מה עדיף ,PS4 או XBOX ONE?
- יוחאי_ד
-
- טרול

- תגובות: 150
מישהו יודע מתי אמור לצאת לשוק קראש בנדיקוט ל ps4?(i)
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
חבר'ה, זה אחלה לדון על הנושאים האלה ואחרים, אפשר ככה ימים שלמים לעבור מנושא אחד לאחר וזה בסדר.. אבל בואו לא נגרר עם הטרולינג הזה בדיון כאן..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
מעולהeyalron כתב:חלק מפרק משעשע ב"תאוריית המפץ הגדול" שעסק בדיוק בבחירה הזו:
...
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
ויש גם את זה 
-
ofer1973
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
רק היום חיברתי את ה-PS4 שלי
כמה זמן צריך להטעין את השלט בפעם הראשונה ?
כמה זמן צריך להטעין את השלט בפעם הראשונה ?
עופר.י
- lukas
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
מישהו מכיר בעיות ב XBOX ONE בעיקר בנושא הקינקט שדורש הוצאה מהשקע בכל פעם וחיבור מחדש?
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

.ofer1973 כתב:רק היום חיברתי את ה-PS4 שלי![]()
כמה זמן צריך להטעין את השלט בפעם הראשונה ?...
לא מכיר איזה כלל לגבי זה.. פשוט תטעין אותו עד שהוא יהיה טעון במלואו.
*אבל חכה לתגובות של אחרים, אולי יחדשו לי לגבי זה ואני טועה.
מה שכן, בניגוד לשלט ב PS3, התחושה שלי ב PS4 היא שהסוללה מתרוקנת מאד מהר. כנראה בגלל כל הפיצ'רים שסוני הוסיפה על השלט..
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
·לא בעיה מוכרת. במידה ויש לך אותה, כדאי לבדוק לגבי תקינות הקינקט/כבל. נסה גם איפוס מכשיר וכדאי לוודא שהוא מעודכן לגרסה האחרונה של המערכת הפעלה.lukas כתב:מישהו מכיר בעיות ב XBOX ONE בעיקר בנושא הקינקט שדורש הוצאה מהשקע בכל פעם וחיבור מחדש?...
-
ofer1973
-
- חבר ותיק

·השבוע אני רוצה סוף סוף להתחיל להזמין משחקים מהאתר הזה.jacko-il כתב:@ofer1973
·
משהו בהדבקה של הלינק שלך "התחרבש", אין לי מושג מהו הבאנדל או המחיר..
אבל, אני משער שכמו כל באנדל אחר שראיתי עד היום בארץ - המחיר שלו לא אטרקטיבי.
חפש מחיר הכי טוב שתמצא על מכשיר "נקי" (מכשיר + שלט) וקנה איזה משחק שבא לך - מחו"ל.
את כל המשחקים שלי לאורך השנים (שנים רבות אחורה עוד מה- PS3) אני מזמין מחו"ל.
אתר כמו www.game.co.uk שמחזיק גם משחקים משומשים (לפעמים במחירים מעולים) או Ebay ועוד אחרים הם הפתרון הטוב ביותר.
אגב, את Killzone Shadow fall קניתי משומש מ GAME במשהו כמו 60 ש"ח. (המשחקים שלהם מגיעים כמו חדשים. באריזה המקורית וללא שום שריטות או משהו בסגנון) הם לוקחים 5 פאונד על משלוח - זה יכול להיות גם קניה של 3 משחקים במכה, זה לא משנה. העלות היא על משלוח ולא פר משחק.
סתם דוגמאות:
http://www.game.co.uk/en/killzone-shado ... eValue1=64
http://www.game.co.uk/en/wolfenstein-th ... eValue1=64
http://www.game.co.uk/en/watch-dogs-209 ... eValue1=64...
בכמה צריך להכפיל את הסכומים הרשומים ,כדי לדעת מה הסכום בשקלים?
עופר.י
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סביב ה 6, זה שער הלירה שטרלינג בערך כרגע. אבל זה משתנה ותלוי גם בכרטיס אשראי שלך ובצורת החיוב שלך במטבע זר.
חבל שלא הזמנת בזמנו, המחירים אצלהם זינקו בעשרות אחוזים בימים האחרונים, כנראה בגלל ביקוש גבוה. הייתי מחכה שהמחירים ירדו, לא כל כך משתלם להזמין שם כרגע לדעתי.
חבל שלא הזמנת בזמנו, המחירים אצלהם זינקו בעשרות אחוזים בימים האחרונים, כנראה בגלל ביקוש גבוה. הייתי מחכה שהמחירים ירדו, לא כל כך משתלם להזמין שם כרגע לדעתי.
-
ofer1973
-
- חבר ותיק

תודה שחר ,אני אמתין 
עופר.י
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@עמית_לגו
·
אכן היו איתם ימים טובים.. חבל שהם החליטו לערב פוליטיקה ולקחת צד בסכסוך המזרח תיכוני ולהוקיע את ישראל מרשימת היעדים. (ולהחליף את השם ל- "השטחים הכבושים"..)
·
אכן היו איתם ימים טובים.. חבל שהם החליטו לערב פוליטיקה ולקחת צד בסכסוך המזרח תיכוני ולהוקיע את ישראל מרשימת היעדים. (ולהחליף את השם ל- "השטחים הכבושים"..)
-
ofer1973
-
- חבר ותיק

יש מקום אחר מומלץ עם מחירים טובים?
עופר.י
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מצטער, אבל לי אין עוד רעיונות..
יש לא מעט מקומות שאפשר להזמין מהם, אבל רובם ככולם מוכרים במחירים סטנדרטיים ולא במחירים זולים או מבצעים מעניינים.
אחרי איזה שבועיים שלא מצאתי כלום ב GAME ואיביי במחירים טובים, מצאתי ביד2 מישהו שמכר משחק שרציתי די קרוב לבית שלי במחיר הוגן וקניתי ממנו.. לפעמים גם שם אפשר למצוא דברים נחמדים (לרוב לא. אבל פה ושם יש כאלה שלא חיים בסרט)
יש לא מעט מקומות שאפשר להזמין מהם, אבל רובם ככולם מוכרים במחירים סטנדרטיים ולא במחירים זולים או מבצעים מעניינים.
אחרי איזה שבועיים שלא מצאתי כלום ב GAME ואיביי במחירים טובים, מצאתי ביד2 מישהו שמכר משחק שרציתי די קרוב לבית שלי במחיר הוגן וקניתי ממנו.. לפעמים גם שם אפשר למצוא דברים נחמדים (לרוב לא. אבל פה ושם יש כאלה שלא חיים בסרט)
- mgold
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 451
עופר,
לרכישה בחו״ל אני ממליץ על videogamesplus.ca, אתר קנדי עם מחירים מצויינים שהרבה ישראלים מזמינים ממנו. משלוח לוקח כשבועיים.
ועל play-asia.com, אתר מהונג קונג שגם מאוד פופולרי ועם מחירים מצויינים. זמן משלוח של כשבועיים-שלוש.
על משחקי יד שניה אני ממליץ eBay או יד2, אם כי גם באתרים בחו״ל יש לפעמים מכירות מוזלות של משחקים משומשים.
אם אין לך כוח לחכות למשלוח מחו״ל, יש את game mobile שנמצאים בראשון. ממה שאני מכיר
הם בין הזולים בארץ, אם לא הכי זולים. יש להם ספריית משומשים וגם אפשרות לעשות טרייד אין,
להחזיר משחק משומש ולקחת משחק חדש בתוספת מחיר. אני לדוגמא החזרתי להם בזמנו את Infamous
(משחק ישן יחסית) ולקחת את Assassin's Creed Unity ה-Limited Edition ב-150 ש״ח.
כמו כן יש לך את האופציה הדיגיטלית שהיא מהירה וזולה, אך אין לך אפשרות להעביר את המשחק ולמכור אותו.
לרכישה בחו״ל אני ממליץ על videogamesplus.ca, אתר קנדי עם מחירים מצויינים שהרבה ישראלים מזמינים ממנו. משלוח לוקח כשבועיים.
ועל play-asia.com, אתר מהונג קונג שגם מאוד פופולרי ועם מחירים מצויינים. זמן משלוח של כשבועיים-שלוש.
על משחקי יד שניה אני ממליץ eBay או יד2, אם כי גם באתרים בחו״ל יש לפעמים מכירות מוזלות של משחקים משומשים.
אם אין לך כוח לחכות למשלוח מחו״ל, יש את game mobile שנמצאים בראשון. ממה שאני מכיר
הם בין הזולים בארץ, אם לא הכי זולים. יש להם ספריית משומשים וגם אפשרות לעשות טרייד אין,
להחזיר משחק משומש ולקחת משחק חדש בתוספת מחיר. אני לדוגמא החזרתי להם בזמנו את Infamous
כמו כן יש לך את האופציה הדיגיטלית שהיא מהירה וזולה, אך אין לך אפשרות להעביר את המשחק ולמכור אותו.
-
ofer1973
-
- חבר ותיק

תודה רבה לך על ההמלצות ,בודק ומזמין 
עופר.י
- eyal8a
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
·mgold כתב:עופר,z
כמו כן יש לך את האופציה הדיגיטלית שהיא מהירה וזולה, אך אין לך אפשרות להעביר את המשחק ולמכור אותו....
מצטרף להמלצות הנ״ל
אכן גיים מובייל זולים והוגנים ,בנוסף אם אני לא טועה מקבלים החלפה ראשונה חינם בקניית משחק חדש
עופר ידידי, אתה יותר ממוזמן לבוא ולהשאיל את קילזון, אינפיימוס ו cod ghost ללא תמורה עד שתתארגן על משחקים
צור עימי קשר בפרטי ונתאם
-
ofer1973
-
- חבר ותיק

איזה תותח , תודה רבה אייל
אתמול כבר הזמנתי מהחנות מראשון לציון שהמלצתם לי.
כדאי להזמין גם גוייסטיק נוסף ?
באילו משחקים אפשר לשחק2 שחקנים יחד?
אתמול כבר הזמנתי מהחנות מראשון לציון שהמלצתם לי.
כדאי להזמין גם גוייסטיק נוסף ?
באילו משחקים אפשר לשחק2 שחקנים יחד?
עופר.י
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
איזה מלך!eyal8a כתב:·......
מצטרף להמלצות הנ״ל
אכן גיים מובייל זולים והוגנים ,בנוסף אם אני לא טועה מקבלים החלפה ראשונה חינם בקניית משחק חדש
עופר ידידי, אתה יותר ממוזמן לבוא ולהשאיל את קילזון, אינפיימוס ו cod ghost ללא תמורה עד שתתארגן על משחקים
צור עימי קשר בפרטי ונתאם...
כל הכבוד.