בזק בינלאומי מתחילה לשווק חבילות אינטרנט וספק
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
לא הייתי צריך להחליף כלום. סכום סופי 119. נכון שזה גבוה מחברות אחרות, אבל יש לי ניסיון מעולה בבזב"ל . שום הגבלות, שום חסימות פורטים או תעדוף ולכן מעדיף לשלם קצת יותר אבל לקבל שירות טוב
בבזקסטור, יש שני נתבים למהירות של 100, במחיר מופקע של 597שח ליחדה.
אשמח לדעת איזה דגם יותר טוב?
לפחות למי שמתכוון לתשתית בזק, הם לא יוכלו לטעון כי המודם ראוטר לא תומך, לכן אני חושב
כדאי לרכוש מהם, בלי דמי שכירות ושאר ירקות.
השאלה: האם ההתקן יוכל לשמש די זמן לאור מחירו המוגזם?
ולא נאלץ להחיף מודם עקב שינוי טכנולוגי?
אשמח לדעת איזה דגם יותר טוב?
לפחות למי שמתכוון לתשתית בזק, הם לא יוכלו לטעון כי המודם ראוטר לא תומך, לכן אני חושב
כדאי לרכוש מהם, בלי דמי שכירות ושאר ירקות.
השאלה: האם ההתקן יוכל לשמש די זמן לאור מחירו המוגזם?
ולא נאלץ להחיף מודם עקב שינוי טכנולוגי?
·מה שאתה לא מבין זה שאתה משלם את הקנס אבל עדיין מחוייב להחזיר את הציוד ואו דהם תובעים לך את הצורה,yayu2120 כתב:@dima_vy
·תודה
בכל מקרה זה יוצא לא משתלם, עדיף לשלם קנס ולהישאר עם הציוד של בזק, זה אותו מחיר ופחות כאב ראש....
ראה האותיות הקטנות בתקנון.
מדינת חלם
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זאת הרפורמה של 100 מגה ב100 שקל וVDSL2 ?..
אילו היית מקבל מהירות דו-סמטרי במחיר הזה ... הייתי כותב באמת WOW ... אך זאת מהירות סטנדרטית רגילה לא מיוחדת ..ride כתב:לא הייתי צריך להחליף כלום. סכום סופי 119. נכון שזה גבוה מחברות אחרות, אבל יש לי ניסיון מעולה בבזב"ל . שום הגבלות, שום חסימות פורטים או תעדוף ולכן מעדיף לשלם קצת יותר אבל לקבל שירות טוב...
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
למה לא להתחבר ל012 או נטויז׳ן פשוט, הם מחלקים את הציוד שלהם שתומך במהירויות במלואם.
אני גם דיי בטוח שהציוד הזה יודע להיות רק מודם ואז להשתמש בראוטרים שלנו.
אני גם דיי בטוח שהציוד הזה יודע להיות רק מודם ואז להשתמש בראוטרים שלנו.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
גם אני לקוח ותיק של הצמד.ride כתב:התחברתי היום. בגלל שהייתי כבר לקוח של בזק וגם בזק בינלאומי והציוד שברשותי נרכש ולא הושכר, זה עבר ממש מהר ובקלות. ריבוט לרואטר של בזק (שמשמש אותי כמודם) וזהו !....
בזב"ל לא חייבו אותך לקחת את ה Private Box2 שלהם ?
דיברתי איתם אתמול והסברתי שיש ברשותי מודם ראוטר די חדש שלקחתי מבזק לפני מספר חודשים בהסכם שכירות.
הנציגה טענה שאני חייב להחזיר את הראוטר לבזק ולקבל מהם (כמובן לשלם על משלוח 50 שח) את הקופסה המדוברת שכבר בשוק יותר משנתיים. כלומר, על פניו לשנמך ציוד...
בינתיים אני אוסף מידע על מנת לקבל החלטה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
שלום רב
דיברתי היום אם נטויזיין לגבי מהירות של 40 מגה (נטויזיין+בזק בין לאומי) המוקדנית אמרה שהמחיר הוא 89ש"ח, היא אמרה עוד דבר שאני צריך לדבר אם בזק בנלאומי להגדיל את המהירות ל 40 מגה ולהסכים למחיר שהם יגידו לי ואז ליצור קשר חזרה אם נטויזיין, הם יעשו לי ניוד לנטויזיין ובסוף כול החבילה תעלה לי 89 בחודש, האם זה נראה\נשמה הגיוני לפי הנסיון שלכם.
תודה.
דיברתי היום אם נטויזיין לגבי מהירות של 40 מגה (נטויזיין+בזק בין לאומי) המוקדנית אמרה שהמחיר הוא 89ש"ח, היא אמרה עוד דבר שאני צריך לדבר אם בזק בנלאומי להגדיל את המהירות ל 40 מגה ולהסכים למחיר שהם יגידו לי ואז ליצור קשר חזרה אם נטויזיין, הם יעשו לי ניוד לנטויזיין ובסוף כול החבילה תעלה לי 89 בחודש, האם זה נראה\נשמה הגיוני לפי הנסיון שלכם.
תודה.
עם בזק בינלאומי ? מה ההיגיון ?isroz כתב:שלום רב
תודה....
אולי היא התכוונה עם בזק (תשתית).
טוב, זה בערך מה שאני עשיתי: העליתי תשתית ל 40 מגה בבזק ועכשיו אני רוצה לעזוב.isroz כתב:אה כן צודק בזק...
תספר איך הלך עם נטויז'ן (שהם סלקום בעצם) אחרי המעבר כי הם מועמד מספר אחד אצלי.
אגב: צריך להשאיר את המודם\נתב של בזק אצלך ?
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
@yayu2120
99שקל ל100 מגה.-תשתית +ספק.
אין דמי התקנה - כי את הבוקס קיבלתי בחינם לשנה בגלל המכבר מבזק.
לאחר שהגיע הבוקס - שליח 50 שקל - עשיתיניוד של הקווי מבזק והותקן מידית מרגע ניוד.
לא דמי התקנה ולא בטיח.
טלפון לא עלה גרוש - לקחתי חבילה " לא צילצלת לא שילמת"
·
מה מסובך בנציוד שלהם לא מבין?
לי לא היה סיבוךך כולשהוא עם ציוד 012 - חוץ מהבני אלף /***** - הבזק הזה שבכוונה עיכבו את כול הניוד ועשו בלגן שלם ל 012.
התחלתי בהליך תביעה קטנה נגד בזק - ראה שרשור שפתחתי הנושא.
כנראה במאי תוגש תודש התביעה בבית משפט השלום בתל אביב/תביעות קטנות
99שקל ל100 מגה.-תשתית +ספק.
אין דמי התקנה - כי את הבוקס קיבלתי בחינם לשנה בגלל המכבר מבזק.
לאחר שהגיע הבוקס - שליח 50 שקל - עשיתיניוד של הקווי מבזק והותקן מידית מרגע ניוד.
לא דמי התקנה ולא בטיח.
טלפון לא עלה גרוש - לקחתי חבילה " לא צילצלת לא שילמת"
·
מה מסובך בנציוד שלהם לא מבין?
לי לא היה סיבוךך כולשהוא עם ציוד 012 - חוץ מהבני אלף /***** - הבזק הזה שבכוונה עיכבו את כול הניוד ועשו בלגן שלם ל 012.
התחלתי בהליך תביעה קטנה נגד בזק - ראה שרשור שפתחתי הנושא.
כנראה במאי תוגש תודש התביעה בבית משפט השלום בתל אביב/תביעות קטנות
בזק תשווק קו טלפון למתחרות
משרד התקשורת חייב את בזק למכור שירותי טלפונייה במחיר מפוקח לחברות תקשורת אחרות - החל ב-17 במאי. בשוק מעריכים: שירותי הטלפון בישראל יוזלו
החל מ-17 במאי צרכנים יוכלו לקנות שירותי טלפונייה של בזק מהמתחרות שלה. משרד התקשורת יחייב את בזק למכור לחברות תקשורת אחרות את אפשרות השימוש בקווי הטלפון שלה במחיר מפוקח: כ-20 שקל לחודש עבור אלף דקות שיחה. עקב כך, סביר להניח ששירותי הטלפונייה בישראל יוזלו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4648912,00.html
משרד התקשורת חייב את בזק למכור שירותי טלפונייה במחיר מפוקח לחברות תקשורת אחרות - החל ב-17 במאי. בשוק מעריכים: שירותי הטלפון בישראל יוזלו
החל מ-17 במאי צרכנים יוכלו לקנות שירותי טלפונייה של בזק מהמתחרות שלה. משרד התקשורת יחייב את בזק למכור לחברות תקשורת אחרות את אפשרות השימוש בקווי הטלפון שלה במחיר מפוקח: כ-20 שקל לחודש עבור אלף דקות שיחה. עקב כך, סביר להניח ששירותי הטלפונייה בישראל יוזלו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4648912,00.html