מבצע על PS4 באמזון בריטניה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

אחדד: אם המוצר נמכר ונשלח ע"י אמזון (שזה המצב במקרה שלנו), ואין בסיכום העלות הסופית כוכבית ליד הסכום הכללי עם אזהרה שעלולים לחול חיובים נוספים, אז לא יהיו חיובים נוספים בארץ.
ייתכן שיש כאן טעות בחישוב של אמזון (לא פעם ראשונה שזה קורה). ערן רק ייהנה מכך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593

שליחה

אכן, עשית טעות, במשלוח שבחרת הם לא מטפלים בנושא המס בכלל.
למיטב זכרוני בעקבות השינויים האחרונים יש 18% מס בלבד על קונסולות משחק. תעשה חשבון אם משתלם לך. אם לא, תבטל מהר לפני שישלחו.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

pixies כתב:אחדד: אם המוצר נמכר ונשלח ע"י אמזון (שזה המצב במקרה שלנו), ואין בסיכום העלות הסופית כוכבית ליד הסכום הכללי עם אזהרה שעלולים לחול חיובים נוספים, אז לא יהיו חיובים נוספים בארץ.
ייתכן שיש כאן טעות בחישוב של אמזון (לא פעם ראשונה שזה קורה). ערן רק ייהנה מכך.
...
דורון, הרצתי רכישה דומה בעצמי לפני שהגבתי - אמזון מציעה במקרה דנן 3 אופציות לשילוח, כשרק 2 היקרות יותר נופלות בקטגוריה של "Amazon Global", וברירת המחדל היא שילוח "רגיל", שבפועל אינו כולל גבייה מראש של מיסים במדינת היעד. לדעתי זה מה שבילבל פה את כולם, ובדיעבד גם הפיל את הרכישה. :?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי epony ב 26/04/2015 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10924

שליחה

אמורה להיות שורת חיוב הנקראת: Import Fees Deposit
אין בסיכום החשבון למוצר המדובר כאן שורה כזו.

קראו את הפסקה השנייה בקישור הבא, המתארת מה קורה במקרה כזה:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =201238090
הלקוח יישא בעלויות המיסים והשחרור של המוצר.

בניגוד למצב שבו יש שורת חיוב: Import Fees Deposit
שבו אמאזון גובה את התשלום הצפוי מראש, ואז יקרה אחד מהשלושה:
הגבייה בפועל נמוכה מהפיקדון - תקבל החזר הגובה ההפרש
הגבייה בפועל גבוהה מהפיקדון - לא תחוייב בהפרש. אמאזון תספוג אותו.
הגבייה בפועל מדוייקת - מסביר את עצמו.
מתוך הקישור הבא:
https://www.amazon.co.uk/gp/help/custom ... =200556780

ואכן ההבדל הוא בשירות: AmazonGlobal

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

יש פה כמה אשכולות למטה - אני הזמנתי מהם דרך המשלוח הרגיל ולקח לזה קצת זמן אבל זה הגיע ושילמתי מעמ בלבד בכניסה לארץ.
http://www.hometheater.co.il/vt221628.html

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

Huber כתב:sufgi - שכחת אופציה נוספת:

4. הם טעו וזה לא יתגלה לעולם :lol:

את האמת, גם אצטרך לשלם מע"מ, המחיר בסוף יצא כמו המחיר בארץ (למרות שבארץ הלבן הרבה יותר יקר משום מה) - לא סוף העולם.
...
·
זו היתה אפשרות 1
לא הבנתי את העניין את אמאזון גלובל.
רק בחודש האחרון הזמנתי 3 מוצרים מאמזון, ולא באמצעות אמזון גלובל, ובכולם חוייבתי במיסים מראש.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73429
שם מלא: ערן

שליחה

ביטלתי, מכיוון שגם אם אשלם רק מעמ, המחיר הופך להיות קרוב מידיי למחיר בארץ (שכרגע עומד על כ 1900 ש"ח).

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@Huber
הצלחת לבלבל אותי עם הפוסט הכפול
http://www.hometheater.co.il/vt231765.html

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

השרשורים אוחדו.

אכן, גם אני פספסתי את זה, ולא יצא לי להיתקל באופציה הזו שהוצגה קודם.
מסקנה - צריך תמיד להקפיד לבחור ב"אמזון גלובל" ולא במשלוח סטנדרטי.
נו, כל יום לומדים משהו חדש...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73429
שם מלא: ערן

שליחה

pixies - מסכים, גם אני לא ידעתי שרק באמזון גלובל הם מחשבים את המיסים. כל יום לומדים משהו חדש ובגלל זה אני משתדל להתייעץ פה לפני רכישות (או במקרה הזה לפני המלצה על מבצע/רכישה שאני לא ודאי לגביה).

ד"א, קיבלתי תשובה מאמזון לגבי ההזמנה. לפי זה הם כן גובים מע"מ בסוף התהליך, אבל לא הייתה גביה בהזמנה עצמה והם לכל אורך המייל מתנערים מאחריות, ככה שאני מעט מבולבל:

[left]

Your Account Amazon.co.uk
Message From Customer Service
Hello,

I completely understand that you would like to know if you'll be only charged the price of the bundle of £289.00 and not for postage or any other charges.

If the item is to be imported into your country, any customs or import duties are levied once the package reaches your country. Additional charges for customs clearance must be borne by you; we have no control over these charges and can’t predict what they may be.

In principle there should be no additional customs duties levied for items sent from the UK to other EU countries. However, Customs policies vary widely from country to country; you may want to contact your local customs office for further information.

In accordance with the laws governing members of the European Union, Amazon.co.uk is obliged to register and charge for VAT on all orders delivered to destinations in member countries of the EU.

When VAT applies to an order, the relevant charges will be clearly reflected on your e-mail confirmations and invoices at your local rate.

"Our Price", as displayed on an item’s product detail page, is inclusive of UK VAT.

It isn’t possible for us to show "Our Price" as VAT-inclusive for non-UK orders because the delivery address is unknown. The different EU countries have differing VAT rates, so the calculation must be done during the ordering process, after the delivery address has been entered.

Once you select a delivery address during check out, we re-calculate the price by deducting the UK VAT, then adding the applicable VAT rate for your order’s destination. You can review the full order details, including the complete cost, before finalising your order.

To find the applicable VAT rates for your country please visit the following URL:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... eId=502578

When VAT applies to an order, the relevant VAT charges for country of destination will be clearly reflected on your e-mail confirmations and invoices.

I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.[/left]

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

pixies כתב:השרשורים אוחדו.

אכן, גם אני פספסתי את זה, ולא יצא לי להיתקל באופציה הזו שהוצגה קודם.
מסקנה - צריך תמיד להקפיד לבחור ב"אמזון גלובל" ולא במשלוח סטנדרטי.
נו, כל יום לומדים משהו חדש...
...
מעולם לא בחרתי באמזון גלובל (כולל ברכישות בחודש האחרון), ותמיד החיוב היה כולל מיסים.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

sufgi כתב:
...
...
מעולם לא בחרתי באמזון גלובל (כולל ברכישות בחודש האחרון), ותמיד החיוב היה כולל מיסים.
...
·במשלוח סטנדרטי, הוא אינו כולל תשלום מראש של המיסים.
המשלוח יגיע אליך.. ואם יעצור במכס וצריך לשלם, תתבקש לשלם.

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

mayeast כתב:
...
...
·במשלוח סטנדרטי, הוא אינו כולל תשלום מראש של המיסים.
המשלוח יגיע אליך.. ואם יעצור במכס וצריך לשלם, תתבקש לשלם.
...
אני חוזר, תמיד בחרתי במשלוח סטנדרטי, ותמיד העלות באמזון כללה מיסים.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

sufgi כתב:
...
...
אני חוזר, תמיד בחרתי במשלוח סטנדרטי, ותמיד העלות באמזון כללה מיסים.
...
ואני חושב - משלוח סטנדרטי לא כולל מיסים מראש.
רק AMAZON GLOBAL.
זה בוודאות מליון אחוז

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ברוב המקרים זה לא נותן לך לבחור Standard shipping אלא רקAmazon global standard.

אני חוזר, הזמנתי PS4 במשלוח ה"רגיל" (כמו שהם שולחים ספרים) וידעתי שאשלם את המע"מ עוד לפני ואכן זה קרה.
בזמנו זה היה שווה לי את הכסף.

ebibo199
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153

שליחה

שאלה למי שבכל זאת הזמין מתישהו מאמזון UK עם הסטנדרט שיפינג (המשלוח של ה 8 ליש"ט בערך)

מי הייתה החברה שדרכה עקבתם אחרי המוצר והחברה שבעצם עשתה את השילוח?
תודה.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Dhl de, לא חברת הבלדרות אלא הדואר הרגיל. המשמעות היא שאין לך טרקינג מדויק ולוקח לחבילה המון זמן להגיע, אך אתה לא משלם להם עמלות שחרור מהמכס וכדומה אלא משחרר בעצמך

ebibo199
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153

באמת?

שליחה

@drorar
·

באמת? כי רשום שם משלוח בין 8 ל 12 ימי עסקים, לא אמור להיות כלכך הרבה זמן, מצד שני מעולה שאתה משחרר מהמכס, זה הגיע אלייך לדואר או ממש היית צריך ללכת למכס לשלם מע"מ?

תודה, אני פשוט בכיוון של להזמין הגה לסוני מאמזון ורוצה לדעת פרטים על המשלוח הרגיל...

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הכל אמת. אצלי זה יצא יותר מ12 ימי עסקים כי חבילה אחת הם איבדו בדרך ושלחו עוד אחת מיד בלי להודיע בכלל. הלכתי להביא מהמכס בת"א ושילמתי מעבר למע"מ דמי מחשב ע"ס 19 שקל.

אם זה קריטי לך, אני יכול לנסות למצוא את הטרקינג נאמבר ותוכל להסיק יותר על שיטת המשלוח.

borhe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

היי,
אני הזמנתי פס4 באמאזון אנגליה בתחילת ינואר, שילמתי 233 פאונד + 8 פאונד משלוח, משלוח היה דרך Dhl de
לקח בערך 30 יום להגיע לארץ.
בנוסף שילמתי 250 שקל מעם בדואר. סך הכול יצא בסביבות 1700.

חזור אל “קונסולות”