קניתי רסיבר פיוניר 924 בארץ - הגיע ללא המתאם רשת
מחיר המתאם
@ahersko
·
לטענת היבואן הוא לא מביא את המתאם בכמויות גדולות, ועל כן, המחיר יותר גבוה
כמו שנאמר קודם, מי שצריך, יכול להזמין מאמזון במחיר הרבה יותר נמוף
·
לטענת היבואן הוא לא מביא את המתאם בכמויות גדולות, ועל כן, המחיר יותר גבוה
כמו שנאמר קודם, מי שצריך, יכול להזמין מאמזון במחיר הרבה יותר נמוף
גם אני לא הצלחתי לחבר את הרסיבר לרשת.Darklol כתב:· גם אני קבלתי אחד כזה בדיוק ההגדרות של המכשיר הלכול י כמו שצריך וגם מופיעים לי המנורות כמו בחוברת רק שדרך האפליקציה הוא לא מזהה לי את המכשיר...כשאני לוחץ על info על השלט מופיע לי איי פי כלשהו.........
אולי מישהו ירים את הכפפה ויכתוב איזה מדריך לעניין.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
נשמע שכדאי לייבא מסינגפור ואז למכור דונגל בנפרד. למרות שזה לא תשובה הכי לעיניין. מאיפה באירופה הם מייבאים? סביר להניח שגם מהמזרח הרחוק, לא? או שזה מיוצר באירופה? מישהו שהזמין מאמזון הסתכל איפה הרסיבר שלו יוצר? על אלו שנקנו בארץ באמת כתוב סינגפור?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.pioneer.com.au/au/products/4 ... specs.html
הWIFI הוא אופציונלי.
לדעתי אנחנו מקבלים מכשירים מאוסטרליה או משהו בסגנון.
אני גם נתקלתי פעם בהבדל כלשהו שבגללו דאגו לשדרג אותי במחיר נמוך. (אז באתר בישראל היה כתוב שיש איזה פיצ'ר - כמו באירופאי אבל לא היה אותו).
בקיצור - ככל הנראה בשביל לקבל מחיר נמוך יותר - קונים לא מאירופה - או שזה מה שפיוניר העולמית מגדירים לט.ר. ולכן מגיעים מכשירים בלי WIFI.
מציע לכל אחד לשים בכלל רשת קווית לסלון ואם לא אז ACCESS POINT רציני כך שכל המכשירים יתקבלו קווית אליו.
הWIFI הוא אופציונלי.
אני גם נתקלתי פעם בהבדל כלשהו שבגללו דאגו לשדרג אותי במחיר נמוך. (אז באתר בישראל היה כתוב שיש איזה פיצ'ר - כמו באירופאי אבל לא היה אותו).
בקיצור - ככל הנראה בשביל לקבל מחיר נמוך יותר - קונים לא מאירופה - או שזה מה שפיוניר העולמית מגדירים לט.ר. ולכן מגיעים מכשירים בלי WIFI.
מציע לכל אחד לשים בכלל רשת קווית לסלון ואם לא אז ACCESS POINT רציני כך שכל המכשירים יתקבלו קווית אליו.
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
סליחה, לא ברור לי למה להתחבר קוית?Itay_Pollak כתב:http://www.pioneer.com.au/au/products/4 ... specs.html
הWIFI הוא אופציונלי.
מציע לכל אחד לשים בכלל רשת קווית לסלון ואם לא אז ACCESS POINT רציני כך שכל המכשירים יתקבלו קווית אליו....
אומנם נותן לך רוחב פס אולי של ג'יגה, אבל אם אתה לא צריך את הרוחב פס הזה (עם 300 מגה סטרימינג עובד מצויין),
אז למה שיהיו עוד כבלים? כל עניין ה WIFI הוא נוחות וזמינות בכל שטח הבית...
·
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן - אבל בימינו - כשכל המכשירים בסלון רוצים רשת - לחבר את כולם באלחוט זה לא הדבר הכי חכם + כל עוד אתה תלוי בספק - אתה תלוי ב:
1. שהוא ישים לב ציוד אלחוטי.
2. שהציוד שלו/דרייברים וכד' איכותיים.
לעומת זאת - אם אתה שם רשת קווית - הכי אידאלי או ACCES POINT - אתה שולט באיכות המתקבלת.
ד"א - היום בכלל למי שיש NAS שמשמש להורדות - הייתי ממליץ לשים את הראוטר של בזק/הוט בסלון עצמו ושהמחשבים יתחברו מרחוק אליו. זה הרבה יותר הגיוני (חוץ מגיימרים).
1. שהוא ישים לב ציוד אלחוטי.
2. שהציוד שלו/דרייברים וכד' איכותיים.
לעומת זאת - אם אתה שם רשת קווית - הכי אידאלי או ACCES POINT - אתה שולט באיכות המתקבלת.
ד"א - היום בכלל למי שיש NAS שמשמש להורדות - הייתי ממליץ לשים את הראוטר של בזק/הוט בסלון עצמו ושהמחשבים יתחברו מרחוק אליו. זה הרבה יותר הגיוני (חוץ מגיימרים).
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10919
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1943 פעמים
שים לב שממש לא משנה מאיפה הם קונים.Itay_Pollak כתב:http://www.pioneer.com.au/au/products/4 ... specs.html
הWIFI הוא אופציונלי.
מציע לכל אחד לשים בכלל רשת קווית לסלון ואם לא אז ACCESS POINT רציני כך שכל המכשירים יתקבלו קווית אליו....
חיבור החשמל והתפריטים הם אירופים.
ברסיברים הנמכרים במזרח אין את כל השפות האירופיות בתפריט.
בערך כמו שתגיד שבמכוניות שמיובאות מיפאן, ההגה צריך להיות בצד ימין, כי ביפאן נוהגים בצד שמאל.
היבואן פשוט מבקש לקבל גירסה ללא מתאם WIFI.
אפשר היה להבין את זה, אם זה היה מרצון להמנע מלהתעסק עם משרד התקשורת,
אבל המתאם ניתן לרכישה אצל היבואן, כלומר שכנראה המתאם עבר תהליך אישור בארץ.
בשעה טובה הצלחתי לחבר את הרסיבר לרשת עם המתאם רשת.
מה שעבד בשבילי שכל ההגדרות של המתאם עשיתי במחשב עצמו, כמובן שחיברתי את המתאם למחשב עשיתי את ההגדרות לפי החוברת ואז חיברתי את המתאם לרסיבר והכל עובד.
מי שצריך עזרה אשמח לעזור בפרטי.
מה שעבד בשבילי שכל ההגדרות של המתאם עשיתי במחשב עצמו, כמובן שחיברתי את המתאם למחשב עשיתי את ההגדרות לפי החוברת ואז חיברתי את המתאם לרסיבר והכל עובד.
מי שצריך עזרה אשמח לעזור בפרטי.