מבצעים חדשים של תשתי+ספק אחרי המהפכה
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 637
אני ישאר עם המחיר של היום. אני עם בזק ונטוויז'ן כבר מעל 3 שנים ללא בעיות.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
·זה לא כולל ספק,ברגע שיכלילו את הוט נט כספק(מה שככל הנראה יקרה) אז אפשר לדבר..evgenetic כתב:הוט זריזים - תשתית 100 מגה ב100 ש"ח: http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... einternet/
ראיתי פה כמה אנשים שמשלמים יותר מזה, אז כדאי לכם לדבר איתם....
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
קחו בחשבון שזה תהליך אבולוציוני, אין מה להתלונן.
בניגוד לשוק הסלולר, כאן השינוי הוא הדרגתי ולא כולל את כל שוק התשתית (הוט).
אף אחד לא יכול לדעת לאן המהלך יוביל, אבל זו תקופה של כמה שנים עד שנראה את התמונה המלאה.
בניגוד לשוק הסלולר, כאן השינוי הוא הדרגתי ולא כולל את כל שוק התשתית (הוט).
אף אחד לא יכול לדעת לאן המהלך יוביל, אבל זו תקופה של כמה שנים עד שנראה את התמונה המלאה.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
מאוד מאכזב בשלב הזה,
אבל אני מקווה שיהיו הצעות טובות יותר בהמשך, ושבזק בעצמה תאפשר לקבל מחירים סבירים יותר עבור התשתית בלבד
אבל אני מקווה שיהיו הצעות טובות יותר בהמשך, ושבזק בעצמה תאפשר לקבל מחירים סבירים יותר עבור התשתית בלבד
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
זה המצב בישראל
תגובת בזק בפייסבוק:Mad-Dog כתב:מאוד מאכזב בשלב הזה,
אבל אני מקווה שיהיו הצעות טובות יותר בהמשך, ושבזק בעצמה תאפשר לקבל מחירים סבירים יותר עבור התשתית בלבד...
"בזק משדרגת את תשתית האינטרנט למהירויות גבוהות ללא כל עלות נוספת. כל זאת, במידה וללקוח קיים ציוד התומך במהירות הגלישה. אם אין ללקוח ציוד תומך (ניתן לחבר גם ציוד שנרכש באופן פרטי ולאו דווקא דרך בזק), ניתן לשכור נתב מבזק בתשלום חודשי של 10 ₪ ללא התחייבות."
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

העלויות של בזק גבוהות מידי כיום... למה עדיף להם למכור למתחרים ב 50ש"ח מושפלים , מאשר לתת ללקוח מחיר סביר יותר ...?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
@Mad-Dog
·הרגולטור מחייב אותם כדי להגביר תחרות בשוק
·הרגולטור מחייב אותם כדי להגביר תחרות בשוק
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

בדיוק, בזק גרמו לזה... אבל בנקודת זמן זו, למה לא להציע מסלולים זולים יותר ישירות כדי למסמס את התחרות הזאת,dima_vy כתב:@Mad-Dog
·הרגולטור מחייב אותם כדי להגביר תחרות בשוק...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

@Mad-Dog
·אם בזק יעשו זאת, לא תהיה שום תחרות, כי ללקוחות לא תהיה סיבה לעבור. רגולטור יכול לאסור על בזק להוריד מחיר.
·אם בזק יעשו זאת, לא תהיה שום תחרות, כי ללקוחות לא תהיה סיבה לעבור. רגולטור יכול לאסור על בזק להוריד מחיר.
- shimi810
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
·dima_vy כתב:@Mad-Dog
·אם בזק יעשו זאת, לא תהיה שום תחרות, כי ללקוחות לא תהיה סיבה לעבור. רגולטור יכול לאסור על בזק להוריד מחיר....
לא חייב שיאסור, אלא יורה על הורדת המחיר גם לשוק הסיטונאי. פשוט מאד...
אין להם ברירה כרגע.
אולי דרך האיחוד התפעולי של בזק בינלאומי לתוך בזק תהיה להם אפשרות.
כלומר, הצעת מחיר אטרקטיבי כחלק מהשוק הסיטונאי בתור מותג בזק בינלאומי, למרות שהבעלות בידי בזק.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

@shimi810
·אני חושב שזאת תהיה בעיה. כי אם מחר בזק יתנו 100 מס"ש ב-70 ש"ח, ובזק-בינלאומי (או כל ספק אחר) יתנו קישוריות לאינטרנט ב-29 ש"ח, אז נקבל אותם 99 ש"ח עבור השירות המלא, ולא יהיה לי שום טעם לעזוב את בזק... ואנחנו נשאר באותו מקום ללא תחרות
·אני חושב שזאת תהיה בעיה. כי אם מחר בזק יתנו 100 מס"ש ב-70 ש"ח, ובזק-בינלאומי (או כל ספק אחר) יתנו קישוריות לאינטרנט ב-29 ש"ח, אז נקבל אותם 99 ש"ח עבור השירות המלא, ולא יהיה לי שום טעם לעזוב את בזק... ואנחנו נשאר באותו מקום ללא תחרות
- shimi810
-
- חבר פעיל מאוד

dima_vy
·
יופי, אז זה מה שיהיה...
קראתי כאן באחד השרשורים, והצלבתי את זה עם אחד מדו"חות החברה האחרונים והכתבות בנושא.
מצד שני, תחרות זה לא אומר רק בחברות החדשות, אלא גם הורדת המחיר באופן כללי, גם בחברה הראשית.
אז נכון שבזק בלתי נסבלים, אבל לפחות יש ערך מוסף למחיר (כמו כבילה לבזק לרשתות אלחוטיות בעסקים נבחרים...), שירות ותמיכה.
מקווה גם שיכריחו את בזק להמיר את כל הרשתות האלחוטיות בעסקים לרשתות פתוחות. הנה עוד סיבה לקרטל הזה שנקרא בזק.
לי אין שום בעיה להישאר איתם, פחות סיבוך (למרות שהייתי מעדיף את טריפל סי עם פאנל שירות עצמי).
רק שהמחיר השערורייתי יירד. זה פחות או יותר מה שאנשים מחפשים (חוץ מבלאגן המודמים והנתבים במעבר).
·
יופי, אז זה מה שיהיה...
קראתי כאן באחד השרשורים, והצלבתי את זה עם אחד מדו"חות החברה האחרונים והכתבות בנושא.
מצד שני, תחרות זה לא אומר רק בחברות החדשות, אלא גם הורדת המחיר באופן כללי, גם בחברה הראשית.
אז נכון שבזק בלתי נסבלים, אבל לפחות יש ערך מוסף למחיר (כמו כבילה לבזק לרשתות אלחוטיות בעסקים נבחרים...), שירות ותמיכה.
מקווה גם שיכריחו את בזק להמיר את כל הרשתות האלחוטיות בעסקים לרשתות פתוחות. הנה עוד סיבה לקרטל הזה שנקרא בזק.
לי אין שום בעיה להישאר איתם, פחות סיבוך (למרות שהייתי מעדיף את טריפל סי עם פאנל שירות עצמי).
רק שהמחיר השערורייתי יירד. זה פחות או יותר מה שאנשים מחפשים (חוץ מבלאגן המודמים והנתבים במעבר).
- NadavGoren
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
בזק לא משחררים לקוחות!!
פשוט מעצבן! אני מנסה להתנייד ל012 בזק לא משחררים אותי.
ועכשיו אני רואה כתבה שבה הם טוענים ש"אין אף לקוח שהטיפול בו מבחינתה לא הושלם"- בטח שיש! אני!!!!! שחררו אותי בזק.
http://www.themarker.com/technation/1.2569833
ועכשיו אני רואה כתבה שבה הם טוענים ש"אין אף לקוח שהטיפול בו מבחינתה לא הושלם"- בטח שיש! אני!!!!! שחררו אותי בזק.
http://www.themarker.com/technation/1.2569833
- avigdork
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
מה עם אתר נתק? זה יכול אולי לזרז את העניינים.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
מבצעים נחמדים,אבל לא רלבנטי בשבילי כי אין פה תשתית יותר מ40מגהביט..
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- BorisKr
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- שם מלא: Boris Kr
אני גר במצפה רמון שזה חור ת*ת בנגב ויש בבניין שלי תשתית של 100 מגה(תשתית בזק)8Onati-va כתב:אם זה מהפכה אנחנו דיי בבעיה.
קודם כל, בהרבה מאוד איזורים בארץ בזק לא יכולה להציע 100 מגה (ולא 50- יותר לכיוון של 15). ולא מדובר על פריפריה. אלא פתח תקווה לדוג׳.
שנית, מה עם אלפי הלקוחות של הוט (אלו שנמצאים בטריפל- או כאלו שבעצם זה הברירה היחידה כי בזק איטית באיזוריהם).
ושלישית, איכות השירות של הספקיות בוודאות תרד, אין להם מספיק עוצמה כדי לשרת אלפי לקוחות חדשים שיעברו אליהם....
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2771
ובינתיים, בזק עושה ת'מוות לחברות וללקוחות שרוצים לעבור:
הקרב על האינטרנט המהיר בזול: "2,500 איש נרשמו לעבור אלינו. העברנו 0"
הקרב על האינטרנט המהיר בזול: "2,500 איש נרשמו לעבור אלינו. העברנו 0"
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

@shimi810
·אתה מפספס נק' חשובה - כדי שתהיה תחרות, הלקוחות צריכים להיות בכל החברות. כמו שאמרתי, לבזק יש מוצרים טובים ואיכותיים, והם מתים שיאפשרו להם להתחרות, כי יש להם המון יתרונות - הם חברה וותיקה, עם שירות טוב, דבר שחברות אחרות צריכות עוד להוכיח. ולכן תמריץ של מחיר אמור לתת ללקוחות סיבה לעבור. אם תזכר, בעבר, כאשר נפתח שוק שיחות לחו"ל לתחרות, ונכנסו חברות ברק וקווי זהב ונתנו שיחה לארה"ב ב-10 אג' לדקה, בזק בינלאומי חייבה עבור אותן שיחות מעל 1 ש"ח לדקה, וזה עקב החלטת הרגולטור, ובכדי לגרום לאנשים להתרגל לקיומן של חברות חדשות, וכדי לתת לחברות זמן להוכיח את עצמן. כאשר שוק מתחלק בין מספר חברות, רק אז נוצרת תחרות ולא כאשר יש שחקן אחד ותיק ומאוד חזק ועוד כמה חדשים, ולא משנה עד כמה חזקים יהיו. בגלל זה אני לא מצפה שבזק יורידו מחירים בזמן הקרוב, אבל בכיף אעשה מנוי לשירות של בזק-בינלאומי עם תשתית של בזק. אני אשאר לקוח של אותן חברות כמו שאני היום, אבל פשוט במחיר יותר זול, אבל חוץ ממני יהיו לא מעט אנשים, אשר ידלגו לחברות אחרות, וכך תווצר תחרות בשוק.
·אתה מפספס נק' חשובה - כדי שתהיה תחרות, הלקוחות צריכים להיות בכל החברות. כמו שאמרתי, לבזק יש מוצרים טובים ואיכותיים, והם מתים שיאפשרו להם להתחרות, כי יש להם המון יתרונות - הם חברה וותיקה, עם שירות טוב, דבר שחברות אחרות צריכות עוד להוכיח. ולכן תמריץ של מחיר אמור לתת ללקוחות סיבה לעבור. אם תזכר, בעבר, כאשר נפתח שוק שיחות לחו"ל לתחרות, ונכנסו חברות ברק וקווי זהב ונתנו שיחה לארה"ב ב-10 אג' לדקה, בזק בינלאומי חייבה עבור אותן שיחות מעל 1 ש"ח לדקה, וזה עקב החלטת הרגולטור, ובכדי לגרום לאנשים להתרגל לקיומן של חברות חדשות, וכדי לתת לחברות זמן להוכיח את עצמן. כאשר שוק מתחלק בין מספר חברות, רק אז נוצרת תחרות ולא כאשר יש שחקן אחד ותיק ומאוד חזק ועוד כמה חדשים, ולא משנה עד כמה חזקים יהיו. בגלל זה אני לא מצפה שבזק יורידו מחירים בזמן הקרוב, אבל בכיף אעשה מנוי לשירות של בזק-בינלאומי עם תשתית של בזק. אני אשאר לקוח של אותן חברות כמו שאני היום, אבל פשוט במחיר יותר זול, אבל חוץ ממני יהיו לא מעט אנשים, אשר ידלגו לחברות אחרות, וכך תווצר תחרות בשוק.
- Spook
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 990
מלבד מי שרוצה מהירויות גבוהות יותר שבהן בזק לא מככבת.
אני מחכה שתהיה חבילה כזאת של 100 או 200 מגה עם תשתית של הוט.
אני מחכה שתהיה חבילה כזאת של 100 או 200 מגה עם תשתית של הוט.
- shimi810
-
- חבר פעיל מאוד

ואני אחכה, כנראה המון זמן, כשהספקיות יוכלו וישקיעו בתשתיות נוספות משל עצמן.
זה מה שקורה בחו"ל, אז למה שלא יקרה גם פה?
כמובן, אעבור בשלב כלשהוא לחבילה כלשהיא יותר זולה. אבל עם טלפון ביתי של בזק, הרבה זה לא חוסך כרגע.
זה מה שקורה בחו"ל, אז למה שלא יקרה גם פה?
כמובן, אעבור בשלב כלשהוא לחבילה כלשהיא יותר זולה. אבל עם טלפון ביתי של בזק, הרבה זה לא חוסך כרגע.