אל פסק עבור מקרן

מקרנים קידמיים - Front Projector.
noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #41 

תודה.

ולגבי חשיפת חוט החשמל ?, אני צריך לחשוף את אחת הפאזות שלו, לחתוך אותה, ולחבר אותה למד הזרם ?,

djeyal
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

noam23 כתב:תודה.

ולגבי חשיפת חוט החשמל ?, אני צריך לחשוף את אחת הפאזות שלו, לחתוך אותה, ולחבר אותה למד הזרם ?,
...
כן אתה צריך לחשוף אחד מהגידים חום או כחול, לחתוך אחד מהם ולחבר את מד הזרם באמצע.
אין לך מה לגעת בחוט הצהוב מיכוון שהוא ארקה.

TangoMan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #43 

:D
יש לי רעיון הרבה יותר טוב!!!
למה שלא תנתק את כל המעגלים החשמליים בבית חוץ מהUPS, תלך למונה של ח"ח ותספור כמה סיבובים לדקה הוא עושה? :lol:
על המונה יש לך קנה מידה של כמה הספק "שווה" כל סיבוב...

djeyal
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #44 

TangoMan כתב::D
יש לי רעיון הרבה יותר טוב!!!
למה שלא תנתק את כל המעגלים החשמליים בבית חוץ מהUPS, תלך למונה של ח"ח ותספור כמה סיבובים לדקה הוא עושה? :lol:
על המונה יש לך קנה מידה של כמה הספק "שווה" כל סיבוב...
...
רעיון טוב, בחיים לא הייתי חושב על רעיון כזה פרוע.

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

זו אפשרות, אבל הסטייה במדידה עלולה להיות גדולה מדי, אני מעדיף משהו מדוייק יותר.

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

ידידי פיספסת,
הדגם PRD-1250 היקר מאוד שיש לך מפיק 1200VA שהם 720W לפי ה- SPEC שלהם.
אבל בפועל התמיכה שלהם אמרה לי כי זה בסביבות ה- 300-350W יעיל !!!
...
עדכון:

קיבלתי את מד-הוואטים שהזמנתי מבריטניה:

http://www.greenandeasy.co.uk/product_s ... d_sent=847

מוצר חביב למדי, מאפשר לא רק למדוד את הספק הוואטים של מה שמחובר אליו, אלא מחשב גם צריכת קילווואט לשעה, בעזרת טיימר פנימי (סוף סוף גיליתי כמה כסף המזגן לוקח בשעת פעילות...).

בקיצור, כעת שיש לי את האפשרות למדוד במדויק את צריכת הוואטים של מה שמחובר לאל-הפסק שלי - PRD-1250 של חברת ADVICE, העמסתי אותו ב 750Watts (למעלה ממה שהיצרן מציין כאפשרי, והרבה יותר ממה שמקרן ומחשב צריכים לקחת). בין הדברים שהיו פעילים הם מחשב, אשר הריץ תוכנה לבדיקת אמינות המעבד (מעיין חישוב מתמטי שמוציא למעבד את המיץ, ומדווח על כל תקלה בחישוב).

התוצאות הם שהאל-פסק סחב את ההספק הנ"ל, בדקתי את העומס הזה בערך חצי דקה, והבטריה נשארה די מלאה גם לאחר הבדיקה. האל-פסק דיווח בזמן הבדיקה כי העומס עליו הוא 88% (כך שהיה מקום לאפילו יותר עומס). המחשב עבד מצוין ללא שום תקלות.

הדבר היחידי שקצת הטריד אותי, הוא שבזמן הבדיקה, מדי פעם חלק מהנורות שהיו מחוברות לאל-הפסק, היבהבו קצת, ולא נתנו אור רציף ויציב (מסך המחשב - CRT - לא היבהב). זה לא קרה לאורך כל ה 30 שניות של הבדיקה. בדקתי תחת עומס נמוך יותר, וגם שם ההיבהוב הזה קרה מדי פעם (אך פחות). לא ברור לי האם זו התנהגות תקינה של האל-פסק, ומה ההשלכה של זה כאשר מגובה מקרן...

djeyal
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #47 

עדכון:

קיבלתי את מד-הוואטים שהזמנתי מבריטניה:

http://www.greenandeasy.co.uk/product_s ... d_sent=847

מוצר חביב למדי, מאפשר לא רק למדוד את הספק הוואטים של מה שמחובר אליו, אלא מחשב גם צריכת קילווואט לשעה, בעזרת טיימר פנימי (סוף סוף גיליתי כמה כסף המזגן לוקח בשעת פעילות...).

בקיצור, כעת שיש לי את האפשרות למדוד במדויק את צריכת הוואטים של מה שמחובר לאל-הפסק שלי - PRD-1250 של חברת ADVICE, העמסתי אותו ב 750Watts (למעלה ממה שהיצרן מציין כאפשרי). בין הדברים שהיו פעילים הם מחשב, אשר הריץ תוכנה לבדיקת אמינות המעבד (מעיין חישוב מתמטי שמוציא למעבד את המיץ, ומדווח על כל תקלה בחישוב).

התוצאות הם שהאל-פסק סחב את ההספק הנ"ל, בדקתי את העומס הזה בערך חצי דקה, והבטריה נשארה די מלאה גם לאחר הבדיקה. האל-פסק דיווח בזמן הבדיקה כי העומס עליו הוא 88% (כך שהיה מקום לאפילו יותר עומס). המחשב עבד מצוין ללא שום תקלות.

הדבר היחידי שקצת הטריד אותי, הוא שבזמן הבדיקה, מדי פעם חלק מהנורות שהיו מחוברות לאל-הפסק, היבהבו קצת, ולא נתנו אור רציף ויציב (מסך המחשב - CRT - לא היבהב). זה לא קרה לאורך כל ה 30 שניות של הבדיקה. בדקתי תחת עומס נמוך יותר, וגם שם ההיבהוב הזה קרה מדי פעם (אך פחות). לא ברור לי האם זו התנהגות תקינה של האל-פסק, ומה ההשלכה של זה כאשר מגובה מקרן...
...
[/quote]

היי
תראה עברו הרבה מים בנהר מאז!!!
אז אני יספר לך בקצרה .
חברת ADVICE אישרה בפני כי ה-PRD650,PRD750 לא יכולים להחזיק יותר מ- 200W-270W ,לכן אחרי איומים מצדי לטבוע אותם כי הם לא עומדים ב-SPEC שלהם!!!
להזכירך 360w ל-PRD650 ו 420W ל-PRD750 ב-SPEC שלהם.
הם החליפו לי את האל פסק בסופו של דבר ל- PRD1050 1000VA/600W ללא תמורה!!!
בתחילה הם החליפו לי ל- PRD750 ,אבל גם הוא פישל כבר ב- 280W~260W .
כל המשלוחים היו על חשבונם!!! יפה מצדם.
ה- PRD1050 אכן עומד גם ב- 620W ,מעל למה שהם מצהירים,ההסבר לכך הוא שבדגמים ה- PRD1050,PRD1250 יש סוללה כפולה לפי מה שהם אמרו לי וב- PRD650,PRD750 יש סוללה אחת, בקיצור יש להם פשלה בדגמים הללו.
עכשיו לגבי הריצודים במנורות, במקרן או במסך LCD או מחשב יש ספק ממותג, למנורות לא!
אז לכן בהם אתה לא מרגיש בריצודים,ספק ממותג יכול להתמודד עם שינויים של מתח+תדר יציאה שיש בכל אל-פסק, תסתכל ב-SPEC שלהם ותראה שתדר היציאה יכול להשתנות מ- 50 עד 60 הרץ, והמתח ב- 25% .
אין לך מה לדאוג זה אמור להיות ככה, גם באל פסק השני שקניתי של EVER POWER זה גם ככה.
אגב האל פסק השני שקניתי של EVER POWER 1000VA/600W מחזיק 700W ,יותר מהאל פסק של אדוויס!!!! והוא סיני טהור!!! ועל שניהם מוצהר על אותו הספקשל 600W רק שהוא עומד מעל ההספק של אדוויס בפער של 80W יותר מהם!!! והוא עלה 309 ש"ח ברשת איבורי! לא תמיד מה שיקר הוא גם טוב, תלוי מי עשה אותו.
אגב יש שמועה מאנשים שאני מכיר מגמאטרוניק שכל המכשירים המינייטורים של אדוויס מיוצרים בסין!!! ההרכבה בארץ!

תשמע !
לסיכום אפשר להגיד שחברת אדוויס יצאו בסדר גמור!!!
החליפו ללא תמורה, משלוחים על חשבונם,קצת וויכוחים אבל לבסוף הבינו את הטעות.
בסה"כ אני מרוצה, כי השרות לקוחות שלהם מעולה!!! כל הכבוד לאדוויס יצאו גדולים!!!

תודה
אייל.

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

ה- PRD1050 אכן עומד גם ב- 620W ,מעל למה שהם מצהירים,ההסבר לכך הוא שבדגמים ה- PRD1050,PRD1250 יש סוללה כפולה לפי מה שהם אמרו לי וב- PRD650,PRD750 יש סוללה אחת, בקיצור יש להם פשלה בדגמים הללו.
...
כן, הדבר הראשון שבלט לי לעין כאשר קראתי את הנתונים של ספקי ה PRD של ADVICE, זה שה PRD-1250 שוקל בדיוק פי 2 מכל הגרסאות החלשות יותר. הנציג של ADVICE אישר לי את ההנחה שמדובר בדגם עם סוללה כפולה, וזו הייתה אחת הסיבות שהלכתי דווקא עליו.

מעניין שאתה אומר שגם ה 1050 הוא עם סוללה כפולה, כי המשקל שלו מחצית מה 1250. כנראה יש להם טעות בעלון המידע.

אני שמח ששנינו יצאנו מרוצים.

djeyal
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #49 

noam23 כתב:
ה- PRD1050 אכן עומד גם ב- 620W ,מעל למה שהם
מצהירים,ההסבר לכך הוא שבדגמים ה- PRD1050,PRD1250 יש סוללה כפולה לפי מה שהם אמרו לי וב- PRD650,PRD750 יש סוללה אחת, בקיצור יש להם פשלה בדגמים הללו.
...
כן, הדבר הראשון שבלט לי לעין כאשר קראתי את הנתונים של ספקי ה PRD של ADVICE, זה שה PRD-1250 שוקל בדיוק פי 2 מכל הגרסאות החלשות יותר. הנציג של ADVICE אישר לי את ההנחה שמדובר בדגם עם סוללה כפולה, וזו הייתה אחת הסיבות שהלכתי דווקא עליו.

מעניין שאתה אומר שגם ה 1050 הוא עם סוללה כפולה, כי המשקל שלו מחצית מה 1250. כנראה יש להם טעות בעלון המידע.

אני שמח ששנינו יצאנו מרוצים.
...
...
תשמע אני ניזון ממה שהם אמרו לי אני לא יודע כבר מה נכון ומה לא, העיקר שזה עובד!!!
לדעתי מה שנכון זה התכלס בשטח!
הם גם אמרו שה- PRD1250 מחזיק כ-350W ואתה בדקת וראיתה כי הוא מחזיק יותר.
אני גם שמח שאתה שמח, בסה"כ לנו יש דגמים טובים.
אבל מסכנים אלה שקונים את הדגמים החלשים יותר בהרבה כסף ולא מקבלים את מלא התמורה.

היה נחמד להיתכתב איתך על הנושא, מקווה להיתכתב איתך בעתיד שוב!
בכלל הפורום הזה ממש מצויין.

ביי
אייל.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”