התחדשתי - KLIPSCH RF82

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
אליאל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 487
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #41 

למה כבר לא להשקיע 36 ש"ח למטר בחברה מוכרת כמו Audioquest FLX-SLiP 14/4 לרמקולים שעולים אלפי שקלים?!

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #42 

כל כבל מספיק עבה לחיווט רמקול יספק תסחורה מותגים ביזבוז של כסף :idea:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #43 

אליאל כתב:למה לא הלכתה על כבלים מבית Kimber Kable,telluriumq,VAN DEN HUL? אני מאמין שיהיה לך שיפור...
...
שום שיפור לא יהיה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #44 

ariel_izi כתב:כל כבל מספיק עבה לחיווט רמקול יספק תסחורה מותגים ביזבוז של כסף :idea:
...
(Y) (Y)

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #45 

התגובה המקורית נערכה למשהו קצר וקולע כי לא רציתי להעליב או לפגוע אבל להשקיע אלפי שקלים או מאות שקלים על חיווט רמקול או כבל HDMI, כל אחד בדרכו יחיה ויבזבז איפה שבא לו זכותו. אם הייתה לי תאפשרות הייתי מעדיף לתרום למשפחות נזקקות או עמותות מצילות חיים אני מאמין שזה יעשה שיפור משמעותי בשמיעה ובהרגשה הכללית :wink: :roll: :idea:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #46 

אליאל כתב:למה כבר לא להשקיע 36 ש"ח למטר בחברה מוכרת כמו Audioquest FLX-SLiP 14/4 לרמקולים שעולים אלפי שקלים?!
...
כי כמו שכבר נאמר כאן, פשוט חבל על הכסף..! :|

למה להוציא פי 20 בערך יותר ממה שצריך על כבלים לרמקולים - לצורך העניין 2,000 ש"ח במקום 100 ש"ח - כשאני בטוח שכל אחד מאיתנו יוכל למצוא דברים טובים לא פחות לעשות בכמעט 2,000 ש"ח הפרש בין שתי האלטרנטיבות הנ"ל: צדקה, שידרוג או חיסכון לקראת שדרוג עתידי ברכיב קצת יותר קריטי בשרשרת הסיגנל מאשר הכבילה, כמה ארוחות טובות במסעדות יוקרה, מחשב HTPC סולידי, 500 שווארמות בלאפה וכיו"ב... :wink: (f)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #47 

500 שווארמות בלאפה ב-2000 ש"ח הייתי עושה עכשיו מנוי :lol: :lol:

לגבי כבל HDMI שאורכו מעל 10 מ' כן הייתי ממליץ לרכוש כבל סביר (סדר גודל של כ-200 ש"ח) מכיוון שהאות דועך עם המרחק
וכבל ממש פשוט לא בטוח יעשה את העבודה .

אבל כמו שאמרו אין צורך להשקיע על כבלים לרמקולים שמחירם עולה על כמה ש"ח למטר .

ariel_izi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #48 

כשאני חושב על זה בא לי לפתוח חברה בע"מ לקנות כבלים פשוטים להדביק עליהם מדבקה לפתוח אתר פירסומי פשוט שמתאר כמה הבדלים יש בכלום, ולמכור פי 10 לפריירים ואז יהיה לי גם לצדקה וגם למסעדת גורמה :idea:

יהודי או לא? :lol:

אליאל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 487
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #49 

אני לא אומר להוצאי פי 20 יותר על כבלים, אני אומר להוצאי לפחות עשר אחוז ממחיר המערכת, אחרי הכל אם יש לימשהו סתם רמקול פח כבל זה לא מה שיעשה את צוואר הבקבוק במערכת, תמיד אפשר לקחת כבל מחבר טוב ולבדוק...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #50 

אליאל כתב:אני לא אומר להוצאי פי 20 יותר על כבלים, אני אומר להוצאי לפחות עשר אחוז ממחיר המערכת...
...
ואני אומר (שוב) שחבל על הכסף, מספיק לחבר את הרמקולים עם כבלים של 2 ש"ח למטר, ולהשקיע את ה-10% של הכבילה ברכיבים יותר טובים שאשכרה יש משמעות להשקעה נוספת בהם. (i)
movieman כתב:לגבי כבל HDMI שאורכו מעל 10 מ' כן הייתי ממליץ לרכוש כבל סביר (סדר גודל של כ-200 ש"ח) מכיוון שהאות דועך עם המרחק וכבל ממש פשוט לא בטוח יעשה את העבודה .
...
עם זה אני דווקא מבהחלט מסכים - HDMI הוא אכן מדיום "בעייתי" במרחקים של 10 מטר ומעלה, ולכן רצוי להשקיע בפתרון איכותי במקרה כזה. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”