TOP GEAR SEASON 22
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
רשמית המונד לא נורמלי 
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
הפרק החמישי היה טוב בחלקו. מי שמצפה לזמני הקפה של הלה פרארי/P1/918 לא יקבל את מבוקשו. מסתבר שהיצרנים (כל אחד מסיבות אחרות) לא רוצים לשתף פעולה בעניין. בנוסף, הסרטון הארוך שעשו בסוף על פז'ו היה סתם מאפן. בהתחלה חשבתי שזה הולך להיות משהו בסגנון של הסרטים שהם עשו על לנצ'יה וסאאב, אבל זה ממש לא היה ככה.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
הפרק החמישי ברובו היה מצויין. זאת למעט הקטע של הפיג'ו שכלל אמנם מעט אנקדוטות מעניינות, אבל קטע של כרבע שעה בשביל בדיחה לא מאוד מצחיקה על נהגי פיג'ו היה טיפשי ומיותר להפליא.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
3 מכוניות פאר יושבות בשקט באולפן. חבל.
אלעד
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
הקטע של האמבולנסים היה פשוט גאוני. מזמן לא צחקתי כ״כ. פשוט בכיתי מרוב צחוק. זה עוקף אפילו את המבחן של המכוניות האמפיביות, שעד היום היה הchallenge שהכי אהבתי.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
מבחנים בין ה P1 ל 918 כבר יש. ממה שהבנתי מהמון סרטונים שצפיתי ביוטיוב, פרארי פשוט מסרבים להשוואות בינם לבין המתחרים. יש לי תחושת בטן שהם יודעים שהם יפסידו גם בדראג וגם במסלול.
אז למה דווקא מכונית ההייפר הראשונה בארץ תהיה הלה פרארי (ע"פ התקשורת, תעלה ב 2015 אחת כזאת על כבישי ישראל)?
אז למה דווקא מכונית ההייפר הראשונה בארץ תהיה הלה פרארי (ע"פ התקשורת, תעלה ב 2015 אחת כזאת על כבישי ישראל)?
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2771
·mrunderhill כתב:הקטע של האמבולנסים היה פשוט גאוני. מזמן לא צחקתי כ״כ. פשוט בכיתי מרוב צחוק. זה עוקף אפילו את המבחן של המכוניות האמפיביות, שעד היום היה הchallenge שהכי אהבתי....
ה- challenge שהכי אהבתי אי פעם היה שהם בנו רכבות ממכוניות.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לאלה כמוני שמחפשים יותר מכוניות ופחות בידור, החלה ביום חמישי העונה החדשה של fifth gear
- niko
-
- חבר מביא חבר

לא יודע מאיפה ההנחה שפרארי יפסידוkingikra כתב:מבחנים בין ה P1 ל 918 כבר יש. ממה שהבנתי מהמון סרטונים שצפיתי ביוטיוב, פרארי פשוט מסרבים להשוואות בינם לבין המתחרים. יש לי תחושת בטן שהם יודעים שהם יפסידו גם בדראג וגם במסלול.
אז למה דווקא מכונית ההייפר הראשונה בארץ תהיה הלה פרארי (ע"פ התקשורת, תעלה ב 2015 אחת כזאת על כבישי ישראל)?...
אם נסתכל על ה-458, זכתה בכל פרס אפשרי ולא בגלל שהיא הכי מהירה(היא גם מהירה כן), המקלארן c12 מהירה ממנה בכל מצב
אבל כמכונית מרגשת היא מפסידה לפרארי.
אגב, במירוץ בין P1 לפורשה ואופנוע בפתיחה הפורשה יצאה לפני המקלארן בזכות הנעה כפולה מעולה אבל אח״כ(במהירות עם קידומת 2) המקלארן עקפה אותה.
גם אם הפרארי היא לא הכי מהירה(אני לא חושב כך)לדעתי היא המכונית ספורט הטובה משלושתן.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

· מן הסתם לא נהגתי על הרכבים האלה וגם אם כן הייתי נוהג, לא בטוח שהידע שלי מספיק כדי לקבוע מי יותר טובה אבל ביותר טובה יש כמה פרמטרים. בין היתר גם מספרים יבשים ודראג. האם היא הכי מרגשת? יכול להיות. אם בסגמנט של מכוניות סופר היא זכתה בכל הפרסים זה אומר שגם בסגמנט של הייפר היא תיקח הכל? ממש לא בטוח. מה שכן קראתי זה שרוב התירוצים בד"כ היו של פרארי בניסיון להוציא מבחן ביניהן. דווקא בין מקלארן P1 לפורשה יש כל מיני השוואות.niko כתב:לא יודע מאיפה ההנחה שפרארי יפסידו...........
אם נסתכל על ה-458, זכתה בכל פרס אפשרי ולא בגלל שהיא הכי מהירה(היא גם מהירה כן), המקלארן c12 מהירה ממנה בכל מצב
אבל כמכונית מרגשת היא מפסידה לפרארי.
אגב, במירוץ בין P1 לפורשה ואופנוע בפתיחה הפורשה יצאה לפני המקלארן בזכות הנעה כפולה מעולה אבל אח״כ(במהירות עם קידומת 2) המקלארן עקפה אותה.
גם אם הפרארי היא לא הכי מהירה(אני לא חושב כך)לדעתי היא המכונית ספורט הטובה משלושתן....
- niko
-
- חבר מביא חבר

גם אני לא נהגתי עליהן וכל עוד לא הייתי הזוכה בהגרלת הלוטו אתמול כשניראה שגם לא אנהג
מספרים יבשים: פה הפרארי דווקא מנצחת, יחס כ״ס לק״ג הטוב ביותר מבין השלושה.
ההשלכה ל 458 באה מהכיוון שאלו שנהגו על הפרארי אמרו שהיא מאוד מזכירה את ה 458 ונאמר כמחמאה.
מספרים יבשים: פה הפרארי דווקא מנצחת, יחס כ״ס לק״ג הטוב ביותר מבין השלושה.
ההשלכה ל 458 באה מהכיוון שאלו שנהגו על הפרארי אמרו שהיא מאוד מזכירה את ה 458 ונאמר כמחמאה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לי מושג כמה היה הפרס אבל בשביל לקנות רכב ב 10~ מיליון ש"ח אתה צריך משהו כמו 100 מיליון ש"ח בעו"ש\פק"ם\בורסה. כדי לחיות בשלום עם הפסד של יותר ממיליון ש"ח בשנה. לא בשביל תחזוקה שוטפת. אני לא יודע אם קראת תגובות קודמות שלי אבל יש בארץ בן אדם אחד שהולך להעלות אותה הכבישים פה כבר השנה. מקווה להיות בין הזוכים לראות אותה בכלל
.
בכל מקרה, כשאמרתי מספרים יבשים, לא התכוונתי לכ"ס או ליחס משקל\כ"ס אלא ל 0-100, 0-200, 100-200 ונורבורינג.
בכל מקרה, כשאמרתי מספרים יבשים, לא התכוונתי לכ"ס או ליחס משקל\כ"ס אלא ל 0-100, 0-200, 100-200 ונורבורינג.
- niko
-
- חבר מביא חבר

יש זוכה ב- 54 מיליון לפני ניקוי מס, אם העלתה את נושא הירידת ערך אז הפרארי בטוח תהפוך לפריט לאספנים, יש מצב שגם המקלארן, הפורשה
אני לא חושב.....(למען הסר ספק אני מאוד אוהב את המותג).
שמעתי גם על הלה פרארי שהולכת להיות בארץ, בוודאות ? (מתווך מצפון ת"א?
)
0-100 ברכבים כאלה לא ממש קריטי ובכל מקרה הנתון הרשמי של שלושתן זהה, סופית לא בדקתי ולא חושב שרלוונטי למעט מסלול אובלי.
לגבי הרינג(לא נסרינג
) הפורשה נתנו זמן רשמי, מקלארן אמרו שירדו מ-7 דקות אבל לא אמרו זמן מדוייק כניראה בגלל שהזמן של פורשה
טוב יותר.
יש זמן של לה-פרארי ברינג?
אני לא חושב.....(למען הסר ספק אני מאוד אוהב את המותג).
שמעתי גם על הלה פרארי שהולכת להיות בארץ, בוודאות ? (מתווך מצפון ת"א?
0-100 ברכבים כאלה לא ממש קריטי ובכל מקרה הנתון הרשמי של שלושתן זהה, סופית לא בדקתי ולא חושב שרלוונטי למעט מסלול אובלי.
לגבי הרינג(לא נסרינג
טוב יותר.
יש זמן של לה-פרארי ברינג?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

פריט אספנים? כלומר לאחר מספר שנים יהיה ניתן למכור אותם במחיר גבוה יותר? אולי כענתיקות אבל אני אופתע אם מי שקונה אותם, ישמור אותם למשך 30 שנה.
מתווך? טיפה אופטימי, לא?
. יש משרדי תיווך שהבעלים שלהם עשירים מאוד אבל יש הבדל בין עשיר מאוד למולטי מיליונר. אני הייתי מהמר על קבלן (מישהו אמר לוזון שמחזיק היום ב F12 BERLINETA?) או איש עסקים בעל עסקים חובקי עולם. יש גם אדם באיזור צומת בני דרור שהחזיק עד לא מזמן ב 458 היקרה ביותר בארץ (3 מיליון כולל שלל תוספות).
בדקתי עכשיו את הזמנים מ 0-200 וגיליתי שטעיתי. הפרארי במקום טוב באמצע בין המקלארן לפורשה.
אני לא מכיר זמן של הלה פרארי ואני חושב שהסיבה היא בדיוק הסיבה שמלארן לא מפרסמים זמן רשמי רק שבמקרה של הפרארי כנראה שהם אפילו לא ירדו מ 7 דקות אבל זו כמובן השערה.
בכל מקרה דיי ברור שהם המתנגדים העיקריים לקרב ראש בראש עם המתחרות.
מתווך? טיפה אופטימי, לא?
בדקתי עכשיו את הזמנים מ 0-200 וגיליתי שטעיתי. הפרארי במקום טוב באמצע בין המקלארן לפורשה.
אני לא מכיר זמן של הלה פרארי ואני חושב שהסיבה היא בדיוק הסיבה שמלארן לא מפרסמים זמן רשמי רק שבמקרה של הפרארי כנראה שהם אפילו לא ירדו מ 7 דקות אבל זו כמובן השערה.
בכל מקרה דיי ברור שהם המתנגדים העיקריים לקרב ראש בראש עם המתחרות.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

החדשות הטובות מהפרק האחרון הן שפרארי, פורשה ומקלארן הסכימו לעשות את המבחן ראש בראש בין שלושת המכוניות.
אלעד
- niko
-
- חבר מביא חבר

נשאר לקנות פיצוחיםElad8 כתב:החדשות הטובות מהפרק האחרון הן שפרארי, פורשה ומקלארן הסכימו לעשות את המבחן ראש בראש בין שלושת המכוניות....
kingikra, בוא נגיד שלא סתם זרקתי מתווך ....
·
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי. נחייה ונראה.
אני בספק אם מבחן כזה באמת יצא לפועל. יש עוד 3 פרקים ואין בנמצא מכונית פורשה וכשתהיה אחת, מי יודע מי מהשתיים האחרות תחסר.
בכל מקרה היה פרק טוב. ("100 ק"ג פחות. 100 ק"ג!!! זה כמעט כמו ג'רמי קלאקסון אחד פחות"
).
לפני הרכב הנוכחי היה לי פולו GTI. מנוע 1.4 ליטר על פחות מ 1200 ק"ג ו 180 כ"ס. הרכב הזה עשה מ 0-100 רק 6.9 שניות. לפולו R של טאנר פאוסט יש 600 כ"ס על משקל נמוך יותר כנראה והיא פאXXXX עושה 1.9 שניות מ 0-100 קמ"ש. אין ספק שזה כלי הרכב המהיר ביותר בעולם בין 0 ל 100. טירוף!!!
אני בספק אם מבחן כזה באמת יצא לפועל. יש עוד 3 פרקים ואין בנמצא מכונית פורשה וכשתהיה אחת, מי יודע מי מהשתיים האחרות תחסר.
בכל מקרה היה פרק טוב. ("100 ק"ג פחות. 100 ק"ג!!! זה כמעט כמו ג'רמי קלאקסון אחד פחות"
לפני הרכב הנוכחי היה לי פולו GTI. מנוע 1.4 ליטר על פחות מ 1200 ק"ג ו 180 כ"ס. הרכב הזה עשה מ 0-100 רק 6.9 שניות. לפולו R של טאנר פאוסט יש 600 כ"ס על משקל נמוך יותר כנראה והיא פאXXXX עושה 1.9 שניות מ 0-100 קמ"ש. אין ספק שזה כלי הרכב המהיר ביותר בעולם בין 0 ל 100. טירוף!!!
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
Jeremy Clarkson, Top Gear host, suspended by BBC after 'fracas'
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31824040
מקווה שזה יפתר בשלום
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31824040
מקווה שזה יפתר בשלום
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

נו הבריטים האלה עכשיו. מה יעזור שהפרק ביום ראשון לא ישודר?
אלעד
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

או אולי בעצם אחד המנחיםkingikra כתב:אני בספק אם מבחן כזה באמת יצא לפועל. יש עוד 3 פרקים ואין בנמצא מכונית פורשה וכשתהיה אחת, מי יודע מי מהשתיים האחרות תחסר....