מנהלים: נא למחוק
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני לא אפרט יותר מידי, ולא אנסה חלילה להתנשא.
אבל הרעיון הוא מצוין ועם כוונות טובות, אך הביצוע פחות.
אישית אני ממליץ 'לעבור את הדרך הקשה' תקראו לזה - להוריד KODI מהאתר הרישמי - להוריד את 5 הREPOים שאתם אוהבים (2 דקות להוריד 5 ZIPIM)
להתקין את 20 התוספים שאתם אוהבים (עוד 2 דקות) וליצור את הספרייה כפי שאתם אוהבים (יאללה בואו נגיד יומיים)
אין לי ספק שניתן להגיד "כן...אבל..." "פה כבר יש הכל....."
אבל אין לי פנאי להיכנס לכמה חשוב שהDATABASE ותיקיות הGUI והUSERDATA ייבנו באופן עצמאי על-ידכם ולא על ידי צד ג' שהפעיל את קודי במערכת ספציפית מאוד לו (דוגמה שעלתה כאן בשרשור היא למשל היוזר-ניים שלו של המערכת הפעלה), דוגמאות דומות עלולות לצוץ לכם בהמשך.
Just saying...
שבוע טוב.
אבל הרעיון הוא מצוין ועם כוונות טובות, אך הביצוע פחות.
אישית אני ממליץ 'לעבור את הדרך הקשה' תקראו לזה - להוריד KODI מהאתר הרישמי - להוריד את 5 הREPOים שאתם אוהבים (2 דקות להוריד 5 ZIPIM)
להתקין את 20 התוספים שאתם אוהבים (עוד 2 דקות) וליצור את הספרייה כפי שאתם אוהבים (יאללה בואו נגיד יומיים)
אין לי ספק שניתן להגיד "כן...אבל..." "פה כבר יש הכל....."
אבל אין לי פנאי להיכנס לכמה חשוב שהDATABASE ותיקיות הGUI והUSERDATA ייבנו באופן עצמאי על-ידכם ולא על ידי צד ג' שהפעיל את קודי במערכת ספציפית מאוד לו (דוגמה שעלתה כאן בשרשור היא למשל היוזר-ניים שלו של המערכת הפעלה), דוגמאות דומות עלולות לצוץ לכם בהמשך.
Just saying...
שבוע טוב.
עם ההתקנה הסתדרתי .
הבעיה שתוארה כאן (...להסיר מהספריה ?) חזרה גם אצלי.
הפעלה ראשונה לקח לתוכנה בערך 10 דקות כדי לטעון תוספים ואז הכל נתקע.
הפעלתי את המחשב מחדש ונכנסתי שוב, התוספים נטענו בכמה שניות וכנ"ל הערוצים לצפייה ישירה.
מוצגים כל הערוצים ולא הצלחתי לדלג בין חבילות הערוצים .
עד שהגעתי עד החבילה הרצויה ,לקח זמן .
ערוצי הטבע וערוץ FOX בחבילה הרוסית ,נתקעים .
אחרי שנכנסתי ל TV לא הצלחתי לצאת ,לאחר מספר לחיצות על העבר ,הופיע תפריט הניווט ויצאתי .
מאוד אהבתי את אפשרויות החיפוש לפי ג'אנר .
הסקין המשתנה מאוד יפה ,אהבתי.
רשימת הסרטים\סדרות כוללת אפשרות לקרוא אודות ומציג מידע על הסרט\סדרה -תוסף מעולה.
רואים שנעשתה השקעה רבה , המון תודה .
בשורה התחתונה, כך הייתי רוצה שהתוכנה תעבוד מלכתחילה ,את הבאגים הקטנים תמיד אפשר לסדר (במיוחד עם הידע העצום של פותח השרשור)
התרשמתי מאוד לטובה.
הבעיה שתוארה כאן (...להסיר מהספריה ?) חזרה גם אצלי.
הפעלה ראשונה לקח לתוכנה בערך 10 דקות כדי לטעון תוספים ואז הכל נתקע.
הפעלתי את המחשב מחדש ונכנסתי שוב, התוספים נטענו בכמה שניות וכנ"ל הערוצים לצפייה ישירה.
מוצגים כל הערוצים ולא הצלחתי לדלג בין חבילות הערוצים .
עד שהגעתי עד החבילה הרצויה ,לקח זמן .
ערוצי הטבע וערוץ FOX בחבילה הרוסית ,נתקעים .
אחרי שנכנסתי ל TV לא הצלחתי לצאת ,לאחר מספר לחיצות על העבר ,הופיע תפריט הניווט ויצאתי .
מאוד אהבתי את אפשרויות החיפוש לפי ג'אנר .
הסקין המשתנה מאוד יפה ,אהבתי.
רשימת הסרטים\סדרות כוללת אפשרות לקרוא אודות ומציג מידע על הסרט\סדרה -תוסף מעולה.
רואים שנעשתה השקעה רבה , המון תודה .
בשורה התחתונה, כך הייתי רוצה שהתוכנה תעבוד מלכתחילה ,את הבאגים הקטנים תמיד אפשר לסדר (במיוחד עם הידע העצום של פותח השרשור)
התרשמתי מאוד לטובה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
התקנתי כרגע לנסיון למרות שאני לא משתמש וחסיד של מדיה פורטל.
נראה מעולה, פיתרון מעולה להתקין לחברים, התקנה ידנית פשוט ארוכה מדי.
אבל גם זו, שעתיים טוען סרטים..
זה פשוט מעולה המבחר והסדר, כל הכבוד חסמבה.
מה זה ״ סתם ערוצי טלויזה״?
נראה מעולה, פיתרון מעולה להתקין לחברים, התקנה ידנית פשוט ארוכה מדי.
אבל גם זו, שעתיים טוען סרטים..
זה פשוט מעולה המבחר והסדר, כל הכבוד חסמבה.
מה זה ״ סתם ערוצי טלויזה״?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
רעיון מעולה חסמבה. אם תצליח לייצר גרסא שאינה תלוית שם משתמש, זה יהיה פתרון מצוין. הבעיה העיקרית שיש לי עם קודי היא הצורך להכין הכל ידנית שלוקח שעות במקרה הטוב. גם, לפעמים כשמנסים להתקין איזו הרחבה חדשה או פיצר חדש, זה דופק את כל הדטה וצריך להתחיל הכל מהתחלה.
ברגע שקודי יוכל לעבוד בלי מאמץ בעלייה ראשונה, הרבה יותר משתמשים יחשפו לאפשרויות שיש בפתרון הזה.
אני מודה שבגלל כל המאמץ שקודי מצריך עברתי להשתמש בעיקר בהרחבה של ג'נסיס, זה לבד חוסך את הצורך לחפש ולהוריד סדרות וסרטים לרשת המקומית. כל השאר לא ממש בשימוש.
ברגע שקודי יוכל לעבוד בלי מאמץ בעלייה ראשונה, הרבה יותר משתמשים יחשפו לאפשרויות שיש בפתרון הזה.
אני מודה שבגלל כל המאמץ שקודי מצריך עברתי להשתמש בעיקר בהרחבה של ג'נסיס, זה לבד חוסך את הצורך לחפש ולהוריד סדרות וסרטים לרשת המקומית. כל השאר לא ממש בשימוש.
חברים יקרים,
טעיתי ושחכתי מפרמטר מסוים,
אני עובד על עדכון שיעלה בימים הקרובים,
לכל המבינים הגדולים: זה יכול לעבוד גם ללא קשר לשם המשתמש, ראו ערך תיקיות special://
לכל אלו שמעדיפים להכין מערכת לבד: ההתקנה הנ"ל לא הייתה אמורה להיות בשבילכם מלכתכילה אז תחסכו את ה"לא צריך",
כתבתי ואמרתי שמי שיש לו מערכת עובדת לפי רצונו שיישאר איתה, והמערכת הזו יועדה להתקין אצל כאלו שאין להם כלום ורוצים מערכת עובדת מ-0,
הכנתי אותה בשביל עצמי והחלטתי לשתף לטובת מי שרוצה.
טעיתי ושחכתי מפרמטר מסוים,
אני עובד על עדכון שיעלה בימים הקרובים,
לכל המבינים הגדולים: זה יכול לעבוד גם ללא קשר לשם המשתמש, ראו ערך תיקיות special://
לכל אלו שמעדיפים להכין מערכת לבד: ההתקנה הנ"ל לא הייתה אמורה להיות בשבילכם מלכתכילה אז תחסכו את ה"לא צריך",
כתבתי ואמרתי שמי שיש לו מערכת עובדת לפי רצונו שיישאר איתה, והמערכת הזו יועדה להתקין אצל כאלו שאין להם כלום ורוצים מערכת עובדת מ-0,
הכנתי אותה בשביל עצמי והחלטתי לשתף לטובת מי שרוצה.
גרסה מאוד מעניינת, מאוד מעוצבת ונוחה לתפעול.
בין החסרונות שמצאתי: עולה ממש לאט(מותקן על מחשב נייח עם 8 ג'יגה ראם).
בסרגל הניווט ישנה תיקייה שלא ממש הבנתי מה היא מכילה(סתם tv).
נכנסתי ל-Israel live והגדרתי את החבילות שאני רוצה, השינויים לא נשמרו.
כל סרט או סדרה, רשום שהיא לא קיימת.
האם ישנה דרך לבטל את התוספים האחראים על העיצוב?
התכונה מאוד פונקציונלית אך כנראה העיצוב מאט אותה.
חסמבה, כל הכבוד על ההשקעה הרבה
מי שרוצה מוצר מוגמר ולא יודע להגדיר יותר מכמה תוספים פשוטים, בוודאי ישמח להשתמש בגרסה זו.
מי שרוצה מוצר מוגמר ולא יודע להגדיר יותר מכמה תוספים פשוטים, בוודאי ישמח להשתמש בגרסה זו.
·mp3lll כתב:חסמבה
זה מעולה, אבל למה זה טוען שנים? כל הלילה השארתי את זה, בבוקר הוא עדיין כותב "סורק סרטים"
וגם איטיות.
חוץ מזה זה גאוני!...
כאילו TV=pseudoTV livedada1983 כתב:גרסה מאוד מעניינת, מאוד מעוצבת ונוחה לתפעול.
מי שרוצה מוצר מוגמר ולא יודע להגדיר יותר מכמה תוספים פשוטים, בוודאי ישמח להשתמש בגרסה זו....
לאחר שמהערכת תעבוד כמו שצריך, מריצים את ה"כאילו TV", בפעם הראשונה הוא סורק את המאגר ומכין כאילו טלויזיה,
אתה יכול לשנות סקין, זה העיצוב
·
נערך לאחרונה על ידי חסמבה ב 20/01/2015 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
החלפתי דרך לוח הבקרה במחשב את השם משתמש ל-USER וזה לא עוזר ,הסרטים והסדרות לא נמצאים בספרייה.
בנוסף שמתי לב שמופיעה ההודעה "סקריפט נכשל" כאשר נטען התוסף ISRAEL LIVE .
אם ישנו פתרון כלשהו לאיטיות ,זה מאוד יעזור.
עד שKODI עולה לוקח כחצי דקה ,הערוצים נטענים לאט וכשאני מנסה לצאת ,כל התוכנה נתקעת .
בנוסף שמתי לב שמופיעה ההודעה "סקריפט נכשל" כאשר נטען התוסף ISRAEL LIVE .
אם ישנו פתרון כלשהו לאיטיות ,זה מאוד יעזור.
עד שKODI עולה לוקח כחצי דקה ,הערוצים נטענים לאט וכשאני מנסה לצאת ,כל התוכנה נתקעת .
זה צריך להיות user באותיות קטנות.
·קרובי המשפחה שלי בדיוק מתאימים להגדרה זו .mp3lll כתב:b2k
אצלי עבד בגדולות.
xmen83
אותם בעיות אצלי, מה שכן אני לא באמת הולך להשתמש בזה, אבל זה יעיל למי שלא מבין בזה ורוצה מוכן....
העיצוב ושלל האפשרויות רק יגרום להם להתלהב יותר מהתוכנה .
אצלי בבית לא בטוח שאשתמש בזה, הגדרתי לעצמי ערוצי PVR וסרטים דרך XBMCTORRENT
אני די מרוצה . (בעיקר בזכות התגובה המהירה של התפריטים).
חלק מערוצי PVR לא עובדים חלק אבל זה כבר לא קשור לכאן וכמו שהבנתי אין לזה פתרון של ממש .
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
עדיין לא הבנתי איזה סקין זה
כל התכנים שם אונליין או שבאים מספריית סרטים?
אני חושב שפרוייקט של קיר סרטים (איך לקנפג וכו') + סקין זה האופציה הכי טובה. כלומר - מדריך שמסביר איך לקבל את כל החבילה - תקצירים בעברית, FANART וכל הדברים מתוך תוספים מסויימים. כמו ההוראות של תומר (נדמה לי?)
אני חושב שפרוייקט של קיר סרטים (איך לקנפג וכו') + סקין זה האופציה הכי טובה. כלומר - מדריך שמסביר איך לקבל את כל החבילה - תקצירים בעברית, FANART וכל הדברים מתוך תוספים מסויימים. כמו ההוראות של תומר (נדמה לי?)
Re: עדיין לא הבנתי איזה סקין זה
aeon noxvoguemaster כתב:כל התכנים שם אונליין או שבאים מספריית סרטים?
אני חושב שפרוייקט של קיר סרטים (איך לקנפג וכו') + סקין זה האופציה הכי טובה. כלומר - מדריך שמסביר איך לקבל את כל החבילה - תקצירים בעברית, FANART וכל הדברים מתוך תוספים מסויימים. כמו ההוראות של תומר (נדמה לי?)...
מדריכים אני עושה בלי קשר...תסתכל בחתימה
·
הסקין המתחלף והסקין של live tv, אלה שני סקינים שונים, נכון?
כאשר אני נמצא בעמוד הבית והסקין המתחלף מוצג, כואב לי הראש לא יודע מה הסיבה, האם זה הגודל או העובדה שמדובר בתמונות מתחלפות.
אני שוקל להחליף לסקין פשוט יותר (שאולי גם יקנה לקודי יותר מהירות).
הסקין של live tv לדעתי מקנה לתוסף המון והייתי רוצה להשאיר אותו בכל מקרה.
תוסף שממש אהבתי זה הסרגל כלים שנמצא מתחת לסרגל המרכזי.
כשישנה אפשרות לקבל מידע על סרט /סדרה לפני שמתחילים בצפייה, זהו פנצ'ר די חשוב לדעתי, גם התוספת הזו מקנה תחושה של מוצר מוגמר.
חיפוש סרט לפי ז'אנר זה גם נחמד.
אם אפשר הייתי רוצה לקבל הסבר כיצד מוסיפים את סרגל הכלים הקטן הנ"ל
האם זהו חלק אינטגרלי של קיר הסרטים וקיר הסדרות?
כאשר אני נמצא בעמוד הבית והסקין המתחלף מוצג, כואב לי הראש לא יודע מה הסיבה, האם זה הגודל או העובדה שמדובר בתמונות מתחלפות.
אני שוקל להחליף לסקין פשוט יותר (שאולי גם יקנה לקודי יותר מהירות).
הסקין של live tv לדעתי מקנה לתוסף המון והייתי רוצה להשאיר אותו בכל מקרה.
תוסף שממש אהבתי זה הסרגל כלים שנמצא מתחת לסרגל המרכזי.
כשישנה אפשרות לקבל מידע על סרט /סדרה לפני שמתחילים בצפייה, זהו פנצ'ר די חשוב לדעתי, גם התוספת הזו מקנה תחושה של מוצר מוגמר.
חיפוש סרט לפי ז'אנר זה גם נחמד.
אם אפשר הייתי רוצה לקבל הסבר כיצד מוסיפים את סרגל הכלים הקטן הנ"ל
האם זהו חלק אינטגרלי של קיר הסרטים וקיר הסדרות?
סתם כדי להזכיר לכם, יש בקודי אפשרות לפרופילי הפעלות.
אני מניח שצריך ליצור פרופיל חדש, להיכנס אליו ולצאת (כדי שייווצר), ואז למחוק את תוכן התיקייה ולהדביק את זו.
כלומר, אני מניח שיש בקובץ המורד את תיקיית המשתמש ולא קובץ התקנה.
זה ימנע, כמובן, גיבוי פרופיל ודאגה להרס, כי מדובר על פרופיל שונה.
ממליץ להפעיל את מסך הפרופילים. אם ישנה בעיה עם הפרופיל ורוצים למחוק את התיקייה, עדיף להפעיל לפי בחירה - תמיד אפשרי לבטל.
נו, גרמתם לי להוריד, למרות הגודל ההזוי הזה (שסביר שהסקין הוא הגורם, למרות שהסקין שלי, AEON MQ 5 HELIX משתמש רק ב־46 מ"ב...). כן, כדי לחלץ משם דברים אהובים
למרות שגם אצלי הג'נסיס בהחלט מרכזי, חוסך מקום רב לתכנים שלא צריך לשמור.
אני מניח שצריך ליצור פרופיל חדש, להיכנס אליו ולצאת (כדי שייווצר), ואז למחוק את תוכן התיקייה ולהדביק את זו.
כלומר, אני מניח שיש בקובץ המורד את תיקיית המשתמש ולא קובץ התקנה.
זה ימנע, כמובן, גיבוי פרופיל ודאגה להרס, כי מדובר על פרופיל שונה.
ממליץ להפעיל את מסך הפרופילים. אם ישנה בעיה עם הפרופיל ורוצים למחוק את התיקייה, עדיף להפעיל לפי בחירה - תמיד אפשרי לבטל.
נו, גרמתם לי להוריד, למרות הגודל ההזוי הזה (שסביר שהסקין הוא הגורם, למרות שהסקין שלי, AEON MQ 5 HELIX משתמש רק ב־46 מ"ב...). כן, כדי לחלץ משם דברים אהובים
למרות שגם אצלי הג'נסיס בהחלט מרכזי, חוסך מקום רב לתכנים שלא צריך לשמור.