בדקתי עכשיו באמזון גרמניה, והנתב הזה נמכר ע"י אמזון עצמה, וניתן לשלוח אותו לארץBigDeal כתב:
אמאזון לא שולחים שום מוצר לארץ. אלו חברות צד-שלישי שמציינות בתקנון שלהן שהם לא אחראים במידה ואסור להכניס לארץ את המשלוח, ככה שאסור לייבא כל נתב המשתמש בתדר 5Ghz.......
אתה תמיד יכול לנסות, מקסימום יתפסו....
כדאיות קניית ראוטר פרטי
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לא בטוח, אבל נראה לי שמוצר שאסור לייבא הם לא שולחים. כי יש לא מעט מוצרים שהם לא שולחים. בנוסף, כתבתי לפני כן שנתב מקביל של לינקסיס נמכר בארץ, אז אולי גם זה ניתן לייבא... או שעשית בדיקה מול משרד התקשורת? שוב, אני אישית לא עשיתי, ובגלל זה שואל.BigDeal כתב:התייחסתי לאמזון ארה''ב ולא לגרמניה. בכל מקרה הם לא אחראים במידה והמוצר נתפס במכס....
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אמזון שולחים המון מוצרים לארץ.BigDeal כתב:אמאזון לא שולחים שום מוצר לארץ. אלו חברות צד-שלישי שמציינות בתקנון שלהן שהם לא אחראים במידה ואסור להכניס לארץ את המשלוח, ככה שאסור לייבא כל נתב המשתמש בתדר 5Ghz.......
אתה תמיד יכול לנסות, מקסימום יתפסו....
סינון ע"י AmazonGlobal Eligible מראה לך מי נשלח
והם מטפלים בהכל כולל תשלום למכס.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אישית לא עשיתי בדיקה מול משרד התקשורת. זה דבר ידוע שמתאימים מוצרים המשתמשים בתדרים של הצבא ע"מ שיוכלו לייבאם לארץ.
בנוגע למה שאמזון שולחים ומה לא- אני מאמין שזה קשור לנציגויות הישראליות של חברות המוצרים. ע"מ לא לפגוע ביבואנים הרשמיים של החברות, מטה החברה אוסר ייבוא אישי של מוצריה. קרה לי לא פעם ולא פעמיים שלא יכולתי לייבא משהו מאתר מסויים בגלל הסכם האתר עם היצרן.
בנוגע למה שאמזון שולחים ומה לא- אני מאמין שזה קשור לנציגויות הישראליות של חברות המוצרים. ע"מ לא לפגוע ביבואנים הרשמיים של החברות, מטה החברה אוסר ייבוא אישי של מוצריה. קרה לי לא פעם ולא פעמיים שלא יכולתי לייבא משהו מאתר מסויים בגלל הסכם האתר עם היצרן.
נערך לאחרונה על ידי BigDeal ב 08/05/2014 18:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: מודם ראוטר אלחוטי???
דימה הרבה תודה על הנכונות לייעץ יישר כוחdima_vy כתב:הי!......
ההודעה שלך לא ממש ברורה, אבל:
1. מה זה תיבת סוויצ'ים?
2. למה אתה צריך מודם אלחוטי? מודם זה מודם. כל נתב שאתה תקבל מבזק תוכל להגדיר כ-bridge (שזה המודם מבחינתך). במצב כזה לא משנה מה הביצועים שלו, רק שיהיה תקין ויסתנכרן יציב מול המרכזת.
3. איך מחברים? הצורת חיבור הפשוטה ביותר בשבילך זה בארון תקשורת שקע טלפון, אליו מחובר מודם. אל המודם מחובר נתב שלך. אל הנתב מחובר switch. בקומה השניה הייתי מוסף מגבר או נקודת גישה נוספת....
בקשר להודעה שלך
http://www.hometheater.co.il/vp2071334
תודה רבהBigDeal כתב:מוסיף על דימה- במידה ותוסיף נקודת גישה בקומה השנייה חבר כבל מהסוויטצ' אל נקודת הגישה ובכך לא תאבד מהירות (ללא כבל כל רשת מקבלת חצי מרוחב הפס). לך על פי המדריך הזה (פרק אחרון): http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm...
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
בכל הנוגע לאמזון (לא יודע לגבי אתרי סחר אחרים)רוב היצרנים רוקדים לפי החליל שלה.
יש המון מוצרים שנמכרים בארץ שיש להם יבואן רשמי וניתנים לרכישה ב AmazonGlobal Eligible.
יש המון מוצרים שנמכרים בארץ שיש להם יבואן רשמי וניתנים לרכישה ב AmazonGlobal Eligible.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason