איזה גרסה של התוסף התקנת, אצלי עובד מצוין גרסה 0.6.4gil900 כתב:מה זה התוסף הזה?
משחררים משהו שלא עובד??
התקנתי את התוסף ושאני מנסה לנגן משהו אני מקבל את השגיאה הזאת:
אני מתפלא איך אני היחיד שיש לו את הבעיה הזאת..
איך מסדרים את זה?...
XBMC torrent - פלאגין חדש לארסנל
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
עשיתי התקנה נקייה של XBMC 12.3 12.3 “Frodo” שהורדתי מפה:
http://xbmc.org/download/
אחר כך התקנתי את התוסף:
plugin.video.xbmctorrent-0.6.4.zip
לפי ההוראות..
וזה לא עובד.
אחר כך התקנתי את התוסף:
לפי ההוראות..
וזה לא עובד.
- eyosha
-
- חבר ותיק

שמע אני מנסה לעזור... איזו מערכת הפעלה יש לך?gil900 כתב:עשיתי התקנה נקייה של XBMC 12.3 12.3 “Frodo” שהורדתי מפה:
אחר כך התקנתי את התוסף:
לפי ההוראות..
וזה לא עובד....
- gil900
-
- חבר ותיק

Windows 7 64 bit
פתרתי את הבעיה!
מסתבר שהבעיה נובעת מאחד מהאנטי ווירוסים האלה:
COMODO או malwarebytes anti-malware .
עשיתי ניסיון שב COMODO ביטלתי את ההגנה וב malwarebytes anti-malware ביטלתי את ההגנה מפני התקפות מהאינטרנט ואחר כך ניסיתי לנגן משהו דרך התוסף וזה עבד!
אז כנראה שאחד מהאנטי ווירוסים האלה גרם לבעיה..
רוב הסיכויים שזה COMODO כי זה אנטי ווירוס שמניסיון אני יודע שדפק בערך כל דבר שלישי במחשב(בגלל טכנולוגית ה sand-box הדפוקה שלו)
עריכה:
כמו שחשדתי - זה COMODO ..
אני לא ממליץ לאף אחד להתקין את האנטי ווירוס הזה!!
תתרחקו ממנו כמו מאש.
אני התקנתי אותו כי לא הייתה לי ברירה כי האנטי ווירוס הקודם והמועדף עלי גרם למסכים כחולים בלפטופ החדש שלי(סיפור ארוך)..
פתרתי את הבעיה!
מסתבר שהבעיה נובעת מאחד מהאנטי ווירוסים האלה:
COMODO או malwarebytes anti-malware .
עשיתי ניסיון שב COMODO ביטלתי את ההגנה וב malwarebytes anti-malware ביטלתי את ההגנה מפני התקפות מהאינטרנט ואחר כך ניסיתי לנגן משהו דרך התוסף וזה עבד!
אז כנראה שאחד מהאנטי ווירוסים האלה גרם לבעיה..
רוב הסיכויים שזה COMODO כי זה אנטי ווירוס שמניסיון אני יודע שדפק בערך כל דבר שלישי במחשב(בגלל טכנולוגית ה sand-box הדפוקה שלו)
עריכה:
כמו שחשדתי - זה COMODO ..
אני לא ממליץ לאף אחד להתקין את האנטי ווירוס הזה!!
תתרחקו ממנו כמו מאש.
אני התקנתי אותו כי לא הייתה לי ברירה כי האנטי ווירוס הקודם והמועדף עלי גרם למסכים כחולים בלפטופ החדש שלי(סיפור ארוך)..
- gil900
-
- חבר ותיק

שלום,
התקנתי את התוסף XBMC torrents והוא עובד מצויין.
עכשיו אני רוצה לעשות שאני אוכל לגשת לתפריטים של התוסף(לתוסף עצמו) ישירות מהמסך הראשי של XBMC.
אני רוצה לשלב את התוסף הזה שיהיה חלק מה XBMC ולא כעוד תוסף שצריך לגשת אליו..
למשל כשאני ניגש לריבוע TV Shows הייתי רוצה לראות את כל הסדרות שמוצעות בתוסף הזה וכך גם כשאני נכנס לריבוע Movies.
אני מקווה שאתה מבין.
בנוסף לכך, אני רוצה גם להגדיר שהכתוביות בעברית יורדו אוטומטית כל פעם שאני מפעיל סדרה.. אני לא רוצה כל פעם לגשת לתוסף של הכתוביות ולהוריד דרכו ידנית. אני רוצה שהתהליך הזה יקרה אוטומטית.
אשמח להדרכה איך עושים את כל מה שביקשתי.
תודה לעוזרים!
עכשיו אני רוצה לעשות שאני אוכל לגשת לתפריטים של התוסף(לתוסף עצמו) ישירות מהמסך הראשי של XBMC.
למשל כשאני ניגש לריבוע TV Shows הייתי רוצה לראות את כל הסדרות שמוצעות בתוסף הזה וכך גם כשאני נכנס לריבוע Movies.
אני מקווה שאתה מבין.
בנוסף לכך, אני רוצה גם להגדיר שהכתוביות בעברית יורדו אוטומטית כל פעם שאני מפעיל סדרה.. אני לא רוצה כל פעם לגשת לתוסף של הכתוביות ולהוריד דרכו ידנית. אני רוצה שהתהליך הזה יקרה אוטומטית.
תודה לעוזרים!
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
אחלה תוסף. מישהו יודע אם ניתן לנגן פרק אחד מטורנט של עונה שלמה? לפעמים קשה למצוא פרקים בודדים כאשר העונה כבר הסתיימה.
כל יום לומדים משהו חדש
- gil900
-
- חבר ותיק

בנוסף למה שביקשתי לדעת בהודעה הקודמת, רציתי לדעת גם אם יש דרך לשמור את החיפושים שלי.gil900 כתב:שלום,
אני מקווה שאתה מבין.
תודה לעוזרים!...
יש סדרה מסויימת שאני אוהב לראות והיא לא מופיעה תמיד ב TV Shows אז אני צריך כל פעם לחפש אותה.
הייתי רוצה ליצור קיצור דרך לחיפוש של אותה הסדרה וככה במקום להיכנס לחיפוש ולרשום את השם של הסדרה ולחפש, יהיה לי קיצור דרך לחיפוש ובלחיצת כפתור על הקיצור אני אגיע לכל הפרקים של הסדרה(תוצאות החיפוש שלה)
כרגע זה הדבר הכי לא נוח בעולם לרשום כל פעם מחדש את הערך של החיפוש עם שלט שכל לחיצה שלישית שלו לא עובדת. קיצור דרך לחיפוש יעשה את החיים קלים יותר
אני אשמח לדעת כיצד עושים זאת ואם האפשרות הזאת לא קיימת אז אני אשמח אם מישהו יציע את הרעיון הזה למפתחים בפוסט הרשמי..
- liranics
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
הדרך הפשוטה היא להכניס את הסידרה למועדפים. קליל ימני על שם הסידרה , הוספה למועדפים. בתפריט הראשי גש לכוכב שם תראה את שם הסדרה שהוספת ולא תצטרך לחפש אותה שובgil900 כתב:בנוסף למה שביקשתי לדעת בהודעה הקודמת, רציתי לדעת גם אם יש דרך לשמור את החיפושים שלי.......
יש סדרה מסויימת שאני אוהב לראות והיא לא מופיעה תמיד ב TV Shows אז אני צריך כל פעם לחפש אותה.
הייתי רוצה ליצור קיצור דרך לחיפוש של אותה הסדרה וככה במקום להיכנס לחיפוש ולרשום את השם של הסדרה ולחפש, יהיה לי קיצור דרך לחיפוש ובלחיצת כפתור על הקיצור אני אגיע לכל הפרקים של הסדרה(תוצאות החיפוש שלה)
כרגע זה הדבר הכי לא נוח בעולם לרשום כל פעם מחדש את הערך של החיפוש עם שלט שכל לחיצה שלישית שלו לא עובדת. קיצור דרך לחיפוש יעשה את החיים קלים יותר
אני אשמח לדעת כיצד עושים זאת ואם האפשרות הזאת לא קיימת אז אני אשמח אם מישהו יציע את הרעיון הזה למפתחים בפוסט הרשמי.....
- hagayben
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
הורדתי את הקובץ.
שאני בוחר להתקין אותו מהzip התוכנה לא עושה כלום.
בדקתי והוא לא הותקן.
למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?
עריכה:
פתאום התוכנה לא נותנת לי להתקין שום תוסף חדש.
אני עם WIN7 באנגלית.
וXBMC 12.3
מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת?
שאני בוחר להתקין אותו מהzip התוכנה לא עושה כלום.
בדקתי והוא לא הותקן.
למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?
עריכה:
פתאום התוכנה לא נותנת לי להתקין שום תוסף חדש.
אני עם WIN7 באנגלית.
וXBMC 12.3
מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת?
- RoyalVitz
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 438
למה כאשר אני לוחץ על הורדת תרגום בעיברית אני רואה גיבריש
כיצד ניתן לתקן?
כיצד ניתן לתקן?
Playon!HD 1TB -firmware v2388
העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]
- lllo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
וואו עובד באיכות קטלניתתתתתתת ממש אהבתי.
- RoyalVitz
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 438
שמתי לב למשהו
כל תוסף שיש בו תכנים בעיברית
הוא לא מציג לי את שם הסרט
איך אני מגיע להגדרות של שפה
אני מחפש ולא מוצא
אין לי בתפריט הראשי settings
כל תוסף שיש בו תכנים בעיברית
הוא לא מציג לי את שם הסרט
איך אני מגיע להגדרות של שפה
אני מחפש ולא מוצא
אין לי בתפריט הראשי settings
Playon!HD 1TB -firmware v2388
- YohananHemo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
מה אני מפספס עם התוסף הזה? הבאפרינג בקבצים שניסיתי נוראי... הוא מוריד 33 אחוז מהסרט/סדרה ועדיין אני רואה קטוע...
מישהו יכול לעזור?
תודה
מישהו יכול לעזור?
תודה
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
720P עבד חלק אצלי עם אינטרנט במהירות 15M. לעומת זאת אצל שכן שלי במהירות 5M באפרינג מאד ארוך וקיטועים. בקיצור צריך יותר מ-5. איזה מהירות יש לך ?YohananHemo כתב:מה אני מפספס עם התוסף הזה? הבאפרינג בקבצים שניסיתי נוראי... הוא מוריד 33 אחוז מהסרט/סדרה ועדיין אני רואה קטוע...
מישהו יכול לעזור?
תודה...
- amit_a
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
יש לעוד מישהו בעיה בהורדת כתוביות דרך התוסף של sratim /subtitles לסדרות שמורידים באמצעות XBMC TORRENT ?
משום מה הוא מזהה רק כתוביות מ TOREC / OPENSUBTITLES
משום מה הוא מזהה רק כתוביות מ TOREC / OPENSUBTITLES
- YohananHemo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
יש לי 40 מגה, ולשם השוואה popcron time עובד חלק כך שלא נראה לי שמהירות האינטרנט זו הבעיה...nirmv כתב:720P עבד חלק אצלי עם אינטרנט במהירות 15M. לעומת זאת אצל שכן שלי במהירות 5M באפרינג מאד ארוך וקיטועים. בקיצור צריך יותר מ-5. איזה מהירות יש לך ?.........
- SagiFridman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
יש מישהו שיכול לעזור לי,
התקנתי את התוסף אבל כאשר אני לוחץ על אחד מהסרטים הוא רושם שהוא מוריד אך הוא לא עושה כלום גם אחרי חצי שעה של התמנה אותו מצב.
תודה
התקנתי את התוסף אבל כאשר אני לוחץ על אחד מהסרטים הוא רושם שהוא מוריד אך הוא לא עושה כלום גם אחרי חצי שעה של התמנה אותו מצב.
תודה
- eyosha
-
- חבר ותיק

אתה רואה שהוא באמת מוריד? הוא מתחיל לנגן שיש לו מספיק באפר בזכרון. בד"כ אחרי 1% מהסרטSagiFridman כתב:יש מישהו שיכול לעזור לי,
תודה...
כמה הוא הוריד לך? הוא אמור להציג על המסך לכמה סידרים אתה מחובר וקצב ההורדה
- Ben_p
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 781
התקנתי את הADDON ולאחר ההתקנה וכ'ו כשאנמי מנסה להכנס לאחד מהתכנים(ניסיתי את רובם) פשוט כתוב לי שהסקריפט נכשל.. מישהו נתקל בזה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
תוודא ששם המשתמש במערכת ההפעלה אצלך אינו בעברית.
אם הוא בעברית, תצטרך ליצור משתמש חדש באנגלית ולהתקין שם XBMC.
אם הוא בעברית, תצטרך ליצור משתמש חדש באנגלית ולהתקין שם XBMC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"