המלצה לMINI PC

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165

שליחה

pixies כתב:אם אתה צריך יציאה אופטית אז ה-CI320 הוא המוצר בשבילך.
לגבי שרשור HDMI דרך הטלוויזיה, זה בעייתי כי לא כל הטלוויזיות יודעות להעביר מה-HDMI אל היציאה האופטית שלהן Dolby Digital ו/או DTS, אלא רק סיגנל סטריאו.
לכן, תמיד עדיף להתחבר ישירות מהמחשב לרסיבר.
...
·אחלה נכון.
שמע אני ממש לא סוגר לגבי המוצר כי עוד משהו היום אמר לי להתרחק ממעבדי סלרון.. ככה שזה קצת בעייתי עשיתי CPUBOSS וכמובן שה i3 לקח.
איזה באסה זה.. שזה כזה בייעתי..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

שוב, אני לא יודע מי זה "עוד מישהו", אבל כפי שציינתי קודם, סלרון מריץ יפה מאוד את כל התכנים למעט בלוריי 3D מלא.
מחשב מבוסס Core i3 יעלה לך כמעט פי 2, וחבל...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925

שליחה

nadir4832 כתב:שמעו אני כבר השתגעתי לא יודע מה לעשות ולבחור! חחח
חשבתי על עוד אופציה תגידו את דעתכם... מכיוון שצריך יציאה אופטית.. האם זה לא יוריד מאיכות הסאונד או אפקטים למיניהם אם אני יעביר HDMI לTV ומהטלויזיה יש יציאה אופטית למגבר?
לא ניסתי עדיין עם המחשב אבל בעיקרון אמרו להיות שינוי? מומלץ או לא?
שוב תודה.. לא מתכוון לשגע אנשים פשוט לא מבין מספיק בשביל לקבוע ולא רוצה לקנות ולהתאכזב..

משהו מכיר את החברה הישראלית הזו מה חושבי על המוצר??
http://www.ebay.com/itm/Mini-PC-HTPC-KIT-Computer-Fanless-Intel-i3-4010U-4G-DDR3-64G-SSD-WiFi-DHL-Free-/251752693771?pt=Desktop_PCs&hash=item3a9da1400b
...
·

נראה שישראלי עושה כאן תיווך על מחשבי eglobal שמוכרים ב aliexpres

nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies כתב:שוב, אני לא יודע מי זה "עוד מישהו", אבל כפי שציינתי קודם, סלרון מריץ יפה מאוד את כל התכנים למעט בלוריי 3D מלא.
מחשב מבוסס Core i3 יעלה לך כמעט פי 2, וחבל...
...
·מכיוון שזה קירור פאסיבי אתה לא רואה סיבה לבעיות? קראתי שהוא מתחמם אבל אין לי ממש ניסיון וידע לקבוע מה אתר אומר לגבי חום ואיוורור?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

Zotac זוהי חברה רצינית המייצרת חומרה כבר הרבה שנים. אני סומך עליהם אם הם מוציאים מוצרים עם קירור פסיבי.

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781

נמחק

שליחה

נמחק
נערך לאחרונה על ידי Ben_p ב 29/09/2016 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925

שליחה

Ben_p כתב:
...
...
·ידידי , אם כבר פתחתם את זה , אז אני הוא ה"ישראלי " ולמעשה אני משווק רשמי של המחשבים של EGLOBAL כבר כמעט חצי שנה ..
אני עובד איתם צמוד באופן יום יומי , לא פתחתי את זה כאן בפורום משום שהמכירות הללו לא מעוניינות לקהל יעד ישראלי(אלא בעיקר אמריקאי ואירופאי - ובשל כך אני משווק אותם באיביי) ובכל זאת אשמח לתת עצה או תמיכה בנושא לכל מי שיזקק גם מי שיש לו בעיות ברכישה מול EGLOBAL עצמם דרך ALIEXPRESS אשמח לעזור לפתור בעיות כאלו ואחרות שגורמות לאי שביעות או משהו בסגנון .

בדיוק בימים האחרונים אני מטפל בבעיה של ZOVIRAX (תומר מהפורום )

שהיה בהצלחה בבחירת המחשב, רק אל תשכח שלא תמיד טכנאים יודעים להעיד על מחשב מסויים כ"חזק" או לא , מחשב שמריץ סרט אמור להריץ רק סרט בעת ובעונה אחת ככה שאין צורך בפעילויות שונות במקביל או בMULTI TASKING כזה או אחר .

נ.ב אני לא פוסל אפשרות שבעתיד אני אהיה משווק שלהם בפועל בארץ , זה כרגע רעיון שעולה על הפרק ונמצא בבדיקה , כמובן שהדבר הנ"ל יעודכן בהמשך וחברי הפורום יהיו הראשונים לדעת ולהנות מהפריבילגיה הזאת שיכולה לעשות רק טוב לתחום שלנו,כגון : אחריות מקומית ,
שירות מקומי ועוד שלל היתרונות שבקניה מקומית .
...
·
בהצלחה!
אגב לצרכן הנפוץ יש מצב ששיווק מקומי יהיה טוב, אבל לאנשים שמסתובבים באתר הזה תוספת של 18% מע"מ + % רווח סביר עבורך כנראה תהיה deal breaker למחשב מ eglobal

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום

נמחק

שליחה

נמחק
נערך לאחרונה על ידי Ben_p ב 29/09/2016 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies כתב:אם אתה צריך יציאה אופטית אז ה-CI320 הוא המוצר בשבילך.
לגבי שרשור HDMI דרך הטלוויזיה, זה בעייתי כי לא כל הטלוויזיות יודעות להעביר מה-HDMI אל היציאה האופטית שלהן Dolby Digital ו/או DTS, אלא רק סיגנל סטריאו.
לכן, תמיד עדיף להתחבר ישירות מהמחשב לרסיבר.
...
·מה נשמע?
תגיד את דעתך לגבי המחשב הזה גם יותר זול וגם יותר חזק מה חושב?
http://www.ebay.com/itm/GIGABYTE-BRIX-GB-BXi3-4010-HD-Graphics-Core-i3-Mini-PC-Barebone-/131376310807?pt=Desktop_PCs&hash=item1e96a36a17

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

@nadir4832
·

שים לב לעניין המשלוח - תבדוק עם המוכר אם הוא שולח לישראל וכמה זה עולה .
כמו כן תבדוק את הפידבקים של המוכר ותראה אם הוא קיבל פידבקים חיוביים על מכירת המוצר הזה או דומה לו .

ד"א לא ביקשת מחשב עם יציאה אופטית ?

nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

קיים אופטי מיני

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

מחשב מצויין ומחיר מצויין ל-Core i3.
שים לב שהקירור אינו פסיבי ויש מאוורר. לפי ביקורות שיצא לי למצוא, הוא לא מההכי שקטים שיש.
עד כמה זה יפריע? זה סובייקטיבי ותלוי במשתמש...
ואכן, יש יציאת SPDIF משולבת בשקע ה-3.5 מ"מ.
כמה יוצא כולל משלוח? כתוב שם שצריך לפנות למוכר כדי לקבל עלות משלוח.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

מדוע חברות מותג אין להם מחשבים זעירים עם קירור פסיבי ברמה שיש ל eglobal(וכל הכבוד ליצרן הזה)?
חושש לקנות מ eglobal כי לפי טענת חלק מהחברים אני חייב את הדרייברים הסיניים.

dpanter
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

אם אתה מחפש משהו זול יחסית אז יש עכשיו מבצע טוב בnewegg למחשב Zotac ZBOX-BI320-U ללא זכורנות אבל במחיר מצויין 75 $
כל מה שצריך לעשות זה להתקין את האפליקציה של האתר http://www.newegg.com/mobile?sdtid=7511 ... na&cm;_sp=

לאחר מכן להיכנס לקנייה דרך האפליקציה ולהקיש את הקוד MBLMASTER15

אין שילוח לישראל אבל תוכל להשתמש בחברות חיצוניות כמו http://www.shipito.com/
או כל חברה אחרת

ויש גם את המחשב הזה ECS LIVA 32GB 2GB DDR3L RAM עם זכרונות כבר ב95$ אחרי הנחת קופון
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... na&cm;_sp=

nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מה ההדבל בין המחשבים האלו? CI320 והGIGABYTE?
האם הוא זהה פשוט בלי קורא כרטיסים?

nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

Ben_p כתב:
...
...
·ידידי , אם כבר פתחתם את זה , אז אני הוא ה"ישראלי " ולמעשה אני משווק רשמי (ולא מתווך, יותר בכיוון של שותף-בנוסף מספק תמיכה ללקוחות וכו') של המחשבים של EGLOBAL כבר כמעט חצי שנה ..
אני עובד איתם צמוד באופן יום יומי , לא פתחתי את זה כאן בפורום משום שהמכירות הללו לא מעוניינות לקהל יעד ישראלי(אלא בעיקר אמריקאי ואירופאי - ובשל כך אני משווק אותם באיביי) ובכל זאת אשמח לתת עצה או תמיכה בנושא לכל מי שיזקק גם מי שיש לו בעיות ברכישה מול EGLOBAL עצמם דרך ALIEXPRESS אשמח לעזור לפתור בעיות כאלו ואחרות שגורמות לאי שביעות או משהו בסגנון .

שהיה בהצלחה בבחירת המחשב, רק אל תשכח שלא תמיד טכנאים יודעים להעיד על מחשב מסויים כ"חזק" או לא , מחשב שמריץ סרט אמור להריץ רק סרט בעת ובעונה אחת ככה שאין צורך בפעילויות שונות במקביל או בMULTI TASKING כזה או אחר .

נ.ב אני לא פוסל אפשרות שבעתיד אני אהיה משווק שלהם בפועל בארץ , זה כרגע רעיון שעולה על הפרק ונמצא בבדיקה , כמובן שהדבר הנ"ל יעודכן בהמשך וחברי הפורום יהיו הראשונים לדעת ולהנות מהפריבילגיה הזאת שיכולה לעשות רק טוב לתחום שלנו,כגון : אחריות מקומית ,
...
רציתי להודות ל @Ben_p על העזרה ותמיכה בבעיה שנתקלתי.
מחשב של eglobal מעולה! הוא החליף לי פה i5 גדול ורועש ואני לא מרגיש אפילו טיפה בהבדל.
בטח ארכוש בהמשך עוד כמה מחשבי eglobal
·

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

Ben_p כתב:
...
...
·ידידי , אם כבר פתחתם את זה , אז אני הוא ה"ישראלי " ולמעשה אני משווק רשמי (ולא מתווך, יותר בכיוון של שותף-בנוסף מספק תמיכה ללקוחות וכו') של המחשבים של EGLOBAL כבר כמעט חצי שנה ..

...
רציתי להודות ל @Ben_p על העזרה ותמיכה בבעיה שנתקלתי.
מחשב של eglobal מעולה! הוא החליף לי פה i5 גדול ורועש ואני לא מרגיש אפילו טיפה בהבדל.
בטח ארכוש בהמשך עוד כמה מחשבי eglobal
·

nadir4832 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies כתב:מחשב מצויין ומחיר מצויין ל-Core i3.
שים לב שהקירור אינו פסיבי ויש מאוורר. לפי ביקורות שיצא לי למצוא, הוא לא מההכי שקטים שיש.
עד כמה זה יפריע? זה סובייקטיבי ותלוי במשתמש...
ואכן, יש יציאת SPDIF משולבת בשקע ה-3.5 מ"מ.
כמה יוצא כולל משלוח? כתוב שם שצריך לפנות למוכר כדי לקבל עלות משלוח.
...
·מה אתה חושב שווה להשקיע עוד קצת ולקנות את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883218043&cm_re=zotac_ci520-_-83-218-036-_-Product
ב
מקום ci320?
ההבדל משמעותי?

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”