זהירות: הרס קבצים ב SYNOLOGY NAS
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
PPTP - הפחות מאובטח מהשלושה.
OpenVPN - מאובטח, דורש פתיחת פורט יחיד בראוטר, אבל גם דורש קליינט כדי להתחבר.
L2TP/IPSec - מאובטח, קיים קליינט מובנה במערכות ההפעלה, אבל דורש פתיחת מספר פורטים (אם אני לא טועה - 4).
Batnun
.
OpenVPN - מאובטח, דורש פתיחת פורט יחיד בראוטר, אבל גם דורש קליינט כדי להתחבר.
L2TP/IPSec - מאובטח, קיים קליינט מובנה במערכות ההפעלה, אבל דורש פתיחת מספר פורטים (אם אני לא טועה - 4).
Batnun
.
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2771
ד"א, ב- OpenVPN אפשר לעשות stealthing ל- port למרות שהוא פתוח!
עושים את זה עם HMAC Packet Authentication.
עושים את זה עם HMAC Packet Authentication.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
אז בעצם עכשיו המחשבים בבית שמחוברים לרשת הביתית יצטרכו להתחבר ל NAS דרך VPN?
זה לא מסרבל את העבודה?
כי היום כל המחשבים והסטרימרים רואים את התיקיות המשותפות ברשת הביתית.
הראוטר מקצה כתובות IP סטטיות לכל אחד מהקליינטים ברשת הפנימית.
או שלא הבנתי בכלל...
זה לא מסרבל את העבודה?
כי היום כל המחשבים והסטרימרים רואים את התיקיות המשותפות ברשת הביתית.
הראוטר מקצה כתובות IP סטטיות לכל אחד מהקליינטים ברשת הפנימית.
או שלא הבנתי בכלל...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

@urik79
·
הרשת הפנימית לא מושפעת, כל המחשבים על ה-LAN עדיין יכולים להתחבר ל-NAS ללא צורך ב-VPN.
Batnun
.
·
הרשת הפנימית לא מושפעת, כל המחשבים על ה-LAN עדיין יכולים להתחבר ל-NAS ללא צורך ב-VPN.
Batnun
.
- urik79
-
- חבר מביא חבר

אוקיי,
אז מה שמשתנה זה בעצם הגישה מבחוץ?
אם לדוגמא אני ארצה לגשת ל NAS מבחוץ, איך זה יעשה?
אז מה שמשתנה זה בעצם הגישה מבחוץ?
אם לדוגמא אני ארצה לגשת ל NAS מבחוץ, איך זה יעשה?
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

@urik79
·
אתה מתקין על המחשב שמתחבר מבחוץ (או על הטאבלט וכו׳) קליינט של VPN, ואחרי שאתה מתחבר ל-VPN בהצלחה, אתה יכול להתחבר לכל שרת הנמצא על הרשת הפנימית, כולל ה-NAS.
Batnun
.
·
אתה מתקין על המחשב שמתחבר מבחוץ (או על הטאבלט וכו׳) קליינט של VPN, ואחרי שאתה מתחבר ל-VPN בהצלחה, אתה יכול להתחבר לכל שרת הנמצא על הרשת הפנימית, כולל ה-NAS.
Batnun
.
- urik79
-
- חבר מביא חבר

אוקיי. הבנתי אני חושב
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
הודות לאנשים בפורום, אני מתחיל להבין מה לעשות על מנת להגן טוב יותר על ה NAS.
עדיין, מאוד מאכזב שחברה כמו סינולוגי מתחמקת מלקחת אחריות על באג שלא עלתה עליו בזמן.
ההודעה כביכול שעלי לעדכן את המערכת הגיעה אלי במועד מאוחר מדי וכשניסיתי להתקין את העדכון - קיבלתי הודעה מהמערכת שלי שמותקנת אצלי הגרסא האחרונה ולכן לא יכולתי להתקין עדכון חדש כלשהוא.
עד לרגע זה נתון זה קצת הפריע לי אך חשבתי שאולי הבעיה אצלי בכך שלא עדכנתי בזמן משום מה. הערב הצצתי שוב בפורום של סינולוגי וגיליתי שאני לא היחיד ויש כאן דפוס פעולה והתחמקות. במקום לקחת אחריות ולהודות באי גילוי הבאג במועד בחרה החברה לשלוח הודעה על עדכון זמין שלא ניתן להתקנה במערכת.
אני רואה כאן שתי אפשרויות מכאן והלאה: להקפיד על שימוש ב VPN ולא לאפשר גישה ל WEB או למכור את המכשיר ולרכוש מכשיר מחברה אמינה יותר.
מצ"ב הלינק לפורום עם כל הסיפור.
http://forum.synology.com/enu/viewtopic ... &start=750
My settings were set this way to alert automatically when a new update was available.
I'm sure I responded each time to such a warning and I had the last update installed which was on this automatic update.
Anyhow , this is the list of update form teh Synology website
[DIR] 2.0/ 30-Aug-2013 09:09 -
[DIR] 2.1/ 30-Aug-2013 09:09 -
[DIR] 2.2/ 30-Aug-2013 09:11 -
[DIR] 2.3/ 30-Aug-2013 09:16 -
[DIR] 3.0/ 30-Aug-2013 08:41 -
[DIR] 3.1/ 26-Nov-2013 03:44 -
[DIR] 3.2/ 24-Jan-2014 07:58 -
[DIR] 4.0/ 18-Mar-2014 10:32 -
[DIR] 4.1/ 30-Aug-2013 08:12 -
[DIR] 4.2/ 15-Jul-2014 12:06 -
[DIR] 4.3/ 29-Apr-2014 02:52 -
[DIR] 5.0/ 25-Jun-2014 08:30 -
[DIR] Other/ 11-Nov-2013 12:15
The most recent one is 4.2 of 15 July 2014.
I got today (!!!) an email that some NAS's are infected with Synolocker and that in case I'm infected beter shut down my NAS. It is possible that fiels are encrypted. They will inform me on the progress.
Too late Synology, I WA infected and I already solved it myself because youdidn't help me fast enough.You lost again a client. And be sure, "I will spread the word"
If I should react in such a lazy, bad way with my customers as Synology is doing with us, then my business was already long finished.
Anyhow, as soon as all my files are on an external backup and on a 3 separate more save Cloud-solutions my NAS'es are for sale.
<div dir="ltr">
<div dir="ltr">
[left][/left]
עדיין, מאוד מאכזב שחברה כמו סינולוגי מתחמקת מלקחת אחריות על באג שלא עלתה עליו בזמן.
ההודעה כביכול שעלי לעדכן את המערכת הגיעה אלי במועד מאוחר מדי וכשניסיתי להתקין את העדכון - קיבלתי הודעה מהמערכת שלי שמותקנת אצלי הגרסא האחרונה ולכן לא יכולתי להתקין עדכון חדש כלשהוא.
עד לרגע זה נתון זה קצת הפריע לי אך חשבתי שאולי הבעיה אצלי בכך שלא עדכנתי בזמן משום מה. הערב הצצתי שוב בפורום של סינולוגי וגיליתי שאני לא היחיד ויש כאן דפוס פעולה והתחמקות. במקום לקחת אחריות ולהודות באי גילוי הבאג במועד בחרה החברה לשלוח הודעה על עדכון זמין שלא ניתן להתקנה במערכת.
אני רואה כאן שתי אפשרויות מכאן והלאה: להקפיד על שימוש ב VPN ולא לאפשר גישה ל WEB או למכור את המכשיר ולרכוש מכשיר מחברה אמינה יותר.
מצ"ב הלינק לפורום עם כל הסיפור.
http://forum.synology.com/enu/viewtopic ... &start=750
My settings were set this way to alert automatically when a new update was available.
I'm sure I responded each time to such a warning and I had the last update installed which was on this automatic update.
Anyhow , this is the list of update form teh Synology website
[DIR] 2.0/ 30-Aug-2013 09:09 -
[DIR] 2.1/ 30-Aug-2013 09:09 -
[DIR] 2.2/ 30-Aug-2013 09:11 -
[DIR] 2.3/ 30-Aug-2013 09:16 -
[DIR] 3.0/ 30-Aug-2013 08:41 -
[DIR] 3.1/ 26-Nov-2013 03:44 -
[DIR] 3.2/ 24-Jan-2014 07:58 -
[DIR] 4.0/ 18-Mar-2014 10:32 -
[DIR] 4.1/ 30-Aug-2013 08:12 -
[DIR] 4.2/ 15-Jul-2014 12:06 -
[DIR] 4.3/ 29-Apr-2014 02:52 -
[DIR] 5.0/ 25-Jun-2014 08:30 -
[DIR] Other/ 11-Nov-2013 12:15
The most recent one is 4.2 of 15 July 2014.
I got today (!!!) an email that some NAS's are infected with Synolocker and that in case I'm infected beter shut down my NAS. It is possible that fiels are encrypted. They will inform me on the progress.
Too late Synology, I WA infected and I already solved it myself because youdidn't help me fast enough.You lost again a client. And be sure, "I will spread the word"
If I should react in such a lazy, bad way with my customers as Synology is doing with us, then my business was already long finished.
Anyhow, as soon as all my files are on an external backup and on a 3 separate more save Cloud-solutions my NAS'es are for sale.
<div dir="ltr">
<div dir="ltr">
[left][/left]