בעלי ממירי T2 תבצעו סריקה חדשה של ערוצים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
מישהו יכול לתת קישור לממיר עובד?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לצערי הערוץ הראשון לא משדר 5.1 ב yes ו HOT אבל תכנים רבים שהוא משודר מופקים עם 5.1גיל37 כתב:תודה למי שפירט לגבי הטלוויזיות.
הדגש היה על טלוויזיות שגם מסוגלות להציג את ה EPG בעברית ולא בג'יבריש או עברית הפוכה.
מכיוון שיש לי שארפ (דרעק שעלתה 6000 שקלים ללא הצדקה בכלל) אין שום תמיכה בעברית ושום עזרה מראלקו בנושא הזה.
אנטיפסטו - נשמח אם תבצע בדיקה באפיק 28 ותדווח אם אתה קולט משהו. ירושלים היא המיקום המושלם לקליטה מאיתנים שהיא תחנה ראשית.
קשה לי להאמין שהערוץ הראשון ישדר דולבי דיגיטל (בשביל מה בדיוק ? ) וערוצי ה-SD בוודאי שלא ישקיעו בזה (ערוץ 24 או הערוץ הערבי ? בטח... )....
סדרות קנויות, הארוזיון ולפי דעתי גם ארועי ספורט בחו״ל
אז סיבה לשדר ב 5.1 קיימת, אבל בארץ המצב עגום בנושא.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
אני לקראת רכישה של ממיר ואני די לא יודע מה לקנות.
מישהו יכול להמליץ על ממיר שייתן אופציה גם של T2
לא שיש לי מושג ירוק מה זה T2 אבל אם קולטים את ערוץ 1 ב HD אשמח מאוד לרכוש כזה ממיר
תודה לעוזרים
מישהו יכול להמליץ על ממיר שייתן אופציה גם של T2
לא שיש לי מושג ירוק מה זה T2 אבל אם קולטים את ערוץ 1 ב HD אשמח מאוד לרכוש כזה ממיר
תודה לעוזרים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
גיל, איפה אתה נמצא?
בדיוק קיבלתי דונגל DVB-T2 שהזמנתי ובסריקה אני לא מוצא כלום (חוץ מהמולטיפלקס הרגיל).
אני נמצא ברמת-גן.
בדיוק קיבלתי דונגל DVB-T2 שהזמנתי ובסריקה אני לא מוצא כלום (חוץ מהמולטיפלקס הרגיל).
אני נמצא ברמת-גן.
אני בנוה יהושע וקולט.NegativeIQ כתב:גיל, איפה אתה נמצא?
אני נמצא ברמת-גן....
שחק עם האנטנה, השידור חלש יותר מהרגיל וגם אני לא קלטתי כלום בהתחלה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
טוב כנראה שזה לא יעבוד כל-כך מהר אצלי. כנראה שילוב של כרטיס סיני זול והעובדה שאין לי אנטנה חיצונית אז אני נאלץ להסתפק באנטנה פנימית אקטיבית. אם אני משחק איתה המון לפעמים זה מראה שיש איזה משהו אבל הוא לא מצליח לקבל אפילו רשימת ערוצים.
קשה לי להצביע על מקור השידור. האנטנה מכוונת בערך לצפון מערב בנסיון לקלוט קפריסין או טורקיה (קולט קדחת בעיקר).
יכול להיות שזה משודר מנתניה.
בכל מקרה מה שמשודר כרגע לא מציאה גדולה וממש לא שווה את המאמץ לכוון אנטנות ולקנות ממיר T2 .
יכול להיות שזה משודר מנתניה.
בכל מקרה מה שמשודר כרגע לא מציאה גדולה וממש לא שווה את המאמץ לכוון אנטנות ולקנות ממיר T2 .
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
איזה דפוקים שהם כיבו