·למה להיתפס לקטנות?barco כתב:הוא אמר רסיבר, לא פרוססור...
dolby atmos
לחברה הזו יש לוח אם של מחשב PC מיושן בבכל המוצרים שלה:
http://www.trinnov.com/products/high-en ... lang=en_us#
לפחות היו מעלימים את חיבורי האודיו העקומים של כרטיס הקול המובנה והפורט המקבילי מהלוח... איך בכלל אפשר לקחת אותה ברצינות? זה מזכיר לי חברה אחרת שמכרה נגן CD "אודיופילי" שבסוף גילו שהוא מורכב מכונן CDROM של 10 דולר.. לא זוכר איך קראו לה...
http://www.trinnov.com/products/high-en ... lang=en_us#
לפחות היו מעלימים את חיבורי האודיו העקומים של כרטיס הקול המובנה והפורט המקבילי מהלוח... איך בכלל אפשר לקחת אותה ברצינות? זה מזכיר לי חברה אחרת שמכרה נגן CD "אודיופילי" שבסוף גילו שהוא מורכב מכונן CDROM של 10 דולר.. לא זוכר איך קראו לה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·מה פתאום אתה ??עופרפולק כתב:זה אני שחיברתי מתאם אבל קניתי שנאי אחר כך והמזל שלא קרה כלום . מאחל לך שתקנה את הסוני הזה ....
זה אני
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
קשר אפשרי בין השינוי של אנקיו במערכת הכיול לבין Dolby Atmos.
מקריאה בפורומים כנראה שה Dolby Atmos דורש דיי הרבה פרוססינג מה שלא משאיר למעבד מספיק כוח בשביל לטפל בכיול של Audyssey .
אם מסתכלים על השדרוג שאונקיו מציעה לדגמי ה X3X על מנת שיתמכו ב Dolby Atmos אפשר לראות שהמכנה המשותף הוא שלאף אחד מהם אין Audyssey. לחלק מהם בדיוק אותו המעבד כמו בסדרת ה X2X ..אבל בגלל שאין להם Audyssey המעבד שלהם לבצע את החישובים הנדרשים עבור ה Dolby Atmos. זו יכולה להיות סיבה אפשרית לירידה של אונקיו מ Audyssey וגם הסיבה לכך ששדרוג התוכנה שיאפשר תמיכה ב Dolby Atmos אפשרי רק ברסיברים שאין להם Audyssey.
מקריאה בפורומים כנראה שה Dolby Atmos דורש דיי הרבה פרוססינג מה שלא משאיר למעבד מספיק כוח בשביל לטפל בכיול של Audyssey .
אם מסתכלים על השדרוג שאונקיו מציעה לדגמי ה X3X על מנת שיתמכו ב Dolby Atmos אפשר לראות שהמכנה המשותף הוא שלאף אחד מהם אין Audyssey. לחלק מהם בדיוק אותו המעבד כמו בסדרת ה X2X ..אבל בגלל שאין להם Audyssey המעבד שלהם לבצע את החישובים הנדרשים עבור ה Dolby Atmos. זו יכולה להיות סיבה אפשרית לירידה של אונקיו מ Audyssey וגם הסיבה לכך ששדרוג התוכנה שיאפשר תמיכה ב Dolby Atmos אפשרי רק ברסיברים שאין להם Audyssey.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
@Lior_M
גם אין להם THX אפילו לדגמים החדשים והמתקדמים ביותר עם atmos מובנה כמו ה 3030 ין אודיסי ולא THX. לאלו בטח שאין בעיה של מעבד חלש. לדעתי הבעיה היא שאין עדיין תקנים לאודיסי ול THX שתואמים לתקן atmoS. לדעתי גם חברת לוקאס וגם חברת אודיסי לא מוכנות לאשר את התקנים שלהם לרסיבר שקיים בו atmos עד אשר הן יוכלו לתמוך גם בו. זה אומר שאודיסי תשדרג את התוכנה שלה בכדי שהיא תוכן לבצע כיול ושיפור מבוסס DSP גם עבור atmos. אותו כנ"ל לגבי THX שצריכים לפתח אלגורתמי DSP שישפרו את atmos. לדעתי שתי החברות ממתינות עד שגם DTS-UHD יהיה מוכן לשימוש הביתי ואז הם יציעו את הגרסאות המעודכנות שלהם. הבעיה היא שחברות יצרני הרסיברים רודפות בצע ומנסות להפיל לקוחות בפח עי לגרום להם למהר ולרכוש רסיבר שבעוד שנה הם אפילו לא יצליחו למכור במחצית המחיר... רק מפגר גמור ירכוש כרגע רסיבר חדש...
גם אין להם THX אפילו לדגמים החדשים והמתקדמים ביותר עם atmos מובנה כמו ה 3030 ין אודיסי ולא THX. לאלו בטח שאין בעיה של מעבד חלש. לדעתי הבעיה היא שאין עדיין תקנים לאודיסי ול THX שתואמים לתקן atmoS. לדעתי גם חברת לוקאס וגם חברת אודיסי לא מוכנות לאשר את התקנים שלהם לרסיבר שקיים בו atmos עד אשר הן יוכלו לתמוך גם בו. זה אומר שאודיסי תשדרג את התוכנה שלה בכדי שהיא תוכן לבצע כיול ושיפור מבוסס DSP גם עבור atmos. אותו כנ"ל לגבי THX שצריכים לפתח אלגורתמי DSP שישפרו את atmos. לדעתי שתי החברות ממתינות עד שגם DTS-UHD יהיה מוכן לשימוש הביתי ואז הם יציעו את הגרסאות המעודכנות שלהם. הבעיה היא שחברות יצרני הרסיברים רודפות בצע ומנסות להפיל לקוחות בפח עי לגרום להם למהר ולרכוש רסיבר שבעוד שנה הם אפילו לא יצליחו למכור במחצית המחיר... רק מפגר גמור ירכוש כרגע רסיבר חדש...
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
אתה תכתוב שטויות ואני אתקן אותך.
והפעם נלמד לכתוב ולקרוא THX .
http://www.eu.onkyo.com/en/products/tx- ... 17903.html
http://www.eu.onkyo.com/en/products/tx- ... 17903.html
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·mbd כתב:אתה תכתוב שטויות ואני אתקן אותך.
http://www.eu.onkyo.com/en/products/tx- ... 17903.html...
מטורף מה שקורה פה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

·istarmini כתב:·......
![]()
![]()
![]()
מטורף מה שקורה פה....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי שהוא התכוון ל THX Processing Mode ולא לתקן עצמו אבל בכל מקרה זו טעות. ל 1030 ול 3030 יש THX Processing Mode.istarmini כתב:·......
![]()
![]()
![]()
מטורף מה שקורה פה....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·ללא ספק הוא מגלה בשרשור רק כוונות טובותLior_M כתב:נראה לי שהוא התכוון ל THX Processing Mode ולא לתקן עצמו אבל בכל מקרה זו טעות. ל 1030 ול 3030 יש THX Processing Mode..........