פנסוניק ST60 האים לקנות או לחכות ..
- דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 353
integral היקר אהבתי לקרוא את הפירגון שלך ל f8500 כפי שטל אמר כל מילה בסלע
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
טוב . הזמנתי בשעה טובה את ה 50st60 ועכשיו אני מתלבט עם להגדיל ב 1.90 ( משיהו אמר מקדונלדחחח ) ל 60 אינטש ?? אני יושב כ 3 מטר מהמסך. האים תהיה בעיה של פיקסליזציה ?? . האים בשידורי SD ההבדל דרמטי ??
נ.ב פרסמתי פורום יד שניה למכירה את ה PY800 שלי למי שמעוניין .
נ.ב פרסמתי פורום יד שניה למכירה את ה PY800 שלי למי שמעוניין .
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
ברור שכדאי להגדיל
חוצמזה, מי קונה טלוויזיה כזאת בשביל SD?
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
תתחדש
ברור שכדאי להגדיל למרחק צפייה שלך בתכני hd זה רק יגדיל את ההנאה מהמסך ואיכות התמונה
ברור שכדאי להגדיל למרחק צפייה שלך בתכני hd זה רק יגדיל את ההנאה מהמסך ואיכות התמונה
- tbind
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
כדאי ומומלץ להגדיל.
אם אתה לא בטוח תסתכל בחנות ממרחק הצפיה בבית ותתרשם.
אם אתה לא בטוח תסתכל בחנות ממרחק הצפיה בבית ותתרשם.
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

ועוד שאלה קטנה ברשותכם , הבנתי שהמסך דורש כיול ו"הרצה" ??? איך ניגשים לדבר כזה ?? יש מדריך איפהשהוא ??
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תעשה חיפוש על הרצה.
תקבל הרבה מאוד חומר
תקבל הרבה מאוד חומר
העם דורש..... כל מיני דברים
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

טוב המכשיר כבר על הקיר ( 60 אינטש ) שרות מהיר מאוד , נקנה בבוקר , הותקן לפני שעה . ממה שהבנתי מהמתקין אין צורך ב "הרצה" בינתיים אני המום מאיכות התמונה ..
- shumi555
-
- טרול

- תגובות: 33
אם תקשיב לעיצות של ״מתקין״ תמצא עצמך במצבים לא נעימים בכלל..
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
מזל טוב, תתחדש

יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
תתחדש !
יפה שהחלטת בסופו של דבר לבחור ב60 אינץ'. לא תתחרט
תעלה תמונות
יפה שהחלטת בסופו של דבר לבחור ב60 אינץ'. לא תתחרט
תעלה תמונות
- effy74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
מסכי פנסוניק מסדרה 60 לא צריכים הרצה(עפ"י הוראות היפנים מבוצעת הרצה במפעל)shumi555 כתב:אם תקשיב לעיצות של ״מתקין״ תמצא עצמך במצבים לא נעימים בכלל.....
צריך כיול טוב.
- shumi555
-
- טרול

קשקוש!effy74 כתב:מסכי פנסוניק מסדרה 60 לא צריכים הרצה(עפ"י הוראות היפנים מבוצעת הרצה במפעל)......
צריך כיול טוב....
חפש קצת בפורום ותיווכח כמה שרשורים נפתחו עקב צריבות/צבירות במסכים האלה....
מזל שזו הסידרה האחרונה ובקרוב מאוד לא נשמע בדיחות ומעשיות שכאלה על מסכי פלזמה פנסוניק
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא יודע מאיפה אתה שואב את האינפורמציה המפחידה שלך , הייתה לי 5 שנים פלזמה של פנסוניק ומעולם לא הייתה לי שום בעיה של צריבה או חלרה אחרת מכל הרשימה המפחידה שציינתם פה . תפסיקו כבר להפחיד אנשים סתם . המכשירים של היום הרבה יותר מתקדמים ועמידים וכל מחלות הילדות של הפלאזמות עברו ברובן מין העולם . פנסוניק זה לא חברה קיקיונית שעושה מכשירים סוג ג זו חברה עם שם ועובדה שהמסכים שלהם נחטפים כמו לחמניות חמות בלי הרבה מאמץ .
ובקשר ל"מזל" זה ממש לא מזל זה פשוט הפסד , עכשיו נישאר עם מסכי ה LED שלא מגיעים באיכות התמונה לקרוסליים של הפלאזמות , זה לא מזל זה ההפך מזה .
ובקשר ל"מזל" זה ממש לא מזל זה פשוט הפסד , עכשיו נישאר עם מסכי ה LED שלא מגיעים באיכות התמונה לקרוסליים של הפלאזמות , זה לא מזל זה ההפך מזה .
- shumi555
-
- טרול

נו ברור אתה הרי הפרמטר! היחיד!haifaboy כתב:אני לא יודע מאיפה אתה שואב את האינפורמציה המפחידה שלך , הייתה לי 5 שנים פלזמה של פנסוניק ומעולם לא הייתה לי שום בעיה של צריבה או חלרה אחרת מכל הרשימה המפחידה שציינתם פה . תפסיקו כבר להפחיד אנשים סתם . המכשירים של היום הרבה יותר מתקדמים ועמידים וכל מחלות הילדות של הפלאזמות עברו ברובן מין העולם . פנסוניק זה לא חברה קיקיונית שעושה מכשירים סוג ג זו חברה עם שם ועובדה שהמסכים שלהם נחטפים כמו לחמניות חמות בלי הרבה מאמץ .
ובקשר ל"מזל" זה ממש לא מזל זה פשוט הפסד , עכשיו נישאר עם מסכי ה LED שלא מגיעים באיכות התמונה לקרוסליים של הפלאזמות , זה לא מזל זה ההפך מזה ....
אם מעולם לא חווית צריבה אז כנראה שזה דבר שלא קיים.. ממש מדע בדיוני...
העיקר שאתה מאמין למה שאתה כותב זה הכי חשוב.
לא רק המחלות של הפלזמה עברו מהעולם. גם הפלזמה עצמה עברה מהעולם!
ובתור סוכן מכירות של פנסוניק נראה שאתה לא כזה מוצלח לאור העובדה שהיא סוגרת מפעלים
וחטיבות כמו לחמניות חמות ובלי הרבה מאמץ.
וזה אכן מזל כי מסכי led פרימיום עולים על פלזמות בכל פרמטר ובקרוב יהיה אולד שיגרום לכולם (חוץ ממך)
לשכוח מה זה פלזמה בכלל...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ממליץ לעשות הרצה ולהיזהר מתמונה קבועה. אם תעשה חיפוש באתר תגלה שזה עלול לקרות, ולכן עדיף לנקוט בצעדים להפחתת הסיכון.haifaboy כתב:אני לא יודע מאיפה אתה שואב את האינפורמציה המפחידה שלך , הייתה לי 5 שנים פלזמה של פנסוניק ומעולם לא הייתה לי שום בעיה של צריבה או חלרה אחרת מכל הרשימה המפחידה שציינתם פה . תפסיקו כבר להפחיד אנשים סתם . המכשירים של היום הרבה יותר מתקדמים ועמידים וכל מחלות הילדות של הפלאזמות עברו ברובן מין העולם . פנסוניק זה לא חברה קיקיונית שעושה מכשירים סוג ג זו חברה עם שם ועובדה שהמסכים שלהם נחטפים כמו לחמניות חמות בלי הרבה מאמץ . ....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
גם אני לא נתקלתי בשום בעיה עם פלזמה פנסוניק. היתה צבירה או שתיים, שחלפו תוך כמה דקות.shumi555 כתב:נו ברור אתה הרי הפרמטר! היחיד!......
אם מעולם לא חווית צריבה אז כנראה שזה דבר שלא קיים.. ממש מדע בדיוני...
העיקר שאתה מאמין למה שאתה כותב זה הכי חשוב.
לא רק המחלות של הפלזמה עברו מהעולם. גם הפלזמה עצמה עברה מהעולם!
ובתור סוכן מכירות של פנסוניק נראה שאתה לא כזה מוצלח לאור העובדה שהיא סוגרת מפעלים
וחטיבות כמו לחמניות חמות ובלי הרבה מאמץ.
וזה אכן מזל כי מסכי led פרימיום עולים על פלזמות בכל פרמטר ובקרוב יהיה אולד שיגרום לכולם (חוץ ממך)
לשכוח מה זה פלזמה בכלל......
ומה הקשר לסגירת המפעלים? נסגרים עקב עלויות ייצור.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
מה קרה אנשים, קשה לפרגן? 
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

אני מאמין למה שאני כותב . לא חוויתי צריבה עם הפלאזמה שלי אף פעם זו עובדה , לא אמרתי שזה לא קורה. התגובה שלך על עניין הפלאזמה שעברה מין העולם מראה רק כמה אתה באמת בעינינים. הפלאזמה לא עברה מין העולם כי הטכנולוגיה לא טובה אלה כי היא יקרה מידי . אין היום LED שנותן זמן תגובה , זווית צפיה , כמות צבעים וקונטרס כמו שיש בפלאזמה , מה לעשות שתלת מימד יותר טוב על פלאזמה ?? זאת עובדה .
מה לעשות שהטכנולוגיה של ה LED מוגבלת יותר מטכנולוגית הפלאזמה . אז תמשיך אתה להאמין במה שאתה כותב כי אני נתמך בעובדות ולכן אני שקט עם מה שכתבתי.
אני סוכן מכירות של פנסוניק ??? חח אתה באמת באת מכוכב אחר ..
מה לעשות שהטכנולוגיה של ה LED מוגבלת יותר מטכנולוגית הפלאזמה . אז תמשיך אתה להאמין במה שאתה כותב כי אני נתמך בעובדות ולכן אני שקט עם מה שכתבתי.
אני סוכן מכירות של פנסוניק ??? חח אתה באמת באת מכוכב אחר ..
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קנית טלוויזיה משובחת ביותר
. תתחדש, תהנה ו....תמונות?