תקלה עם YAMAHA RX-V671 - סוף טוב הכל טוב (תמונות בעמוד 3)
בדקתי את המספר הסריאלי.
תקין. לא הוחלף בטעות.
האם יש משהו בפורום שיכול לעזור לי בפנייה אליהם?
יכול להיות שהם מקשיבים יותר למי שברשותו אודיו יוקרתי ולא עממי כמו שיש לי.
אני בסה"כ עוד לקוח...
אני בטוח שהם לא "גב חזק למותג ענק".
תקין. לא הוחלף בטעות.
האם יש משהו בפורום שיכול לעזור לי בפנייה אליהם?
יכול להיות שהם מקשיבים יותר למי שברשותו אודיו יוקרתי ולא עממי כמו שיש לי.
אני בסה"כ עוד לקוח...
אני בטוח שהם לא "גב חזק למותג ענק".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תפנה לחנות ממנה רכשת+שידברו עם הסוכן שלהם+תשלח להם לינק לכאן...
עם כל עוגמת הנפש שנגרמה לי, אני לא מאמין שחברת SG תרכיב לי מכשיר מחלקים שונים - זו פשוט רשלנות בשינוע ורשלנות של הטכנאי במעבדה.BUGY כתב:לא התכוונתי שהם החליפו "בטעות" אלה הרכיבו לך מכשיר מחלקים שונים אבל שמרו על המספר הסידורי..........
אני מקווה שמשהו יחליט להתייחס למקרה שלי ברצינות ולא ישאיר אותי עם טעם רע בפה מחברה גדולה שאמורה להיות גם מכובדת.
·
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7413
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
אתה רוצה שאני ילך לס.ג'י במקומך ? לא רציני תחזור אליהם איתו . קשה לי להאמין שהם מתייחסים ככה ואתה לא עוד סתם לקוח כי אחד כמוך יכול לעשות להם נזק רציני ביותר והכול משמועות בלבד תחשוב שאחד מספר לשני וככה עוד אז אומרים למה שנקנה ימהה אם זה ההתיחסות שלהם . עכשיו עוד יותר מוזר מזר.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
תגיד להם שפרסמת את הנושא פה ושהפרסום השלילי גורם להם נזקים אם לא יתקנו לך את הנזק.
אני מאמין שהם כן יתקנו את הנזק
אני מאמין שהם כן יתקנו את הנזק
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כשהוצאת את המכשיר מהמעבדה, לא בדקת אותו? לא ראית את השריטות?
גם אם אתה צודק, תבין גם את הצד השני שלא יכול לתקן ולהחליף לכל לקוח חלקים כי אחרי התיקון לדעתו יש פגיעה.
את הבדיקה היית צריך לבצע במעבדה לכשלקחת את המכשיר.
האם בזמן הכנסת המכשיר למעבדה בוצע רישום של "שריטות"?
העצה שלי היא לגשת עם המכשיר שוב למעבדה ולדבר עם מנהל המעבדה בנועם ולראות האם הוא יכול או מוכן לעזור.
לא עם נציגים טלפונים.
משם נמשיך.
גם אם אתה צודק, תבין גם את הצד השני שלא יכול לתקן ולהחליף לכל לקוח חלקים כי אחרי התיקון לדעתו יש פגיעה.
העצה שלי היא לגשת עם המכשיר שוב למעבדה ולדבר עם מנהל המעבדה בנועם ולראות האם הוא יכול או מוכן לעזור.
לא עם נציגים טלפונים.
משם נמשיך.
המכשיר נשלח לתיקון במעבדה איזורית. במעמד מילוי טופס התיקון הבהרתי כי המוצר נקי מפגיעות ושריטות ורושמת הטופס אף ציינה על גבי הטופס להיזהר במיוחד משריטות.ahersko כתב:כשהוצאת את המכשיר מהמעבדה, לא בדקת אותו? לא ראית את השריטות?
לא עם נציגים טלפונים.
משם נמשיך....
בגלל שהמוצר באחריות, נשלח למעבדת היבואן בת"א.
עם קבלת הרסיבר מתיקון הראיתי לנותנת השירות במעבדה האיזורית כי חסר בורג וכי ישנן שריטות. אמרה לי שבורג יושלם ע"י טכנאי אולם לגבי השריטות אין מה לעשות וצריך לדבר ישיאות עם SG. כמו כן אמרה שעטפה את הרסיבר בפצפצים טרם שליחתו ליבואן.
הבעיה שהמעבדה האיזורית היא רק גורם מתווך והתיקון לא נעשה שם.
אני לא קרוב למעבדת היבואן ולכן לא יכול להעביר את הרסיבר ישירות אליו.
·
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7413
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
אני חותך את הראש אם הם שלחו אותו לס.ג'י עכשיו הכול מובן .אתה לא נתת אותו לס.ג'י נתת לסתם מעבדה זה מה שהיה לי ב620 נתתי לסתם מעבדה אצלי בעיר והוא לא ידע לתקן ומשך זמן עד שהבנתי שהוא מחרטט עליי ונסעתי לס.ג'י והם תיקנו אותו .אה תגיד ככה מהתחלה היית חוסך את כול ההתכתבות פה.גם אם תגור באילת אתה צריך להביא לס.ג'י , הכי טוב ותיקון מושלם
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
היה לי סיפור דומה עם פאוור של רוטל (עוד שהיו באחריות SG).
במקרה יצא שהוא נשלח פעמיים על אותה התקלה בפרק זמן של 2-3 שנים.
בפעם השנייה המכשיר הגיע עם מעיכה קלה באחת הצלעות ומספר שריטות בחלקו העליון. מיותר לציין שאני שומר על הציוד שלי ב7 עיניים.
החנות שדרכה נשלח המכשיר לSG פנתה אליהם וכעבור יומיים קיבלתי מכשיר חדש.
אגב, זו אחת הסיבות שאני שומר את האריזה המקורית של הציוד שלי. אי אפשר לדעת מתי אשתמש בהם שוב.
שורה תחתונה, אל תרים ידיים.
במקרה יצא שהוא נשלח פעמיים על אותה התקלה בפרק זמן של 2-3 שנים.
בפעם השנייה המכשיר הגיע עם מעיכה קלה באחת הצלעות ומספר שריטות בחלקו העליון. מיותר לציין שאני שומר על הציוד שלי ב7 עיניים.
החנות שדרכה נשלח המכשיר לSG פנתה אליהם וכעבור יומיים קיבלתי מכשיר חדש.
אגב, זו אחת הסיבות שאני שומר את האריזה המקורית של הציוד שלי. אי אפשר לדעת מתי אשתמש בהם שוב.
שורה תחתונה, אל תרים ידיים.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
עכשיו הסיפור יותר ברור.
ההתנהלות שלך צריכה להיות מול המעבדה האזורית.
אתה הפקדת מכשיר נקי מפגמים והוא חזר עם פגמים שנתגלו עם חזרתו.
הם צריכים לדאוג לתיקון. חד וחלק!
העניין הוא.. שאם הם יסרבו מה אפשר לעשות?
אפשר לפנות ל ס.ג. אני בספק אם הם יקחו על עצמם את הנזק
אפשר לפנות לתביעות קטנות ולתבוע פיצוי .
אני מאוד מקווה שתצליח, אבל עם תודעת השרות בארץ, אני ממש בספק.
אני מאוד מקווה שתצליח, אבל עם תודעת השרות בארץ, אני ממש בספק.
·אני מרוחק גיאוגרפית מת"א ולא מכולתי להעביר את הרסיבר למעבדה בת"א.עופרפולק כתב:אני חותך את הראש אם הם שלחו אותו לס.ג'י עכשיו הכול מובן .אתה לא נתת אותו לס.ג'י נתת לסתם מעבדה זה מה שהיה לי ב620 נתתי לסתם מעבדה אצלי בעיר והוא לא ידע לתקן ומשך זמן עד שהבנתי שהוא מחרטט עליי ונסעתי לס.ג'י והם תיקנו אותו .אה תגיד ככה מהתחלה היית חוסך את כול ההתכתבות פה.גם אם תגור באילת אתה צריך להביא לס.ג'י , הכי טוב ותיקון מושלם...
בדקתי היכן ניתן לשלוח את הרסיבר לתיקון. באתר של sg ישנה רשימה של מעבדות אצלהן ניתן לתקן.
כשהגעתי למעבדה מהרשימה, נאמר לי שבגלל שהרסיבר באחריות הם נאלצים לשלוח את הרסיבר למעבדת היבואן בת"א וכך היה.
זו לא "סתם מעבדה", זו מעבדה מורשית של sg.
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אני מציע לך קודם כל לקבל הוכחה בכתב שהרסיבר אכן תוקן בsg ולא אצל המעבדה המורשית.
לאחר מכן תשלח מייל לשירות של sg עם התמונות שהעלית יחד עם הטופס שציינת לשמור על המכשיר (סוג של הסכמה של המעבדה שהמכשיר הגיע שמור ללא שריטות או פגיעות).
תבקש לקבל תשובה תוך פרק זמן קצר לפני שאתה מעביר את הפניה לגורמים אחרים, פניות הציבור בפרט.
לאחר מכן תשלח מייל לשירות של sg עם התמונות שהעלית יחד עם הטופס שציינת לשמור על המכשיר (סוג של הסכמה של המעבדה שהמכשיר הגיע שמור ללא שריטות או פגיעות).
תבקש לקבל תשובה תוך פרק זמן קצר לפני שאתה מעביר את הפניה לגורמים אחרים, פניות הציבור בפרט.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
נותנת השירות ראתה שהרסיבר שהתקבל לתיקון במצב חדש!!! כאילו עכשיו יצא מהאריזה.ahersko כתב:עכשיו הסיפור יותר ברור.
אני מאוד מקווה שתצליח, אבל עם תודעת השרות בארץ, אני ממש בספק....
הבהרתי לה את נושא השריטות והיא אמרה שהיא עוטפת מיד בפצפצים ואף ציינה על גבי טופס התיקון כי יש להזהר ולא לשרוט.
כשקיבלתי אותו, הוצאתי אותו מהניילון וראיתי שחסר בורג, ראיתי שיש המון טביעות אצבעות על הפאנל הקדמי והמון שריטות יחד איתן. כלל הממצאים הנ"ל הוצגו בפני נותנת השירות ונאמר לי כי כך הגיע הרסיבר מהיבואן. קראה לטכנאי שישלים בורג ואמרה לי לדבר עם sg לגבי השריטות.
המעיכה נתגלתה רק בבית.
פניתי ל-sg, דיבר איתי אדם בשם דודי, ללא הועיל.
מסכים כי תודעת השירות בארץ נמוכה ואף נמוכה מאוד.
·