בעיות אחידות מסך ב- Panasonic THP50ST60
- NatanBarri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
אצלי ה 50st60
תיאלנד, 2013
לא מצויין משום מה חודש.
נקנתה לפני שנה .
אין שום בעיות.
תיאלנד, 2013
לא מצויין משום מה חודש.
נקנתה לפני שנה .
אין שום בעיות.
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
·tascam כתב:האם בשטיפה לבנה אתה רואה את הגוון ? האם ממקור אחר כמו USB או קומפוננט עדיין יש את התופעה ?...
הכוונה ל-scrolling bar?אם כן אז לא ממש רואים (למרות שהטכנאי שהיה אצלי אמר שהוא כן ראה משהו), ולדעתי גם אי אפשר לראות את זה כוון שהבהירות משתנה לפי כמות הלבן/צבע בהיר בכל (ABL) במסך אז קשה להבחין את בעיות האחידות בכלל. לגבי המקור - רואים את זה גם בלי שום מקור, בתפריט של software update רואים את זה די טוב(תשים לב לפס האפור שהוא הרבה יותר ירוק בצד ימין):
[imgbig]http://i.imgur.com/4hbAdqY.jpg[/imgbig]
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 26/01/2015 23:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

·NatanBarri כתב:אצלי ה 50st60
תיאלנד, 2013
לא מצויין משום מה חודש.
נקנתה לפני שנה .
אין שום בעיות....
אה, לא קלטתי שיש לך את אותה הטלויזיה, זה דווקא מאד משמח שאין לך שום בעיות כאלה, סימן שזה מקרה פרטי אצלי ולא צפוי משהו דומה במקרה של החלפה.
בכל מקרה אם תהיה לך הזדמנות לצלם את הטלויזיה עם התמונה הזו (http://i.imgur.com/E30fbrS.png - זה המקור מ"צייר", לא הצילום) עם מצלמה נורמאלית יהיה מעניין להשוות.
החודש מצוין במדבקה המקורית בשלוש אותיות באנגלית, לא במדבקה הלבנה הקטנה של יורוקום.
- NatanBarri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
ציינתי שברשותי 50st60 בתחילת השירשור ,
בנוסף לפיוניר kuru ופאנסוניק gt50
חשבתי בהתחלה שמה שאתה חושב כבעיה
הוא בעצם השתקפויות על הפילטר שזה כאמור מצב נורמאלי.
לכן התעקשתי בלנסות לעזור ,ולנסות ולהבין מה יכולה להיות הבעיה אצלך.
אשלח תמונה.
בנוסף לפיוניר kuru ופאנסוניק gt50
חשבתי בהתחלה שמה שאתה חושב כבעיה
הוא בעצם השתקפויות על הפילטר שזה כאמור מצב נורמאלי.
לכן התעקשתי בלנסות לעזור ,ולנסות ולהבין מה יכולה להיות הבעיה אצלך.
אשלח תמונה.
- omt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
אהלן, יש חדש בעניין המסך? יורוקום נתנו שירות? המסך שלי סובל מתופעה זהה, אשמח אם תעדכן.
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

היי, בשיחה האחרונה שלי עם איתי מיורוקום עדכנתי אותו שלאחר הרצת pixel flipper (https://s3.amazonaws.com/CleanScreen/index.html) לזמן ממושך יחסית הבעיה לא נפתרה, הוא ביקש ממני לתאר את הבעיה במייל ולשלוח לו כדי שהוא יעביר את זה למי שצריך וידאג לי להחלפה. זה היה ביום ראשון, מאז לא שמעתי ממנו ומיורוקום אבל החלטתי לתת להם שבוע לטפל בזה, אז אני אתקשר אליהם ביום ראשון הקרוב אם הם לא יקדימו אותי.
זה מאד מטריד שזה קיים במסך שלך גם, זה סימן שזה לא בעיה פרטית אלא פגם (ככל הנראה) יותר רחב היקף, בדיוק כמו ששיער הבחור מהשרשור הזה https://www.avforums.com/threads/panaso ... t-20273271
אז יש לי שוב בקשה לכל בעלי הST60, במיוחד 50 אינצ' - תסתכלו על תפריט עדכון התוכנה (software update) שהוא על רקע אפור ותראו אם יש לכם את בעיה הזאת, אם זה קיים תראו את זה די בקלות אני מניח, ותעדכנו בשרשור. מישהו כאן כתב שהוא קנה 50ST60 ממש לא מזמן, מאד מעניין אם זה קיים במסך חדש לגמרי.
זה מאד מטריד שזה קיים במסך שלך גם, זה סימן שזה לא בעיה פרטית אלא פגם (ככל הנראה) יותר רחב היקף, בדיוק כמו ששיער הבחור מהשרשור הזה https://www.avforums.com/threads/panaso ... t-20273271
אז יש לי שוב בקשה לכל בעלי הST60, במיוחד 50 אינצ' - תסתכלו על תפריט עדכון התוכנה (software update) שהוא על רקע אפור ותראו אם יש לכם את בעיה הזאת, אם זה קיים תראו את זה די בקלות אני מניח, ותעדכנו בשרשור. מישהו כאן כתב שהוא קנה 50ST60 ממש לא מזמן, מאד מעניין אם זה קיים במסך חדש לגמרי.
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

איזה קטע, בדיוק עכשיו התקשרו אלי מיורוקום להודיע שהיה להם איזשהו עיכוב ושהם יתקשרו אלי ביום ראשון לתאם הגעה. מעניין אם מישהו מיורוקום עוקב על הפורום או שזה מקרי... 
עוד עדכון - התקשרו אלי עכשיו שוב לתאם הגעה של טכנאי שיביא את המסך להחלפה ליום ראשון...אני מה זה מקווה שלא יהיו שום בעיות שכאלה במסך המוחלף, ממש לא בא לי לעבור לLED בגלל זה, ואי אפשר ממש להתעלם מהבעיה הזו אחרי שמזהים אותה.
עוד עדכון - התקשרו אלי עכשיו שוב לתאם הגעה של טכנאי שיביא את המסך להחלפה ליום ראשון...אני מה זה מקווה שלא יהיו שום בעיות שכאלה במסך המוחלף, ממש לא בא לי לעבור לLED בגלל זה, ואי אפשר ממש להתעלם מהבעיה הזו אחרי שמזהים אותה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
גם אם מהתמונות לא ברור לי לגמרי מה הבעיה/איך זה נראה, אני די בטוח ש-LCD יהיה גרוע בהרבה, לפחות לצפיה בחושך או עם מסך גדול יחסית למרחק קטן יחסית.
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

[imgbig]http://i.imgur.com/vOFZisy.jpg[/imgbig]
עכשיו זה חייב להיות ברור.
וזו תמונה של התופעה מאותו שרשור בAVF: https://www.avforums.com/attachments/20 ... pg.457722/
עכשיו זה חייב להיות ברור.
וזו תמונה של התופעה מאותו שרשור בAVF: https://www.avforums.com/attachments/20 ... pg.457722/
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
תגיד, זה נראה ככה גם אם מסתכלים על המסך מזווית ולא ישר ממולו?
כי זה משום מה נראה לי כמו גוון שמגיע מהציפוי נגד ההשתקפות שיש על הזכוכית בפלזמה..
כי זה משום מה נראה לי כמו גוון שמגיע מהציפוי נגד ההשתקפות שיש על הזכוכית בפלזמה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

כן, כבר המליצו פה לבדוק את עניין הפילטר אבל לדעתי זה לא זה, רואים את התופעה מכל זווית.
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

אוקיי, אז החליפו לי את המסך אתמול ועד כה הכל נראה סבבה, אחיד בצורה כמעט מושלמת (כמעט כי יש לי הרגשה שבפינה אחת יש גוון קצת אדום, אבל אני עוד לא בטוח). אז למעט "זו לא תקלה אלא מאפיין של המסך" מאת הנציגה הראשונה שדיברתי איתה, השירות של יורוקום היה טוב מאד.
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
השרות של יורוקום מעולה {נותנים תשובה -רק מעניין הוא מאפיני מסך ?}
וכמובן שרות ישפאר מעולה אף הוא
מצטרף להמלצה על שרות יורוקום
וכמובן שרות ישפאר מעולה אף הוא
מצטרף להמלצה על שרות יורוקום
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
טוב לשמוע.
Sonyes, מה הקשר לישפאר?
Sonyes, מה הקשר לישפאר?
העם דורש..... כל מיני דברים
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

המנכל של יורוקום היום היה בישפאר קודם והם נותנים שרות מעולה בעקר בנושא מקרנים
בכל מקרה יורוקום נותנים שרות מעולה כמובן ללא קשר לאיכות כזו או אחרת של מוצר זה או אחר חשוב להם כל לקוח
בכל מקרה יורוקום נותנים שרות מעולה כמובן ללא קשר לאיכות כזו או אחרת של מוצר זה או אחר חשוב להם כל לקוח
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
טוב. נקווה שישאר כך. 
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 637
שמח לשמוע שזה נפתר!!evgenetic כתב:אוקיי, אז החליפו לי את המסך אתמול ועד כה הכל נראה סבבה, אחיד בצורה כמעט מושלמת (כמעט כי יש לי הרגשה שבפינה אחת יש גוון קצת אדום, אבל אני עוד לא בטוח). אז למעט "זו לא תקלה אלא מאפיין של המסך" מאת הנציגה הראשונה שדיברתי איתה, השירות של יורוקום היה טוב מאד....
תתחדש כן ?
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

-
evgenetic
-
- חבר ותיק

תודה 
-
evgenetic
-
- חבר ותיק

שמחתי מוקדם מדי - 110 שעות עבודה וכל התופעות שתיארתי והראיתי קודם חזרו
ניסיתי לראות את a field in england ו-psycho וזה פשוט נראה גרוע, במקום שחור ולבן וגוונים של אפור אני מקבל כל מיני גוונים של ורוד וירוק (גם במצבים של cinema וtrue cinema שאמורים להיות די מדויקים). פתחתי את תמונת הבדיקה שלי עם שלושה פסים אפורים על רקע שחור וראיתי בדיוק את אותו הדבר כמו במסך הקודם - במרכז הגוון הוא ורוד (וקצת צהוב הפעם) ובצדדים ירוק\כחול. כשפתחתי את אותה התמונה כשהטכנאי עוד היה בבית היא נראתה מושלם ואחיד...משהו נדפק שם עם הזמן.
משהו מעניין שלא ניסיתי במסך הקודם אבל ניסיתי הפעם זה כשמורידים את הגדרת הcolor לאפס (כלומר כל התצוגה הופכת לשחור לבן) התופעות נשארות בדיוק כמו שהן, כלומר לאזורים שונים במסך יש גוונים צבעוניים, לכן כנראה הדבר לא קשור פרוססינג מהסוג הזה.
עוד עניין ששמתי אליו לב הוא שהתופעה מתבלטת יותר ככל שיש יותר נפח לאזור האפור, רואים את זה היטב בpaint כאשר מותחים מלבן אפור על רקע שחור- ככל שמותחים את המלבן בצורה אופקית לאורך המסך, המרכז של המלבן הנוצר מקבל יותר ויותר גוון ורוד. כשהמלבן רק בחצי אורך של המסך הוא נראה מאד אחיד. לדעתי זה יכול להיות קשור לABL, אם כי לפחות תיאורתית הABL אמור לשחק עם הבהירות הכללית בלבד ולא להוסיף גוונים באזורים ספציפיים של המסך.
עניין אחרון שנראה לי חשוב הוא שהטלויזיה החדשה היא בדיוק מאותה סדרת יצור כמו הקודמת שהחליפו לי - דצמבר 2013 תוצרת תאילנד, לכן סביר להניח שהפגם הוא אותו פגם.
בקיצור ביום ראשון מתחילים פרק שני של הסאגה, אני כבר רואה את יורוקום מציעים לי את AS700 אבל אני ממש לא רוצה ללכת על זה...נראה מה יהיה.
ניסיתי לראות את a field in england ו-psycho וזה פשוט נראה גרוע, במקום שחור ולבן וגוונים של אפור אני מקבל כל מיני גוונים של ורוד וירוק (גם במצבים של cinema וtrue cinema שאמורים להיות די מדויקים). פתחתי את תמונת הבדיקה שלי עם שלושה פסים אפורים על רקע שחור וראיתי בדיוק את אותו הדבר כמו במסך הקודם - במרכז הגוון הוא ורוד (וקצת צהוב הפעם) ובצדדים ירוק\כחול. כשפתחתי את אותה התמונה כשהטכנאי עוד היה בבית היא נראתה מושלם ואחיד...משהו נדפק שם עם הזמן.
משהו מעניין שלא ניסיתי במסך הקודם אבל ניסיתי הפעם זה כשמורידים את הגדרת הcolor לאפס (כלומר כל התצוגה הופכת לשחור לבן) התופעות נשארות בדיוק כמו שהן, כלומר לאזורים שונים במסך יש גוונים צבעוניים, לכן כנראה הדבר לא קשור פרוססינג מהסוג הזה.
עוד עניין ששמתי אליו לב הוא שהתופעה מתבלטת יותר ככל שיש יותר נפח לאזור האפור, רואים את זה היטב בpaint כאשר מותחים מלבן אפור על רקע שחור- ככל שמותחים את המלבן בצורה אופקית לאורך המסך, המרכז של המלבן הנוצר מקבל יותר ויותר גוון ורוד. כשהמלבן רק בחצי אורך של המסך הוא נראה מאד אחיד. לדעתי זה יכול להיות קשור לABL, אם כי לפחות תיאורתית הABL אמור לשחק עם הבהירות הכללית בלבד ולא להוסיף גוונים באזורים ספציפיים של המסך.
עניין אחרון שנראה לי חשוב הוא שהטלויזיה החדשה היא בדיוק מאותה סדרת יצור כמו הקודמת שהחליפו לי - דצמבר 2013 תוצרת תאילנד, לכן סביר להניח שהפגם הוא אותו פגם.
בקיצור ביום ראשון מתחילים פרק שני של הסאגה, אני כבר רואה את יורוקום מציעים לי את AS700 אבל אני ממש לא רוצה ללכת על זה...נראה מה יהיה.
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

הפיכת התמונה לשחור לבן לא מעלימה את העניין
תתקשר אלי בפרטי
תתקשר אלי בפרטי