סקירה intel nuc n2820 עם מערכת הפעלה windows 7
gig
תשמע לדעתי KSP לא יזכו אותך
אם אתה רוצה אני מוכן אך ורק כדי שלא תתבאס על כל הנושא להציע תחלופה ראש בראש למחשב חדש חזק יותר משמעותית אם מעניין דבר איתי בפרטי.
אני לא יכול שלא לתהות, בדקת שהזיכרון שדחפו לך הוא באמת low voltage?
לפי מה שאת מתאר יכול להיות שעבדו בשיטת מצליח
תשמע לדעתי KSP לא יזכו אותך
אם אתה רוצה אני מוכן אך ורק כדי שלא תתבאס על כל הנושא להציע תחלופה ראש בראש למחשב חדש חזק יותר משמעותית אם מעניין דבר איתי בפרטי.
אני לא יכול שלא לתהות, בדקת שהזיכרון שדחפו לך הוא באמת low voltage?
לפי מה שאת מתאר יכול להיות שעבדו בשיטת מצליח
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה נשמע לי גם כמו זכרון פנימי לא תואם.
תוודא בקבלה של הרכישה שקנית זכרון DDR3L ולא DDR3.
תוודא בקבלה של הרכישה שקנית זכרון DDR3L ולא DDR3.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
moog,
החליפו לי את כל הנוק, פשוט נתנו לי אחד חדש בקופסא (עם הניילונים).. והאמת היא שלא בדקתי, כי כל העניין של מיני זה לא משהו חזק אצלי בבית אז אין לי עוד זכרונות כאלו קטנים. הזכרון ששמתי בו בכל מקרה היה G.Skill 4GB Low Volatge 1600Mhz DDR3L.
draco,
לא לא, אני בחרתי את הזכרון טוב ^ אז אני מניח שזו לא הבעיה. בכל מקרה ההורים שלי מתעקשים שנלך לKSP ונקבל זיכוי או משהו למרות שאני מרגיש שזה חסר כל סיכוי...
pixies,
אני מניח שזו לא הבעיה, הנוק הספציפי הזה תומך במתח של 1.35V ותומך ב1600MHZ, אז הזכרון מתאים..
החליפו לי את כל הנוק, פשוט נתנו לי אחד חדש בקופסא (עם הניילונים).. והאמת היא שלא בדקתי, כי כל העניין של מיני זה לא משהו חזק אצלי בבית אז אין לי עוד זכרונות כאלו קטנים. הזכרון ששמתי בו בכל מקרה היה G.Skill 4GB Low Volatge 1600Mhz DDR3L.
draco,
לא לא, אני בחרתי את הזכרון טוב ^ אז אני מניח שזו לא הבעיה. בכל מקרה ההורים שלי מתעקשים שנלך לKSP ונקבל זיכוי או משהו למרות שאני מרגיש שזה חסר כל סיכוי...
pixies,
אני מניח שזו לא הבעיה, הנוק הספציפי הזה תומך במתח של 1.35V ותומך ב1600MHZ, אז הזכרון מתאים..
moog,
כל זה כבר דיי מאוחר כי אתמול החזרתי את המחשב לKSP..
motikfir,
הזכרון הפנימי והדיסק הקשיח נשארו אותו הדבר מהרכישה, KSP טענו שזה לא מקור הנזק ופשוט הנוק היה תקול אז החליפו לי רק אותו.
הרצתי על הנוק Windows 8.1 Pro 64bit, רציתי לבדוק עליו windows 7 אבל כבר היה מאוחר מדי והמחשב לא עלה בכלל (בדיוק כמו פעם שעברה)..
כל זה כבר דיי מאוחר כי אתמול החזרתי את המחשב לKSP..
motikfir,
הזכרון הפנימי והדיסק הקשיח נשארו אותו הדבר מהרכישה, KSP טענו שזה לא מקור הנזק ופשוט הנוק היה תקול אז החליפו לי רק אותו.
הרצתי על הנוק Windows 8.1 Pro 64bit, רציתי לבדוק עליו windows 7 אבל כבר היה מאוחר מדי והמחשב לא עלה בכלל (בדיוק כמו פעם שעברה)..
- Shahar8080
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
חשבתי ללכת לקנות גם אבל הסיפור שלך הפחיד אותי...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם אבא שלי וגם עוד אנשים שאני מכיר קנו את המחשב הזה. אין אצלם שום בעייה, והוא דלוק כל הזמן ללא כיבוי.
להערכתי הזכרון היה פגום ו-KSP פשוט העבירו אותו ממחשב למחשב. בגלל זה הבעייה אצל גיגית כנראה לא נעלמה.
להערכתי הזכרון היה פגום ו-KSP פשוט העבירו אותו ממחשב למחשב. בגלל זה הבעייה אצל גיגית כנראה לא נעלמה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
פשוט אל תקנו ב KSP, יש מקומות אחרים. אני בכלל לא אופתע אם אכן הם העבירו לו זכרונות תקולים ממחשב למחשב.
הקטע הוא שאם זה הזכרון הפנימי מקור הבעיה, למה המחשב עובד בהתחלה בסדר? ולא רק זה, ההתדרדרות שלו היא בהדרגה..:
עובד טוב -> מסך נתקע עם ריצוד כחול פעם ראשונה שריסט מסדר את זה והכל חוזר להיות בסדר -> מחשב עובד טיפה זמן ואז שוב תקלות שגורמות לריסט -> מחשב בקושי עובד ואז נתקע/נכבה -> לא מגיע אפילו למסך ההתחלה ונתקע במסך מרצד כחול על הטעינה של ה nuc -> השבתה טוטלית: שמפעילים או שהוא יתקע ישר או שלא יראו שום דבר והוא כל הזמן יעשה לעצמו ריסט.
אתם שמים לב להדרגיות שבעניין? כאילו הנוק באמת מגיע טוב ונהרס לאט לאט..
עובד טוב -> מסך נתקע עם ריצוד כחול פעם ראשונה שריסט מסדר את זה והכל חוזר להיות בסדר -> מחשב עובד טיפה זמן ואז שוב תקלות שגורמות לריסט -> מחשב בקושי עובד ואז נתקע/נכבה -> לא מגיע אפילו למסך ההתחלה ונתקע במסך מרצד כחול על הטעינה של ה nuc -> השבתה טוטלית: שמפעילים או שהוא יתקע ישר או שלא יראו שום דבר והוא כל הזמן יעשה לעצמו ריסט.
אתם שמים לב להדרגיות שבעניין? כאילו הנוק באמת מגיע טוב ונהרס לאט לאט..
אוקיי KSP לא מוכנים לתת זיכוי או את הכסף חזרה, טוענים שהמחשב עובד טוב, אראה כבר מה אפשר לעשות בעניין.
אבל אני רואה פה משהו מוזר.. בואו נצא מנקודת הנחה שהמחשב לא תקול ואולי יש חוסר תאימות עם הרכיבים.
תראו מה מצאתי באתר שלהם: http://ksp.co.il/?uin=23404
אלו בדיוק החלקים ששמתי בנוק שלי, זכרון פנימי G.Skill 1x4GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz והארד דיסק Hitachi Travelstar Z5K500 500GB 5400RPM.
עכשיו חזרנו לנק' שהנוק לא תקול ואולי החלקים עושים את הבעיה, אז אפשר להסיק מכך שKSP מוכרים נוקים מוכנים שהולכים לעשות 100% בעיות לאנשים?
או שהם פשוט שמו את המחשב שלי למכירה ומסתכל עליו בלי לדעת?
אבל אני רואה פה משהו מוזר.. בואו נצא מנקודת הנחה שהמחשב לא תקול ואולי יש חוסר תאימות עם הרכיבים.
תראו מה מצאתי באתר שלהם: http://ksp.co.il/?uin=23404
אלו בדיוק החלקים ששמתי בנוק שלי, זכרון פנימי G.Skill 1x4GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz והארד דיסק Hitachi Travelstar Z5K500 500GB 5400RPM.
עכשיו חזרנו לנק' שהנוק לא תקול ואולי החלקים עושים את הבעיה, אז אפשר להסיק מכך שKSP מוכרים נוקים מוכנים שהולכים לעשות 100% בעיות לאנשים?
או שהם פשוט שמו את המחשב שלי למכירה ומסתכל עליו בלי לדעת?