ההכרזה של IBC (עדכון - הוספתי לינק לסיכום שלי לאירוע ההכרזה)
אם מישהו יודע מה היקף הפריסה הארצית? באיזה ערים תהיה פריסה ובאיזה לא?
לפמי שצוהלים ושמחים קראתי שאיפה שאין פריסה יקח 5 שנים עד שתהיה פריסה .
ולכן לפני שצוהלים ושמחים מי שיודע שיאיר את ענינו בושא כמה ערים ואיפה תהיה פריסה?
לפמי שצוהלים ושמחים קראתי שאיפה שאין פריסה יקח 5 שנים עד שתהיה פריסה .
ולכן לפני שצוהלים ושמחים מי שיודע שיאיר את ענינו בושא כמה ערים ואיפה תהיה פריסה?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לפי הכתבה זאת "התשתית החדשה הוקמה על ידי רובוטים של חברת החשמל, המסוגלים לרשת עיר פריפרית תוך מספר ימים. כל רובוט מסוגל לפרוס 4 קילומטרים כבלים ביום"psibeast כתב:לדבריהם הם נמצאים כבר עכשיו במרחק של עד 5 ק"מ מ-90% מאזרחי המדינה....
http://www.youpost.co.il/calcalamain/12 ... 1-16-58-03
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
אם לקחת בחשבון שהכתבה היא משנת 2011 , לפי חישוב פשוט בפרק זמן הזה הם כבר כיסו את כל מדינת ישראל , ירדן ואת סורייה ועכשיו מסיימים לרשת את מצריים ואת לבנון.uh99 כתב:לפי הכתבה זאת "התשתית החדשה הוקמה על ידי רובוטים של חברת החשמל, המסוגלים לרשת עיר פריפרית תוך מספר ימים. כל רובוט מסוגל לפרוס 4 קילומטרים כבלים ביום"......
http://www.youpost.co.il/calcalamain/12 ... 1-16-58-03...
תוכל בבקשה לפרט קצת יותר לגבי מצב הפריסה?sys_admin כתב:במקרה לא , אבל לקוח גם של בזק ולא במקרה. למרות שאין לי שום התנגדות להתחבר למיזם הסיבים של ח''י , רק שאני במקרה יודע מה מצב הפריסה שלהם בפועל כרגע וגם את הצפי לשנים הבאות ואני במקרה מודע לזה שלי כמו לרוב התושבים של מדינת ישראל לא תהיה אפשרות כזו בזמן בקרוב וגם אין לי אשליות בנושא הזה וגם לא הייתי ממליץ לאחרים לפתח אשליות..........
איפה כבר יש פריסה ומתי הפריסה תסתים בכול הארץ?
תודה
- uh99
- חבר מביא חבר

צריך גם להגיד גם כך על חברת בזק שבה אתה לקוח שהצהרות על הנייר ולא היה כך בפועל זה לא שונה .........sys_admin כתב: במקרה לא , אבל לקוח גם של בזק ולא במקרה. למרות שאין לי שום התנגדות להתחבר למיזם הסיבים של ח''י , רק שאני במקרה יודע מה מצב הפריסה שלהם בפועל כרגע וגם את הצפי לשנים הבאות ואני במקרה מודע לזה שלי כמו לרוב התושבים של מדינת ישראל לא תהיה אפשרות כזו בזמן בקרוב וגם אין לי אשליות בנושא הזה וגם לא הייתי ממליץ לאחרים לפתח אשליות....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

מבלי להיכנס שלנושאים שב NDA , אפשר לספר רק שאין כרגע בתכנון לביצוע תאריכי יעד לסיום של פריסה כלל ארצית . הפריסה כבר קיימת בתוואי של רוב קווי מתח על ומתח עליון, שזה עמוד השדרה של הרשת ומבחינת אחוזים של כל הרשת מדובר ב סדר גודל של 6 % , מעבר לזה קיימת פריסה נקודתית בתאווי של מתח גבוהה באיזורים שמיועדים להתקנות ראשוניות בכמה ערים בודדות ובמספר שכונות מצומצם . בקשר לחל"ב המצב עוד יתר בעייתי , כי כרגע תכנון שזה יתבצע בצורה פרטנית לפי הביקוש ובמקומות שקיימת פריסה של הרשת עד לרחוב עצמו . בנושא של ציוד אקטיבי , המצב עוד יותר מסובך .דניאל111 כתב:תוכל בבקשה לפרט קצת יותר לגבי מצב הפריסה?......
איפה כבר יש פריסה ומתי הפריסה תסתים בכול הארץ?
תודה...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

זה מובן מאליו , ולא רק זה , אלה שגם שההצהרות הריקות מתוכן של החברות כמו הוט ו IBC גורמות לבזק גם להיכנס לעוד סיחרור של הבטחות שאין להם שום אחיזה במציות , אבל מי שיש לו מספיק מידע אמיתי יודע לקבל החלטות ולא להאמין לכל סיפור שיווקי . ובגלל זה אין לי שום אשליות שמחר או בעוד שנה אני אוכל להתחבר כלקוח פרטי לאינטרנט דרך סיב אופטי לא דרך IBC , לא דרך הוט ולא דרך בזק ולא דרך רכבת ישראל שאחרי שבשנת 1998 בחברת חשמל הכריזה שתוך זמן קצר יחברו את כל המדינה בסיב אופטי , הצטרפה גם לשטויות מהסוג הזה . מצורפת כתבה מ2001 על רכבת ישראל בנושא .uh99 כתב:
צריך גם להגיד גם כך על חברת בזק שבה אתה לקוח שהצהרות על הנייר ולא היה כך בפועל זה לא שונה ..................
http://www.haaretz.co.il/misc/1.724807
אני מקווה שלא עברת על הNDA שלך ( non disclosure agreement ) כי המידע שנתת די מפורט עדיין נראה לי שזה בסדר כי אם הם אמרו שהם במרחק 5ק"מ מ90% מכל בית והם פרסמו את המפה הזאת עם ה "מרכזיות" שלהם אז כנראה שרוב המידע שנתת כבר פורסם.sys_admin כתב:מבלי להיכנס שלנושאים שב NDA ,.........
לפי דעתי הדבר הראלי יותר שאפשר לצפות לו בטווח הקצר היא תגובת בזק. נכון שההכרזה על הסיבים זה אירוע דרמתי אבל לפני כן היה את האירוע שבו הוט השיקה את ה 200/5 שלה ובזק על זה עדיין לא ענתה . אחרי שIBC הכריזה את השקת הרשת שלה השתיקה של בזק גורמת לה להראות (לפכות בעיני) כמו חברת אינטרנט שמפגרת טכנולוגית אחרי כולם שבקרוב תהפוך לספק תשתית האינטרנט הכי קטן במדינה.
כולם כבר מתים לברוח מבזק ומהוט כי היינו צריכים לסבול את הדואופול הרבה שנים .
- uh99
- חבר מביא חבר

רכבת ישראל זה היה ניסיון לייצר מקור הכנסה נוסף
אצלם זה סיבים או פסים אופטימייםsys_admin כתב:זה מובן מאליו , ולא רק זה , אלה שגם שההצהרות הריקות מתוכן של החברות כמו הוט ו IBC גורמות לבזק גם להיכנס לעוד סיחרור של הבטחות שאין להם שום אחיזה במציות , אבל מי שיש לו מספיק מידע אמיתי יודע לקבל החלטות ולא להאמין לכל סיפור שיווקי . ובגלל זה אין לי שום אשליות שמחר או בעוד שנה אני אוכל להתחבר כלקוח פרטי לאינטרנט דרך סיב אופטי לא דרך IBC , לא דרך הוט ולא דרך בזק ולא דרך רכבת ישראל שאחרי שבשנת 1998 בחברת חשמל הכריזה שתוך זמן קצר יחברו את כל המדינה בסיב אופטי , הצטרפה גם לשטויות מהסוג הזה . מצורפת כתבה מ2001 על רכבת ישראל בנושא .......
http://www.haaretz.co.il/misc/1.724807...