קומפקטי, אבל אם אתה מביא את הסט הזה מחו"ל, אז בעלות שלו אתה יכול למצוא דברים יותר טובים לעניות דעתי...dudumagic כתב:טוב בסוף הוחלט על
Definitive Technology ProCinema Series 1000
גם קופמקטי , גם איכות טובה וגם לא תופס מקום ברצפה ולא במזנון ( שחס וחלילה ההנהלה לא תראה )...
זה מה שאנחנו מקבלים מהקבלן
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
-
dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 454
אתה יכול לתת לי דוגמא ?epony כתב:קומפקטי, אבל אם אתה מביא את הסט הזה מחו"ל, אז בעלות שלו אתה יכול למצוא דברים יותר טובים לעניות דעתי............
העלות של המכשיר כולל מיסים - 7000 שקלים .
- epony
-
- חבר במועדון 10K

לדעתי בסכום הזה אתה כבר לא רחוק מ-B&W MT-50, ובסכום דומה ל-ProCinema 1000 יש לך את קיימברידג' אודיו MINX S325 (ואולי אפילו S525), קוואד L-ite, פוקאל BIRD ומורל MT-2. מלבד אלה גם המליצו לך כבר על המוניטור אודיו MASS, שהם רמקולים מעולים, ועולים הרבה פחות מ-7,000 ש"ח!

- MrHicUp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
תודה על החיזוקמלבד אלה גם המליצו לך כבר על המוניטור אודיו MASS, שהם רמקולים מעולים, ועולים הרבה פחות מ-7,000 ש"ח!...
אכן, כדאי ללכת לשמוע, אתה עשוי להיות מופתע !
-
dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

מה אתה אומר על הסט הזה ?epony כתב:לדעתי בסכום הזה אתה כבר לא רחוק מ-B&W MT-50, ובסכום דומה ל-ProCinema 1000 יש לך את קיימברידג' אודיו MINX S325 (ואולי אפילו S525), קוואד L-ite, פוקאל BIRD ומורל MT-2. מלבד אלה גם המליצו לך כבר על המוניטור אודיו MASS, שהם רמקולים מעולים, ועולים הרבה פחות מ-7,000 ש"ח!
...
http://www.amazon.com/Denon-AVR-X2000-7 ... Audio+Minx
אתה מתכוון לשקול את הערכה הזו ? Focal - Dôme 5.1 - 5.1 Speaker System
-
dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

- epony
-
- חבר במועדון 10K

לא שמעתי את הרמקולים האלה של מוניטור אודיו עם הרסיבר הזה של דנון, אבל שמעתי שילוב של דגמים אחרים וזה היה טוב לאוזני. המלצה שלי: גש לחנות מתמחה ושמע את השילוב הזה, ושילובים אחרים של רמקולים ורסיברים בתקציב שהגדרת עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב, וכך תמצא את השילוב הטוב ביותר לאוזניך!dudumagic כתב:אתה חושב שהמערכת הזו טובה יותר ? http://www.harrowaudiohifi.co.uk/denon- ... s-51-combo...
-
dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי נראה שאלך על השילוב הזה , הרבה פחות מהתקציב שהצבתי .epony כתב:לא שמעתי את הרמקולים האלה של מוניטור אודיו עם הרסיבר הזה של דנון, אבל שמעתי שילוב של דגמים אחרים וזה היה טוב לאוזני. המלצה שלי: גש לחנות מתמחה ושמע את השילוב הזה, ושילובים אחרים של רמקולים ורסיברים בתקציב שהגדרת עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב, וכך תמצא את השילוב הטוב ביותר לאוזניך!.........
ולפי תגובות ברשת , מבין שזו מערכת טובה ורסיבר טוב .
-
dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

לפני שאני סוגר הזמנה , ראיתי שיש עוד מערכת טיפה יותר טובה , עם רסיבר שונה
YAMAHA RXV675 & Q Acoustics Q7000i
DENON AVR X2000 & Q Acoustics Q7000i
ONKYO TXNR 626 & Q Acoustics Q7000i
איזה רסיבר עדיף ?
YAMAHA RXV675 & Q Acoustics Q7000i
DENON AVR X2000 & Q Acoustics Q7000i
ONKYO TXNR 626 & Q Acoustics Q7000i
איזה רסיבר עדיף ?
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
הביית בבניה ואתה כבר סוגר
, שני חברים שלי הזמינו את ה x2000 של דנון. עלות 3500, הם מרוצים. חכה שהבית יהיה גמור ותוכל באותו מחיר לקנות את הדגם של 2014,
-
dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

אתה חושב שמחיר יצנח תוך4 חודשים ?kobbi כתב:הביית בבניה ואתה כבר סוגר, שני חברים שלי הזמינו את ה x2000 של דנון. עלות 3500, הם מרוצים. חכה שהבית יהיה גמור ותוכל באותו מחיר לקנות את הדגם של 2014,
...
אני קודם מעדיף לסגור את הפינה איזה מערכת להיות סגור עליה .
יש פה דיל טוב
http://www.richersounds.com/package/sys ... /pah011563
- epony
-
- חבר במועדון 10K

המחירים יורדים כל הזמן, ודגמים חדשים עתידים בחלק מהחברות לצאת בקרוב, אולי כבר בקיץ..!
מי שקובע איזה רסיבר נשמע הכי טוב עם רמקולים כלשהם זה רק אתה במו אוזניך!
מי שקובע איזה רסיבר נשמע הכי טוב עם רמקולים כלשהם זה רק אתה במו אוזניך!
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

עוד ארבע חודשים אולי תתגרש חלילה או תזכה בפייס, יתכן ואיראן תופצץ ותתחיל מלחמה. בחייך, ברור שהמחירים ירדו או שיכנסו דברים חדשים. לא רואה שום סיבה לקנות עכשיו וישכב בבית.dudumagic כתב:אתה חושב שמחיר יצנח תוך4 חודשים ?......
אני קודם מעדיף לסגור את הפינה איזה מערכת להיות סגור עליה .
יש פה דיל טוב
http://www.richersounds.com/package/sys ... es-bundle-
deals/pah011563...
-
dudumagic
-
- חבר פעיל מאוד

צודק , טוב נזמין שבועיים לפני כניסה לדירה .kobbi כתב:עוד ארבע חודשים אולי תתגרש חלילה או תזכה בפייס, יתכן ואיראן תופצץ ותתחיל מלחמה. בחייך, ברור שהמחירים ירדו או שיכנסו דברים חדשים. לא רואה שום סיבה לקנות עכשיו וישכב בבית..........
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

מעולה, לילה טוב