אפשר גם להשתמש בשנאי חיצוני - לא סיפור גדול והרבה יותר זול.agnostic כתב:מישהו מכיר מקום שיכול להחליף שנאי פנימי של טכניקס מ 110 ל 220 ?
(דגם ללא בורר)...
פטיפון טכניקס או דומיו - חייב ייעוץ
לא יודע מאיפה הקשקושים שרילופ זה מדבקה. יש לי את ה7000 אני מרוצה עד הגג ומעבר. מנוע חזק ופלטה יציבה, זה דגם המיועד לDJ מקצועיים אך בהחלט עושה עבודה מעולה להאזנה ביתית. האודיו טכניקה באמת מצועצע ויקר. הרילופ והסטנטון נחשבים למעולים.
שים לב שהרילפ מגיע ללא ראש, מחט ומכסה אבק. את המכסה הזמנתי מחו"ל.
[url=]סרטון
שים לב שהרילפ מגיע ללא ראש, מחט ומכסה אבק. את המכסה הזמנתי מחו"ל.
[url=]סרטון
נערך לאחרונה על ידי assafgol ב 27/10/2014 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Reloop זה ההגדרה של מוצר מדבקה. לא יכול להיות יותר מדבקה מזה. Reloop ביחד עם Stanton ו-AT ולפחות חמישה יצרנים אחרים (ייתכן מאוד שגם Pioneer עם ה-PLX-1000) - כולם, ללא יוצא מהכלל, מיוצרים בטאיוואן ע"י 'חנפין' - שמציעים ללקוחות קטלוג של פטפונים סיניים מתוצרתם לטובת קוסטומיזציה שכוללת, בעיקר, ולא פחות חשוב - מדבקה!
כבר טחנו את העניין הזה כאן מאה אלף פעם כולל קישורים לקטלוג. אולי מספיק עם השטויות האלה? הדבר היחיד ש'מקצועי' ב-Reloop זה המדבקה 'Professional' על הדק. נקווה שהיא לא תתקלף בקרוב.
אגב, אני קצת מבולבל... אחרי כל הצרות האלה, ההמהומים, הזמזומים, עד כדי 'אובדן עצות' - שעברת עם ה-Reloop, אתה עוד משבח ומהלל? מאוד תמוה! הייתי מצפה ממי שעבר מה שעברת עם פטפון חדש לאזהרה ולא להמלצה.
אגב, ה-ST-150 ש'נחת' עלי, התחיל לסבול מבעיות שמירת מהירות בדיוק לאחר 90 יום. בינתיים קצת ספריי מגעים פתר את הבעיה אך הזרוע שלו התחילה לפתח חופשים מעצבנים והיא נעה שמאלה וימינה בתוך החריץ. קשה לומר שאני מופתע או מאוכזב, או לצורך העניין שזה ממש אכפת לי (הפטפון לא בשימוש) אבל ציפיתי לפחות ל-5 שנים של שקט מהבחינה הזו - כמו שהבטיחו בחנות. חמש שנים... באמת מוגזם לבקש. יש לי SL-1200 משנת 1976. לא היה צורך אפילו לשמן אותו עד היום ומדובר ביחידה שנסעה בעולם לפחות כמו דן דן בלוטין.
אגב, אני קצת מבולבל... אחרי כל הצרות האלה, ההמהומים, הזמזומים, עד כדי 'אובדן עצות' - שעברת עם ה-Reloop, אתה עוד משבח ומהלל? מאוד תמוה! הייתי מצפה ממי שעבר מה שעברת עם פטפון חדש לאזהרה ולא להמלצה.
אגב, ה-ST-150 ש'נחת' עלי, התחיל לסבול מבעיות שמירת מהירות בדיוק לאחר 90 יום. בינתיים קצת ספריי מגעים פתר את הבעיה אך הזרוע שלו התחילה לפתח חופשים מעצבנים והיא נעה שמאלה וימינה בתוך החריץ. קשה לומר שאני מופתע או מאוכזב, או לצורך העניין שזה ממש אכפת לי (הפטפון לא בשימוש) אבל ציפיתי לפחות ל-5 שנים של שקט מהבחינה הזו - כמו שהבטיחו בחנות. חמש שנים... באמת מוגזם לבקש. יש לי SL-1200 משנת 1976. לא היה צורך אפילו לשמן אותו עד היום ומדובר ביחידה שנסעה בעולם לפחות כמו דן דן בלוטין.
בעיית ההמהום נבעה מהמגבר, מאז עברו הרבה מים בנהר והתקלה נפתרה.
לא אמליץ על מוצר שאני לא מרוצה ממנו אני באמת חושב שיש הייפ מטורף לטכניקס אז נכון איכות הבנייה שלו טובה (אני לא חושב שרילופ או סטנטון נחותים ממנו) אבל היום יש לך מנועים חזקים יותר, נעילת קוורץ ופיץ' טובים יותר (למי שמשתמש) ואפשרות להחלפה וניתוק של כבלי החשמל והRCA שלא לדבר על הארקה פנימית שלטעמי זה יתרון נח מאוד. מה גם שמאוד חשוב לי הצליל והוידאו שהעלתי עוד מימי המגבר הסורר וגם שם הסאונד משובח.
לא אמליץ על מוצר שאני לא מרוצה ממנו אני באמת חושב שיש הייפ מטורף לטכניקס אז נכון איכות הבנייה שלו טובה (אני לא חושב שרילופ או סטנטון נחותים ממנו) אבל היום יש לך מנועים חזקים יותר, נעילת קוורץ ופיץ' טובים יותר (למי שמשתמש) ואפשרות להחלפה וניתוק של כבלי החשמל והRCA שלא לדבר על הארקה פנימית שלטעמי זה יתרון נח מאוד. מה גם שמאוד חשוב לי הצליל והוידאו שהעלתי עוד מימי המגבר הסורר וגם שם הסאונד משובח.