שרשור תגובות: מסיבת עיתונאים- UNLIMITED חברת התקשורת החדשה של ישראל יצאה לדרך!
אין שום לוח זמנים, הם בעצמם לא יודעים איפה הם יתחילו, מה גם שדובר לפחות על 7 שנים וזה אפילו לא פריסה מלאה, אין סיכוי בעולם שזה יקח 3 שנים דיי לחיות בסרט, חוץ מהכרזות באוויר שמעת משהו פרקטי? שום דבר, לא תכנית פריסה ולא כלום
והוט ובזק ממש לא בלחץ בדיוק מהסיבה הזאת, זה לא דבר חדש להם, ובטח לא בא בהפתעה היות שהם יודעות את זה כבר כמה שנים
שנראה באמת לוח זמנים והתקדמות נדבר, כרגע זה סתם דיבורים והכרזות באוויר
שירותי טלפוניה? נו באמת אני משלם 50 ש"ח לשיחות ללא הגבלה וזה עוד מהפלאפון, לאן עוד נראה לך שזה ירד
ולגבי טלוויזיה.... אני אפילו לא אתחיל, נדבר אחרי שתתחבר אליהם
והוט ובזק ממש לא בלחץ בדיוק מהסיבה הזאת, זה לא דבר חדש להם, ובטח לא בא בהפתעה היות שהם יודעות את זה כבר כמה שנים
שנראה באמת לוח זמנים והתקדמות נדבר, כרגע זה סתם דיבורים והכרזות באוויר
שירותי טלפוניה? נו באמת אני משלם 50 ש"ח לשיחות ללא הגבלה וזה עוד מהפלאפון, לאן עוד נראה לך שזה ירד
ולגבי טלוויזיה.... אני אפילו לא אתחיל, נדבר אחרי שתתחבר אליהם
נכון, אנחנו כצרכנים כבר למודי נסיון ומלאי אכזבות.
אני מסכים שצריך לראות תוצאות בשטח וכרגע הבטיחו חודש וחצי. אנשים פה מחכים שנים (אני אישית זוכר שדיברו על התשתית של חברת חשמל עוד בימי ילדותי אי שם לפני כמה עשרות שנים). מה זה חודש וחצי לעומת כל הזמן שהמתנו? כלום. מה נקבל? זה נדע בעוד חודש וחצי.
עצם העובדה שמאחורי המיזם עומדות חברות פרטיות עם כוונת רווח, דווקא מעודדת אותי בניגוד לעידן+ וערוץ 1, שבבעלות וניהול ממשלתי.
אז נכון חברת חשמל בבעלות חלקית על המיזם, אז מה? זה רק כי משתמשים בתשתית שלה בכדי לפרוס את הסיבים.
עצם העובדה שלפי ההכרזה המרחק המקסימלי מכל בית אב היום הוא 10 ק"מ היא משמעותית. אם היא שקרית או מוגזמת, אנחנו נגלה, אבל אני אישית מעדיף להיות אופטימי.
לגבי חיסכון בטלפוניה, יש עוד הרבה במה לחסוך:
1. לא לכל אחד יש קליטה סלולרית טובה בכל אזורי הבית, בטח לאור כל ההתנגדויות להקמת אנטנות קרוב לאזורי מגורים
2. שיחות לחו"ל לנייחים וניידים במחירים תחרותיים כשלכל ספק יש גישה מאוד קלה ללקוח
3. הרבה אנשים היום עוד מנויים בבזק ומשלמים דמי אחזקת קו קבועים או מחוסר ברירה או עקב שימוש באינטרנט מהיר של בזק. עוד תחרות אולי סוף סוף תשפר את החזית הזאת.
אני מסכים שצריך לראות תוצאות בשטח וכרגע הבטיחו חודש וחצי. אנשים פה מחכים שנים (אני אישית זוכר שדיברו על התשתית של חברת חשמל עוד בימי ילדותי אי שם לפני כמה עשרות שנים). מה זה חודש וחצי לעומת כל הזמן שהמתנו? כלום. מה נקבל? זה נדע בעוד חודש וחצי.
עצם העובדה שמאחורי המיזם עומדות חברות פרטיות עם כוונת רווח, דווקא מעודדת אותי בניגוד לעידן+ וערוץ 1, שבבעלות וניהול ממשלתי.
אז נכון חברת חשמל בבעלות חלקית על המיזם, אז מה? זה רק כי משתמשים בתשתית שלה בכדי לפרוס את הסיבים.
עצם העובדה שלפי ההכרזה המרחק המקסימלי מכל בית אב היום הוא 10 ק"מ היא משמעותית. אם היא שקרית או מוגזמת, אנחנו נגלה, אבל אני אישית מעדיף להיות אופטימי.
לגבי חיסכון בטלפוניה, יש עוד הרבה במה לחסוך:
1. לא לכל אחד יש קליטה סלולרית טובה בכל אזורי הבית, בטח לאור כל ההתנגדויות להקמת אנטנות קרוב לאזורי מגורים
2. שיחות לחו"ל לנייחים וניידים במחירים תחרותיים כשלכל ספק יש גישה מאוד קלה ללקוח
3. הרבה אנשים היום עוד מנויים בבזק ומשלמים דמי אחזקת קו קבועים או מחוסר ברירה או עקב שימוש באינטרנט מהיר של בזק. עוד תחרות אולי סוף סוף תשפר את החזית הזאת.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
תאמין לי שגם אני מחכה כמו כולם למהירות העלאה נורמאלית, אפילו לראות את המצלמות שלי מהבית אני יכול באיכות מסריחה רק בגלל ה-UPLOAD הגרוע, אבל אני יודע שזה יכול לקחת שנים, ואין לי מה להתקגש מה"רשמיות", זה לא עניין של פסימי זה עניין של להיות מציאותי, מה יתן לי להתלהב ממשהו שאני לא יקבל עוד מי יודע כמה שנים ? אם יהיה באמת מידע רלוונטי על פריסה ויגידו שהולכים בשנה הקרובה לפרוס ברחוב שלי אני אולי אתחיל להתלהב (וגם אז, לא בטוח שאסמוך עליהם) זה שזה חברה פרטית לא נותן לי הרבה, להיפך, הם מבחינתם ילכו למקומות עם הכי הרבה ביקוש וזה יהיה האינטרס שלהם, אני ממש לא מעניין אותם, מה שאיכפת להם זהרווח, ככה שאם לא יהיה יותר מדיי ביקוש באיזור שלי לאומת מקומות אחרים אולי גם עוד 10 שנים זה לא יגיע אליי אליך או לכל אחד אחר, ולכן אין לי ממה להתרגש
לגבי הטלפון, אם מישהו עדיין משלם לבזק על החזקת קו זה רק בגלל שהוא פראייר, יש לך כבר איזה 7 חברות שמתחרות בבזק, עוד אחת לא תשנה כלום, וגם שיחות לחול כבר הגיעו למחירי רצפה
בכל מקרה,יש פסימי ויש ריאלי, אני אשמח רק שיגידו לי מתי אני באמת יכול להרים את הטלפון ולהתחבר, ולא יחרטטו אותי עם הכרזות שאין להם שום גיבוי...
לגבי הטלפון, אם מישהו עדיין משלם לבזק על החזקת קו זה רק בגלל שהוא פראייר, יש לך כבר איזה 7 חברות שמתחרות בבזק, עוד אחת לא תשנה כלום, וגם שיחות לחול כבר הגיעו למחירי רצפה
בכל מקרה,יש פסימי ויש ריאלי, אני אשמח רק שיגידו לי מתי אני באמת יכול להרים את הטלפון ולהתחבר, ולא יחרטטו אותי עם הכרזות שאין להם שום גיבוי...
מי שמשלם לבזק על הקו פראייר? מה עם כל מעלית שחייבת קו חירום? לחצני מצוקה? אזעקה שמחוברת לטלפון? אם בזק יאלצו לוותר על הסכום הזה, זה יחסוך הרבה כסף להמון אנשים אולי אפילו לך בלי שאתה יודע.
ואם אתה מעדיף שליטה וניהול ממשלתי, שיהיה לך בהצלחה עם הנמלים, דואר ישראל, וכו'. החברות רוצות את הכסף שלך, אבל יש הגיון במהלך שנועד כנראה לחסוך צורך בגיוס כספים להקמת תשתית יקרה מאוד (בטר פלייס מישהו?)
אני מסכים שזה מטריד, אבל אני, כאמור, מעדיף להיות אופטימי
ואם אתה מעדיף שליטה וניהול ממשלתי, שיהיה לך בהצלחה עם הנמלים, דואר ישראל, וכו'. החברות רוצות את הכסף שלך, אבל יש הגיון במהלך שנועד כנראה לחסוך צורך בגיוס כספים להקמת תשתית יקרה מאוד (בטר פלייס מישהו?)
אני מסכים שזה מטריד, אבל אני, כאמור, מעדיף להיות אופטימי
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
איך אני יודע שאני רשום באתר unlimited?
נרשמתי פעם אחת הוא קיבל, אך לא נתן אישור ,אחכ נסיתי שוב לא נותן לי להרשם הוא שם כמו תמרור עגול שאסור לחנות
איך אני יודע שאני רשום?
איך אני יודע שאני רשום?
יש לך מספיק חברות שמתחרות בבזק, אף אחד לא הכריח אותך להתחבר אליהםshayze כתב:מי שמשלם לבזק על הקו פראייר? מה עם כל מעלית שחייבת קו חירום? לחצני מצוקה? אזעקה שמחוברת לטלפון? אם בזק יאלצו לוותר על הסכום הזה, זה יחסוך הרבה כסף להמון אנשים אולי אפילו לך בלי שאתה יודע.
אני מסכים שזה מטריד, אבל אני, כאמור, מעדיף להיות אופטימי...
בענין פריסה ברור שאני מעדיף ניהול ממשלתי, ככה פורסים לפי תוכנית ולא לפי ביקוש, מה שאומר שגם איפה שאין הרבה ביקוש עדיין יפרסו, מה הקשר בין הנמלים לבין פריסת תשתית ?
לא אמרתי שאין היגיון, אתה סתם מגיב על דברים שלא אמרתי, אמרתי שזה שזאת חברה פרטית זה לא לטובת אף אחד, בכל העולם מעדיפים פריסת תשתית של המדינה ולא של חברות פרטיות, זה למה עד עכשיו 90% לא יוכולים לקבל בזק יותר מ30MB ויש כאלה שגם הרבה פחות
תמשיך להיות אופטימי, שיהיה לך על מה, תשתף את כולנו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני מאוד מקווה שהם יצליחו לקדם את המיזם.
אני בכל מקרה אקח 1Gb/1Gb אם זה טכנית יהיה אפשרי... אני אפילו לא יכול לדמיין קצבי תקשורת כאלה...
האירוניה היא כמובן שבזק פרסה לפני 20 שנה סיבים אופטיים לכל הבתים במודיעין. גם אלי הביתה יש סיב אופטי של בזק שמשמש ל... העברת הטלפון בלבד. אפילו בשביל ADSL הם פרסו חוט נחושת במקביל לסיב...
אני בכל מקרה אקח 1Gb/1Gb אם זה טכנית יהיה אפשרי... אני אפילו לא יכול לדמיין קצבי תקשורת כאלה...
האירוניה היא כמובן שבזק פרסה לפני 20 שנה סיבים אופטיים לכל הבתים במודיעין. גם אלי הביתה יש סיב אופטי של בזק שמשמש ל... העברת הטלפון בלבד. אפילו בשביל ADSL הם פרסו חוט נחושת במקביל לסיב...
יקירי, אנא ממך הורד הטונים ושמור על הדיון נעים.puma1 כתב:יש לך מספיק חברות שמתחרות בבזק, אף אחד לא הכריח אותך להתחבר אליהם......
בענין פריסה ברור שאני מעדיף ניהול ממשלתי, ככה פורסים לפי תוכנית ולא לפי ביקוש, מה שאומר שגם איפה שאין הרבה ביקוש עדיין יפרסו, מה הקשר בין הנמלים לבין פריסת תשתית ?
לא אמרתי שאין היגיון, אתה סתם מגיב על דברים שלא אמרתי, אמרתי שזה שזאת חברה פרטית זה לא לטובת אף אחד, בכל העולם מעדיפים פריסת תשתית של המדינה ולא של חברות פרטיות, זה למה עד עכשיו 90% לא יוכולים לקבל בזק יותר מ30MB ויש כאלה שגם הרבה פחות
תמשיך להיות אופטימי, שיהיה לך על מה, תשתף את כולנו...
לענייננו:
1. לא כל תוכן התגובה שלי חייב להיות קשור לדבריך. העלתי טענה שנראית לי הגיונית ועדיין מטרידה אותי באופן אישי. מטרידה כי אין עדיין מידע רלוונטי שיאשש או יסתור את המסקנות האפשריות שלה.
2. לגבי בזק, לא יודע אם שמת לב, אבל ברגע שיש צורך בזמינות גבוהה של הקו גם לאורך הפסקות חשמל (מעלית/לחצני חירום וכו') אין פתרון אחר חוץ מבזק היום. כך שתחרות שתוריד להם את המחיר בהחלט נחוצה
3. חברת דואר ישראל בניהול ממשלתי ועל סף קריסה, הנמלים משביתים את העמסת ופריקת הסחורות לפי גחמות הועד, משכורות עתק רצות שם, וכמובן קרובי משפחה מוכנסים לרוב. ניהול ממשלתי הוכיח את עצמו במדינה שלנו כלא יעיל, שלא לומר בזבזני, איטי, בירוקרטי ומסורבל. חלק מהסיבה לעיכוב בפרוייקט כ"כ הרבה זמן הוא שבעבר הניהול היה ממשלתי (כמה זמן רץ הפיילוט בקרית שמונה? הנה תזכורת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820326,00.html). אני בכלל לא מדבר על שקיעת מחלף דרור, והעיכובים העצומים בפרוייקט כביש 531, כולם בניהול ממשלתי וכו' וכו'... אני אישית חושב שהדבר הכי טוב לעשות הוא לתת לגוף פרטי עם כוונות רווח לפרוס את התשתית בתמיכה ממשלתית. אחרת לא היינו רואים את הפרוייקט הזה גם בעוד 20 שנים.
4. לגבי בזק ומהירויות ההורדה, בזק בחרו לא להשקיע בתשתיות, ועד שהשקיעו, השקיעו בטכנולוגיה שאינה מספיק יציבה, הנה עובדה שהיום יש אינטרנט במהירות 100 מגה של הוט, אצלי עובד נהדר. לעומת זאת, פעם אחרונה שביררתי בבזק, ברחוב שלי (שכונה חדשה עם תשתיות חדשות) המהירות המקסימלית שהתאפשרה היתה "10 מגה".
The story of stuff
The story of stuff
חיפשתי סמיילי מזיל ריר, אבל אין...oferlaor כתב:אני מאוד מקווה שהם יצליחו לקדם את המיזם.
האירוניה היא כמובן שבזק פרסה לפני 20 שנה סיבים אופטיים לכל הבתים במודיעין. גם אלי הביתה יש סיב אופטי של בזק שמשמש ל... העברת הטלפון בלבד. אפילו בשביל ADSL הם פרסו חוט נחושת במקביל לסיב......
The story of stuff
The story of stuff
אין לי מושג מה אתה רוצה מה" טונים", אבל שיהיה...shayze כתב:
יקירי, אנא ממך הורד הטונים ושמור על הדיון נעים.......
לענייננו:
1. לא כל תוכן התגובה שלי חייב להיות קשור לדבריך. העלתי טענה שנראית לי הגיונית ועדיין מטרידה אותי באופן אישי. מטרידה כי אין עדיין מידע רלוונטי שיאשש או יסתור את המסקנות האפשריות שלה.
2. לגבי בזק, לא יודע אם שמת לב, אבל ברגע שיש צורך בזמינות גבוהה של הקו גם לאורך הפסקות חשמל (מעלית/לחצני חירום וכו') אין פתרון אחר חוץ מבזק היום. כך שתחרות שתוריד להם את המחיר בהחלט נחוצה
3. חברת דואר ישראל בניהול ממשלתי ועל סף קריסה, הנמלים משביתים את העמסת ופריקת הסחורות לפי גחמות הועד, משכורות עתק רצות שם, וכמובן קרובי משפחה מוכנסים לרוב. ניהול ממשלתי הוכיח את עצמו במדינה שלנו כלא יעיל, שלא לומר בזבזני, איטי, בירוקרטי ומסורבל. חלק מהסיבה לעיכוב בפרוייקט כ"כ הרבה זמן הוא שבעבר הניהול היה ממשלתי (כמה זמן רץ הפיילוט בקרית שמונה? הנה תזכורת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820326,00.html). אני בכלל לא מדבר על שקיעת מחלף דרור, והעיכובים העצומים בפרוייקט כביש 531, כולם בניהול ממשלתי וכו' וכו'... אני אישית חושב שהדבר הכי טוב לעשות הוא לתת לגוף פרטי עם כוונות רווח לפרוס את התשתית בתמיכה ממשלתית. אחרת לא היינו רואים את הפרוייקט הזה גם בעוד 20 שנים.
4. לגבי בזק ומהירויות ההורדה, בזק בחרו לא להשקיע בתשתיות, ועד שהשקיעו, השקיעו בטכנולוגיה שאינה מספיק יציבה, הנה עובדה שהיום יש אינטרנט במהירות 100 מגה של הוט, אצלי עובד נהדר. לעומת זאת, פעם אחרונה שביררתי בבזק, ברחוב שלי (שכונה חדשה עם תשתיות חדשות) המהירות המקסימלית שהתאפשרה היתה "10 מגה"....
1. מה הקשר קשור או לא קשור לדבריי? אתה אומר שיש היגיון בצורה שהם פורסים, והרי ברור שיש היגיון, נו ו...? מה הקשר בין זה שיש היגיון לזה שאנחנו מפסידים מזה?
2.צודק אז השניים וחצי אנשים שחייבים טלפון גם בשעה של הפסקת חשמל פעם בשנה וגם אין להם קליטה בסלולרי יזכו אולי להנחה של כמה שקלים, שזה בערך 20 איש (שלא נדבר גם על זה שיש פתרונות אחרים כמו אל פסק) לבנתיים אתה היחיד שמדבר על זה, לא ממש נראה שמישהו מתעניין בשרותי הטלפוניה שלהם, כאילו שזה מה שחסר לכולם פה
3 שום דבר לא מושלם, ואין קשר בין הדואר והנמל והקמת תשתית, חברה פרטית פועלת רק על בסיס אינטרס כלכלי, להבדיל מתשתית ממשלתית שמיועדת לרשת מדינה שלמה בלי קשר לביקוש, ובקשר לעיכוב, אף אחד לא רצה להשקיע בתשתית, זה למה לקח שנים
4 . אתה רק מחזק את הטענה, בזק בחרה לא להשקיע, כי מבחינתם לא היה נראה משתלם, וזה בדיוק מה שיכול לקרות, שרוב האנשים בכלל לא יוכלו להתחבר בגלל כדאיות כלכלית של הקמת תשתית באיזור שלהם
בכל מקרה, זה מתחיל להיות לופ מעייף, אם אתה רוצה להתלהב מהכרזות ריקות, שיהיה בכיף, תעלה תמונות שיגיע המתקין
1. אתה בעצמך אמרת:
2. לא ידעתי שיש רק 2 וחצי מעליות שמחוייבות בקו של בזק בארץ. חשבתי שכולן ככה.
3. אני אדם שמאוד מאמין שיש דברים שהמדינה צריכה לדאוג להם. אבל הוט (או זכייני הכבלים) פרסו את התשתית לבד כחברה פרטית. נכון, בזק, פרסה את התשתית הראשונית שלה כחברה ממשלתית, אבל לא צריך להזכיר לך כמה חודשים היה צריך להמתין כדי לקבל התקנה של קו טלפון, מי לא מכיר בארץ את המשפט "קוסונם בזק"? הוא לא סתם נולד. בשורה התחתונה, צריך אינטרס לפרוס תשתית. והאינטרס הכלכלי הוא החזק ביותר להשקיע סכום כסף כזה גדול. חברת חשמל בגרעונות עצומים, והממשלה מתקשה כל הזמן לחלק את התקציב שיש לה, ורק היום היתה כתבה שרוצים שלפיד יעלה מיסים שוב בגלל גרעון גדול, ויש מאבקים לצמצום תקציב הצבא וכן הלאה. אני לא רואה את המדינה שלנו מקצה משאבים למשהו כמו תשתית אינטרנט בסיבים, לפני משכורות למורים, רופאים, תרופות לסל הבריאות, תחזוקת כבישים, בטחון המדינה וכו' וכו' וכו'...תרצה או לא, רוב האנשים בכלל לא מבינים למה הם צריכים אינטרנט כל כך מהיר. ולא מעניין אותם קצב ההעלאה כדי להכנס לכמה אתרים ולשלוח כמה מיילים. בטח שאין אין מספיק כמוך וכמוני בכדי להביא את הנושא למקום ריאלי בסדר העדיפות הלאומי והקצאת תקציבים ראויים למטרה.
בשורה התחתונה, זה נחמד, זה מגניב, זה מאפשר לך לעשות הרבה דברים שלא יכולת עד עכשיו, זה עדיין מותרות.
חוץ מזה שגם אם תתעלם מכל מה שכתבתי, מבחן התוצאה מראה שפרוייקטים ממשלתיים לא זזים ופרוייקטים פרטיים טסים.
בשורה התחתונה, כרגע יש שתי אפשרויות: פסימיות או אופטימיות. עד שלא יהיה מידע נוסף, אני מעדיף להיות אופטימי, אתה רוצה להיות פסימי, זאת זכותך המלאה.
ולשאלתך, זה חלק מהסיבה שביקשתי שתנמיך טונים.לא אמרתי שאין היגיון, אתה סתם מגיב על דברים שלא אמרתי...
2. לא ידעתי שיש רק 2 וחצי מעליות שמחוייבות בקו של בזק בארץ. חשבתי שכולן ככה.
3. אני אדם שמאוד מאמין שיש דברים שהמדינה צריכה לדאוג להם. אבל הוט (או זכייני הכבלים) פרסו את התשתית לבד כחברה פרטית. נכון, בזק, פרסה את התשתית הראשונית שלה כחברה ממשלתית, אבל לא צריך להזכיר לך כמה חודשים היה צריך להמתין כדי לקבל התקנה של קו טלפון, מי לא מכיר בארץ את המשפט "קוסונם בזק"? הוא לא סתם נולד. בשורה התחתונה, צריך אינטרס לפרוס תשתית. והאינטרס הכלכלי הוא החזק ביותר להשקיע סכום כסף כזה גדול. חברת חשמל בגרעונות עצומים, והממשלה מתקשה כל הזמן לחלק את התקציב שיש לה, ורק היום היתה כתבה שרוצים שלפיד יעלה מיסים שוב בגלל גרעון גדול, ויש מאבקים לצמצום תקציב הצבא וכן הלאה. אני לא רואה את המדינה שלנו מקצה משאבים למשהו כמו תשתית אינטרנט בסיבים, לפני משכורות למורים, רופאים, תרופות לסל הבריאות, תחזוקת כבישים, בטחון המדינה וכו' וכו' וכו'...תרצה או לא, רוב האנשים בכלל לא מבינים למה הם צריכים אינטרנט כל כך מהיר. ולא מעניין אותם קצב ההעלאה כדי להכנס לכמה אתרים ולשלוח כמה מיילים. בטח שאין אין מספיק כמוך וכמוני בכדי להביא את הנושא למקום ריאלי בסדר העדיפות הלאומי והקצאת תקציבים ראויים למטרה.
בשורה התחתונה, זה נחמד, זה מגניב, זה מאפשר לך לעשות הרבה דברים שלא יכולת עד עכשיו, זה עדיין מותרות.
חוץ מזה שגם אם תתעלם מכל מה שכתבתי, מבחן התוצאה מראה שפרוייקטים ממשלתיים לא זזים ופרוייקטים פרטיים טסים.
בשורה התחתונה, כרגע יש שתי אפשרויות: פסימיות או אופטימיות. עד שלא יהיה מידע נוסף, אני מעדיף להיות אופטימי, אתה רוצה להיות פסימי, זאת זכותך המלאה.
The story of stuff
The story of stuff
כן כי אין קשר בין מה שאתה אומר לדיון, ואתה מציג את זה כאילו אני אומר שאין היגיון, שמה שאני אומר בדיוק ההיפך ורק מחזק את הדברים שלי שהם פועלים מאינטרס כלכלי ולכן ברור שיש היגיון במה שהם עושים, ועדיין לא הבנתי מה הקשר לטונים, אבל זה לא ממש משנה.
לגבי השאר...
לגבי השאר...
הדיון הוא על רשת הסיבים של IBC. אסטרטגיית הפריסה שלהם היא בהחלט חלק מהדיון. וזכותי להיות ברגשות דיכוטומיים לגביה, ולציין זאת כחלק מהדיון.
אז לא הבנתי על מה אתה מדבר.
אז לא הבנתי על מה אתה מדבר.
The story of stuff
The story of stuff
מצטרף לנ''ל אם מישהו יכול לסכם מה ידוע ומה לאshayze כתב:הדיון הוא על רשת הסיבים של IBC. אסטרטגיית הפריסה שלהם היא בהחלט חלק מהדיון. וזכותי להיות ברגשות דיכוטומיים לגביה, ולציין זאת כחלק מהדיון.
אז לא הבנתי על מה אתה מדבר....
במיוחד בנושא הפריסה בארץ בערים המרכזיות כמה זמן משוער לקוח תושב המרכז יוכל להתחבר אם בכלל?
תודה למשיבים.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
מסכים עם כל מילהshayze כתב: ניהול ממשלתי הוכיח את עצמו במדינה שלנו כלא יעיל, שלא לומר בזבזני, איטי, בירוקרטי ומסורבל....
אם אפשר היה להפריט גם את צה"ל ולייצר לו תחרות - הייתי תומך אפילו בזה
המגזר הפרטי הוא הקטר האמיתי שמזיז כל דבר במדינה הזו. מישהו רוצה להשוות את צ'קפויינט למשרד הפנים? את איקאה לחברת החשמל? את הרצליה מדיקל סנטר לבי"ח וולפסון?
אפילו השוואה בין בזק של היום לבזק של לפני 10 שנים היא מגוחכת.
לא צריך להלאים תחומים שלמים או חברות גדולות, כדי לוודא שהעסק יעבוד כמו שצריך.
ראו מה קרה עם תחום הסלולר, ברגע שהמחוקק דאג להסדיר את השוק ולהכניס כמות אדירה של תחרות פנימה.
ולגופו של עניין: לדעתי כל אחד מאיתנו צריך להפוך לשגריר של החברה הזו. לכו לאתר, הרשמו שם, דאגו שהחברים שלכם גם ירשמו. בואו נעזור להם להבין איפה כדאי להם לפרוס תשתית, כדי שיסבלו כמה שפחות חבלי לידה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
זהו, שאין שום תחרותmoti_r כתב: מסכים עם כל מילה
אם אפשר היה להפריט גם את צה"ל ולייצר לו תחרות - הייתי תומך אפילו בזה
המגזר הפרטי הוא הקטר האמיתי שמזיז כל דבר במדינה הזו. מישהו רוצה להשוות את צ'קפויינט למשרד הפנים? את איקאה לחברת החשמל? את הרצליה מדיקל סנטר לבי"ח וולפסון?
אפילו השוואה בין בזק של היום לבזק של לפני 10 שנים היא מגוחכת.
לא צריך להלאים תחומים שלמים או חברות גדולות, כדי לוודא שהעסק יעבוד כמו שצריך.
ראו מה קרה עם תחום הסלולר, ברגע שהמחוקק דאג להסדיר את השוק ולהכניס כמות אדירה של תחרות פנימה.
ולגופו של עניין: לדעתי כל אחד מאיתנו צריך להפוך לשגריר של החברה הזו. לכו לאתר, הרשמו שם, דאגו שהחברים שלכם גם ירשמו. בואו נעזור להם להבין איפה כדאי להם לפרוס תשתית, כדי שיסבלו כמה שפחות חבלי לידה....
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000940313
כך כך צפוי "בניגוד למה שסביר והגיוני היה לחשוב, אנלימיטד לא הולכת לרשת ערים בסיבים אופטיים, שלא לדבר על כל הארץ. מה שהחברה אמרה, ושוב בצורה מרומזת ולא בפה מלא, הוא שלמעשה, החיבור והפריסה יהיו על בסיס ביקוש"
"בניין שכבר יחובר בסיב אופטי של בזק או של הוט, כנראה לא יחובר על ידי אנלימיטד. זה סיפור גדול ובעייתי בפני עצמו "
זה למה גם בעוד שנים רוב האנשים עדיין לא יוכלו להתחבר, זזה למה אי אפשר לסמוך על חברה פרטית, בדיוק כמו שבזק עושה, מרשתת אפה שיש לה רווח ולא בכל מקום, וזה גם הסיבה שאין באמת תחרות, אלא רק דיבורים באוויר
"בעולם כבר הבינו שאין שום הצדקה כלכלית לפריסה של יותר מאשר סיב אחד לבית ולכן מחלקים השקעות בין מספר מפעילים. זה מסובך לביצוע, זה דורש אסדרה מורכבת ואין הרבה סיכוי שמישהו ייתן דעתו על כך במשרד התקשורת."
הממשלה לא הייתה צריכה לממן את הפרוייק, אלא לחלק את העלות בין שלושת המפעילים, ולדאוג שתהיה תשתית אחת אחידה בכל הארץ, להוציא מכרז להקמת השתית, שאת העלות ישלמו כמובן שלושת המפעילות בהשתתפות חלקית של המדינה
מה שיוצא עכשיו זה שבעוד כמה שנים יהיה דייר אחד שיוכל להתחבר ל-1GB ובניין ליד יוכלו לקבל רק 30MB
אמירה מטרידה למדי. אני לא יודע עם אילו בכירים הוא דיבר, ואם באמת הם מתכוונים לחלוק את התשתית לבית הלקוח עם הוט/בזק, זאת בהחלט שאלה שצריך לקבל עליה תשובה.
The story of stuff
The story of stuff
אני מתעניין. אין באמת תחרות בטלפוניה קווית כרגע. כל ה-VoB למיניהם לא באותה קטגוריה כמו בזק והוט.puma1 כתב: 2.צודק אז השניים וחצי אנשים שחייבים טלפון גם בשעה של הפסקת חשמל פעם בשנה וגם אין להם קליטה בסלולרי יזכו אולי להנחה של כמה שקלים, שזה בערך 20 איש (שלא נדבר גם על זה שיש פתרונות אחרים כמו אל פסק) לבנתיים אתה היחיד שמדבר על זה, לא ממש נראה שמישהו מתעניין בשרותי הטלפוניה שלהם, כאילו שזה מה שחסר לכולם פה...
לגבי תשתית אינטרנט, נחמד, אבל לא מעניין אותי 100/100 ב-100 ש"ח. אני מחכה ל-30/30 ב-50 ש"ח.