התחדשתי - KLIPSCH RF82
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שום שיפור לא יהיהאליאל כתב:למה לא הלכתה על כבלים מבית Kimber Kable,telluriumq,VAN DEN HUL? אני מאמין שיהיה לך שיפור......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
ariel_izi כתב:כל כבל מספיק עבה לחיווט רמקול יספק תסחורה מותגים ביזבוז של כסף...
התגובה המקורית נערכה למשהו קצר וקולע כי לא רציתי להעליב או לפגוע אבל להשקיע אלפי שקלים או מאות שקלים על חיווט רמקול או כבל HDMI, כל אחד בדרכו יחיה ויבזבז איפה שבא לו זכותו. אם הייתה לי תאפשרות הייתי מעדיף לתרום למשפחות נזקקות או עמותות מצילות חיים אני מאמין שזה יעשה שיפור משמעותי בשמיעה ובהרגשה הכללית

- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כי כמו שכבר נאמר כאן, פשוט חבל על הכסף..!אליאל כתב:למה כבר לא להשקיע 36 ש"ח למטר בחברה מוכרת כמו Audioquest FLX-SLiP 14/4 לרמקולים שעולים אלפי שקלים?!...
למה להוציא פי 20 בערך יותר ממה שצריך על כבלים לרמקולים - לצורך העניין 2,000 ש"ח במקום 100 ש"ח - כשאני בטוח שכל אחד מאיתנו יוכל למצוא דברים טובים לא פחות לעשות בכמעט 2,000 ש"ח הפרש בין שתי האלטרנטיבות הנ"ל: צדקה, שידרוג או חיסכון לקראת שדרוג עתידי ברכיב קצת יותר קריטי בשרשרת הסיגנל מאשר הכבילה, כמה ארוחות טובות במסעדות יוקרה, מחשב HTPC סולידי, 500 שווארמות בלאפה וכיו"ב...
500 שווארמות בלאפה ב-2000 ש"ח הייתי עושה עכשיו מנוי
לגבי כבל HDMI שאורכו מעל 10 מ' כן הייתי ממליץ לרכוש כבל סביר (סדר גודל של כ-200 ש"ח) מכיוון שהאות דועך עם המרחק
וכבל ממש פשוט לא בטוח יעשה את העבודה .
אבל כמו שאמרו אין צורך להשקיע על כבלים לרמקולים שמחירם עולה על כמה ש"ח למטר .
לגבי כבל HDMI שאורכו מעל 10 מ' כן הייתי ממליץ לרכוש כבל סביר (סדר גודל של כ-200 ש"ח) מכיוון שהאות דועך עם המרחק
וכבל ממש פשוט לא בטוח יעשה את העבודה .
אבל כמו שאמרו אין צורך להשקיע על כבלים לרמקולים שמחירם עולה על כמה ש"ח למטר .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ואני אומר (שוב) שחבל על הכסף, מספיק לחבר את הרמקולים עם כבלים של 2 ש"ח למטר, ולהשקיע את ה-10% של הכבילה ברכיבים יותר טובים שאשכרה יש משמעות להשקעה נוספת בהם.אליאל כתב:אני לא אומר להוצאי פי 20 יותר על כבלים, אני אומר להוצאי לפחות עשר אחוז ממחיר המערכת......
עם זה אני דווקא מבהחלט מסכים - HDMI הוא אכן מדיום "בעייתי" במרחקים של 10 מטר ומעלה, ולכן רצוי להשקיע בפתרון איכותי במקרה כזה.movieman כתב:לגבי כבל HDMI שאורכו מעל 10 מ' כן הייתי ממליץ לרכוש כבל סביר (סדר גודל של כ-200 ש"ח) מכיוון שהאות דועך עם המרחק וכבל ממש פשוט לא בטוח יעשה את העבודה ....