אם הם היו יכולים להוריד מהUP כדי להגדיל את הDOWN הם היו עושים את זה מזמן בגלל זה גם ההיפך לא יקרה.
אני שמח שטוב לך עם הוט אבל 2מגה up פשוט לא מספיק 5 זה נחמד אבל אני לא בטוח ששווה לעבור בשביל זה למרות שזה לא יעלה לי כלום בגדול. כבר דיברתי עם הוט והחבילות שלהם והמחירים פשוט לא מתאימים לי. אמרו לי לשלם 200 בחודש ולקבל גם טלויזיה ואז לרדת ל140 ולקבל 100/2 . עם כל הכבוד אם הייתי רוצה טלויזיה אולי זה היה שווה אבל אם אני משלם עכשיו 145 שקל ובזק בשביל חבילה שאני מרוצה ממנה אז למה לי בכלל לעבור.
אולי שווה לי לעבור להוט בשביל 200/5 זה יעלה לי 200 שקל ב3 חודשים הראשונים ואז 190 שקל לחודש. עדיף לנתק את הממיר מהטליוזיה בשביל שלא נתרגל לטלויזיה רב ערוצית . עדיין מוקדם מדי לעשות החלטה בנושא.
...
לי הציעו בהוט על המבצע של ה200 שקל עוד זיכוי של 60 והתקנה חינם,מה שמוריד את המחיר ל180 שקל ל-3 חודשים ראשונים לטריפל 200 מגה, לאחר 3 חודשים אשאר רק עם האינטרנט, ואולי עד אז כבר יהיה משהו מעניין יותר כמו 100 מגה סימטרי
מבחינתי במחיר שאני כבר עכשיו משלם לבזק,T100+קו קל יוצא באזור ה160 שקל בעוד כמה גרושים מקבלים מהירות אמיתית ולא BEST EFFORT וגם טלוויזיה למרות שחוץ מהילדה אף אחד בבית לא צופה גם ככה
romcd303 כתב:אתה יכול להסביר עד מחר בכל מיני תירוצים ,אם זה כל כך פשוט למה זה לא קורה ?
, מה קורה מהארון של בזק עד המרכזיה של בזק אתה יודע .
אם זה היה אפשרי לתת את זה לכולם זה היה קורה ממזמן.
אז אני אגיד לך אם יצטרכו לעלות את UP בבזק זה יפגע ב DOWN שגם ככה זוחל על 50 מגה.
אני מה אכפת לי שישארו בבזק יותר לקוחות ,אדרבא הקו שלי ב HOT טס על 100 מגה ו 2 UP .
...
המגבלה הזו היא בכלל לא טכנולוגית. הם פשוט לא רוצים לעשות את זה כי אין להם סיבה. הרי הם רוצים להמשיך לקחת אלפי שקלים בחודש על מנוי אינטרנט עסקי שמקבל upload יותר גבוה, אז למה להם להעלות את המהירות ללקוח פרטי?
כשתתחיל תחרות בנושא ( IBC) הדבר יכריח גם את בזק לעלות את מהירות ה UP.
וכנראה שגם לא כל כך מהר אחרי ההשקה,אני לא יודע מה המצב של הפריסה של IBC אבל רוב הסיכויים שבזק לא כזה מהר תחלק מהירויות,אולי ללקוחות שירצו לעזוב לIBC ושיש להם פריסה הם יוכלו להציע מבצעים ומהירויות לפני ניתוק,אבל לא מאמין שזה יהיה גיגות לכולם ב4 וחצי שקל כזה מהר
קראתי את הכתבה, איזה בדיחה הבזק האלה, מהירות של 180 מגה עלאק, 100 מגה מלאים הם מצליחים לתת אולי ל - 100 לקוחות בכל הארץ אז איך יציעו חבילות של 180 מגה על חיבורי הנחושת? מה גם ששדרוג הערוץ העולה ל - 7 מגה (או 6 לפי הכתבה) תנצל בדיוק את מלוא יכולת הקו שלי - 27 הורדה 7 העלאה (עצוב מאוד עצוב!!). מה גם שבזק חיכו עד הרגע האחרון עם השידרוג הזה והחבילות החדשות, למה כל עוד בזק לא היו בטוחים במאה אחוז שיש סיכוי ממשי לבריחה מסיבית של לקוחות הם בחיים לא היו מגיבים למהלכים של הוט/IBC והיו משאירים אותנו עם מהירויות עלובות עוד שנים ארוכות.
ברגע ש - IBC יציעו את התשתית שלהם באיזור שלי אני בורח מבזק וסוף סוף אוכל לקבל מהירות הורדה נורמלית (100 מגה) שמלא לקוחות הוט מקבלים כבר שנים! (וגם בגלל מהירות ההעלאה כמובן..)
נערך לאחרונה על ידי guy9322 ב 19/05/2014 12:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
guy9322 כתב:קראתי את הכתבה, איזה בדיחה הבזק האלה, מהירות של 180 מגה עלאק, 100 מגה מלאים הם מצליחים לתת אולי ל - 100 לקוחות בכל הארץ אז איך יציעו חבילות של 180 מגה על חיבורי הנחושת?
אני לא חושב שבזק ישנים בעמידה - הם עכשיו מחפשים את המגירה שבה הם שמו את התוכנית מגירה . בזק שנים עובדים בשיטה של כיבוי שריפות . הקטע שהמהלך של הוט היה ידוע מראש והם ידעו שנים שחברת חשמל נכנסת לשוק ברמה התיאורתית .
אם זכור לי נכון בזק כבר דחו תוכניות לשידרוג תשתיות אחרי שקנו אותם כי הם היו צריכים לשלם דיוודנד בכדי לממן לקונה את הרכישה .
לא היתה לבזק והוט שום סיבה לשדרג תשתית יותר מדי מהר כי המצב של הדואופול היה נוח להם.
"מדובר בקפיצת מדרגה מצד בזק, שעד היום סיפקה רוחבי פס מאוד צרים בערוץ העולה, מסיבות מסחריות בלבד (דהיינו: למנוע מלקוחות עסקיים קטנים עד בינוניים שלה לעבור לחיבורי פס רחב פרטיים זולים, במקום חיבורים עסקיים יקרים ומניבי הכנסות עבור בזק".
יש מקומות שלא ניתן לקבל יותר 40 מגה ואין שום פקודות עבודה לשינוי המצב , אייך אתם מאמינים לבזק , לבזק יש תוכניות מגירה לצמצם בכוח אדם: http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000939019
חזק כמו שצריך אבל חכה בזק שמה לא פראיירים
על תדאג הם ימצאו דרך חדשה כמו תמיד להמשיך לחלוב
ולעשוק ללקוחות פרטיים ועסקים כי הפרה חולבת של בזק
אף פעם לא מתעייפת אחרי הכל המוטו של בזק כמו כל החברות
תקשורת בארץ זה '' הפראיירים לא מתים רק מתחלפים '' ...