מתאם לרשת המחשבים על גבי החשמל מנקודה אחת לשתי נקודות
- GoldenAce
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
קניתי היום את הקיט 500Mbps HP-5103K EDIMAX, אני מקבל מהירות אינטרנט באזור ה-17Mbps, זה עדיין הרבה יותר ממה שקיבלתי עם ה-WiFi, במחשב אני מקבל באזור ה-50Mbps.
יש למישהו מושג למה יש הבדל למיטב הבנתי המתאמים לא אמורים להוות צוואר בקבוק במהירות בהתחשב שהם תומכים ב-500Mbps, גם אם הייתי מקבל חצי מזה עדיין הייתי אמור לקבל את המקסימום שחיבור האינטרנט שלי מספק.
פרטים:
מתאם אחד מחובר לראוטר של בזק D-Link N600, ואחד ל-xbox one.
יש למישהו מושג למה יש הבדל למיטב הבנתי המתאמים לא אמורים להוות צוואר בקבוק במהירות בהתחשב שהם תומכים ב-500Mbps, גם אם הייתי מקבל חצי מזה עדיין הייתי אמור לקבל את המקסימום שחיבור האינטרנט שלי מספק.
פרטים:
מתאם אחד מחובר לראוטר של בזק D-Link N600, ואחד ל-xbox one.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
·GoldenAce כתב:קניתי היום את הקיט 500Mbps HP-5103K EDIMAX, אני מקבל מהירות אינטרנט באזור ה-17Mbps, זה עדיין הרבה יותר ממה שקיבלתי עם ה-WiFi, במחשב אני מקבל באזור ה-50Mbps.
פרטים:
מתאם אחד מחובר לראוטר של בזק D-Link N600, ואחד ל-xbox one....
זו מהירות תיאורטית בלבד, בלי קשר למציאות. במקרה הטוב אפשר לקבל ממתאמים בתקן AV500 מהירות של 100Mbps...
Batnun
.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

למחוק
נערך לאחרונה על ידי Batnun ב 10/07/2015 14:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

למחוק
- GoldenAce
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
@Batnun
·ידוע לך על מתאמים בתקן כלשהו שהמינימום התאורטי שלהם גבוה מ-100Mbps?
·ידוע לך על מתאמים בתקן כלשהו שהמינימום התאורטי שלהם גבוה מ-100Mbps?
- alky
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
השאלה שלי פשוטה - האם במתאמי רשת חשמל Edimax HP-5103K 500Mbps ישנו חיבור wifi ?
היו לי מתאמים אחרים (D-link DHP-W306AV). ליד הראוטר בממד חברתי יחידה ללא wifi ומחשב היה מחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון התקנתי יחידה עם wifi לחיבור אלחוטי של מחשבים ניידים וכו'. זה היה פתרון מושלם.
בדגם החדש הנושא לא ממש ברור - או שיש wifi ב 2 צדדים או שאין בכלל.
היו לי מתאמים אחרים (D-link DHP-W306AV). ליד הראוטר בממד חברתי יחידה ללא wifi ומחשב היה מחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון התקנתי יחידה עם wifi לחיבור אלחוטי של מחשבים ניידים וכו'. זה היה פתרון מושלם.
בדגם החדש הנושא לא ממש ברור - או שיש wifi ב 2 צדדים או שאין בכלל.
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
בדגם הזה אין WIFI. אם אתה רוצה חיבור אלחוטי ביחידה המרוחקת מהנתב, אתה צריך לחבר ליציאת ה-LAN שלה נקודת גישה או נתב שישמש כנקודת גישה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- alky
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
יש דגם עם wifi ?
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
יש. למשל זוג של חברת TENDA עם יחידת קצה אלחוטית נמכר בגרופון ב-295 שקל. אני לא יכיל להעיד על טיב המוצר. https://www.groupon.co.il/deals/gg-merc ... 5904883-30
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.