סדרת הרפרנס החדשה של קליפצ Klipsch Reference Premiere עדכון מעמוד 11

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
נעול
mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #221 

HazooM כתב:
...
...
איפה ראית שציינתי ציוד בדיקה? אני התייחסתי פה להאזנה שלי בלבד, והיא תקינה לגמרי. בעצם, גם הציוד תקין לגמרי ומכויל.
...
·
1.לא הבנתי מה בדיוק הבעיה שלך עם מערכת הפרסום והשיווק של היצרנים ? הם מייצרים כדי למכור את
המוצרים וכדי להביא אותם לידיעת לקוחות פוטנציאלים הם חייבים לפרסם. אם זה נופל תחת ההגדרה של
מוצר שאתה רוצה לקנות אתה יכול לבדוק אותו. כשאני אומר נקודת ההתחלה היא המידע שהיצרן מספק
זה ברור שאם אני מחפש מסך בגודל 65 ולפחות 4 כניסות HDMI זה המידע הראשוני שאני מחפש כדי לא
לבזבז זמן על 50 + 2 כל שאר הדברים כמו איכות תמונה ויכולות נוספות אני יכול ומסוגל לבדוק כדי להחליט
אם זה מספק אותי. אבל חייבת להיות נקודת התחלה. בארצות הברית יש דבר שנקרא אמת בפירסום ולידיעתך
היצרנים כן מחויבים לסטנדרט של אמינות די גבוהה אחרת זה יכול לעלות להם ביוקר. [גילוי נאות אני אמריקאי]
ומכיר את הנושא טוב מאוד. אתה באמת חושב שכשיצרן כמו KLIPSCH טוען לנתונים מסוימים במוצר חדש זה
לא באמת נבדק מכל הכיוונים. ולאחר מכן כל מעבדה וכל מגזין בודקים את המוצר ומחווים את דעתם. אם הנתונים
של היצרן הם BULLSHIT כדבריך אתה לא חושב שכולם ידעו את זה.
2. אתה באמת רוצה להשוות את הידע והמידע שיש לך לעומת זה של היצרן ולסטור את דבריו וזה לגבי מוצר שלא
בדקת.? אבל אני מניח שכל זמן שאין מכס על דיבורים אפשר לומר BULLSHIT על כל דבר.
3.הם בהחלט מודים שחור על גבי המסך. ואף מחלקת פרסום/שיווק לא תגרום נזק למוניטין של החברה רק כדי
לנסות ולהחדיר מוצר חדש לשוק. בקשר למייצרים ומוכרים בהצלחה שנים על גבי שנים. זה רק מראה כמה אתה
באמת לא יודע. כמה עובדות שאתה יכול לבדוק. הם חתכו את כוח העבודה שלהם ביותר מ 30% . המניה שלהם
בהפסד גדול . אחד המשקיעים הגדולים שלהם מכר את כל חלקו בחברה . בשנה האחרונה הם ביטלו 4 סדרות
שונות כדי להוציא את הסדרה החדשה. הם הודיעו על ביטול הפיתוח והמכירות של אוזניות ומקרני קול. והודיעו
שהם חוזרים למקורות וליצור רק של HI END ושהיצור של סדרות חלשות ובינוניות היה טעות וגרם נזק לחברה.
בשנה שנתיים הבאות לפי התכנון ישארו רק הסדרה החדשה וסדרת ה PALLADIUM שהיא סדרת העל של החברה
ובאמת נשמעת טוב אבל לא נמכרת בחנויות ורק ישירות מהיצרן ובמחיר של מעל ל 35.000$ ואין הרבה שמוכנים
לשלם את הסכום הזה עבור KLIPSCH . אבל כששומעים את ה PALLADIUM מבינים איך נשמע HORNE טוב
ב KLIPSCH .
4. אתה כתבת שבדקת 2 דגמים אחרים של החברה ואחד היה בסדר והשני לא כל כך. אבל מבלי להתיחס לציוד
לא הבנתי מה הקשר של בדיקה/האזנה של דגמים אחרים והכרזת הקישקוש שלך לגבי הסדרה החדשה ע"י היצרן.
5. לסיכום יתכן ואתה צריך לפנות ליצרן ולבקש שיפסיק לקשקש ולהונות לקוחות פוטנציאלים ע"י מחלקת השיווק.
או לחילופין תקשיב לרמקול החדש ותשווה לאחת הסדרות הקודמות ואז תוכל לומר שלאוזניך זה נשמע כקישקוש.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #222 

כשאני אומר נקודת ההתחלה היא המידע שהיצרן מספק
זה ברור שאם אני מחפש מסך בגודל 65 ולפחות 4 כניסות HDMI זה המידע הראשוני שאני מחפש כדי לא
לבזבז זמן על 50 + 2 כל שאר הדברים כמו איכות תמונה ויכולות נוספות אני יכול ומסוגל לבדוק כדי להחליט
אם זה מספק אותי.
...
ונניח שיצרן המסך בא ומכריז שכניסות ה HDMI שלו יפיקו תמונה יותר "איכותית" ממסכים של המתחרים? גם אז אתה תאמין לכל מילה שלו?
בארצות הברית יש דבר שנקרא אמת בפירסום ולידיעתך
היצרנים כן מחויבים לסטנדרט של אמינות די גבוהה אחרת זה יכול לעלות להם ביוקר.
...
אמת בפרסום? אתה רוצה לומר לי שכל מה שיצרן כבלים אודיופילי אומר על הכבלים שלו בפרסומות זה נכון ב 100%? שאם יצרן מסכים אומר שלמסך שלו יש קונסטרסט של 1 למיליארד זה נכון ב 100%? אם יצרן רמקולים אומר שהרמקולים שלו הם X ו Y זה אוטומטית נכון ב 100%? אם כן, אז שיהיה לך בהצלחה כי החברות מתות על לקוחות שמאמינים לכל מילה שלהן.
לא הבנתי מה הקשר של בדיקה/האזנה של דגמים אחרים והכרזת הקישקוש שלך לגבי הסדרה החדשה ע"י היצרן.
...
אם תשים לב, רשמתי את זה כתגובה לציטוט ממישהו אחר בכלל.

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #223 

אתה כנראה לא קורא או לא מבין.
1. כתבתי שאת האיכות אני יכול לבדוק בעצמי . נקודת ההתחלה היא גודל המסך ומספר
כניסות ה HDMI . אז מה זה משנה מה היצרן כותב לגבי האיכות אם אני בודק ומשווה בעצמי בין
הדגמים השונים.ורק אז מחליט מה מתאים לי. [היצרן בוודאי לא מחליט עבורי]
2.אמת בפרסום זה לגבי הנתונים של המוצר אשר ניתנים לבדיקה . ולא הקישקושים שאתה
כותב כרגע . כשיצרן של רמקולים מצרף נתונים כמו גודל הדרייברים . האום. הנצילות. והקרוס.DB-SPL
כל אלו הם דברים אשר ניתנים לבדיקה ולהוכחה. כשיצרן של מגברים או רסיברים כותב את נתוניי
ההגברה זה דבר שיכול להיות מוכח בבדיקה פשוטה. זאת האמת בפירסום. כל מוצר נבדק כדי לקבל
רשיון שיווק. [כמו במכון התקנים בישראל] ואם התוצאות לא תואמות את הנתונים שסיפק היצרן. 3 ניחושים
מה קורה.
ולא מדובר על דברים סוביקטיבים כמו התמונה יותר טובה. יותר יפה. הצליל יותר עדין. או יותר מפורט. כל אלו זה עניין
של טעם. וטעם זה סוביקטיבי כמו כל הבדיקות שאתה עושה למוצרים שונים אשר בעצם לא משקפות כלום חוץ מאשר
את טעמך האישי.
ד.א. אני הסיוט הגדול של כל יצרן היות ואני לא מאמין באף אמירה לגבי איכות. אני בודק כל מוצר אין ספור פעמים עד
שאני מחליט מה הכי מתאים לטעמי האישי בלי פשרות ובמסגרת היכולות.

HazooM
כתב
כתב

שליחה #224 

mbd - אם ככה אז היה בינינו חוסר הבנה. אני התייחסתי כדוגמא לטענות של קליפש שהם "מודים" בנושא ה "Harshness", שזה לדעתי קשקוש שיווקי וכאמור אינו בעל שום קשר למפרט הטכני.

מצד שני, גם לגבי המפרט הטכני העניין של "אמת בפרסום" זה בולשיט. אם אתה קראת את המאמר "רמקולים – נתונים טכניים ומה שביניהם" אז אתה תשים לב שהקשר בין המפרט הטכני למציאות הוא לא תמיד "כשר".

יצרן יכול לכתוב לדוגמא שסאב יורד לתדר X אבל מבלי לציין באיזה טווח עוצמה, הוא יכול לכתוב שעכבת הרמקול היא X אום אבל בפועל הרמקול יורד הרבה יותר נמוך ממה שהנתון הזה מרמז וכן הלאה. מדובר בנתונים אובייקטיבים שניתן לאמת, אבל היצרנים עדיין כותבים מה שבא להם.

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #225 

ֲ HAZOOM
אני לא חושב שיש אי הבנה לפחות לא מצדי. אני הבנתי בדיוק מה כתבת ואני חושב שאתה הבנת אותי.
1. אני כן התכוונתי לאמירה שלך ש KLIPSCH בעצם משקרים [קשקוקים-BULLSHIT] זה אותו הדבר.
כמו כן הבנתי את כוונתך שהשקר הוא בעצם כדי לגרום ללקוחות קיימים לרצות לשדרג את הרמקולים וכדי
לגרום ללקוחות פוטנציאלים לרכוש את הסדרה החדשה. אני חושב שעד כאן הבנתי נכון.
מה שאני מנסה להבין במה לדעתך הם שיקרו ?
1.הם לא באמת החליפו את ה HORNE .
2.ה HORNE החדש בעצם לא שונה מהישן.
3.השינוי לא באמת הפך את הרמקול לטוב יותר.
4.הסיבות ש KLIPSCH ציינו אשר הביאו להחלפת ה HORNE .
5.דבר אחרון . על סמך מה ואיזו הוכחה יש לך שהם מקשקשים/משקרים ? מידע חסוי . בדיקות ומדידות
שערכת לרמקול החדש. או אולי השוואה שעשית בין החדש לישן.
אם אין לך הוכחה אז אני באמת לא מבין מה אנחנו עושים כאן ועל מה כל הדיון הזה. היות ואת האמירה
של KLIPSCH אני הבאתי ישירות מהאתר שלהם ולא המצאתי.
בנוסף לכך לדעתי אתה מפחית בערכם של כל בעלי הרמקולים של KLIPSCH עם ההנחה שלך שהם
לא באמת מסוגלים להבחין אם נעשה שינוי ואם השינוי משפר את הצליל בהשוואה בין הרמקולים אשר
ברשותם לבין החדשים ומספיק שקר קטן כדי לגרום להם לשדרג.

HazooM
כתב
כתב

שליחה #226 

מצד אחד אתה מדבר על נושא ה "Harshness" ומצד שני אתה כותב "אמת בפרסום זה לגבי הנתונים של המוצר אשר ניתנים לבדיקה". אולי תחליט? האם אתה בעצם טוען ש "Harshness" ניתן לבדיקה?

אם קליפש באמת חושבים שלרמקולים הקודמים היו בעיות של "Harshness" למה הם לא עשו כלום בנידון כל השנים האלו? הרי הם יכלו בקלות לעשות שינוי קטן בקרוסאובר או לשנות את הטוויטר, ויצרנים אחרים עושים את זה אפילו מבלי לעדכן את הלקוחות על השינויים שהם עושים בסדרות יצור של אותו הרמקול, אבל קליפש, עושה רושם, בחרו שלא לעשות כלום! בעצם, טוב שהם נזכרו שיש בעיה דווקא עכשיו, בדיוק כשיש סדרה חדשה שצריך לשווק... מעניין...

כמו שציינתי מקודם, אני לא מחזק טענה כזו או אחרת שהיו בעיות עם הדגמים הישנים, הרי לכל רמקול יש את השגעונות שלו, אפילו אם מדובר בדגמים שונים מאותה הסדרה. בנוסף, רשמתי כבר מקודם שאני חושב שבמקרה של הסדרה החדשה מדובר בשינויים מבורכים אז אני לא בא בתלונות בעניין הזה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #227 

אולי רק עכשיו הם קראו בפורום על הצרימות.
העם דורש..... כל מיני דברים

נעול

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”