ניתן לראות את ה-DS3 מהצדדים
ה-685 אגב הוחלפו ל-בי פולארים של Phase Tecnolgy
...
גם אצלי הספה צמודה לקיר והבנתי שאין אפקט ככה
לכן אם נמצא מציאה של הds7 נבחן אותו מול ה685 שאני מבסוט עליהם מקסימום נעביר אותם לקדימה למעלה תוספת לבמה הקדמית
·
כשהתחלתי לבנות את הסט הייתי בטוח שהסראונד זה הכי פחות בעייתי לבחירה ועם הזמן אני מגלה כמה שזה הפוך, יש 3 אפשרויות לסראונד ממה שהוצע לי כאן : מדפי, סטאלייט וסראונד יעודי , כול אחת מהאפשרויות אינה זולה ואני רוצה להיות שלם עם ההחלטה,אז קודם כול אני מצטער אם קצת חפרתי... לגבי ds3/6 יש ל adict את ds6 שזה thx אשמח לדעת מה thx אומר, האם זה לא דגם מיושן מדיי? והוצע לי כאן m-1 גם של bw , האם לא עדיף להוסיף עוד קצת ו להביא כבר את הזוג המדפים 686 s2 מהסדרה החדשה שהם הוציאו ? מה היתרון של m-1 על המדפי כסראונד?
כשהתחלתי לבנות את הסט הייתי בטוח שהסראונד זה הכי פחות בעייתי לבחירה ועם הזמן אני מגלה כמה שזה הפוך, יש 3 אפשרויות לסראונד ממה שהוצע לי כאן : מדפי, סטאלייט וסראונד יעודי , כול אחת מהאפשרויות אינה זולה ואני רוצה להיות שלם עם ההחלטה,אז קודם כול אני מצטער אם קצת חפרתי... לגבי ds3/6 יש ל adict את ds6 שזה thx אשמח לדעת מה thx אומר, האם זה לא דגם מיושן מדיי? והוצע לי כאן m-1 גם של bw , האם לא עדיף להוסיף עוד קצת ו להביא כבר את הזוג המדפים 686 s2 מהסדרה החדשה שהם הוציאו ? מה היתרון של m-1 על המדפי כסראונד?
תודה !!!
...
·
m-1 הוא קטן ויותר "גמיש" באפשרות הכיוון שלו אליך או אל הצדדים.אני לא קניתי את המדפיים כי זה נראה לי מיותר...וגם מסוכן....ההנהלה יכולה להיתעצבן:lol:
agnostic כתב:אני גם עם סט של B&W, לסראונד לקחת QS4 מבי-סטוק של אקסיום.
שווים כל שקל
...
·
בעבר היה לי סראונד נהדר של JAMO...אבל מה לעשות שהטוויטרים שונים....אז החלפתי לB&W.
אני הייתי נצמד לB&W...יש הבדלים ברורים!!
הסראונדים עדיין שוכבים אצלי במחסן...
MosheShaby כתב:מה ההבדל בין ה 686 ל 586 ? חוץ מהמחיר... כול הסט זה מהסדרה החדשה s2 , נראה לי שעדיף להמשיך את הקו של הסדרה החדשה.
...
·ה685 מדפי גדול יותר אם יש רסיבר חזק אני חושב שעדיף אותו
אבל כאחוריים בגדול אין הרבה הבדל
ואם יש תקציב ברור שללכת על הסדרה החדשה במידה והקדמיים שלך מהסדרה החדשה
ויזואלית עדיף.
אם יש בעיית תקציה ה685 הישן אפשר למצוא במחיר טוב עדיין מדובר סה"כ ברמקול אחורי.