Asafc כתב:אני גם קיבלתי את ההצעה הזו: התקנה חינם ותשלום 30 שקל במקום 15 על ה magicHD (סה"כ תוספת של 15 שקל לחודש)
אני כרגע מתלבט כי העיניין שהראוטר יושב בסלון ולא באמצע הבית מטריד אותי.
Asafc כתב:אני כרגע מתלבט כי העיניין שהראוטר יושב בסלון ולא באמצע הבית מטריד אותי.
...
לא רק אותך. יש לי מיקום מאוד ספציפי לראוטר כדי לקבל קליטה אלחוטית איכותית בכל חלקי הבית. ואני לא רוצה לשנות את המיקום.
מה שגם קיר הסלון משותף לחדר השינה ואני לא בטוח שאני רוצה לישון כל כך קרוב למשדר RF חזק שפועל כל הזמן.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
יש ליד המחשב נקודת כבלים ונקודת טלפון, לזה הכוונה? זה מספיק בשביל לחבר אותו לFB או שאני צריך תשתית נפרדת לרשת?
הקטע הוא שהיום הראוטר יושב צמוד לנייח שנמצא בלב הבית, ככה אני מחבר את הנייח אליו בצורה קווית ושאר הבית בWIFI.
אם אתקין את הFB, הראוטר יעבור מן הסתם לסלון ומשם אין לי אפשרות להעביר כבל ישירות לנייח.
מחיר טוב, הדבר היחידי שבגללו אני חושש (חוץ מהאישה) זה בגלל חדר מחשב שיש לי בבית.
בחדר יש הרואטר+סוויץ+NAS, מהסוויץ יוצאים כבלים ישירות לסטרימרים שנמצאים בכל אחד החדרים.
מה יקרה עכשיו? הפייבר יישב לי בסלון (איפה שיש כבל שמחובר כבר לסטרימר).....
בשביל מה אני צריך סוויץ לסלון. יש לי חדר מחשב/תקשורות שממנו יוצאים כבלים לכל חדר בבית.
אם כבר, אני אחבר את הכבל של הפייבר לכבל של החדר התקשורת שמחובר לnas.