שרשור תגובות: חברת SolidRun הכריזה על ה-CuBoxTV - קוביית ה-Kodi האידאלית
תסלחו לי מראש על השאלות שאולי נשמעות מפגרות, אבל אני די ירוק בתחום.
יש לי בבית סטרימר ישן של אקסטרימר, וחוץ מלראות איתו סרטים, הוא לא יודע לעשות הרבה. הכל שם עובד לאט, ולא נוח.
יש לי גם קופסת אנדרואיד ישנה, MINIX NEO 5, שנותנת לגלוש באינטרנט, יו-טיוב, סקייפ וכו', ואפשר גם לראות סרטים (למרות שאני לא משתמש בו למטרה זו).
לפי מה שאני מבין, OPENELEC זו מן מערכת הפעלה של לינוקס המיועדת למולטימדיה. אז מה אפשר לעשות עם ה-CUBOX שמותקן עליו OPENELEC, חוץ מלהריץ XBMC?
אני התקנתי XBMC על ה-MINIX שלי, ואפילו התקנתי תוסף של ערוצי טלויזיה מישראל ומחו"ל, אבל זה קצת מקרטע (לא וידע אם זה בגלל שהקופסא חלשה, או שחיבור ה-WIFI איטי לו מידי).
ניסיתי להתקין תוסף להזרמת סרטים (GENESIS?), אבל לא ממש הסתדרתי.
אני מתלבט אם לקנות את הקופסה הזו, או להשתדרג ל-MINIX NEO X8-H plus, או ל-PROBOX2 EX.
מה שאהבתי בקופסה הזו, היא החיבור של ה-ESATA. רק חבל שאין לו USB3.0.
יש לי בבית סטרימר ישן של אקסטרימר, וחוץ מלראות איתו סרטים, הוא לא יודע לעשות הרבה. הכל שם עובד לאט, ולא נוח.
יש לי גם קופסת אנדרואיד ישנה, MINIX NEO 5, שנותנת לגלוש באינטרנט, יו-טיוב, סקייפ וכו', ואפשר גם לראות סרטים (למרות שאני לא משתמש בו למטרה זו).
לפי מה שאני מבין, OPENELEC זו מן מערכת הפעלה של לינוקס המיועדת למולטימדיה. אז מה אפשר לעשות עם ה-CUBOX שמותקן עליו OPENELEC, חוץ מלהריץ XBMC?
אני התקנתי XBMC על ה-MINIX שלי, ואפילו התקנתי תוסף של ערוצי טלויזיה מישראל ומחו"ל, אבל זה קצת מקרטע (לא וידע אם זה בגלל שהקופסא חלשה, או שחיבור ה-WIFI איטי לו מידי).
ניסיתי להתקין תוסף להזרמת סרטים (GENESIS?), אבל לא ממש הסתדרתי.
אני מתלבט אם לקנות את הקופסה הזו, או להשתדרג ל-MINIX NEO X8-H plus, או ל-PROBOX2 EX.
מה שאהבתי בקופסה הזו, היא החיבור של ה-ESATA. רק חבל שאין לו USB3.0.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה "רק" מריץ XBMC. אתה יכול גם להתקין עליו אנדרואיד, אבל קופסא כזו כבר יש לך.
למקרה שלא ידעת, ב-XBMC משתמשים לא רק לצפייה בתכני אונליין אלא גם לצפייה "רגילה" בתכנים מקומיים בדיוק כמו בסטרימר.
אם מה שניסית לא עובד לך טוב במחשב רגיל, נסה לחבר אותו קווית.
למקרה שלא ידעת, ב-XBMC משתמשים לא רק לצפייה בתכני אונליין אלא גם לצפייה "רגילה" בתכנים מקומיים בדיוק כמו בסטרימר.
אם מה שניסית לא עובד לך טוב במחשב רגיל, נסה לחבר אותו קווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מישהו יכול אולי לענות על השאלות שלי משבוע שעבר...chuck כתב:מספר שאלות:
1. בגרסה i2ex כאשר בוחרים עם WIFI האם זה מגיע כדונגל נפרד או בילט-אין?
2. האם גרסת ה-TV טובה יותר מגרסת i2ex? על הנייר (חוץ מהמעבד ) זה אותו דבר אבל ל-i2ex יש אופציה ל-wifi ובלוטות' בתשלום , תמיכה מלאה ברשת של 1 ג'יגה (בלי כוכביות) וגם esata. אז איזה מכשיר באמת יותר טוב כאשר המחיר הוא זהה?
3. האם המבצע לחברי האתר עדיין בתוקף?...
$100 עבור קופסא שמריצה "רק" XBMC זה לא יקר?
ב-$150 יש לך קופסת אנדרואיד חזקה שגם מריצה XBMC, וגם אפשר להריץ אפליקציות ומשחקים.
האם הCUBOX מריץ אנדרואיד בצורה טובה? יש בעיות עם תאימות של אפליקציות? האם זה יכול להיות DUAL BOOT, גם OPENELEC וגם אנדרואיד?
איך ה-GPU של ה-CUBOX? איזה ציונים הוא מקבל בבנץ' מארקים?
ב-$150 יש לך קופסת אנדרואיד חזקה שגם מריצה XBMC, וגם אפשר להריץ אפליקציות ומשחקים.
האם הCUBOX מריץ אנדרואיד בצורה טובה? יש בעיות עם תאימות של אפליקציות? האם זה יכול להיות DUAL BOOT, גם OPENELEC וגם אנדרואיד?
איך ה-GPU של ה-CUBOX? איזה ציונים הוא מקבל בבנץ' מארקים?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש גם ב-$80 קופסאות אנדרואיד חזקות, אבל כאן מדובר בקופסא בעלת תמיכה רשמית של OpenELEC, ואין כאן התעסקות עם רומים, פריצות ו-ROOT. זה עובד מהקופסא - מחברים לחשמל ולטלוויזיה וזה ישר עולה עם XBMC.
אגב, בקצת יותר מ-$150 אפשר כיום גם לקנות מיני PC חזק המבוסס על מעבד X86 של אינטל ולא ARM.
אגב, בקצת יותר מ-$150 אפשר כיום גם לקנות מיני PC חזק המבוסס על מעבד X86 של אינטל ולא ARM.
·פיקסיז אתה יכול לתת דוגמא או לינק?pixies כתב:יש גם ב-$80 קופסאות אנדרואיד חזקות, אבל כאן מדובר בקופסא בעלת תמיכה רשמית של OpenELEC, ואין כאן התעסקות עם רומים, פריצות ו-ROOT. זה עובד מהקופסא - מחברים לחשמל ולטלוויזיה וזה ישר עולה עם XBMC.
אגב, בקצת יותר מ-$150 אפשר כיום גם לקנות מיני PC חזק המבוסס על מעבד X86 של אינטל ולא ARM....
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש את ה-Amazon Fire TV שהומלץ כאן ע"י בני.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
טוב שהסירו את ה WIFI הוא פשוט לא עובד כמו שצריך. עדיף היה שיחליפו את הצי'פ אבל עדיף להוסיף דונגל חיצוני שעובד כמו שצריך.
מנסיוני, TPLINK WN822 עובד מצוין ללא הגדרת דרייבר ישר מהקופסה
מנסיוני, TPLINK WN822 עובד מצוין ללא הגדרת דרייבר ישר מהקופסה
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
אני בטוח שאף אחד לא מעוניין לקבוע לעורכי האתר מה להעלות בתור אייטם חדשותי. אבל בתור קהילה כדאי מאד שנביע עמדה.ziv_r כתב:כאשר חברה כמו SolidRun מוציאה מוצר חדש, זה בהחלט שווה ידיעה. לראייה כמות הצפיות בשרשור והתגובות....
אני, וכן נראה עוד לפחות כמה אנשים נוספים סומכים על אמינות וכנות הפרסומים והביקורות. כאשר יצרתם הייפ ושיבחתם את סוליד רן אני גם התלהבתי ובחרתי להמתין, לתת אמון במוצר שבניגוד לפטל אין לו מיליוני משתמשים וקהילה ולרכוש (התלהבות וכוח קנייה שהתכוונתי להעביר למשפחה וחברים) . בינתיים המוצר הגיע DOA ובזמן אספקה מגוחך (ידוע מראש, מוסכם, אבל ארוך) ונתקלתי באטימות מצד החברה.
אז לי בתור צופה מהצד בקהילה, enthusiast לגבי חידושים ופיתוחים בטח מקומיים, מפריע שאין ביקורת עצמית על מה מתפרסם בתור אייטם חדשותי - משהו שנראה כמו פרסומת (שלישית? בחודש) לאותו המוצר - כאשר לא התקבל כמעט פידבק על איכות ושביעות רצון מהמוצר מצד הקהילה (אם פיספסתי כזה, ואני מנוי ועוקב על השרשורים, סליחה).
ד"א למיטב ידיעתי בארץ חובה להתיג מחיר כולל מע"מ, נכון יכול להיות שיש פה איזה לופהול, אבל בתור אתר של צרכנים למען צרכנים, הייתי מצפה שתפעלו לפי הרוח הצרכנית.
מרגיש לי שהוויכוח האם מדובר על משהו חדשני קצת מיותר כי באמת חוץ מהוספת tv ו downgrade לחומרה אין פה בשורה. זה אגב רק יכול להטעות - כאשר ײהשמועה תופץײ, ואולי אני מפריז בערכו של פורטל זה, המוצר עשוי להגיע לידיים לא חושדות - חסרות כלים בסיסיים להתמודד ולהוציא את הפונקציות הבסיסיות מהמוצר (כמו שציינו פה לפני).
כותרת מתאימה ופחות מוטית: CubTV מכונת ה kodi האידאלית? או סוליד רן פונה לכיוון מרכז השוק עם עידכון/מיתוג מחדש ל cubox
אני רוצה להבהיר שאני לא קורא לאף אחד לא לרכוש חס ושלום, את שלי אני עדיין לא מחזיר, אבל אני כן קורא לקצת ביקורת עצמית.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכותרת מתחילה במילים "חברת SolidRun הכריזה", ולא הובעה כאן דעה שלנו.
כמו כן, בידיעה מצויין במפורש שהמחיר של $99.99 לא כולל מע"מ ומשלוח.
אז לא ברור לי על מה אתה מלין כאן.
כמו כן, בידיעה מצויין במפורש שהמחיר של $99.99 לא כולל מע"מ ומשלוח.
אז לא ברור לי על מה אתה מלין כאן.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
לא מבין גם את ההתלהמות פה,
האתר הביא מידע על מוצר שהגיע בשל למכירה וסיקר אותו כמו רבים מהמוצרים האחרים שהיו ויהיו בעתיד - הכל היה בשיקוף מלא בנוגע למחיר.
בדבר המשלוח לאתר HT אין שליטה על היבואן ואם היבואן מספק את המשלוח לאט מהרגיל זכותו של הצרכן לבטל הזמנה ולקבל את כספו חזרה ע"פ חוק.
באם בחרת להמתין וקיבלת מוצר תקול מהאריזה אזי שהיבואן יחליף לך במסגרת אחריות - האם יש בעיה במימוש האחריות?
אני גם בעבר הזמנתי RPI שסוקר באתר דרך היבואן RS אנגליה, והמוצר הגיע אלי צ'יק צ'ק ב-DHL אבל DOA - תוך כמה התכתבויות ומשלוח בעשרה שקלים קיבלתי את כספי חזרה ושלום על ישראל... קורה.. זה סיכון שלוקחים בכל מוצר חשמלי שקונים ולא משנה מהיכן הגיע לכן יש אחריות.
האתר הביא מידע על מוצר שהגיע בשל למכירה וסיקר אותו כמו רבים מהמוצרים האחרים שהיו ויהיו בעתיד - הכל היה בשיקוף מלא בנוגע למחיר.
בדבר המשלוח לאתר HT אין שליטה על היבואן ואם היבואן מספק את המשלוח לאט מהרגיל זכותו של הצרכן לבטל הזמנה ולקבל את כספו חזרה ע"פ חוק.
באם בחרת להמתין וקיבלת מוצר תקול מהאריזה אזי שהיבואן יחליף לך במסגרת אחריות - האם יש בעיה במימוש האחריות?
אני גם בעבר הזמנתי RPI שסוקר באתר דרך היבואן RS אנגליה, והמוצר הגיע אלי צ'יק צ'ק ב-DHL אבל DOA - תוך כמה התכתבויות ומשלוח בעשרה שקלים קיבלתי את כספי חזרה ושלום על ישראל... קורה.. זה סיכון שלוקחים בכל מוצר חשמלי שקונים ולא משנה מהיכן הגיע לכן יש אחריות.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
האם עבור ההבדלים הנ''ל כדאי לבחור בדגם i4?
System On Chip: i.MX6 Quad
Core Count: 4
Memory size: 2GB
InfraRed for Remote Control Receiver & Transmitter
אני שואל זאת באומרי שההבדל בעלות אינו מהווה פקטור.
תודה!
System On Chip: i.MX6 Quad
Core Count: 4
Memory size: 2GB
InfraRed for Remote Control Receiver & Transmitter
אני שואל זאת באומרי שההבדל בעלות אינו מהווה פקטור.
תודה!