UHD vs FHD
אז עכשיו יש להם שם חדש... "UHD DIMMING" !!!gkatz כתב:ME LIKE A LOT!!!!!!
http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN55HU8550FXZA...
אין הורגים אותי הסמסונג האלה, כל שנה משנים את השם למנגנון שעושה את אותה הפעולה כבר 4 שנים.
מה שכן הם אלופי העולם בשיווק כי ישנם כאלה שבאמת אוכלים את זה.
מן הסתם זה הגיוני שירשמו UHD DIMMING - המסך הוא UHD ומדובר על MICRO DIMMING .simon3 כתב:אז עכשיו יש להם שם חדש... "UHD DIMMING" !!!......![]()
אין הורגים אותי הסמסונג האלה, כל שנה משנים את השם למנגנון שעושה את אותה הפעולה כבר 4 שנים.
מה שכן הם אלופי העולם בשיווק כי ישנם כאלה שבאמת אוכלים את זה....
די הגיוני שזה אותו מנגנון אך עם שינויים קטנים והתאמות ל-4K
וכן , אתה צודק !
השיווק שלהם באמת טוב , מצד שני גם המוצרים טובים .
אני מאוד אוהב את הסדרות האחרונות של פנסוניק וסמסונג (כמובן שמעדיף את הפלזמות) .
תוכל להסביר להדיוט כמוני מה ההגיון בזה??movieman כתב:מן הסתם זה הגיוני שירשמו UHD DIMMING - המסך הוא UHD ומדובר על MICRO DIMMING .......
די הגיוני שזה אותו מנגנון אך עם שינויים קטנים והתאמות ל-4K
וכן , אתה צודק !
השיווק שלהם באמת טוב , מצד שני גם המוצרים טובים .
אני מאוד אוהב את הסדרות האחרונות של פנסוניק וסמסונג (כמובן שמעדיף את הפלזמות) ....
מה הקשר של מיקרו דימינג ל4K חוץ משיווקי בלבד כמו שטענתי?
ואם אכן יש קשר כמו שאתה טוען אבל למה יצרנים אחרים כמו פיליפס לדוגמה בחרו להשאר עם
השם מיקרו דימינג במסכי הUHD שלהם?
שלא יעבדו עליך...
סליחה אבל בפיליפס שידרגו למיקרו דימינג פרו אם אני לא טועה. פרו זה אומר שאם קנית את המסך אז אתה מרגיש כמו מקצועןsimon3 כתב:תוכל להסביר להדיוט כמוני מה ההגיון בזה??......
ואם אכן יש קשר כמו שאתה טוען אבל למה יצרנים אחרים כמו פיליפס לדוגמה בחרו להשאר עם
שלא יעבדו עליך......
נערך לאחרונה על ידי gkatz ב 03/04/2014 15:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה לא מובן -זה טריק שיווקי !simon3 כתב:תוכל להסביר להדיוט כמוני מה ההגיון בזה??......
שלא יעבדו עליך......
אני מקווה שאתה מסכים איתי שצריך להיות שינוי כלשהו בין מיקרו דימינג לרזולוציה X לעומת רזולוציה 4X.
הרי המעגל החשמלי יהיה מעט שונה - (לא בטוח שיהיה טוב יותר אבל יותאם לרזולוציה ולחלוקת שליטת אזורי תאורה במסך) .
אבל בסופו של דבר כל אחד בוחר ע"פ טעמו את המסך (ויש גם את ההנהלה שבד"כ הולכת לכיוון העיצוב ולא דווקא האיכות) .
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ronen61 כתב:הכי זול לשדרג את האישה לHDMI 2...
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784