i-Parcel - הזמנות מאמזון מתעכבות
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
ענו די מהר, אבל לא עם מידע מנחם, מתעכבת וזהו.
היתה אמורה להגיע עד ה 19 לחודש.
היתה אמורה להגיע עד ה 19 לחודש.
שי
- itaysp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
הזמנתי לפני שלושה ימים משהו מהם, הזמן משלוח שהם הביאו לי די הזוי לעומת מה שהיה לי עד עכשיו.
כששיניתי את הכתובת משלוח לתוך ארה"ב, כתבו לי שתוך 5 ימים זה ימסר.
(חשבתי לשלוח עם חברת צד שלישי, אבל בגלל שאני צריך לשלם גם מיסים בתוך ארה"ב, הפער כבר הצטמצם והחלתי להוסיף כמה דולרים כדי לקבל את זה "מהר" אז החזרתי למשלוח בינלאומי רגיל)
עכשיו עברו כבר 3 ימים ועוד לא התחילו להכין את המשלוח.. (ואם הייתי שולח לארה"ב, מחרותיים זה היה צריך להימסר. כל המוצרים במלאי)
כששיניתי את הכתובת משלוח לתוך ארה"ב, כתבו לי שתוך 5 ימים זה ימסר.
(חשבתי לשלוח עם חברת צד שלישי, אבל בגלל שאני צריך לשלם גם מיסים בתוך ארה"ב, הפער כבר הצטמצם והחלתי להוסיף כמה דולרים כדי לקבל את זה "מהר" אז החזרתי למשלוח בינלאומי רגיל)
עכשיו עברו כבר 3 ימים ועוד לא התחילו להכין את המשלוח.. (ואם הייתי שולח לארה"ב, מחרותיים זה היה צריך להימסר. כל המוצרים במלאי)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי itaysp ב 26/09/2014 19:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
משלוח תוך יומיים בתוך ארה"ב זה הגיוני. לגבי i-parcel, יכול להיות שלקחו בחשבון שיש חגים בדרך.
- שחר25
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
קיבלתי לפני כמה ימים משלוח מהם תוך 10 ימים מרגע ההזמנה. סה"כ היו בסדר גמור. עונים מהר למיילים וגם ביקשתי וקיבלתי תוך דקות את מספר המעקב הישראלי.
- itaysp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
שוב שירות מצויין של אמאזון..
כנראה שאחד המוצרים לא באמת במלאי (כתוב שהוא במלאי ויש אפילו עוד 10 יחידות, מוזר)
אז הם פיצלו את החבילה לשני משלוחים (בהתחלה נבהלתי שאשלם פעמיים למרות שביקשתי שיאחדו את התוכון, אבל הם אמרו שלא אצטרך לשלם)
עכשיו הזמן הגעה של החלק הראשון הוא עוד שבוע בערך.
כנראה שאחד המוצרים לא באמת במלאי (כתוב שהוא במלאי ויש אפילו עוד 10 יחידות, מוזר)
אז הם פיצלו את החבילה לשני משלוחים (בהתחלה נבהלתי שאשלם פעמיים למרות שביקשתי שיאחדו את התוכון, אבל הם אמרו שלא אצטרך לשלם)
עכשיו הזמן הגעה של החלק הראשון הוא עוד שבוע בערך.
- mayrun
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
מתי המוצרים נשלחים לארץ עם I-parcel ומתי עם DHL?
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

במשלוח היקר עם DHL/UPS ובזול עם I-Parcel/דואר שליחים.
גם לי יש עכשיו קטע מוזר איתם. חבילה שהוזמנה ויצאה מארה"ב ב-20/09 נחתה אצלי כרגע, ואילו 2 חבילות נוספות, אחת מאנגליה ואחת מגרמניה שהוזמנו ב-15/09 ויצאו ב-16/09עדיין לא הגיעו. אולי יגיעו מחר.
גם לי יש עכשיו קטע מוזר איתם. חבילה שהוזמנה ויצאה מארה"ב ב-20/09 נחתה אצלי כרגע, ואילו 2 חבילות נוספות, אחת מאנגליה ואחת מגרמניה שהוזמנו ב-15/09 ויצאו ב-16/09עדיין לא הגיעו. אולי יגיעו מחר.
- raanan_beker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
ככה זה כשהדואר נראה כמו שהוא נראה. לדעתי זה הכל קשור בזה...
גם אם החרה עושה בעיות, הן היו נפתרות מהר יותר אם הדואר היה עובד כמו שצריך.
גם אם החרה עושה בעיות, הן היו נפתרות מהר יותר אם הדואר היה עובד כמו שצריך.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

במקרה הזה דווקא לא קשור לדואר. יום לאחר שנמסר הגיע אלי.
- raanan_beker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
אוי ואבוי, יצאתי מטנף שלא בצדק... אני מתנצל, אבל משום מה הבנתי שזה קשור אליהם איכשהו.
פעם באה אבדוק יותר טוב את השתלשלות האירועים בשרשור...
פעם באה אבדוק יותר טוב את השתלשלות האירועים בשרשור...
- cafri
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1137
איך יוצרים קשר עם I-parcel בארץ?
תאמו איתי להיום ולא הגיעו.
תאמו איתי להיום ולא הגיעו.
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
- detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
הזמנתי שני זוגות נעליים באמזון שנשלחו דרך I -parcel והיו צריכים להגיע עד ה- 16 לחודש.
i-parcel נתנו לי מספר מעקב מקומי שאין לגביו שום מידע בדואר שליחים.
אמזון אמרו לי שהחבילות מתעכבות במכס, זה מוזר כי ערך החבילה הוא הרבה מתחת ל- 75$.
ניסיתי לפנות לדואר שליחים באמצעות הטלפון והאתר שלהם. את הטלפון ניתקו לי ובמייל עדיין לא הגיעה תשובה.
מישהו מכיר דרך נוספת לברר בארץ מה קורה עם החבילה?
i-parcel נתנו לי מספר מעקב מקומי שאין לגביו שום מידע בדואר שליחים.
אמזון אמרו לי שהחבילות מתעכבות במכס, זה מוזר כי ערך החבילה הוא הרבה מתחת ל- 75$.
ניסיתי לפנות לדואר שליחים באמצעות הטלפון והאתר שלהם. את הטלפון ניתקו לי ובמייל עדיין לא הגיעה תשובה.
מישהו מכיר דרך נוספת לברר בארץ מה קורה עם החבילה?
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
- detailer
-
- חבר ותיק

הצלחתי להשיג אותם סוף סוף בטלפון ,החבילה נמצאת במיון שלהם ותגיע אלי בימים הקרובים.
שאלתי את פקידת הדואר למה אין מידע על מספר המעקב באתר שלהם , היא אמרה שהיא לא יודעת ...ומתשובתה הבנתי שהיא גם לא תעשה שום דבר כדי שזה ישתנה.
דוגמה לראש קטן של פקידי הדואר שבפעולה פשוטה יכולים לשפר את השירות ולעזור לאלפי לקוחות מודאגים.
שאלתי את פקידת הדואר למה אין מידע על מספר המעקב באתר שלהם , היא אמרה שהיא לא יודעת ...ומתשובתה הבנתי שהיא גם לא תעשה שום דבר כדי שזה ישתנה.
דוגמה לראש קטן של פקידי הדואר שבפעולה פשוטה יכולים לשפר את השירות ולעזור לאלפי לקוחות מודאגים.
- d30DK
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
עשיתי אצלם 2 הזמנות ב-30.12.16.
הראשונה הגיעה ביום שני והשנייה רק היום. עבור IPARCEL זה איחור די רציני אבל אני מבין שזה עדיין בגלל עומסים במכס.
מלבד העובדה שהתעכבה המון במכס כנראה, הדואר הזה פשוט עושה עבודה גרועה.
אצלנו סניף השרון אחראי לחלוקה, ולפעמים הדואר מעביר לנתניה והם צריכים להעביר לשרון ולא תמיד זה עובד להם.
הנה תמונה של המעקב בדואר ישראל (לקרוא מלמטה למעלה):
הראשונה הגיעה ביום שני והשנייה רק היום. עבור IPARCEL זה איחור די רציני אבל אני מבין שזה עדיין בגלל עומסים במכס.
מלבד העובדה שהתעכבה המון במכס כנראה, הדואר הזה פשוט עושה עבודה גרועה.
אצלנו סניף השרון אחראי לחלוקה, ולפעמים הדואר מעביר לנתניה והם צריכים להעביר לשרון ולא תמיד זה עובד להם.
הנה תמונה של המעקב בדואר ישראל (לקרוא מלמטה למעלה):
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
@detailer
·מספר מעקב מקומי ניתן לאיתור באתר של דואר רק אחרי שהחבילה שוחחרה ממכס.
·מספר מעקב מקומי ניתן לאיתור באתר של דואר רק אחרי שהחבילה שוחחרה ממכס.
- detailer
-
- חבר ותיק

@dima_vy
·
החבילה שלי עברה את המכס כבר לפני שלושה ימים והגיעה למוקד דואר שליחים, קיבלתי את המספר המקומי מ i-parcel.
החבילה עדיין שם בגלל שיש להם עומס גדול מאוד.
חבל שהמעקב באתר האינטרנט של הדואר לא מתעדכן מהר מספיק ורק לאחר המתנה ארוכה בטלפון אפשר לדעת מה מצב החבילה.
·
החבילה שלי עברה את המכס כבר לפני שלושה ימים והגיעה למוקד דואר שליחים, קיבלתי את המספר המקומי מ i-parcel.
החבילה עדיין שם בגלל שיש להם עומס גדול מאוד.
חבל שהמעקב באתר האינטרנט של הדואר לא מתעדכן מהר מספיק ורק לאחר המתנה ארוכה בטלפון אפשר לדעת מה מצב החבילה.