כולם מדברים פה על גודל הסאב
כל אלו שהזמינו אולי תפתחו שרשור לגבי יכולת הסאב עוצמה איכות מוזיקה,סרטים

·men כתב:תתחדש
כולם מדברים פה על גודל הסאב
כל אלו שהזמינו אולי תפתחו שרשור לגבי יכולת הסאב עוצמה איכות מוזיקה,סרטים
...

הסאבים שלנו הגיעו אתמול בלילה למסטופ והיום בלילה יצאו לכיוון הארץ לאחר התשלום על השילוח. אני מניח שראשון שני הקרובים יהיו אצלנו.ishaked כתב:מהרגע שמגיע לmustop, כמה ימים עד שיגיע לביתנו?...

·-9.5 DB?aviarmo כתב:ברכות לרוכשים
כבעליו של PB-2000 שהגיע לפני חודש וחצי מדובר על sub עוצמתי (החליף sub Kube-2 של kef) מיקום ה- sub אצלי הוא בסלון בקיר האחורי בין שתי הספות.
שאר הרמקולים הם של חברת KEF (סדרה סטאליטים KHT3005) עשיתי כיול אודסאי לפי ההמלצות בקישור באתר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 5&start=45
הכיול בקישור "פתח" לי את המערכת פתאום הצליל ברור ונקי אבל עד אתמול לא הרגשתי שה- sub דוחף מספיק (היה על חצי עוצמה והוגדר 9.5db- ברסיבר) וגם לא היה לי זמן ל"שחק" עם המערכת.
אתמול העלתי את העוצמה ב- sub ב- 2 קליקים (הבורר ב- SVS נע בקליקים קלים ו-2 קליקים הם כלום) ופתאום הקירות רועדים החלל התמלא בעוצמה (סרט X-Men Days of Future Past)
ממה שראיתי גם בדיונים אחרים הכיול העדין חשוב מאין כמוהו.
ושוב ברכות לרוכשים...

BUGY - איפה נכנס למצב הגנה ? ברסיבר ? בסאב ?BUGY כתב:·-9.5 DB?......
לא יודע למה אבל אצלי הכיול גם נותן כ10- וזה ממש נשמה לא טוב, אני נאלץ להגביר בסאב ואז הוא נהיה רגיש מדי ואפילו נכנס למצב הגנה בקטעים חזקים. ממליץ לך לכוון אותו על 0 במגבר ולכוון את העוצמה בסאב, לדעתי שיפור משמעותי....

·BUGY כתב:@men
·
הנורית האדומה, זאת שמציינת שהסאב נכנס למצב הגנה, נדלקת והסאב מפסיק לעבוד עד שנגמר הסיגנל החזק, לדוגמה פיצוץ....

·men כתב:זה אומר שיש עומס עוצמה על הסאב?...