ארונית המולטימדייה שלי, פיתרון אוורור לארונית סגורה...
צודק בהחלט לגביי התכנון של האדריכל...
לגביי התאורה מאחורי המסך, אין לי בעייה בכלל מכיוון שהמרפסת מקורה והשמש נמצאת בצד זה של היום עד השעה 11...
נניח ואני בחופש ובא לי לצפות בשעה שיש שמש על המרפסת, התריס נפתח עד חצי התורן, ככה שהחלק של הטלויזייה מוחשך...
לגביי מיקום הארונית במקום העציץ, יש מקום יותר טוב בביית להסליק, רציתי דווקא שיראו אותה...
אפשר לראות כיצד הסלון/הבית נפתח...
לגביי התאורה מאחורי המסך, אין לי בעייה בכלל מכיוון שהמרפסת מקורה והשמש נמצאת בצד זה של היום עד השעה 11...
נניח ואני בחופש ובא לי לצפות בשעה שיש שמש על המרפסת, התריס נפתח עד חצי התורן, ככה שהחלק של הטלויזייה מוחשך...
לגביי מיקום הארונית במקום העציץ, יש מקום יותר טוב בביית להסליק, רציתי דווקא שיראו אותה...
אפשר לראות כיצד הסלון/הבית נפתח...
הנה הלינק ממנו אני רכשתי: (שים לב, 12V)firebird כתב:תוכל להוסיף קישור קניה למפסק טמפרטורה?...
http://www.ebay.com/itm/12V-Digital-LCD ... 4ab8f4d82e
הסבר על המפסק כולל תרשים:
-
- בשפה שאני מבין...
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
יופי של פתרון וביצוע.
אשמח לדעת באיזה זרוע תקרה אתה משתמש (אני מניח שהיא כוללת כבלים בתוך צינור להסתרה).
כמו כן, באיזה שנאי השתמשת לחבר לבקר ?
יש לי את הבקר והמאווררים ודווקא חשבתי לחבר את המאווררים ישירות לרסיבר (מיועדים רק לקיררור איזור הרסיבר במזנון) בעזרת כבל מונו ליציאת טריגר, כך שיפעלו רק כשמפעילים את הרסיבר (זה קורה רק בהקרנת סרט בסטרימר או במוזיקה), ובעצם לוותר על חיבור הבקר.
אני לא יודע איך לבצע את זה, אבל זה כבר להמשך...
אשמח לדעת באיזה זרוע תקרה אתה משתמש (אני מניח שהיא כוללת כבלים בתוך צינור להסתרה).
יש לי את הבקר והמאווררים ודווקא חשבתי לחבר את המאווררים ישירות לרסיבר (מיועדים רק לקיררור איזור הרסיבר במזנון) בעזרת כבל מונו ליציאת טריגר, כך שיפעלו רק כשמפעילים את הרסיבר (זה קורה רק בהקרנת סרט בסטרימר או במוזיקה), ובעצם לוותר על חיבור הבקר.
אני לא יודע איך לבצע את זה, אבל זה כבר להמשך...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
תודהavioren כתב:יופי של פתרון וביצוע.
אני לא יודע איך לבצע את זה, אבל זה כבר להמשך......
הזרוע תקרה של חברת לקסוס, מחיר סביר ולא מוגזם - 400 שח נקנה בעולם הקולנוע... המוט חלול עם פתח כניסה לכבלים וכמובן בכל ציר סיבוב של 360 מעלות, ניתן להטות את הטלויזייה 30 מעלות ועוד...
השנאי קניתי באייביי במקור לפס לדים, עדיף שנאי איכותי ולא מהכי זולים שיש... הספק 12v 2 a מספיק בהחלט...
לפי דעתי, השתמש במפסק טמפרטורה אם יש לך כבר אותו, הוא מעולה עם פונקציות שונות...
אין טעם להפעיל את המאווררים כאשר הם אינם נחוצים, כאן בא לידי ביטוי הרגש טמפרטורה...
תעלה תמונות נראה על מה מדובר...
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
מנצל"ש.
אשמח לשמוע אם ואיך אפשר לעשות את זה. יש מאווררים, יש ספק כוח 12V, יש כניסה ייעודית ברסיבר (אונקיו 875).
אשמח לשמוע אם ואיך אפשר לעשות את זה. יש מאווררים, יש ספק כוח 12V, יש כניסה ייעודית ברסיבר (אונקיו 875).
דווקא חשבתי לחבר את המאווררים ישירות לרסיבר (מיועדים רק לקיררור איזור הרסיבר במזנון) בעזרת כבל מונו ליציאת טריגר, כך שיפעלו רק כשמפעילים את הרסיבר (זה קורה רק בהקרנת סרט בסטרימר או במוזיקה), ובעצם לוותר על חיבור הבקר.
אני לא יודע איך לבצע את זה, אבל זה כבר להמשך......
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
היי מוטי ורן
ראשית מספר תמונות, ובהמשך אעלה את כל הסט כשאסיים עוד כמה השלמות כולל תאורת לדים.
שתי האפשרויות העומדות בפני הן
למקם שני מאווררים שקטים של 12 ס"מ מחברת NOCTUA בשני צידי הרסיבר,להכנסה והוצאת אוויר.
1. לחבר אותם לבקר טמפ שהוזכר קודם, ומשם לשנאי עבור חיבור לחשמל.
2. אופציה שניה לחבר את המאווררים לכבל מונו (כל כבל של אוזניות מחשב ישנות), ואת חיבור הכבל להכניס לשקע טריגר הקיים ברב הרסיברים החדשים ומספק 12vמתח, מה שמייתר את הצורך בחיבור שנאי לחשמל חיצוני, אלא מקבל מתח עם הדלקת הרסיבר.
אין לי בעיה שיעבוד תמיד בהדלקת הרסיבר מאחר ומדובר בהדלקה לצורך צפיה בסטרימר או במוזיקה, שזה יחסית לא הרבה זמן.
השאלה אם הטריגר של הרסיבר אכן מספק מתח כך שמנצל את המהירות המקסימלית של המאווררים.
הבעיה שאני לא ממש יודע כיצד לבצע את כל חיבורי החשמל הקטנים.
אני עדין לא פוסל את האופציה השניה, ואם מישהו יכול לעזור בביצוע החיבורים,אפילו בתוספת תשלום, אשמח עזרה.
* המאווררים ובקר הטמפ כבר ברשותי.
ראשית מספר תמונות, ובהמשך אעלה את כל הסט כשאסיים עוד כמה השלמות כולל תאורת לדים.
שתי האפשרויות העומדות בפני הן
למקם שני מאווררים שקטים של 12 ס"מ מחברת NOCTUA בשני צידי הרסיבר,להכנסה והוצאת אוויר.
1. לחבר אותם לבקר טמפ שהוזכר קודם, ומשם לשנאי עבור חיבור לחשמל.
2. אופציה שניה לחבר את המאווררים לכבל מונו (כל כבל של אוזניות מחשב ישנות), ואת חיבור הכבל להכניס לשקע טריגר הקיים ברב הרסיברים החדשים ומספק 12vמתח, מה שמייתר את הצורך בחיבור שנאי לחשמל חיצוני, אלא מקבל מתח עם הדלקת הרסיבר.
אין לי בעיה שיעבוד תמיד בהדלקת הרסיבר מאחר ומדובר בהדלקה לצורך צפיה בסטרימר או במוזיקה, שזה יחסית לא הרבה זמן.
השאלה אם הטריגר של הרסיבר אכן מספק מתח כך שמנצל את המהירות המקסימלית של המאווררים.
הבעיה שאני לא ממש יודע כיצד לבצע את כל חיבורי החשמל הקטנים.
אני עדין לא פוסל את האופציה השניה, ואם מישהו יכול לעזור בביצוע החיבורים,אפילו בתוספת תשלום, אשמח עזרה.
* המאווררים ובקר הטמפ כבר ברשותי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
טוב, כנראה שהסתדרתי.
השתמשתי בשטיק הקטן הזה:
http://www.ebay.com/itm/Wireless-IR-Rem ... 27e76c06c9
מאפשר להעביר/לעצור מתח, באמצעות לחיצה על כפתור IR. כשאני מכבה או מפעיל את הטלוויזיה, גם הרסיבר נכבה/נדלק. הפתרון שלי היה ללמד את כפתור כיבוי ההדלקה של הטלוויזיה לשלוט גם ברכיב מהלינק שלמעלה. זהו, לחיצת כפתור - הכל עולה. לחיצה נוספת, הכל נכבה.
השתמשתי בשטיק הקטן הזה:
מאפשר להעביר/לעצור מתח, באמצעות לחיצה על כפתור IR. כשאני מכבה או מפעיל את הטלוויזיה, גם הרסיבר נכבה/נדלק. הפתרון שלי היה ללמד את כפתור כיבוי ההדלקה של הטלוויזיה לשלוט גם ברכיב מהלינק שלמעלה. זהו, לחיצת כפתור - הכל עולה. לחיצה נוספת, הכל נכבה.
ראשית קבל חח עצבני על עיצוב הסלון - יפה מאוד...ran_carney כתב:טוב, כנראה שהסתדרתי.
השתמשתי בשטיק הקטן הזה:
מאפשר להעביר/לעצור מתח, באמצעות לחיצה על כפתור IR. כשאני מכבה או מפעיל את הטלוויזיה, גם הרסיבר נכבה/נדלק. הפתרון שלי היה ללמד את כפתור כיבוי ההדלקה של הטלוויזיה לשלוט גם ברכיב מהלינק שלמעלה. זהו, לחיצת כפתור - הכל עולה. לחיצה נוספת, הכל נכבה....
שנית, פיתרון חמוד השקע\תקע שהזמנת, בהחלט עושה את העבודה...
אם בכל זאת אתה צריך עזרה בחיווט הבקר, תעיין אחורה בפוסט העלתי סכמה חשמלית לחיבור הבקר...