קיבלתי את ה Rikomagic mk12 s812 - התרשמות ראשונית.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
יש לי תחושה
שעמוד שלם של תגובות נמחק פה ע"י המנהלים
.
אגב, לפותח השירשור - ניסית לראות איך המכשיר מתמודד עם סקינים שונים? אתמול חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה ושם ה-XBMC עובד עם Transparency (מת על הסקין הזה). זה פשוט משדרג לחלוטין את החוויה. אם מכשירים כמו ה-MK12 או ה-CUBOX מריצים סקינים כמו שצריך - בכלל מעולה.
אגב, לפותח השירשור - ניסית לראות איך המכשיר מתמודד עם סקינים שונים? אתמול חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה ושם ה-XBMC עובד עם Transparency (מת על הסקין הזה). זה פשוט משדרג לחלוטין את החוויה. אם מכשירים כמו ה-MK12 או ה-CUBOX מריצים סקינים כמו שצריך - בכלל מעולה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
נמחק 15 שעות של מידע. כנראה בגלל התקלה באתר העלו גיבוי.
לפי הפוסט כאן באתר כן עובדים על פיתוחים ל S812:tomer953 כתב:דגמי הcubox-i מגיעים גם עם hdmi cec ואני עברתי ממכשירי rpi אליהם ואני מאוד-מאוד מרוצה.
ממליץ להכניס את הrpi להיכל התהילה ולא להזמין יותר את המוצר.
הקוביות לסוגיהן פשוט שדרוג מעולה וטוב.
כמובן לא אחזור על התקליט השבור שלי, שבעוד צעצועי האנדרואיד עם 16 gb ראם ומעבדים עם 96 ליבות, שעולים חצי מחיר ועובדים מצוין -
אין להם תמיכה רשמית ע״י קודי. ולכן הקוביות שנתמכות רשמית על ידי openelec עדיפות ב-הרבה....
אז למה יש לצפות?
Android
תמיכה בפענוח חומרתי של HEVC/H265 דרך StageFright ו־MediaCodec. סטטוס: התווסף בגרסה אלפא 1
תמיכה בפענוח חומרתי של HEVC/H265 דרך amlcodec עבור Amlogic S812, S805 סטטוס: התווסף בגרסה אלפא 1
תמיכה בפלט 4K עם מכשירים מבוססי Amlogic S812. סטטוס: התווסף בגרסה אלפא 1
http://www.hometheater.co.il/vt224404.html
·
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
didiram
האם תוכל לתת חוות דעת על נושא ההזרמה מהרשת (Wifi) אני מחפש מוצר לחדר שינה שיוכל להריץ סדרות 1080p מהרשת בצורה אלחוטית.
תודה
האם תוכל לתת חוות דעת על נושא ההזרמה מהרשת (Wifi) אני מחפש מוצר לחדר שינה שיוכל להריץ סדרות 1080p מהרשת בצורה אלחוטית.
תודה
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
אני התקנתי KODI ןעכשיו יש לי גם KODI ןגם XBMC ואני יכול להפעיל איזה שאני רוצה (יש לי שני אייקונים בתוכניות).צפיד כתב:עדיין לא ברור אם עדיף לקחת את המכשיר הזה עם ה XBMC המותקן בו לצפייה בתוכן
כבד כמו BD או ISO 3D או להתקין KODI הרישמי ואם כן איך התוצאה?...
כרגע העבודה שלי היא עם ה KODI.
·
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- voguemaster
-
- חבר ותיק

- voguemaster
-
- חבר ותיק

- REFAELM
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
יצא לך לבדוק את איכות ההזרמה של סרטים HD מהרשת הביתית/אינטרנט ? כי זה הכי חשוב לי
אני מחפש מוצר בסגנון הזה בשביל החדר שינה שיעבוד באלחוטי ממידע שיושב על המחשב HTPC בסלון
ראיתי את המוצר הזה שמבוסס על אותו מעבד S812
http://www.aliexpress.com/item/xbmc-13-2-M8S-amlogic-s812-quad-core-A9-Mail-450-MP-2-4-5-0ghz/32250190242.html
כי יש לי RPI והוא איטי ברמות קשות שזה מחרפן
השאלה אם זה חשוב שם של חברה במוצרים האלה או שמספיק המעבד הראשי שהוא מוכר
אני מחפש מוצר בסגנון הזה בשביל החדר שינה שיעבוד באלחוטי ממידע שיושב על המחשב HTPC בסלון
ראיתי את המוצר הזה שמבוסס על אותו מעבד S812
http://www.aliexpress.com/item/xbmc-13-2-M8S-amlogic-s812-quad-core-A9-Mail-450-MP-2-4-5-0ghz/32250190242.html
כי יש לי RPI והוא איטי ברמות קשות שזה מחרפן
השאלה אם זה חשוב שם של חברה במוצרים האלה או שמספיק המעבד הראשי שהוא מוכר
- voguemaster
-
- חבר ותיק

קודם כל לגבי הפאי
כשאתה מדבר על הזרמת תכנים ב-HD דרך WIFI זה כבר בעייתי. כשאתה מדבר על פאי זה בעייתי פי כמה. כרטיס רשת אלחוטי לפאי מתחבר בד"כ ב-USB ויכול לצרוך לא מעט זרם מהמכשיר. מכיוון שהפאי יכול להוציא מקסימום 500 מיליאמפר דרך ה-USB זה עלול להוות בעיה מסוימת אם העוצמה של השידור חלשה.
בדברים האלה עדיף כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה או שיש לו מקור כוח. הכי טוב כמובן זו קופסא כמו אלו שאנחנו מדברים עליהן שיש להן חיבור לחשמל משל עצמן. בכל מקרה להזרים HD תהיה בעיה ברמה מסוימת.
בדברים האלה עדיף כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה או שיש לו מקור כוח. הכי טוב כמובן זו קופסא כמו אלו שאנחנו מדברים עליהן שיש להן חיבור לחשמל משל עצמן. בכל מקרה להזרים HD תהיה בעיה ברמה מסוימת.
- REFAELM
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
במחשב HTPC שיושב בסלון שמחובר לרשת באלחוטי אני רואה סרטים באיכות של 720/1080 HD דרך התוסף GENISIS בהרבה מקרים ללא בעיות
אז סטריימינג אלחוטי של סרט HD בין מחשב וקופסא ברשת הפנימית שלי ... תאורטית זה אמור לעבוד
השאלה רק עם קופסאות ANDROID כאלה מבחינת חומרה יכולות לעמוד בזה בלי קירטועים
אני אישית מאוד מתלבט אם לקנות קופסא או פשוט מחשב HTPC במארז מוקטן
וזה לא רק בגלל המחיר אלא יותר בגלל הנוחות
אז סטריימינג אלחוטי של סרט HD בין מחשב וקופסא ברשת הפנימית שלי ... תאורטית זה אמור לעבוד
השאלה רק עם קופסאות ANDROID כאלה מבחינת חומרה יכולות לעמוד בזה בלי קירטועים
אני אישית מאוד מתלבט אם לקנות קופסא או פשוט מחשב HTPC במארז מוקטן
וזה לא רק בגלל המחיר אלא יותר בגלל הנוחות
- voguemaster
-
- חבר ותיק

תראה, זה תלוי בחומרה
זה תלוי בצ'יפ, זה תלוי באיכות הדרייבר וזה כמובן תלוי בצריכת הכוח. לגבי דונגלים של WIFI עבור הפאי זה בוודאות לא מספיק.
גם עבור ה-MINIX G4 שהיה לי (דונגל אנדרויד) זה פשוט לא מספיק.
לעומת זאת, ATV 2 דווקא עובד די יפה ב-WIFI גם בסרטי HD אבל לא ב-1080P. גם מאוד תלוי בכמות ההפרעות הסביבתיות שזה דבר מהותי מאוד ומשתנה מבית לבית (לצורך העניין גם מכשירי חשמל יוצרים הפרעות).
בגלל זה בשלב מסוים עברתי לכבל רשת. יש לי אפשרות לחבר כי מראש דאגתי לחיבור כזה לסלון אבל גם כשניגנתי דברים דרך WIFI לפעמים היו קיטועים. עם כבל רשת אין קיטועים כמובן ואין בעיות.
גם עבור ה-MINIX G4 שהיה לי (דונגל אנדרויד) זה פשוט לא מספיק.
לעומת זאת, ATV 2 דווקא עובד די יפה ב-WIFI גם בסרטי HD אבל לא ב-1080P. גם מאוד תלוי בכמות ההפרעות הסביבתיות שזה דבר מהותי מאוד ומשתנה מבית לבית (לצורך העניין גם מכשירי חשמל יוצרים הפרעות).
בגלל זה בשלב מסוים עברתי לכבל רשת. יש לי אפשרות לחבר כי מראש דאגתי לחיבור כזה לסלון אבל גם כשניגנתי דברים דרך WIFI לפעמים היו קיטועים. עם כבל רשת אין קיטועים כמובן ואין בעיות.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אגב, קיבלתי אתמול את המכשיר (MK12)
עוד לא יצא לי להתעסק אבל אם יהיה לי משהו מעניין לעדכן פה מעבר למה שכבר נכתב - אין אכתוב. אני אנסה לבדוק אותו גם ב-WIFI אם כי אני מוכרח לציין שאין מרחק היסטרי בין הראוטר שלי לסלון.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אמזון fire tv כל פעם מפתיע אותי מחדש בדבר הפיצ'רים שאני מגלה בו פשוט תענוג
נ.ב. ואפשר גם כמובן לגלוש דרך דפדפן של פיירפוקס מה שמשלים את החוויה עם ה-KODI ושאר הירקות שיש בתוך המוצר וניתן לעוד להתקין מעבר.
נ.ב. ואפשר גם כמובן לגלוש דרך דפדפן של פיירפוקס מה שמשלים את החוויה עם ה-KODI ושאר הירקות שיש בתוך המוצר וניתן לעוד להתקין מעבר.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

טוב אז קצת עדכונים
התקנתי את המכשיר והוא אכן עובד פצצה לגמרי. מהיר, מנגן הכל כמו שצריך דרך KODI וכו' וכו'.
הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שלפעמים ה-CEC פשוט מפסיק לעבוד כשאני ב-KODI. כדי לסדר את זה אני צריך לחזור החוצה להגדרות של המכשיר, לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש. כנראה איזה SERVICE שם ברקע מפסיק לעבוד.
יש לי טלוויזית פיליפס 5604H אם זה משנה. יכול להיות שעם טלוויזיה אחרת זה לא היה קורה. התחושה שלי היא שיש שם חוסר יציבות קטן.
מצד שני - מקלדת ועכבר USB עובדים מעולה גם ב-PLUG AND PLAY כמו שצריך. רק צריך פיתרון להקלדה בעברית (למקרים שכן צריך, פעם ...). זכור לי שמישהו פה כתב על זה פעם שיש איזו מקלדת שיודעת גם לאפשר שליחת אותיות בעברית.
מעבר לזה הוא מעולה.
הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שלפעמים ה-CEC פשוט מפסיק לעבוד כשאני ב-KODI. כדי לסדר את זה אני צריך לחזור החוצה להגדרות של המכשיר, לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש. כנראה איזה SERVICE שם ברקע מפסיק לעבוד.
יש לי טלוויזית פיליפס 5604H אם זה משנה. יכול להיות שעם טלוויזיה אחרת זה לא היה קורה. התחושה שלי היא שיש שם חוסר יציבות קטן.
מצד שני - מקלדת ועכבר USB עובדים מעולה גם ב-PLUG AND PLAY כמו שצריך. רק צריך פיתרון להקלדה בעברית (למקרים שכן צריך, פעם ...). זכור לי שמישהו פה כתב על זה פעם שיש איזו מקלדת שיודעת גם לאפשר שליחת אותיות בעברית.
מעבר לזה הוא מעולה.
Re: טוב אז קצת עדכונים
אני עם סמסונג ולא נתקלתי בבעיה, יש הגדרות עבור ה CEC בממשק של האנדרואיד, ניסית לעשות שם משהו ?voguemaster כתב: הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שלפעמים ה-CEC פשוט מפסיק לעבוד כשאני ב-KODI. כדי לסדר את זה אני צריך לחזור החוצה להגדרות של המכשיר, לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש. כנראה איזה SERVICE שם ברקע מפסיק לעבוד.
...
·