משהו חדש נקלט פתאום באפיק 28 ובקשה מהחבר'ה שיש להם ממיר DTT
אולי במקום לכיוון ירושלים האנטנה שלכם כוונה בטעות לכיוון רצועת עזה? חחח... די מצחיקה המחשבה בהתחשב בזה שלרוב ערבים בונים את הבניינים בארץ...benco6 כתב:גם לי זה מוזר .אבל אני גר בקרית אונו אנטנה של יאגי מחוץ לחלון וכל ערב נעלם לי השידור אגב ב2ממירים...
ועכשיו מי שמבצע סריקה מחודשת של הערוצים מקבל שוב באפיק 35 את תחנת 4SHABAB אבל זה לא הבונוס הכי גדול.
עלה ערוץ QURAN TV שמשדר פסוקים מהקוראן כולל תרגום באנגלית אז אם בא לכם להתאסלם, יש לכם איפה להתחיל.
וערוץ STARCOM2 עזב את שידורי הספורט לטובת שידור טקסי רמדאן מהכעבה בסעודיה.
השידור נקלט בכפר סבא גם עם אנטנה פנימית כשהיא מכוונת לדרום-מערב, כך שנראה שמקור השידור מעזה אך בגלל שהמשדר חזק, קולטים איכשהו גם עם אנטנות חיצוניות בכיוון שונה.
עלה ערוץ QURAN TV שמשדר פסוקים מהקוראן כולל תרגום באנגלית אז אם בא לכם להתאסלם, יש לכם איפה להתחיל.
וערוץ STARCOM2 עזב את שידורי הספורט לטובת שידור טקסי רמדאן מהכעבה בסעודיה.
השידור נקלט בכפר סבא גם עם אנטנה פנימית כשהיא מכוונת לדרום-מערב, כך שנראה שמקור השידור מעזה אך בגלל שהמשדר חזק, קולטים איכשהו גם עם אנטנות חיצוניות בכיוון שונה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא קולט כלום. אם אתה בכפ"ס אני מניח שהשידור הוא דווקא מאזור קלקיליה או משהו בסביבה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לפני איזה שנתיים ראיתי פעם שידור ממצריים על תדר 32 (562MHz) ליום אחד ומאז הוא נעלם.