מישהו כאן וויתר לגמרי על Hot/Yes לטובת XBMC?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570

שליחה

alon24 כתב:voguemaster, gvooli:

אתה מרוצה מממשק ההקלטות בXBMC?
איך אתה רואה הקלטות לפי תוכניות (לפי שם תוכנית)
איך אתה מוחק?

אני מוצא שבXBMC זה מאוד מנוון, כן יש טלוויזיה אבל בשום פנים ואופן אין אפשרות להשוות את זה לSAGETV ולממשק שם.
אשמח לשמוע איך אתה משתמש בLIVETV
...
אני מאוד מרוצה מממשק ההקלטות. אני אומנם בקושי מקליט אולם בפעמים שרציתי זה עבד מצויין. היתרון הוא שהקובץ אינו מקודד כמו בהוט ויס ואפשר לראות אותו בכל מחשב (קובץ וידאו רגיל לחלוטין)
ההקלטה נעשית אופציית Live TV ב-XBMC שזה בעצם השרת פרונט הנד שלך.
מחיקה כמו הקלטה - נכנס לתוכניות מוקלטות ומוחק.
אין על ארגוס TV.

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

gvooli :
אתה מפספס:
1. בYES כאשר אתה הולך למסך הקלטות, התוכניות מסודרות לפי שם סדרה, או תאריך, התוכניות מקובצות בשבילך. אם יש לך הרבה הקלטות קל לנווט
2. ממשק מחיקה של הקלטה ע"י השלט לא מצריך 5 לחיצות ואפשר גם על קבוצה

האם יש משהו דומה בXBMC?

זה משהו שחייבים לדעת במעבר לXBMC

mchip81
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה

לא לכל אחד מתאים השינוי הזה, אבל כמו שכבר אמרו לפניי בשביל להפרד מיס\הוט יש צורך באנגלית טובה+ (לערוצים מחו"ל) וידע טכני כדי להתעסק עם הוספה של אפליקציות ערוצי טלויזיה וכו'. אז אני כבר שנתייים בלי יס\הוט נהנה מטלויזיה איכותית מבלי להיות תלוי ובנוסף מפתח את האנגלית בצורה מצויינת.
לדעתי השילוב של HTPC + XBMC + ADDONS + חבילת הערוצים של בני + פלייליסט ערוצים שאני בונה ומתחזק לטעמי + Torrent + עידן פלוס מובנה ב XBMC עם אפשרות הקלטה (למרות שאין מה כ"כ להקליט מערוץ 2 או 10).
כמובן שכל זה מחייב רוחב פס גבוה (במקרה שלי 100 מגה - בזק).
עם זאת יש חסרונות לכל דבר:
1.לא תמיד כל דבר עובד ויש תקלות בדרך.
2.תחזוקה של הערוצים מחו"ל מלבד הפרוייקט המעולה של בני, יש לי חבילת ערוצים שאני מתאים את זה לטעמי - מצריך כמעט כל יום עדכון ועבודה מול כל מיני אתרים זרים (בעיקר מרוסיה), עם זאת יש המון ערוצים מצוינים שספק אם היה ניתן לקלוט אותם בארץ - ישנן תקופות שאפשר לצפות בערוצי סקיי הבריטית(בדרך כלל השרת מחזיק שבוע שבועיים במקרה הטוב).
3.כמו שאמרתי קודם צריך לוותר על הכתוביות בעברית בערוצי הטלוויזיה.
סך הכל אנחנו מסתדרים מצוין בלי יס והוט אני לא מרגיש שאני מפספס משהו במיוחד.
מומלץ לנסות מקסימום תמיד אפשר לחזור... שיהיה בהצלחה!

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

alon24 כתב:gvooli :
אתה מפספס:
1. בYES כאשר אתה הולך למסך הקלטות, התוכניות מסודרות לפי שם סדרה, או תאריך, התוכניות מקובצות בשבילך. אם יש לך הרבה הקלטות קל לנווט

האם יש משהו דומה בXBMC?

...
אני לא מפספס כי אני כמעט לא מקליט כלום והיה לי גם ממיר מקליט של הוט.
לטעמי האישי אין מה להקליט מהטלויזיה כי גם ככה כמעט אין לנו זמן לראות כלום (אני מדבר בשם הנשואים + 2) אני רואה בעיקר יובל המבולבל, תותית, מולי וצומי ודינודן. אם הצלחתי להשחיל איזה מחצית של כדורסל או כדורגל שהילדים ערים זה נפלא. אחרי שהם נרדמים זה ספורט וזהו. ואת זה אין מה להקליט.

o2ri
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022

שליחה

gvooli כתב:
...
...
אני לא מפספס כי אני כמעט לא מקליט כלום והיה לי גם ממיר מקליט של הוט.
לטעמי האישי אין מה להקליט מהטלויזיה כי גם ככה כמעט אין לנו זמן לראות כלום (אני מדבר בשם הנשואים + 2) אני רואה בעיקר יובל המבולבל, תותית, מולי וצומי ודינודן. אם הצלחתי להשחיל איזה מחצית של כדורסל או כדורגל שהילדים ערים זה נפלא. אחרי שהם נרדמים זה ספורט וזהו. ואת זה אין מה להקליט.
...

גבולי -כל מילה -תיארת את החיים שלי רק שאחרי שהם נרדמים אז האישה ( מככבת בשרשור הזה )
משתלטת . ואני נדחק למחשב לכתוב ולעדכן לכם תוספים :-)

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

o2ri כתב:
...
...
גבולי -כל מילה -תיארת את החיים שלי רק שאחרי שהם נרדמים אז האישה ( מככבת בשרשור הזה )
משתלטת . ואני נדחק למחשב לכתוב ולעדכן לכם תוספים :-)
...
אם זה ככה אז שאישתך תמשיך להחזיק את השלט בבית כדי שתעדכן לנו את הפלאגינים איש יקר :D :D :D

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

אני מרוצה, אין לי ממש בעיות

שליחה

alon24 כתב:gvooli :
אתה מפספס:

האם יש משהו דומה בXBMC?

...
אני מצרף תצלום מסך (לקחתי על ה-PC אבל זה אותו דבר כמו ב-RPI). באופן עקרוני כשאתה מקליט סדרה אז הוא יודע
לזהות את השם שלה מה-EPG ושם אותה בתוך אותה תיקיה. יש יוצאי דופן כמובן. ניתן למיין לפי שם ולפי תאריך כך שזו
לא ממש בעיה.
באופן עקרוני בכניסה לתיקיה מסוימת זה מסודר לפי תאריך מהכי חדש ואילך.

לא מצאתי דרך לבצע מחיקה של קבוצה ב-XBMC, לא יודע אם הפיצ'ר הזה נתמך (אם לא, אפשר לארגן משהו :-)).
למחוק תוכנית תוכנית כמובן שאפשר.

מה שכן, בממשק ה-WEB אפשר גם אפשר למחוק קבוצה שלמה, כמו שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אגב, באופן
כללי ממשק ה-WEB מאוד נוח לניהול הקלטות (תחשוב לגשת אליו דרך טאבלט וכו'). פשוט תענוג.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

אבל o2ri

שליחה

אפשר לראות הכל במחשב עם XBMC :-)

שושו_השועל
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה

אני ואישתי לעתיד, שעברנו לגור ביחד, החלטנו בהסכמה שאנחנו מוותרים על ה 3,600 שקל בשנה האלה לטובת דברים אחרים, והוי כמה שצדקנו, וכמה כיף לנו עם ה XBMC.

אני לא מבין איך אפשר בכלל לחיות עם לו״ז מסביב לטלוויזיה, במקום שהטלוויזיה תתאים את עצמה ללו״ז שלי. היא רואה את הסדרות שלה, אני רואה את שלי + הספורט עם P2P, וזה בלי זיוני השכל של שקיא כהן בשידור אנגלי.

מה שכן מוזר, הבנתי שב ISRALIVE אין שידור של ערוץ 2 בימים של רשת?

o2ri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שושו_השועל

השידור לערוצים ישראלים מהתוספים מגיע מאתרים רשמיים
אם רשת לא משדרים דרך האתר שלהם -או רק לפעמים -ככה פועל גם התוסף

shlomico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 708

שליחה

amir77a כתב:אני יכול לייעץ לך בענייני תשתית... קראתי לטכנאי מצוין... שהעביר לי תשתית קווית (כבל רשת) דרך הצינורות של החשמל.

נפטרתי אחת ולתמיד מהצורך לחבר מחשב רגיל לרשת באמצעות חיבור אלחוטי, ההבדל באיכות עצום.

כמובן שעדיין יש רשת אלחוטיתף עבור הנייד, אייפד, סלולריים וכו' , אבל אלה פחות קריטי לגביהם החיבור המהיר.

האם הדונגלים של אנדרואיד יכולים להתחבר לאינטרנט חוטית? האם ה- Raspberry PI יכול להתחבר חוטית?
...
יש את המוצר הזה - שגם יס אגב נותנים ללקוחות שלהם כדי להעביר רשת לכל החדרים בבית , משתמש בתשתית כבלים רגילה (כאלו שיס או הוט השאירו בקירות שלך אחרי שעזבו את הדירה)

http://www.amazon.com/Actiontec-Etherne ... B008EQ4BQG

אגב זה קיט - אבל לעוד נקודה בבית לא צריך עוד זוג רק אחד שעולה איזה 70 דולר.

amir77a פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

שליחה

במחיר הזה, כבר עדיף טכנאי שיעביר תשתית ראויה....

TalBarak
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

Re: אני מרוצה, אין לי ממש בעיות

שליחה

voguemaster כתב:
...
...
אני מצרף תצלום מסך (לקחתי על ה-PC אבל זה אותו דבר כמו ב-RPI). באופן עקרוני כשאתה מקליט סדרה אז הוא יודע
לזהות את השם שלה מה-EPG ושם אותה בתוך אותה תיקיה. יש יוצאי דופן כמובן. ניתן למיין לפי שם ולפי תאריך כך שזו
לא ממש בעיה.
באופן עקרוני בכניסה לתיקיה מסוימת זה מסודר לפי תאריך מהכי חדש ואילך.

לא מצאתי דרך לבצע מחיקה של קבוצה ב-XBMC, לא יודע אם הפיצ'ר הזה נתמך (אם לא, אפשר לארגן משהו :-)).
למחוק תוכנית תוכנית כמובן שאפשר.

מה שכן, בממשק ה-WEB אפשר גם אפשר למחוק קבוצה שלמה, כמו שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אגב, באופן
כללי ממשק ה-WEB מאוד נוח לניהול הקלטות (תחשוב לגשת אליו דרך טאבלט וכו'). פשוט תענוג.
...
ביצעתי יישור מלא לימין עבור סקין Aeon Nox כך שכל התוכניות מוצגות כהלכה (כולל למשל המסך שהבאת כדוגמה). ה עדיין בשלב Beta ואני מקווה להיות מסוגל לחלוק את זה עם הפורום בתוך כשבוע.

(למי שתוהה, ביצעתי זו על גירסה 4.1.9 ל-XBMC 12. אעשה משהו דומה לגירסה 5.0 עבור XBMC 13, כאשר התוסף יצא בגירסתו הסופית).

o2ri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

TalBarak
תעבוד עם theWiz

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

Re: אצלי המצב הוא כזה

שליחה

voguemaster כתב:הייתי פעם אחת בהוט ופעם אחת ב-YES - בכל פעם ל-3 חודשי ניסיון שלאחריהם הבנתי שאין לי מה לחפש שם.

התכוונתי לבנות IMAGE חדש של OpenELEC 3.2.3 עם כל התוספים המעניינים שצריך. אם מישהו מעוניין אני אעלה
אותה ל-DRVIE. אגב, מסתובבת פה הודעה שלי איפשהו בפורום שמסבירה איך צורבים IMAGE כזה ב-2 דק' על כרטיס
SD. אין שום צורך בבילבולי מוח - ה-RPI מותקן בקלות :-).
...
נשמח לעדכון לגבי האימג' , אני מקווה שיתאים לזוטק ID18 ...

אגב., אני לא מוצא תוסף של XBMC (NAVIX גם טוב ) שנוכל לראות את הערוצים הישראלים כמו שצריך , התוסף של THEWIZ לא תמיד הכי איכותי לצערי

TalBarak
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

o2ri כתב:TalBarak
תעבוד עם theWiz
...
בהחלט אפנה אליו. אני מקווה לעבוד גם עם החברה שהכינו את "המקור העברי". הם עשו שם עבודה מבורכת בשיתוף מקורות ישראליים, ואחד "המשחקים" שעשיתי היה לקחת כמה מהמקורות הללו ולהפוך אותם למעין ערוצים של ממש (כך שמוצג עבורם EPG בתפריטי ה-PVR הסטנדרטיים של XBMC).

מקווה לחלוק את כל התוצרים האלה בשבוע הקרוב.

TalBarak
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אגב, לגבי השאלה הכללית של השרשור עצמו - אני מאלה שעזבו את הוט/יס לחלוטין לטובת XBMC + "חיזוק" של Netflix, אבל אני חייב להודות שהחבילה הצרה החדשה של יס מאוד מפתה אותי - 120 ש"ח לערוצים הבסיסיים + כמה ערוצי מדע וטבע איכותיים.

amir77a פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

שליחה

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה למחשב שיתפקד גם כתחליף ממיר עידן פלוס? (האם בכלל קיים?)

gvooli
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

amir77a כתב:מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה למחשב שיתפקד גם כתחליף ממיר עידן פלוס? (האם בכלל קיים?)
...
למה לאא לקנות דונגל USB ב-50-60 ש"ח ולחבר למחשב?
היתרון הוא שככה אתה בונה שרת ויכול להזרים לכל המחשבים ברשת את השידורים + לבצע הקלטות.
אני משתמש בארגוס והכול רץ יפה.

shlomico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 708

שליחה

TalBarak כתב:
...
...
בהחלט אפנה אליו. אני מקווה לעבוד גם עם החברה שהכינו את "המקור העברי". הם עשו שם עבודה מבורכת בשיתוף מקורות ישראליים, ואחד "המשחקים" שעשיתי היה לקחת כמה מהמקורות הללו ולהפוך אותם למעין ערוצים של ממש (כך שמוצג עבורם EPG בתפריטי ה-PVR הסטנדרטיים של XBMC).

מקווה לחלוק את כל התוצרים האלה בשבוע הקרוב.
...
מעניין השילוב לתוך הEGP של PVR , אבל האם זה ישתלב עם עבודה עם backend של עידן + (כמו tvheadend) ?

חזור אל “תוכנה - KODI”