מוזר ומעניין בלוחות - מודעות למכירה - הגרסה ההזויה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ahersko
באמת מגניב ה- SE-99. הזכרת לי נשכחות, פעם בזמן אמת ראיתי אותו בפרוספקט של סנסוי בארץ. המכשיר עצמו אני לא חושב שהיה כאן. היה לי פעם את ה- SE-88 עם השלט שמשתלב בפאנל הקדמי, וחשבתי שזה היה הכי cool עד שכעת ראיתי את המודעה הזאת שהבאת. אגב העט אור הזה מזכיר לי מכשיר וידאו של פנסוניק שפעם היה לי שהשלט שלו כלל פטנט דומה לטובת שידור נתוני תכנות או כיוון שעה ותאריך למכשיר עצמו. גם הוא היה מסוף שנות ה-80. אחלה תקופה.
אבל לומר שהמחיר בהתאם - זה עדין מאד. המחיר המבוקש מוטרף מעל ומעבר לכל פרופורציה.
באמת מגניב ה- SE-99. הזכרת לי נשכחות, פעם בזמן אמת ראיתי אותו בפרוספקט של סנסוי בארץ. המכשיר עצמו אני לא חושב שהיה כאן. היה לי פעם את ה- SE-88 עם השלט שמשתלב בפאנל הקדמי, וחשבתי שזה היה הכי cool עד שכעת ראיתי את המודעה הזאת שהבאת. אגב העט אור הזה מזכיר לי מכשיר וידאו של פנסוניק שפעם היה לי שהשלט שלו כלל פטנט דומה לטובת שידור נתוני תכנות או כיוון שעה ותאריך למכשיר עצמו. גם הוא היה מסוף שנות ה-80. אחלה תקופה.
אבל לומר שהמחיר בהתאם - זה עדין מאד. המחיר המבוקש מוטרף מעל ומעבר לכל פרופורציה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ה SE88 הוא עדיין מאוד cool ולדעתי גם יותר יפה מה-99
הזכרת לי נשכחות עם הוידאו של פנסוניק... אאל"ט בעיתון תחת לוח השידורים הודפס ברקוד אותו סרקו עם הסורק היעודי.
עשית לי חשק לחפש אחד כזה
הזכרת לי נשכחות עם הוידאו של פנסוניק... אאל"ט בעיתון תחת לוח השידורים הודפס ברקוד אותו סרקו עם הסורק היעודי.
עשית לי חשק לחפש אחד כזה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בעיתונים בישראל זה לא היה, הברקודים האלה... רק בחו"ל. זה היה מתקדם מדי לישראל.
אבל אותו מכשיר שהיה לי הגיע עם מעין גליון מנייר קשיח שעליו היו ברקודים שמייצגים את השעות, ימים, ערוצים וכו'
והיית סורק עם הסורק היעודי (עט אור) את הברקודים הרצויים ואז לוחץ על transmit וזה היה משדר את כל המידע אל
הוידאו ונשמר בו.
אבל אותו מכשיר שהיה לי הגיע עם מעין גליון מנייר קשיח שעליו היו ברקודים שמייצגים את השעות, ימים, ערוצים וכו'
והיית סורק עם הסורק היעודי (עט אור) את הברקודים הרצויים ואז לוחץ על transmit וזה היה משדר את כל המידע אל
הוידאו ונשמר בו.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
@eliad2 קצת יקר,
אנשים חושבים שהם יעשו קופה על מוצרי במצב פח שאני קורא בפורומים שאנשים כותבים בארה"ב שהם קנו במכירת חצר בגג 50$
לא רוצה לפרסם כרגע את המוצר או המוכר,
הנה התכתבות שהיית לי עם מוכר X
נראה לי שדיברתי איתו בהפרש של שנה

(פריט אספנים צריך להיות במחסן...)
מנטליות ישראלית... אני כבר לא רוצה לבזבז יותר את הזמן שלי על קניות פה. באמת חבל
איפ מנסיון: לא לקנות ממחסנים בחיפה.
אנשים חושבים שהם יעשו קופה על מוצרי במצב פח שאני קורא בפורומים שאנשים כותבים בארה"ב שהם קנו במכירת חצר בגג 50$
נראה לי שדיברתי איתו בהפרש של שנה
איפ מנסיון: לא לקנות ממחסנים בחיפה.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
גם אני ראיתי את המודעה ונקרעתי מצחוק... 

- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
27/07/2021 19:21legopart כתב: @eliad2 קצת יקר,
נראה לי שדיברתי איתו בהפרש של שנה![]()
איפ מנסיון: לא לקנות ממחסנים בחיפה....
על זה אמר אינדיאנה ג'ונס -
"it belongs in a museum"
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
איך אני אוהב שכותבים אגדי, כשאני רואה את המילה הזו ברור לי שזה מוצר בינוני במקרה הטוב.
לפי המודעות האלו מישהו יכול לחשוב שהמין האנושי מעביר את הידע שלו מדור לדור ע"י סיפורים על ציוד אודיו ושאם האחים גרים היו נולדים בתקופתנו הם היו בכלל מקימים עסק למכירת מגברים ורמקולים.
לפי המודעות האלו מישהו יכול לחשוב שהמין האנושי מעביר את הידע שלו מדור לדור ע"י סיפורים על ציוד אודיו ושאם האחים גרים היו נולדים בתקופתנו הם היו בכלל מקימים עסק למכירת מגברים ורמקולים.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים