מחפש מישהו שיכול לעזור בכיול אצלי בבית.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·לשאלתך כן, וגם ביצעתי כיול לפי הנקודות בקישור וגם לפי הנקודות שהרסיבר מבקש....
- royla
-
- חבר ותיק

·eli007 כתב:·לשאלתך כן, וגם ביצעתי כיול לפי הנקודות בקישור וגם לפי הנקודות שהרסיבר מבקש..........
מה גודל החדר ןמה המרחק שלך מהרמקולים?
כיף חיים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מה הקשר לאקוסטיקהJEXY כתב:נשמע כמו בעית אקוסטיקה יותר מאשר העדפה אישית וטעם אישי בגוון צליל.
גם אם יהיו לך זוג רמקולים של מקנטוש לא בטוח שגם מהם אתה תהיה מרוצה...
פותח השרשור כתב שהוא מאוד מרוצה מסאונד של הרמקולים שברשותו !!
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הרסיבר משווה את העוצמות ומוריד אותם בגלל ריבוי גלים חוזרים \ הדהוד \ גלים עומדים.
טיפול אקוסטי או השוואה ידנית לרמה סבירה יכולה לשפר את תגובת הרסיבר לעוצמה, יחד עם זאת שיפור אקוסטיקה בתקרה, קיר ימני (מטבח), חלק אחורי (חלונות) יכול לשפר את ההבנת הצלילים הבוקעים מהרמקולים...
טעם אישי ונסיון להגיע לצליל "מושלם" יגזול ממך עוד הרבה זמן והרבה סטים.
לדעתי בביתך החדש תשקיע בחדר האזנה\הקרנה ובנוכחי תלמד להכיר את הצליל עם המגבלות הקיימות
טיפול אקוסטי או השוואה ידנית לרמה סבירה יכולה לשפר את תגובת הרסיבר לעוצמה, יחד עם זאת שיפור אקוסטיקה בתקרה, קיר ימני (מטבח), חלק אחורי (חלונות) יכול לשפר את ההבנת הצלילים הבוקעים מהרמקולים...
לדעתי בביתך החדש תשקיע בחדר האזנה\הקרנה ובנוכחי תלמד להכיר את הצליל עם המגבלות הקיימות
יבגני ראיתי חדרים יותר מאותגרים אקוסטית ששומעים בהם מעולה, אי אפשר להאשים הכל את האקוסטיקה.
ונדמה לי שאחד היתרונות בכיול אודיסי זה שהוא מתחשב באקוסטיקה של החדר ולפי זה הוא מכייל, אודיסי לא רק מודד את העוצמות והמרחקים הוא גם קובע עוד הרבה נתונים בכיול.
וכיול נכון הוא לא לכוון ידנית את המרחק ואת העוצמה וזהו, ובוא לא נכנס לזה בבקשה.
ונדמה לי שאחד היתרונות בכיול אודיסי זה שהוא מתחשב באקוסטיקה של החדר ולפי זה הוא מכייל, אודיסי לא רק מודד את העוצמות והמרחקים הוא גם קובע עוד הרבה נתונים בכיול.
וכיול נכון הוא לא לכוון ידנית את המרחק ואת העוצמה וזהו, ובוא לא נכנס לזה בבקשה.
- royla
-
- חבר ותיק

·eli007 כתב:יבגני ראיתי חדרים יותר מאותגרים אקוסטית ששומעים בהם מעולה, אי אפשר להאשים הכל את האקוסטיקה.
וכיול נכון הוא לא לכוון ידנית את המרחק ואת העוצמה וזהו, ובוא לא נכנס לזה בבקשה....
נכון ולא נכון בכלל!
כל מה שאמרת על האודסי נכון חוץ מהמציאות,שמעתי את הסטאפ שלי!!! בחדר אקוסטי מסויים-חדר יקר...והסטאפ שלי אחריי כיול אודסי כמובן...היה נשמע גרוע!!! גרוע זה לא מילה....
אני לא אקנה שום דבר בלי לנסות אותו אצלי בבית! באקוסטיקה שלי!!
לא אקנה שום רסיבר שאין בו אודסי-מבחינתי אין אודסי-לא קונה..ובכל זאת ,האודסי לא יכול לנצח הכל...
כיף חיים.
רוב האנשים שאין להם חדר יעודי בבית יש להם בעיות אקוסטיות כאלה או אחרות, לא חושב שאצלי הבעיה מיוחדת עד כדי כך שאני אשמע גרוע.royla כתב:·......
נכון ולא נכון בכלל!
כל מה שאמרת על האודסי נכון חוץ מהמציאות,שמעתי את הסטאפ שלי!!! בחדר אקוסטי מסויים-חדר יקר...והסטאפ שלי אחריי כיול אודסי כמובן...היה נשמע גרוע!!! גרוע זה לא מילה....
אני לא אקנה שום דבר בלי לנסות אותו אצלי בבית! באקוסטיקה שלי!!
לא אקנה שום רסיבר שאין בו אודסי-מבחינתי אין אודסי-לא קונה..ובכל זאת ,האודסי לא יכול לנצח הכל......
אני כל הזמן שומע אנשים אומרים כאן שאחרי כיול הם שומעים כמו טרנזיסטור ורק אחרי כיוונים שונים הם מרוצים, על איזה כיוונים בדיוק הם מדברים?
·
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
JEXYJEXY כתב:הרסיבר משווה את העוצמות ומוריד אותם בגלל ריבוי גלים חוזרים \ הדהוד \ גלים עומדים.
לדעתי בביתך החדש תשקיע בחדר האזנה\הקרנה ובנוכחי תלמד להכיר את הצליל עם המגבלות הקיימות...
מה היית ממליץ לעושת אצלו בבית כדי שישמעו טוב .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- royla
-
- חבר ותיק

אם אודיסי זה שמיים וארץ לעומת בלי אודסי,על זה אין ספק,ובכל זאת,גם לאקוסטיקה יש תפקיד עצום!
כיף חיים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
·eli007 כתב:·הכיול נותן ככה: סנטר מינוס 12, קדמי ימני מינוס 11, קדמי שמאלי מינוס 10.5, סאב מינוס 5. אפליקציה spl בערכים של הכיול כל הרמקולים זהים בעוצמה..........
משהו לא בסדר כמעט בוודאות.
קודם כל מערכת הכיול לא מורידה ( או מעלה ) יותר מ 12db ואם הגעת ל 12 יתכן והיתה צריכה להוריד יותר ולא הורידה.
אתה לא אמור להגיע לערכים האלו. זה מאוד חשוד.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- royla
-
- חבר ותיק

·Lior_M כתב:·......
משהו לא בסדר כמעט בוודאות.
קודם כל מערכת הכיול לא מורידה ( או מעלה ) יותר מ 12db ואם הגעת ל 12 יתכן והיתה צריכה להוריד יותר ולא הורידה.
אתה לא אמור להגיע לערכים האלו. זה מאוד חשוד....
זה אומר כמה דברים
או שהמיקרופון לא תקין או לא של אודיסי...
או שהחדר קטן מאוד!
או שהוא שם את המיקרופון צמוד מאוד לרמקולים או לקיר...
כיף חיים.