטיים עולה מדרגה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
kalda01 שום תוסף אני באמזון רגיל מזמין מה שאני רוצה...
בקיצור יש חלופות חוקיות ובמחירים זולים ממש כמו האמזון, נטפליקס, הולו וכו'...
אם במקום להלחם בפירטיות יבואו לקראת המשתמשים אזי שכבר לא יהיה צורך בהורדת תכנים מהצד אלא צריכה חוקית.
סמסונג עושים זאת נהדר, סלקום בעקבותם.. ימים יגידו
אם במקום להלחם בפירטיות יבואו לקראת המשתמשים אזי שכבר לא יהיה צורך בהורדת תכנים מהצד אלא צריכה חוקית.
סמסונג עושים זאת נהדר, סלקום בעקבותם.. ימים יגידו
- UdiWertheimer
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@MartinHSabag
·מה שאתה מספר מאוד מעניין (באמת), אבל לא השתכנעתי. בעיקר עושה רושם שלשיטתך האשמה בבעלי הזכויות בחו״ל. אז עם כל הכבוד להוט ויס האלטרואיסטים והמסכנים, אני אמשיך להוריד, עד שמישהו בשרשרת יבין שמשהו פה לא עובד. בשלב מסויים גם בהוליווד יבינו שצריך לעשות שינוי, בדיוק כמו שהבינו בתעשיית המוזיקה.
ושיהיה ברור, אני לא מפחד לשלם על תוכן - הייתי מנוי לתקופה ארוכה מאוד על נטפליקס + הולו פלוס + אמזון פריים, עד שבשלב מסויים נשבר לי מכל הטריקים כדי שיאמינו לי שכרטיס האשראי אמריקאי וגם ה-ip. גם לשלם וגם שיקראו לי פיראט?? לא תודה. אני מנוי על שני שירותי סטרימינג של מוזיקה שמקבלים משתמשים ישראלים (rdio ו- tidal), ובכל זאת גם קונה את השירים שאני אוהב באמת ב-itunes. עד כמה שהמבחר מאפשר, אני בד״כ גם קונה/שוכר בitunes את הסרטים שאני רוצה לראות - אפילו שזה יקר מדי.
אבל לגבי טלויזיה פשוט אין פתרון שפוי בארץ. אם SmartVOD תהיה זמינה בקרוב לכולם ולא רק משתמשי סמסונג - אני בטוח אנסה. אבל יש לי הרגשה לפי מה שאתה כותב, שלא יהיה שם את המבחר שאני מעוניין בו. אבל כמו שתעשיית המוזיקה נכנעה בסופו של דבר לפיראטים ומצאה דרך לתת פתרונות סבירים, גם תעשיית הסרטים והטלוויזיה תעשה את זה בסופו של דבר - אם רק נתמיד ונשתמש באלטרנטיבות בינתיים...
(אמ;לק - למה לעזאזל יצרניות התוכן החצופות חושבות שמגיע להן חצי מליארד שקל לשנה מלקוחות ישראלים? שילכו לחפש, אני ממשיך להוריד עד שהם יורידו את המחיר)
נ.ב. המפגש שאתה מציע נשמע מעניין מאוד
·מה שאתה מספר מאוד מעניין (באמת), אבל לא השתכנעתי. בעיקר עושה רושם שלשיטתך האשמה בבעלי הזכויות בחו״ל. אז עם כל הכבוד להוט ויס האלטרואיסטים והמסכנים, אני אמשיך להוריד, עד שמישהו בשרשרת יבין שמשהו פה לא עובד. בשלב מסויים גם בהוליווד יבינו שצריך לעשות שינוי, בדיוק כמו שהבינו בתעשיית המוזיקה.
ושיהיה ברור, אני לא מפחד לשלם על תוכן - הייתי מנוי לתקופה ארוכה מאוד על נטפליקס + הולו פלוס + אמזון פריים, עד שבשלב מסויים נשבר לי מכל הטריקים כדי שיאמינו לי שכרטיס האשראי אמריקאי וגם ה-ip. גם לשלם וגם שיקראו לי פיראט?? לא תודה. אני מנוי על שני שירותי סטרימינג של מוזיקה שמקבלים משתמשים ישראלים (rdio ו- tidal), ובכל זאת גם קונה את השירים שאני אוהב באמת ב-itunes. עד כמה שהמבחר מאפשר, אני בד״כ גם קונה/שוכר בitunes את הסרטים שאני רוצה לראות - אפילו שזה יקר מדי.
אבל לגבי טלויזיה פשוט אין פתרון שפוי בארץ. אם SmartVOD תהיה זמינה בקרוב לכולם ולא רק משתמשי סמסונג - אני בטוח אנסה. אבל יש לי הרגשה לפי מה שאתה כותב, שלא יהיה שם את המבחר שאני מעוניין בו. אבל כמו שתעשיית המוזיקה נכנעה בסופו של דבר לפיראטים ומצאה דרך לתת פתרונות סבירים, גם תעשיית הסרטים והטלוויזיה תעשה את זה בסופו של דבר - אם רק נתמיד ונשתמש באלטרנטיבות בינתיים...
(אמ;לק - למה לעזאזל יצרניות התוכן החצופות חושבות שמגיע להן חצי מליארד שקל לשנה מלקוחות ישראלים? שילכו לחפש, אני ממשיך להוריד עד שהם יורידו את המחיר)
נ.ב. המפגש שאתה מציע נשמע מעניין מאוד
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
·איפה יש אפשרות לגישה לאמזון רגיל דרך קודי תחת OE ? אין לי שם דפדפן בכלל.benny123 כתב:kalda01 שום תוסף אני באמזון רגיל מזמין מה שאני רוצה...
סמסונג עושים זאת נהדר, סלקום בעקבותם.. ימים יגידו...
די לפירטיות
היהודים מפחדים לשלם על תכנים לכן בארץ ישראל הפירטית מנגנוני ההורדות עובדים בצורה פלאית, ששום מדינת עולם 1 אחרת לא תסכים לכך ואף תקנוס את המשתתפים, להזכיר לכל הקוטרים פה שלראות את הקרב של פאקיו נגד מייוותר היה צריך לשלם כל בית בארה"ב 100 דולר ופה הוא קיבל את זה חינם עם ספורט 1+2 רק דוגמא קטנה להרבה דברים טובים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
@MartinHSabag
יותר מענין לדעת לאן נעלמו כל השירשרים : "מפגש השקה/מפגש: חברת הוט מזמינה את חברי האתר למפגש מצומצם בו יוצג מוצר חדשני של הוט, טרום השקתו!"
לפני ש"אם התחום הזה מעניין פה מספר אנשים, אשמח לעשות מפגש בנושא ולהרחיב יותר על עולמות התוכן, מה המשמעויות הטכניות, המסחריות, החוקיות של הקמה ותיפעול שירות כזה, לא רק בארץ אלא בכלל."
יחד עם זאת ה"צרות" שיש אצל החברות הטלוזיה הם קיימות עבור רווח לעצמם אל לנו הצרכנים להצטער עבורם
כל המהלך של yes hot עם זיר"ה זה לתת הרתעה בלבד ולא מהלך כלכלי או הגיוני או נכון .. או לא נכון אלא רק הפחדה בלבד!
לפי המגמות שקיימות על גבי האניטרנט מתקבות חלופות אחרות מזה yes hot חוששת ולא מהצריכה של לקוחות קצה
אשמח לראות עוד חלופות שיהיה לבחירה ללקוחות הקצה ..
יותר מענין לדעת לאן נעלמו כל השירשרים : "מפגש השקה/מפגש: חברת הוט מזמינה את חברי האתר למפגש מצומצם בו יוצג מוצר חדשני של הוט, טרום השקתו!"
לפני ש"אם התחום הזה מעניין פה מספר אנשים, אשמח לעשות מפגש בנושא ולהרחיב יותר על עולמות התוכן, מה המשמעויות הטכניות, המסחריות, החוקיות של הקמה ותיפעול שירות כזה, לא רק בארץ אלא בכלל."
יחד עם זאת ה"צרות" שיש אצל החברות הטלוזיה הם קיימות עבור רווח לעצמם אל לנו הצרכנים להצטער עבורם
כל המהלך של yes hot עם זיר"ה זה לתת הרתעה בלבד ולא מהלך כלכלי או הגיוני או נכון .. או לא נכון אלא רק הפחדה בלבד!
לפי המגמות שקיימות על גבי האניטרנט מתקבות חלופות אחרות מזה yes hot חוששת ולא מהצריכה של לקוחות קצה
אשמח לראות עוד חלופות שיהיה לבחירה ללקוחות הקצה ..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·kalda01 כתב:אני מניח שגם נטפליקס לא מפסידים במודל העסקי שלהם.
תן לאנשים אלטרנטיבה ראוייה וזולה ואולי חלקם יפסיקו לצרוך תוכן פיראטי.
פה בארץ עד שלא יכניסו לאנשים קנסות הם לא ירתעו מצריכת תוכן בדרכים לא חוקיות....
נטפליקס היא חברה ציבורית, כך שלא בעיה להסתכל על הדוחות שלה. וכן, במדינות שהיא נכנסת אליהן כיום, נגיד, באירופה, היא מפסידה מיליונים רבים בשנים הראשונות, אבל זה היא יכולה לעשות כי כבר יש לה מעל 45 מיליון לקוחות משלמים שהם בעיקר בארה"ב שאותם הצליחה לגייס בתקופה שלא היתה לה תחרות.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
·kalda01 כתב:איך בדיוק הם יחסמו את ההורדה של התוכנה ? הם יעקבו אחרי כל DOWNLOAD שעובר ברשת של הספק ? זה הזוי לחלוטין ולא מעשי.
הרי אפשר לשים את התוכנה באתרי שיתוף תוכנות ולקרוא לקובץ "רשימת קניות לסופר"....
תיאורטית זה אפשרי.
בארה"ב במדינות מסויימות, הורדת תוכן פירטי (בכל צורה, גם טוררנטים) היא לא חוקית ומי שמנטר את התעבורה הן הספקיות אינטרנט. אם הן זיהו שעבר תוכן לא חוקי לכיוון ה-IP שאותו הן נתנו לך, אתה מקבל אזהרה פעמיים בשלישית זה יכול להיות קנס או תביעה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
@UdiWertheimer
·
האשמה היא של כמה וכמה גורמים.
ראשית, צריך לזכור שבתקופה שיס והוט קמו, לא היה אינטרנט במהירות ובפריסה שיש היום ולכן, כדי להקים שירות טלוויזיה, היה על אחת להרים לוויין בחלל ועל השניה, לפרוס כבל קואקסיאלי לכל בית בישראל, על כל המשתמע מכך (מעבר לעלויות החומרים והעבודה זה גם רישוי מול הרשויות המקומיות, פיצוי לבעלי קרקעות וכו').
כלומר, המודל העיסקי שלהם היה בעייתי מעצם ההשקעה הענקית שהם היו צריכות לעשות.
בגלל הסיבה הזו, לא יכולו ממש להיות יותר משני שחקניות בשוק, מה שגרר תחרות בין שתיהן על רכש תוכן (מי מקבלת בלעדיות למשל על תכני HBO) ומי שישב בשקט והעלה מחירים כמו חזירים הם בעלי הזכויות.
אני מניח שגם אתה, לו היית מוכר משהו או שתי חברות היו רבות עליך כעובד, היית נהנה להעלות לכל אחד את המחיר עד שאחד היה נשבר, לא?
אבל עכשיו, כשחסם הכניסה להרמת שירות (מבחינת תשתית וטכנית) היא פשוטה וזולה יחסית (לכל אחד יש כבר אינטנרנט מספיק מהיר בבית), "כל" שנשאר למי שרוצה להרים שירות כזה הוא לרכוש זכויות, אבל מה, המחיר כבר לא הגיוני, בגלל התחרות בין יס להוט שהרימה את המחירים לרמה שהיא הגבוהה ביותר בעולם יחסית לגודל האוכלוסיה (זה לא אני אמרתי, אלא זה דבר ידוע).
כששירות כמו TAKE יבוא לדיסני לרכוש תוכן לישראל הוא ישאל לכמה לקוחות הוא מצפה בשלוש שנים הראשונות, כמה הוא יגיד? 30,000? 100,000?
מצד שני, יש לדיסני עיסקאות בעשרות מיליונים עם יס והוט, למה להם לסכן את זה בשביל איזה שחקן חדש שרוצה "לשבור" את המחיר ואת אלו שמכניסות לו עשרות מיליוני דולרים בשנה?
תגיד אתה?
אף אחד לא מצפה ש"תעזרו" לשירות כמו SmartVOD לצאת מה"ביצה ותרנגולת" ע"י זה שתירשמו לשירות אם זה לא מה שאתם מחפשים, אין פה עיניין ציוני או אידיאולוגי. יש פה ביזנס נטו והתפקיד שלי הוא להביא ללקוח הממוצע (הגדרה מסובכת כשלעצמה ששווה דיון נפרד) מספיק Value for Money.
·
האשמה היא של כמה וכמה גורמים.
ראשית, צריך לזכור שבתקופה שיס והוט קמו, לא היה אינטרנט במהירות ובפריסה שיש היום ולכן, כדי להקים שירות טלוויזיה, היה על אחת להרים לוויין בחלל ועל השניה, לפרוס כבל קואקסיאלי לכל בית בישראל, על כל המשתמע מכך (מעבר לעלויות החומרים והעבודה זה גם רישוי מול הרשויות המקומיות, פיצוי לבעלי קרקעות וכו').
כלומר, המודל העיסקי שלהם היה בעייתי מעצם ההשקעה הענקית שהם היו צריכות לעשות.
בגלל הסיבה הזו, לא יכולו ממש להיות יותר משני שחקניות בשוק, מה שגרר תחרות בין שתיהן על רכש תוכן (מי מקבלת בלעדיות למשל על תכני HBO) ומי שישב בשקט והעלה מחירים כמו חזירים הם בעלי הזכויות.
אני מניח שגם אתה, לו היית מוכר משהו או שתי חברות היו רבות עליך כעובד, היית נהנה להעלות לכל אחד את המחיר עד שאחד היה נשבר, לא?
אבל עכשיו, כשחסם הכניסה להרמת שירות (מבחינת תשתית וטכנית) היא פשוטה וזולה יחסית (לכל אחד יש כבר אינטנרנט מספיק מהיר בבית), "כל" שנשאר למי שרוצה להרים שירות כזה הוא לרכוש זכויות, אבל מה, המחיר כבר לא הגיוני, בגלל התחרות בין יס להוט שהרימה את המחירים לרמה שהיא הגבוהה ביותר בעולם יחסית לגודל האוכלוסיה (זה לא אני אמרתי, אלא זה דבר ידוע).
כששירות כמו TAKE יבוא לדיסני לרכוש תוכן לישראל הוא ישאל לכמה לקוחות הוא מצפה בשלוש שנים הראשונות, כמה הוא יגיד? 30,000? 100,000?
מצד שני, יש לדיסני עיסקאות בעשרות מיליונים עם יס והוט, למה להם לסכן את זה בשביל איזה שחקן חדש שרוצה "לשבור" את המחיר ואת אלו שמכניסות לו עשרות מיליוני דולרים בשנה?
תגיד אתה?
אף אחד לא מצפה ש"תעזרו" לשירות כמו SmartVOD לצאת מה"ביצה ותרנגולת" ע"י זה שתירשמו לשירות אם זה לא מה שאתם מחפשים, אין פה עיניין ציוני או אידיאולוגי. יש פה ביזנס נטו והתפקיד שלי הוא להביא ללקוח הממוצע (הגדרה מסובכת כשלעצמה ששווה דיון נפרד) מספיק Value for Money.
- uh99
- חבר מביא חבר

"עידן חדש בעולם הטלוויזיה: ממירים וירטואליים מבוססי שירותי ענן "
http://www.telecomnews.co.il/%D7%A2%D7% ... D7%9F.html
זה הדבר הבא ולא רק תוכן מדיסני .. אלא ממקורות לא ממתוגים עם תרגום עברי ..
אם יהיו עוד ספקים נוספים אז ישבר בדואפול שקיים כיום בארץ
http://www.telecomnews.co.il/%D7%A2%D7% ... D7%9F.html
זה הדבר הבא ולא רק תוכן מדיסני .. אלא ממקורות לא ממתוגים עם תרגום עברי ..
אם יהיו עוד ספקים נוספים אז ישבר בדואפול שקיים כיום בארץ
כלומר דונגל Android, או chromecast?בקרוב לא נזדקק בכלל לממירים, הם יהיו בתוך הטלוויזיה או על דונגל קטן...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- uh99
- חבר מביא חבר

אם זה כך נותר רק לראות זאת
לא שונה מ SmartVOD שמרטין מנהל אותו... ועוד מיזמים חדשים ...shayze כתב:כלומר דונגל Android, או chromecast?.........
למקרה שלא הייתי ברור בהודעתי הקודמת, זאת היתה הודעה צינית שנועדה ללעוג לאתר telecomnews.
אם עוד 10 שנים נשמע על ה"מהפכה" הזאת שהוא מתאר כתוצאה מהשילוב בין שתי החברות הללו, אני אישית אוכל את הכובע.
לא שמה שהוא מתאר זאת כזאת מהפכה. כולה יוזמה של כמה חברות להציע פתרון שייתר לכאורה את הצורך בממיר עבור חברות כמו יס או הוט.
אם עוד 10 שנים נשמע על ה"מהפכה" הזאת שהוא מתאר כתוצאה מהשילוב בין שתי החברות הללו, אני אישית אוכל את הכובע.
לא שמה שהוא מתאר זאת כזאת מהפכה. כולה יוזמה של כמה חברות להציע פתרון שייתר לכאורה את הצורך בממיר עבור חברות כמו יס או הוט.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
Re: מה זו בכלל התוכנה הזו? סליחה על הבורות
·istarmini כתב:ניתן דרכה לצפות בבלוריי מלא?
פורמטי סאונד HD?
מי בכלל צריך אותה ,כשיש דרכים אחרות להשיג את התכנים המלאים?...
בדיוק מה שחשבתי כאשר קראתי את הכתבה..
הרי רוב צרכני ה HD הפיראטים משתמשים בכלל בטורנט וכדומה
חג שמח
- uh99
- חבר מביא חבר

·הפתרון הזה יכול להיות גם עבור חברות חדשות ולא רק "עבור חברות כמו יס או הוט." אקווה שיהיה שינוי בקרובshayze כתב:למקרה שלא הייתי ברור בהודעתי הקודמת, זאת היתה הודעה צינית שנועדה ללעוג לאתר telecomnews.
לא שמה שהוא מתאר זאת כזאת מהפכה. כולה יוזמה של כמה חברות להציע פתרון שייתר לכאורה את הצורך בממיר עבור חברות כמו יס או הוט....
@uh99:
לא אמרתי רק חברות ותיקות. רשמתי חברות "כמו".
ואני לא מבין איזה שינוי אתה מצפה שיהיה.
שחברה חדשה תקום שתדרוש טלוויזיה חדשה מהלקוחות שרוצים להתחבר אליה?
כי לספק חומרה ללקוח זה תמיד עולה כסף. גם אם זה רק דונגל.
ובכלל כדי שכל טלוויזיה תכניס את הטכנולוגיה הזאת (שעוד לא קיימת אגב לפי המאמר) זה דורש שיתוף פעולה מהיצרנים הגדולים. שילוב של הטכנולוגיה יהיה כרוך ברכישתה והטמעתה בטלוויזיות מה שכרוך בהוצאה כספית ליצרניות, מה שכמובן יגולגל אל הלקוח ויעלה את מחיר הטלוויזיה. בשוק כזה תחרותי, לא בטוח שיהיה אינטרס לחברות לרכוש ולהטמיע הטכנולוגיה.
או במילים אחרות, don't hold your breath.
ובכלל כדי שכל טלוויזיה תכניס את הטכנולוגיה הזאת (שעוד לא קיימת אגב לפי המאמר) זה דורש שיתוף פעולה מהיצרנים הגדולים. שילוב של הטכנולוגיה יהיה כרוך ברכישתה והטמעתה בטלוויזיות מה שכרוך בהוצאה כספית ליצרניות, מה שכמובן יגולגל אל הלקוח ויעלה את מחיר הטלוויזיה. בשוק כזה תחרותי, לא בטוח שיהיה אינטרס לחברות לרכוש ולהטמיע הטכנולוגיה.
או במילים אחרות, don't hold your breath.
The story of stuff
The story of stuff
- uh99
- חבר מביא חבר

זה הכיון אם תרצה אם לאו... (וכמו שכתוב בחתימתך)shayze כתב:@uh99:
או במילים אחרות, don't hold your breath....
"לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול." מי יתן שזה שכך יהיה
יש לי רק תגובה אחת שעולה בקשר לתגובה הזאת...

The story of stuff
The story of stuff