אכן לא הבנתי למהavip4 כתב:אני רק יכול להגיד שפעם הייתי משתמש בxmbctorrent כדי לצפות בסרטים ,בצפיה ישירה.
מאז שmad-dog הבאתי לידעתי את התוסף gomovie ו gotv זנחתי את xmbctorrent .
זה הרבה יותר נוח , ממשק ידדותי יותר ,יש עברית מובנת בממשק , איכות סאונד דולבי דיגיטל ברוב התכנים ,ומקבץ הכול במקום אחד.
החיסרון היחיד שיש כרגע לטעמי זה שאין אפשרות לחפש סרטים לפי 1080p....
xbmctorrent - התאמת torrentleech לגרסה האחרונה של XBMC
-
abeksis
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 115 פעמים
שלום אביגדור.avigdork כתב:אם הבעיה היא רק בהתקנת התוסף, נסה עם הקובץ הזה:......
https://dl.dropboxusercontent.com/u/260 ... gotham.zip...
תרשה לי לברך אותך על העזרה מראש.
אכן הגרסה שסופקה פה על ידך עובדת על הגרסה האחרונה של xbmc ( תודה רבה ). אך לצערי כאשר אני מתחבר אינני רואה את רשימת הטורנטים שמופעים בהתאם לקטגוריה שבחרתי..
האם תוכל לבדוק את הנושא?
נ.ב - במידה ותרצה הזמנה ל-torrentleech לצורך בדיקת התוסף שלח לי הודעה בפרטי ואספק לך הזמנה - ( ספק מייל עדכני לצורך שליחת ההזמנה ).
תודה מראש על העבודה והשירות.
-
abeksis
- חבר ותיק

מסכים איתך שהתוספים gomovie ו gotv אכן מצויינים, אך לצערי הם עובדים בשיטה שונה מ-xmbctorrent. התוסף xmbctorrent מוריד לך פיזית את הסרטים למקום שהוגדר מראש, ובכך אתה יכול לצפות בהם מתי שאתה רוצה. התוספים gomovie ו gotv מספקים זרימת מדיה ישירה ובכך השוני בין שתי התוספים.avip4 כתב:אני רק יכול להגיד שפעם הייתי משתמש בxmbctorrent כדי לצפות בסרטים ,בצפיה ישירה.
מאז שmad-dog הבאתי לידעתי את התוסף gomovie ו gotv זנחתי את xmbctorrent .
זה הרבה יותר נוח , ממשק ידדותי יותר ,יש עברית מובנת בממשק , איכות סאונד דולבי דיגיטל ברוב התכנים ,ומקבץ הכול במקום אחד.
החיסרון היחיד שיש כרגע לטעמי זה שאין אפשרות לחפש סרטים לפי 1080p....
- avip4
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- שם מלא: avip4
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אז זהו שבא לי לראות סרט מהיר בלי יותר מידי הורדות וכו...abeksis כתב:מסכים איתך שהתוספים gomovie ו gotv אכן מצויינים, אך לצערי הם עובדים בשיטה שונה מ-xmbctorrent. התוסף xmbctorrent מוריד לך פיזית את הסרטים למקום שהוגדר מראש, ובכך אתה יכול לצפות בהם מתי שאתה רוצה. התוספים gomovie ו gotv מספקים זרימת מדיה ישירה ובכך השוני בין שתי התוספים..........
אני משתמש בgomovie .
שחשוב לי איכות הסרט והסאונד וכנראה שזה סרט שאני הולך לשמור במחשב אז אני מוריד כבר מהמחשב .
אבל כל אחד והעדפות שלו.
-
abeksis
- חבר ותיק

איש איש והעדפתו.avip4 כתב:אז זהו שבא לי לראות סרט מהיר בלי יותר מידי הורדות וכו.........
אני משתמש בgomovie .
שחשוב לי איכות הסרט והסאונד וכנראה שזה סרט שאני הולך לשמור במחשב אז אני מוריד כבר מהמחשב .
אבל כל אחד והעדפות שלו....
לי חשוב גם איכות, גם מהירות הגישה לתוכן הרצוי, וגם שהכל יטופל בצורה אוטומטית ללא התערבות אנושית.
האמת היא שגם GOMOVIES מוריד סרטים לספריה אם תאמר לו לאן - ראיתי שזה אופציה חדשהabeksis כתב:
מסכים איתך שהתוספים gomovie ו gotv אכן מצויינים, אך לצערי הם עובדים בשיטה שונה מ-xmbctorrent. התוסף xmbctorrent מוריד לך פיזית את הסרטים למקום שהוגדר מראש, ובכך אתה יכול לצפות בהם מתי שאתה רוצה. התוספים gomovie ו gotv מספקים זרימת מדיה ישירה ובכך השוני בין שתי התוספים..........
-
abeksis
- חבר ותיק

היי,mp3lll כתב:abeksis
מה קורה בסוף הצלחת?...
יש התקדמות טובה. בזכות אביגדור, הוא הצליח להפעיל את התוסף ללא שייכות ל-xbmctorrent. אפשר להתחבר לטורנטלינץ, לראות את הטורנטים ששייכים לאותה הקטגוריה להוריד את הטורנט, ולהעזיר בתוכנה חיצונית שתמשיך משם.
ביקשתי מאביגדור שינסה לשלב הורדה חכמה.. ממתין לתשובותו.. לפי דעתי זה הולך להיות תוסף להיט.
xbmctorrent עובד עם magnet url מה שצריך לעשות זה המרה מ.torrent ל magnet ומשם זה כבר טרוויאלי רק הצגה של הדברים בתוך xbmctorrent לפי איך שהם כתבוabeksis כתב:היי,......
יש התקדמות טובה. בזכות אביגדור, הוא הצליח להפעיל את התוסף ללא שייכות ל-xbmctorrent. אפשר להתחבר לטורנטלינץ, לראות את הטורנטים ששייכים לאותה הקטגוריה להוריד את הטורנט, ולהעזיר בתוכנה חיצונית שתמשיך משם.
ביקשתי מאביגדור שינסה לשלב הורדה חכמה.. ממתין לתשובותו.. לפי דעתי זה הולך להיות תוסף להיט....
-
abeksis
- חבר ותיק

נשמע מעניין.. לצערי אני לא יודע איך לעשות זאת ( וחבל ) אולי אביגדור קורא את הההודעה הזו וכולי תקווה שהוא ינסה את מה שהצעת.. תרצה אתה לנסות?rabak כתב:xbmctorrent עובד עם magnet url מה שצריך לעשות זה המרה מ.torrent ל magnet ומשם זה כבר טרוויאלי רק הצגה של הדברים בתוך xbmctorrent לפי איך שהם כתבו.........
אין לי בעיה לעזור לאביגדור אך אהיה פנוי לזה רק בעוד שבועיים...abeksis כתב:נשמע מעניין.. לצערי אני לא יודע איך לעשות זאת ( וחבל ) אולי אביגדור קורא את הההודעה הזו וכולי תקווה שהוא ינסה את מה שהצעת.. תרצה אתה לנסות?.........
(קצת גולש מהנושא) אם אתה גם ככה מוריד את הטורנטים ואתה שומר אותם על המחשב אולי כדאי שתסתכל על פרוייקטים כמו couchpotato ו sickbeard? (למען הסר ספק יש תמיכה מובנת שם ב torrentleech ואני משתמש בה)
הם מבצעים הורדות אוטומטיות של כל מה שתרצה מסדרים לך את זה במחשב וזה ישר מוכן לצפייה... הרבה יותר עדיף מלבצע stream במידה וזיכרון איננו מהווה בעיה
-
abeksis
- חבר ותיק

תודה על הרצון לעזור.. אינני יכול לענות במקום אביגדור, נמתין לתשובות לגבי המשך התקדמות מצד אביגדור.rabak כתב:אין לי בעיה לעזור לאביגדור אך אהיה פנוי לזה רק בעוד שבועיים.........
(קצת גולש מהנושא) אם אתה גם ככה מוריד את הטורנטים ואתה שומר אותם על המחשב אולי כדאי שתסתכל על פרוייקטים כמו couchpotato ו sickbeard? (למען הסר ספק יש תמיכה מובנת שם ב torrentleech ואני משתמש בה)
הם מבצעים הורדות אוטומטיות של כל מה שתרצה מסדרים לך את זה במחשב וזה ישר מוכן לצפייה... הרבה יותר עדיף מלבצע stream במידה וזיכרון איננו מהווה בעיה...
לגבי ההמלצה השניה - עד לפני שבועיים פלוס מינוס, הייתי מוריד את התוכן לנייד שלי ( mac OX ) פותח את הטורנט מעביר את הסרט ברשת הפנימית ל-time capsule שלי ומשם מזרים את המדיה ( סרט ) דרך האפל tv 2 הפרוץ.
מאז שהכרתי את minix x7 - החלטתי לנסות דברים אחרים ( והאמת אני מבסוט ), אני רוצה לפשט את השימוש במכיר ובסרטים כפי שהיה לי באפל tv, ולכן הפרוייקט של torrentleech קוסם לי ויכול לעזור לקהילה.
- YanivOhana
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום , התקינו לי לאחרונה את XBMC וזה עבד יפה אך בשבוע האחרון אני לא רואה את הכותרות שכתובות בעיברית .
התוכנה עובדת אך כל מה שכתוב בעיברית פשוט מוחשך
האם יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה ?
תודה
תודה
-
abeksis
- חבר ותיק

שלום לך..YanivOhana כתב:שלום , התקינו לי לאחרונה את XBMC וזה עבד יפה אך בשבוע האחרון אני לא רואה את הכותרות שכתובות בעיברית .
תודה...
לצערי שאלתך איננה קשורה לדיון - אבל כבר עניתי לך לכן אנסה לעזור לך חד פעמי. תנסה לשנות תחת הגדרות את הפונט לאריאל
זה לא שולל את שיטת העבודה...
couchpotato, sickbeard יורידו את הטורנט ברגע שהוא מתפרסם לtimecapsule ויפתחו אותו מבחינתך הכל יהיה ישר זמין ב minix
העבודה הידנית שהייתה עושה בעבר כבר מזמן נתמכת בסקריפטים שעושים את זה אוטומטי... הייתי ממליץ לך בכל זאת להסתכל על הפרוייקטים האלה אין פשוט מזה
אני כבר מזמן לא מוריד טורנטים בצורה ידנית הכל מתעדכן לי אוטומטי כל מה שנותר לי זה לפתוח את הטלוויזה ולראות פרק או סרט
couchpotato, sickbeard יורידו את הטורנט ברגע שהוא מתפרסם לtimecapsule ויפתחו אותו מבחינתך הכל יהיה ישר זמין ב minix
העבודה הידנית שהייתה עושה בעבר כבר מזמן נתמכת בסקריפטים שעושים את זה אוטומטי... הייתי ממליץ לך בכל זאת להסתכל על הפרוייקטים האלה אין פשוט מזה
אני כבר מזמן לא מוריד טורנטים בצורה ידנית הכל מתעדכן לי אוטומטי כל מה שנותר לי זה לפתוח את הטלוויזה ולראות פרק או סרט
-
abeksis
- חבר ותיק

ראיתי את המידע לגבי ההצעות שלך וההתרשמות הראשונה שלי שזה נראה מעולה, אבל יש לי בעיה.rabak כתב:זה לא שולל את שיטת העבודה...
אני כבר מזמן לא מוריד טורנטים בצורה ידנית הכל מתעדכן לי אוטומטי כל מה שנותר לי זה לפתוח את הטלוויזה ולראות פרק או סרט...
sickbeard - איננו מתאים למערכת ההפעלה אנדראודי ( minix ).
couchpotato - גם לצערי לא מצאתי פלטפורמה המתאימה למערכת ההפעלה אנדרואיד.
במידה ויש לך רעיונות ( לבדוק אפשרות נוספות, חוץ מהפרוייקט שנעשה פה - וזה יהיה להיט ) אשמח לשמוע.
-
abeksis
- חבר ותיק

שלום לכולם,
ברצוני לדווח על גרסה עובדת בתוספת שינויים שנעשו ע״י אביגדור ( תרשו לי בשמי לברך את הבחור, אביגדור עשה עבודה מצויינת, עזר בשעות לא שגרתיות והצליח להביא מוצר עובד לאור חוסר הזמן. תודה לך ).
התוסף ( קישור בסוף ההודעה ), מספק גישה לאתר הידוע torrentleech, לבעלי הזמנות vip בלבד. נכון לכרגע התוסף יודע לעשות את הדברים הבאים:
מה חסר?
קישור להורדה - לחצו כאן
ברצוני לדווח על גרסה עובדת בתוספת שינויים שנעשו ע״י אביגדור ( תרשו לי בשמי לברך את הבחור, אביגדור עשה עבודה מצויינת, עזר בשעות לא שגרתיות והצליח להביא מוצר עובד לאור חוסר הזמן. תודה לך ).
התוסף ( קישור בסוף ההודעה ), מספק גישה לאתר הידוע torrentleech, לבעלי הזמנות vip בלבד. נכון לכרגע התוסף יודע לעשות את הדברים הבאים:
- התחברות לאתר torrentleech.
- הודעה המציגה ״ברוך הבא״ - בעזרת השם משתמש והסיסמא.
- הצגת הנושאים המרכזיים באתר torrentleech.
- לחיצה על קטגוריה - כגודמת hd תספר רשימה מלאה של כל הטורנטים הקיימים לאותה הקטגוריה.
- לחיצה על הטורנט תוריד את אותו הטורנט בלבד.
מה חסר?
- הורדת הטורנט תפתח ממשק הורדה, שתאפשר צפיה online בדומה ל-xbmctorrent
- חיפוש דרך התוסף לסרט או כל דבר שברצונכם להוריד.
קישור להורדה - לחצו כאן
תודה.
מצטרף לבקשות בשרשור, שנתקלתי בXBMCTORRENT ישר חשבתי גם אם אני יכול להגדיר לו RSS של הורדה ישירה של טורנטים מטראקר פרטי, לא בהכרח טורנטליץ.
הרי כמעט כל הטראקרים הפרטיים נותנים לך להגדיר RSS של הורדה ישירה של כל הדברים האחרונים שיצאו בטראקר.
אם הייתה אפשרות לשלב CUSTOM RSS כזה ב-XBMCTORRENT זה היה מעולה וכל אחד היה יכול להגדיר בקלות את הטראקרים הפרטיים שלו.
בנוגע לרטיו וכו כל אחד כבר צריך לעשות את השיקולים שלו ולשים לב שהוא נשאר עם רטיו טוב כדי שלא יעיפו אותו או לשלם VIP.
אגב לא הבנתי למה הפלאגין שאביגדור הכין הוא רק ל-VIP? אם יש לי מספיק באפר בטורנט ליץ למה שלא אשתמש? (כמו שאמרתי זה באחריות המשתמש לשמור על היחס שלו).
עדיין הייתי מעדיף אפשרות לצפייה ישירה ולא רק הורדה כמובן.
ואגב abeksis במק יש תוכנות נהדרות להורדות אוטומטיות כמו tvshows2 ואפשר להשתמש ב-hazel לסדר הכל (אני גם עם סידור דומה לשלך רק אוטומטי יותר, יורד אוטומטי, הייזל מעבירה לי לטיימקפסול ופותחת את התוכנה של הורדת התרגומים subsmarine\subtitlesapp וכו)
מצטרף לבקשות בשרשור, שנתקלתי בXBMCTORRENT ישר חשבתי גם אם אני יכול להגדיר לו RSS של הורדה ישירה של טורנטים מטראקר פרטי, לא בהכרח טורנטליץ.
הרי כמעט כל הטראקרים הפרטיים נותנים לך להגדיר RSS של הורדה ישירה של כל הדברים האחרונים שיצאו בטראקר.
אם הייתה אפשרות לשלב CUSTOM RSS כזה ב-XBMCTORRENT זה היה מעולה וכל אחד היה יכול להגדיר בקלות את הטראקרים הפרטיים שלו.
בנוגע לרטיו וכו כל אחד כבר צריך לעשות את השיקולים שלו ולשים לב שהוא נשאר עם רטיו טוב כדי שלא יעיפו אותו או לשלם VIP.
אגב לא הבנתי למה הפלאגין שאביגדור הכין הוא רק ל-VIP? אם יש לי מספיק באפר בטורנט ליץ למה שלא אשתמש? (כמו שאמרתי זה באחריות המשתמש לשמור על היחס שלו).
עדיין הייתי מעדיף אפשרות לצפייה ישירה ולא רק הורדה כמובן.
ואגב abeksis במק יש תוכנות נהדרות להורדות אוטומטיות כמו tvshows2 ואפשר להשתמש ב-hazel לסדר הכל (אני גם עם סידור דומה לשלך רק אוטומטי יותר, יורד אוטומטי, הייזל מעבירה לי לטיימקפסול ופותחת את התוכנה של הורדת התרגומים subsmarine\subtitlesapp וכו)