כמו שנאמרMarioMan כתב:לא OPPO, אלא הפרוססור הקודם של Emotiva שסבל, ויתכן ועדיין סובל, מלא מעט בעיות handshake....
הפרוססור הקודם שלהם
"סבל" מליקויים (ללא ספק)...
אבל זו כבר עובדה שקיימת מתחילת יציאתו של הפרוססור (הקודם) לאוויר העולם...
כמו שנאמרMarioMan כתב:לא OPPO, אלא הפרוססור הקודם של Emotiva שסבל, ויתכן ועדיין סובל, מלא מעט בעיות handshake....
ה-RC של אימוטיבה זהה ל-RC החדש שנמצא בפרוססור של 16,500$ (גרסת הבסיס)EyalR כתב:אין לי ניסיון עם החברה אבל אם המוצר יעבוד טוב הוא מכיל RC שרק התוכנה עולה 650 יורו וצריך להוסיף מיקרופון ומחשב (ואין מיתוג בין מקורות).
אני לא יודע אם יהיה לפרוססור את מלוא היכולת של התוכנה אבל הפיצ'ר הזה הופך אותו למאוד מעניין.
מי שיש לו מיקרופון מתאים יכול לנסות אותה ל- 14 יום http://www.dirac.se/en/consumer-products/dirac-
rcs.aspx...

למשל רסיבר איכותי בסביבות ה 20k ש״ח .freedom_il כתב:אני די הדיוט בתחום הפרוססורים אבל יודע לקרוא דברים ממש טוב באינטרנט![]()
אם מישהו רוצה לתכנן מערכת 5.1 ברמה יחסית גבוהה, נגיד כמה עשרות אלפי שקלים. יש משהו שנותן יחס עלות-תועלת יותר מ XMC-1 עם איזה מגבר XPA-5 ? על הנייר, לא הצלחתי למצוא משהו שמתקרב לזה גם במחירים הרבה יותר גבוהים....

כן, תיקנתי את הפוסט הקודם שלי. ככל שממשיכים לקרוא מגלים יותר אופציות. תחום מעניין.istarmini כתב:למשל רסיבר איכותי בסביבות ה 20k ש״ח .......
תתפלא כמה פייט יכול רסיבר טוב לתת לקומבו של אימוטיבה ובכלל....

עוד לא נתקלת בפיוניר lx-87 ...freedom_il כתב:אני די הדיוט בתחום הפרוססורים אבל יודע לקרוא דברים ממש טוב באינטרנט![]()
אם מישהו רוצה לתכנן מערכת 5.1 ברמה יחסית גבוהה, נגיד כמה עשרות אלפי שקלים. יש משהו שנותן יחס עלות-תועלת יותר מ XMC-1 עם איזה מגבר XPA-5 ? על הנייר, לא הצלחתי למצוא משהו שמתקרב לזה גם במחירים הרבה יותר גבוהים....

צודקeli11 כתב:זו לא חוכמה!......
אנחנו בפורום רב ערוצי ומתדיינים ומשווים רק בין מוצרים עממיים ורגילים יחסית.
על הפיוניר צריך לרשום ולהשוות רק בפורום אודיו יוקרתי....

צודק בהחלט. הגרסה היא מוגבלת וקטנה. עובדת ב 48K במקום 96K ומאפשרת רקistarmini כתב:custom version of Dirac Live™ 7.2 room correction
זה המשפט שרשום באתר של אימוטיבה לגבי ה rc.
מאוד יתכן שמדובר ביכולת מסורסת של התוכנה, בכדי לעמוד בעלויות ייצור נמוכות.
כמו שכבר כתבתי, ימים יגידו ....