מחפש להתקדם מDENON AHD2000
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הן די קלות להנעה (עכבה 30 אוהם ורגישות 100dB), אז לא צריך להשקיע במגבר על מנת להניע אותן (יש ביקורות חיוביות מאנשים שמשתמשים בו לדחוף גם את ה-LCD-2 בעלות העכבה של 70 אוהם והקשות הרבה יותר להנעה מה-EL-8).
מה שכן, הן משמעותית יותר כבדות מה-HE-400i, ושוקלות בסה"כ 480 גרם.
לאור זאת, הייתי מחכה במקומך שייצאו כמה ביקורות מאנשים שכבר אוטוטו צריכים לקבל את ה-EL-8 ולראות מה הם אומרים לגבי הנוחות שלהן...
והפתעה לסיום: מה לגבי ה-OPPO PM-2? עולה כמו ה-EL-8, קלה להנעה כמוה (עכבה של 32 אוהם ורגישות של 101dB), זוכה לשבחים מקיר לקיר, שוקלת כמעט 100 גרם פחות ונחשבת לנוחה מאוד, ולמרות שהיא פתוחה היא נחשבת לטובה יחסית מבחינת דליפות סאונד.
מה שכן, הן משמעותית יותר כבדות מה-HE-400i, ושוקלות בסה"כ 480 גרם.
לאור זאת, הייתי מחכה במקומך שייצאו כמה ביקורות מאנשים שכבר אוטוטו צריכים לקבל את ה-EL-8 ולראות מה הם אומרים לגבי הנוחות שלהן...
והפתעה לסיום: מה לגבי ה-OPPO PM-2? עולה כמו ה-EL-8, קלה להנעה כמוה (עכבה של 32 אוהם ורגישות של 101dB), זוכה לשבחים מקיר לקיר, שוקלת כמעט 100 גרם פחות ונחשבת לנוחה מאוד, ולמרות שהיא פתוחה היא נחשבת לטובה יחסית מבחינת דליפות סאונד.
אכן, זה היה באירוע דנון בת"א:Rodness כתב:היו שמועות שהן נמכרו פעם בארץ באיזשהי תערוכה אבל הדנון DX000 מעולם לא קיבלו ייבוא אמיתי לארץ....
http://www.dtown.co.il/articles/637.html
מקפיץ עם עוד אופציה אולי מישהו מכיר
beyrodynamic t70
http://north-america.beyerdynamic.com/s ... ption.html
מישהו התנסה?
beyrodynamic t70
http://north-america.beyerdynamic.com/s ... ption.html
מישהו התנסה?
אבל למה להיכנס לכל הפרטים המיותרים האלה אם לא שמעת אותן? הרי אפשר פשוט לומר שקראת שהקוצנזוס הוא שהן בהירות ואנליטיות בלי כל הספוקלציה הנוספת. ואכן לא מומלצות ספציפית במקרה הזה. אבל לשפוט אוזניות ע"ס איזה דעה רנדומלית זה גישה מ*ריחה גם אם היה ההפך.
nivoss אז מה הבעייה הפיזית עם הדנון ד"א? לא משהו שניתן לטיפול כירורגי עם קצת אפוקסי?
nivoss אז מה הבעייה הפיזית עם הדנון ד"א? לא משהו שניתן לטיפול כירורגי עם קצת אפוקסי?
איזה "ביקורות" בדיוק? יותר כמו רשמים, במקרה הטוב.
גם על הT90 שלי קראתי בזמנו כמה הן רק טוויטרים עם קצת באס בלי שום דבר באמצע ושבעיקרון מקומן בפח *** (מילים מפורשות) זה מאחד שעוד נחשב יחסית לאוטוריטה על ביירדינאמיק שמכיר את רוב הדגמים מנבסיון אישי. לכמה מפתיע שהיו לא מעט שסתרו אותו ואיך ששמעתי אותן בעצמי חשבתי שבמקרה הטוב הוא עישן משהו לא טוב ביום שהוא כתב את הסקירה שלו, שאגב הייתה סקירה מסודרת ולא איזה כמה שורות של זב חוטם שאתה מדביק עליהן תו ביקורת בלי בעייה.
גם על הT90 שלי קראתי בזמנו כמה הן רק טוויטרים עם קצת באס בלי שום דבר באמצע ושבעיקרון מקומן בפח *** (מילים מפורשות) זה מאחד שעוד נחשב יחסית לאוטוריטה על ביירדינאמיק שמכיר את רוב הדגמים מנבסיון אישי. לכמה מפתיע שהיו לא מעט שסתרו אותו ואיך ששמעתי אותן בעצמי חשבתי שבמקרה הטוב הוא עישן משהו לא טוב ביום שהוא כתב את הסקירה שלו, שאגב הייתה סקירה מסודרת ולא איזה כמה שורות של זב חוטם שאתה מדביק עליהן תו ביקורת בלי בעייה.
אכן בעייה ידועה וקלה לתיקון אאל"ט, אני במקומך הייתי מנסה לסחוט אותן עוד קצת, יכול להיות שתופתע כמה מיץ עוד יש להן עם החלפת רפידות ואלקט'... ויש גם את המוד המפורסם של מארק לוטון, אם אתה לא מכיר תחפש d5000 Markl mod. זה מוד יעיל מאוד מנסיוני עם הd5000.
למה לשבור את הראש? Oppo הציגו לאחרונה את ה PM-3 - גם סגורות, גם פלאנר וגם במחיר יותר נמוך.ויש גם את oppo pm-2 שהומלצו ומעניינות לא מעט,...